Egyik sem. Jelenleg nincs 4IG-m és venni sem akarok (600 alatt sem vennék most). A mínuszok számából meg az jön át, hogy nem én vagyok bukóban:-))) Aki venni akar, az nemsokára 600 körül megteheti, de én nem javasolnám. Megy az lejjebb is!
Mi lesz ma?megtámadjuk a 600at,vagy beindul a mandula,azt irány 700 fölé de izibe?Be kéne valaki menjen a céghez,azt ébressze már fel őket,hogy nézzenek rá a részvény árfolyamára!fogjanak egy 3-400 milliót,azt kezdjék már el venni,mert így megy tovább,akkor matulapapa jóslatai beválnak!
Nem, azon kívül szerintem korrekt, ezt nem is kifogásoltam. Természetesen köszönjük, hogy beraktad. Mondjuk sok újdonság se volt benne, de az is igaz, hogy azóta nem volt újabb hír.
600 alatt szeretnél belevenni azért erőlködsz? Vagy gyors nyerőre játszottál de ütemérzék hiányában buktában dobtad? A rezsipénzzel ne itt játsz papa ;)
Meglátjuk, hogy 600-nál vagy alatta ti mennyire lesztek népszerűek. Szét fogják szaggatni a felbeszélőembereket a csalódottak, akik rájuk hallgattak és végignézik, ahogy a tőkéjük egyre csak olvad. Ilyen inflációs környezetben ez elég fájdalmas lehet. Gondolom, már most is bánják néhányan, hogy nem állampapírba tették a pénzüket. Ott 1 év alatt +13-16% növekedés, itt 1 év alatt valamennyi bukó (kinek-kinek mennyi ugye...). A kettő különbsége fájhat némelyeknek, nem csodálom, hogy idegesek és nyomják a mínuszt rám. Bár a mínuszok nagy része így is a brokigyerektől jön. Hát igen, előbb kellett volna tanulmányozni az Opus chartot. Persze ott is voltak, akik 800-tól végignézték a mozit és még most is benne ülnek, lassan 100 körül lesz. Erre mit lehet mondani? Aki hagyja, hogy megfőzzék szép lassan??
Hehe...egyre szebb az árfolyam:-)) Szép lassan csorog lefelé, megfőzik a békucikat, de csak lassan, nehogy túl sokan ugorjanak ki a kondérból! A cégérdekű broki csücske - a rizses - meg tolja mindennap a propagandát a jónépnek. Aki hisz neki - meg is érdemli! Én meg kérek egy kávét és páholyból nézem végig a vircsaftot, Opus 2 van itt folyamatban kérem. Tudom, tudom kis csücske, te öt filléren vetted, neked nem sürgős, 25 év múlva is jó lesz ez, meg a többi betanult szöveg, nyomjad csak, hajrá...hahahahaha!! Tanulság: akkor higgy a csücskének, ha ló legel a sírján!
https://www.portfolio.hu/uzlet/20230602/orban-viktor-a-deutsche-telekom-vezerigazgatojaval-targyalt-619102 Az elmúlt években számtalan alkalommal felmerült, hogy a magyar állam valamilyen konstrukcióban megvásárolná a Magyar Telekomot, így növelné a hazai részarányt a magyarországi távközlésben. Az időközben többek között a Vodafone Magyarország, a DIGI, az Invitech és az Antenna Hungária megszerzésével nagyra nőtt 4iG egészen közel volt ahhoz, hogy ha nem is az egész Magyar Telekomot, de annak nagy és értékes részét, a T-Systemset megvásárolja, 2019 júliusban már előzetes megállapodást is kötöttek
Igazad van,hogy újabban folyton siránkozok,de most már nálam is betelt a pohár,pedig én tudok várni éveket!Nem az a fő gondom mennyik az árfolyamok,hanem az az irány amerre megyünk tovább jelenleg is!Háború,gazdaságok,stb!Ebböl semmi jó nem fog így kisülni,az biztos!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.