Amúgy szerintem akár ma is elkezdheti venni magát 4IG! Mikor, ha nem most! Kicsit meg kéne támasztani az árfolyamot. Elég gáz lenne, ha hagynák nagyot esni! Van egy ilyen gondolatom:) Hátha!
Kíváncsiságból néztem meg nála az elmúlt éveket és amíg a legtöbb papír tényleg betöltögeti a réseket addig DH nem. Érdekes! De tény, hogy csak így oszti előtt van ez vele. Év közben lecsorgás.
Ha jól láttam 10% a rés ami elég soknak tűnik szökési résnek is. Az osztalék mértéke miatt túlzottnak vélem.Persze lehet,hogy nem tölti be, nem figyeltem a papírt István!
Az azért nagyon kemény, hogy ez a papír BÁRMILYEN jelentésre is csak esni képes. Ha benyögné a kopasz, hogy 4000trillio forint a nyereség, valaki akkor is adná :) Kicsit az az érzésem, hogy most mindenki a placcon a fix osztalékra megy rá. MTEL, DH, App - mind mind az osztalék ígérete miatt indult meg. Hiába az autowallis vagy a 4ig eredményessége is, ha nincs oszti, mehetnek a picsába. :) Ennyi.
Szerintem veszteséges év után nem fizet. Április 30.-án lesz 1 komoly befektetői tájékoztató. (Eddig ilyen nem volt!) Én úgy gondolom, hogy majd ott fognak előjönni pontos várható adatokkal üzletáganként. Talán a tervezett osztalékpolitikáról is beszélnek. A tájékoztató után, majd tudják elemezni a céget. Eddig szándékosan nem nyilatkoztak a tervekről. Ezt Jászai nyilatkozta régebben. Ha tisztul a kép, jöhetnek akár majd alapok is a papírba. 840ft és 38milla
Milyen várakozások vannak osztalék ügyben? Idén fizet valamennyit a cég? Egy határozott osztalékpolitika komoly segítséget tudna adni az árfolyamnak...
Most egyenlőre lefelé szánkózik. Az, hogy majd indul-e fel azt nem tudjuk, de, hogy nagyot javul a cég és komoly nyereség lesz, az biztos. A nagy kérdés, hogy a cég veszi-e majd márciusban??? 53milliárd a szabad pénzeszköze van. Szerintem 1 gyenge milliárdot rááldozhatna a saját részvények vételére, ha már osztalékot nem fizet. Ez növelné a részvényesi bizalmat. Ez a nagy veszteség, segít jól megjáratni az árfolyamot. Meglepődnék ha 800ig lejönne. Nagy eladónak valószínű elfogyott és már nem szórja. Kicsik többsége kivár és csak kisebb pakkokat dob. Gyűjtők türelmesek, de majd a befektetői tájékoztató előtt valószínű venni fogják sokkal magasabb árfolyamon is. Április 30 után újra várhatunk majd elemzéseket és várakozásokat az árfolyamról, mert a brokik tudják majd elemezni a bejelentéseket. 842ft és 36milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.