Szerintem ne bucsuzz.Mindenkinek meg van a véleménye,amit szabadon elmondhat.Nemcsak dicsérő,hanem bíráló véleményt is lehet írni,és ezt is tiszteletben kell tartani.Úgyhogy maradj,hajrá!
Ez igaz, a nagy részéből akvizíciókra költhetnek. Mondták, hogy még terjeszkedni akarnak a távközlésben. Meg aztán még ott van a SpaceCom adóssághegye is. Osztalék és nagy mennyiségű saját részvény vásárlás nem hiszem, hogy lesz.
Te azt feltételezed, hogy mindig valaki saját magának adja a részvényeket. Mi van ha nem??? Tartom a véleményem, hogy a törököktől szedték el a 3%nyi pakkjukat, mert most a jelentésben és a preziben sem említették meg őket. 1 éve még pontosan írták, hogy mennyi részvényük van. Most nem. Ezért szerintem ők voltak a nagy eladók és valakik felszívták az eladott részvényeket. Persze ez is csak feltételezés. Azt viszont kizárom, hogy itt 1 ember, vagy cég játszik és adja, veszi saját magának. Mi értelme lenne? főleg úgy, hogy akár naponta más is tud 30-50edb-okat eladni, vagy venni. 844ft és 856ft
Mesterségesen generál forgalmat azért. Ha én most bemennék az Astra-ba és ide-oda magamra adogatnám a csomagokat akkor tuti rámrepülne az MNB és még a NAV is.
Az, hogy valaki átteszi 1 cégéből a másikba, vagy valaki megbízást ad valakinek, hogy gyűjtsön neki részvényt és majd átveszi egyben, az miért is mutyi??? Kérdem, hogy kinek tett ezzel rosszat? Mit is kéne vizsgálni a felügyeletnek? Kit tévesztett meg? Hogy befolyásolta ezzel a piacot? Ezzel van tele a fórum, hogy felügyelet, meg mutyi, stb. Tény, hogy a Rogán féle eladás az megérdemelt volna 1 komoly vizsgálatot. Én tényleg nem értem, hogy más fórumokon is mindig mutyiról írnak a kicsik. Írják, hogy "itt tartják", meg "nem engedik", meg, hogy "féket raktak be", valamiért ez az árfolyam jó nekik, stb. Olvassatok bele több fórumba és látjátok, hogy szinte mindenhol ez a duma megy. Azért kíváncsi vagyok lesz-e bejelentés a 900e-es pakk miatt. Cégnek kéne ilyen tételt vennie. 53milliárdból futná 2-3 ilyen vételre. Akvinál pedig felhasználnák. 845ft és 850milla
Egy biztos, hogy itt ismét nem a hagyományos tőzsdei kereskedés láthatjuk... viszont szép nagy lett a forgalom, ami számomra biztató jel márciusra nézve. 😉 Az MNB-t pedig az ilyen dolgok nem érdeklik... mivel ezt nekik is látniuk kell, így szvsz pontosan tudják mi folyik itt... A tegnapi MNB cikkből is kiderült számomra, hogy ezek csak látszat intézkedések, hibás büntetések a kisembereknek. Amúgy is mit csinálnak a befolyt büntetésekkel... zsebre teszik, így számomra sajnos már egy kutya lett... Elég csak az OTTone és Set-es munkásságukat megnézni! Ők próbálják magukat feltűntetni, mint a megmentő, közben pedig ők tartják a lámpát a bűnőzöknek és hagyják lelépni őket a kisemberek megtakarításaival! 🤬 Vicc a legfelső fokon!
Lehet, hogy benne volt a könyvben, csak nem látszott (iceberg megbízás). Nyilván megbeszélt eladás/vétel volt. A lényeg, hogy ha valakinek megéri 900.000 darabot venni 850-ért, akkor mi is reménykedhetünk egy magasabb árfolyamban.
Nem, ez megint valami fszom átbaszós csomag. 765.000.000Ft pakk cserélt gazdát úgy, hogy nem volt a könyvben. Megint mehetek az MNB-hez, folytatják a kibaszott mutyijukat.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.