"Mit kellett volna irnom.Hogy ez a legjobb cég a világon?" Dehogy. Pont azt mondtam, hogy semmit sem kellett volna. Mert a "rosszabb mint Opus" információ és valóságtartalma is zéró. Csak a hangulat fokozására alkalmas.
Igazából Q-va nagy dolgot nem olvastam ezekből. A többiből sem. Biztos értetlen , és hülye vagyok. És semmi nagy negatívumot nem írtam. De ezek szerint ez a topik érdekes.
Van egy részrül igazad. De egy tőröl fakadnak. Csak inkább kérdés volt mint hangulat keltés. De ki az a fanatikus ember aki még ezek után is letérdepel a Cég oltára előtt és esedezik. Mit kellett volna irnom.Hogy ez a legjobb cég a világon? Ja!! elfelejtettem , hogy ez a topik amiből kitiltottak mert elmondtam a gondolataimat. Bocs. Kérem a kitiltásomat.
Z314. Olyan gyenge, mint az egész nap. Az első félóra volt ami felpattanásnak nevezhető. Megvolt a felpattanás , következő nagy zuhanásban élen fog járni. Srv itt már nincs, azt jól elszúrta a cég.
Az már most is érezhető, hogy jelen helyzet egy olyan spirál kezdete, ami hamarosan továbbgyűrűzik majd szinte minden szektorra, beruházások, fejlesztések állnak le vagy maradnak el, számos projektet halasztanak el, mely kieső bevételeket jelent. Ennek következtében a foglalkoztatás csökkenhet és az általános vásárlási kedv vagy a vásárlóerő is jelentősen mérséklődhet tovább fokozva a gazdasági hatásokat.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.