Engem nem bánt, ha valami esik. Mert legalább mozog és lehet kereskedni. De ez itt mi??? Hány millió papírt akar igy kipörgetni valaki? És miért itt? Ez durván piaci manipuláció.
Persze, nem újdonság ez a szelektív hencegés! Meg a 800as 4ig se! Emlékszem a covid idején 300 körül is volt és akkor is érthetetlen volt, hogy a cég miért nem veszi! Akkor még én nem tőzsdéztem, nem emlékszem mitől jött vissza az árfolyam, de most is valami olyasmi kellene! Appeninn szit, Mtel brutál célár, OTP az Otp, nem tudom, valami abból a sok finomságból, ami idén aktuális, csak egy kis kóstoló!
A többség a pozitív trédet beírja és dicsekszik, amin viszont bukott, arról szép csendben hallgat. Amíg jó irányba megy a pozi veri a mellét, hogy tudta, érezte, ha rossz akkor csend és sokan akkor jönnek, hogy már el is adták, stb. 795ft és 4milla Ez most rossz irányba megy, de nem ugrom ki belőle :D
Persze mindenkinek a saját döntése, ha ráér a pénzt parkoltatni benne az előbb-utóbb meg hozza gyümölcsét, mert tényleg lemaradva a papír. Szerintem két hónapon belül 950-1000 benne van! Sok sikert és türelmet 👍
Miért nem érdekli az árfolyam az számomra érthetetlen. A részvények többsége éves csúcsuk közelében. Vannak cégek amik még csúcsközelben is folyamatosan veszik a saját részvényeiket. (Richter, Pannergy és Csányi is az OTPét) Glosterben a cég részéről nagyon komoly felbeszélés megy, már 1 éve. Mi meg 800ft-on toporgunk. Szomorú, de amit régóta írok, hogy ha a cég még csak jelzés értékűen sem vesz bele, akkor a kicsik félnek a papírtól. Érthetetlen, hogy a cég nem csipkedi meg, pedig nagyon sok papír vételére van felhatalmazásuk. . fifti Delta gyenge cég, csak a spekik veszik, mert ott még a vezérek is a céggel vetetik meg a részvényeiket.
Én a 4iget nem értem. De az előbb vettem 578ért appeninnt, csak hogy ne unatkoznak! De a meglévő 4iget akkor is tartom. Tudom, hogy itt a fórumon rengeteg sikeres, vérprofi tréder van, bevallom: nekem még van hová fejlődnöm...
Nem azért ,de egyszerűen nem értem mi ez a ragaszkodás e papírhoz!? Szinte minden más elhúzott , lassan tényleg előzi Mtel is. Most éledezik delta, talán még nem késő átugrani. Dettó így voltam nyáron deltával aztán októberben megindult wabi, eladtam az összes deltát (420.000db) cserélve wabira és gyönyörű hozamot realizáltam. Most visszaszálltam a napokban deltába ,lehet jó döntés lesz.
Elképesztően frusztráló, hogy minden papír mozog a tőzsdén, ezt meg direkt nem engedik. Lehet, hogy össze kellene állni páran és felnyomni most már őket.
A héten megtörténik az, amit már egy ideje emlegetünk: előz az MTEL! Lehet eső, lehet hó vagy kisüthet a nap, egy valami változatlan: 4ig 800. Lassan egy bankbetét tulajdonságaival vetekszik!
Valójában azért lássuk be, hogy JG-et kurvára nem érdekli az árfolyam. Ő is csak egy báb, a kormány tervét hajtja végre, ezért kap lóvét. Nem ő a tulajdonos, nem egy Bertelsmann családi vállalkozás a buli. Mondokat ezt azt, aztán majd kialakul. Az hogy a telekom 1200Ft telibe szarja. Amúgy is kapitalizáció/cégérték számít ilyenkor. Ennyi erővel a Zwack az atyaúristen az árfolyamával. Én inkább attól tartok, hogy addig szórakoznak árfolyam manipulációval, hogy a végén valaki(k) megunják és kibasszák mint macskát szarni. MA180 761Ft amúgy, tehát tetü lassan megy fel, ha 800-at akarja belőni. Jelen tempoval április kb. Addig akarja tartani ezt a szintet és Q1-re kilövetni?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.