Topiknyitó: Portfolio 2013. 11. 07. 14:40

20%-os létszámleépítés az MNB felügyeleti területén  

Ugrás a cikkhez
A Magyar Nemzeti Bank vezetése költséghatékonysági okokból húsz százalékos létszámcsökkentésről döntött a jegybank felügyeleti területére vonatkozóan - közölte a jegybank. A felügyeleti területet érintő húsz százalékos létszámleépítésről határozott...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=191432
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2013. 11. 08. 11:51
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
ez már régebben is így működött

a szürke hosszúnyelvűek maradnak
állítólag most egy ilyen is listára került, az csak véletlen lehet
átsorolás, bónusz megvonás, lefokozás
haveroknak menedzser szerződés, 0 szaktudásért
Törölt felhasználó 2013. 11. 08. 11:36
Előzmény: #5  pf2
oké értem.

tipikus: minek mentél bele olyan ügyletbe, ami a szürke tartományban mozog? ja, már tudom: a jó kis hozam reményében.
ilyen ez a tőzsde: kapzsiság és félelem mozgat mindent.

csak amikor gond van akkor meg megy a mutogatás, bíróság, "kiforgattak tisztelt bíró úr, a szemét pszáf, meg nem véd meg"..

ki mondta, hogy vegyél gázos részvényt?
a takszövbe meg a zótépébe lekötött betét kellett volna oszt jóvan.

De, hogy a fröcsögést abbahagyjam: abban 100%-ig igazad van, hogy nagy a vízfej, ezen vágni kellett már rég.

de nem így! elmondom: most még nagyobb vízfej lesz, mert a húzó emberek, akik eddig a szakmaiságot képviselték (sajnálom, hogy egyel sem futottál össze) szétszéllednek, mert a fasiszta módszereket nem állhatják.. nem túlzás: új főnök érkezése után így osztja le a szervezetet: "te ide állj, te oda állj" mint a lágerben vazze'!

De ha az összes normális már elment magától (ez is gusztustalan: teremtsünk olyan feltételket, hogy magától menjen el a nép, nehogy végkielégítést kelljen fizetni). megértem, hogy spóroljunk a mocsok hivatalnokokon, de akkor fel kell vállalni, azt, hogy eltöröljük ezt az intézményt. úgy nem működik, hogy a haverok kapnak 5-6 hónapot, a nem haverok meg mehetnek lyukas gatyában 10 év munkaviszony után..

szóval, ha az összes normális elmegy, akkor nagy bajban lesz ez a "barátokkal" teli vízfej.
pf2 2013. 11. 08. 11:02
Előzmény: #5  pf2
Kiváncsi vagyok MNB-PSZÁF részleg , hogy vízsgálodik Blue Seven Group NyRt tőzsdebevezetési kérelméről.

Egy elég hírhedt Phylaxiában szépen megtollasodott fehérgalléros bünöző Böjthe a Vezérigazgató és kb. 6 millió forint apportértékkel akar a tőzsdére kerülni.
pf2 2013. 11. 08. 10:52
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Részvényesként tettem panaszt a PSZÁF tőkefektetési és tőzsdefelügyeleti Igazgatóságán.

Személyesen-írásban 4 Főosztályvezető 6 Osztályvezető 12 beosztott főelőadó nem tudta megmondani miért nem hajtották végre a törvényben és PSZÁF leiratokban , szabályzatokban leírtakat.

Mind Bírósági per indítására akart rábeszélni , majd megindításuk után a Bíróságra citálva nem tudtak magyarázatot adni miért nem végezték el feladatukat . Persze ekkor már jogász érkezett , aki ugye nem értett a tőzsdefelügyeleti problémákhoz. Személyesen a Bíróságra már a Felügyeleti Igazgató jött , aki pontosan annyíra nem értette a Hivatal kötelezettségeit , hogy az már a Bírónak is feltűnt és elmarasztalta a Hivatalt.
Ezek után ne panaszkodjon nekem egyetlen PSZÁF-sem.

Egyébként soha nem dolgoztam államigazgatásban.

Nem taknyoztam , legfeljebb magadra gondolj.
Irigy meg miért lennék , sok talpnyaló állami bohócra . Gerinctelenségük jobbra is balra is igaz .
Védd a segged alapján dolgozotak, ahogy még több Hivatalban , Minisztériumban is szokás. Ott is lehetne 20 % -ot kirúgni.

Tőzsdén nem szeretem , ha kiforgatnak a pénzemből , mert a Hatóság tehetetlen.
Törölt felhasználó 2013. 11. 08. 09:36
Előzmény: #3  pf2
ha nem tudod milyen a mostani helyzet akkor miért minősítesz?

de tudod mit? semmi mást nem kívánok neked, csak, hogy egyszer kerülj Te is olyen helyzetbe, mint a volt PSZAF-osok.

nagyon tájékozottnak hiszed magad, közben a hozzászólásod egy lyukas garast sem ér, sugárzik belőle az irigység.

tán csak nem az lehet, hogy korábban kirúgtak? hehe... de jó hírem van, a hozzád hasonló taknyokat keresik most ott, próbálkozz ismét, biztosan sikerülni fog.
pf2 2013. 11. 07. 17:24
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
a PSZÁF volt az egyik legnagyobb szemétdomb az utobbi 6 évben.

Tevékenységét elég rosszul végezte , fogyasztóvédelmi rendszere egy lukas garas , felügyeleti rendszere - ld. a tolvajrészvények megjelenése - egy kalap sz@r.

484 alkalmazottjának átlagos 550.000 Ft fizetés , rettenetes bürokratikus rendszerének eltűnése nem sok könnyeit hullató állampolgárt talál.
Talán már évek óta dolgozni kellett volna abban a Hivatalban is.
MNB( pszáf részlege ) milyen azt nem tudom , de csak jobb lehet.
Törölt felhasználó 2013. 11. 07. 15:29
Előzmény: #1  portfolio
na ja.

ha valaki tudná milyen szemétdombbá alakult a volt PSZÁF, mióta az MNB bekebelezte..

hányinger az egész..

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek