Topikgazda: Törölt felhasználó 2008. 11. 06. 15:22

Kezd durvulni a helyzet! - Az IMF még komorabbnak látja a jövőt  

Ugrás a cikkhez
A Nemzetközi Valutaalap legfrissebb prognózisa szerint a világgazdaság növekedési üteme 2009-ben 2.2%-ra lassulhat, ami 0.75%-kal rosszabb korábbi előrejelzésénél.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=105605
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 11. 06. 20:34
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5


"A berek es a termeles kozti arany, szerintem lassan elfognak mozdulni a mostanihoz kepest aranytalan dimenzioba, es ez igencsak a berek karara kene , hogy megtortenjen."

ahol magas a termelékenység ott már most sem arányos, ahol pedig nem hát ott természetes a korrekció....

A cehet meg minden korban (és javarészt mindenhol) a bérből és fizetésből élők állják(ták).

Törölt felhasználó 2008. 11. 06. 19:45
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#4
Hat ez az ugyeszkem, hogy a penz a csapbol , nem a real gazdasagba folyik majd. Tobbnyire nem oda. Oda majd az, ami marad a penzbol. Erdekes mod, itt egy kicsit paradox az a tetel, hogy "az anyag nem vesz el, csak atalakul", ergo a penz befolyik, de a garat az szarazon marad. A realgazdasag - a bankokat, penzintezeteket most nem szamitva - ebbol vajmi keveset fog latni, nehany bennfentes konszernen kivul. Teny, hogy hitelekre tovabbra is szukseg van , hiszen a piaci verseny szamara ez nelkulozhetetlen.... de ez mar reg a lo tuloldala, ugyanis a piaci verseny - arrol a piacrol beszelek amelyet ugymond real gazdasagnak nevezunk - annyira tulbulrjanzott, hogy hitel hatan hitelre volt szukseg , csak, hogy birjak a versenyt a konkurenciaval. Meg kell nezni, hogy szarnak azok akik szamara letfontossagu a versenyben maradas. Hat tiszta trutymo mindenki. Nincs hitel ? Jajj mi lesz, legyalul bennunket a konkurencia ?! De jon az IMF. Mi az, hogy nincs penz ? Van penz, mennyi kell ? ....Hat igen, csakhogy a bankok azok valahol nagyon elol allnak a sorban, de a szarban is jo melyen ..... hat mit varjon az aki hatul remenykedik. Hat ennyit a real gazdasagrol. A berek es a termeles kozti arany, szerintem lassan elfognak mozdulni a mostanihoz kepest aranytalan dimenzioba, es ez igencsak a berek karara kene , hogy megtortenjen. De , ha van egy kemeny szocialista kormany, akkor talan ez annyira nem kerdes, inkabb az lesz teny, hogy marad az adossaghalmozas, csak kuss legyen a lelaton, a show folytatodik !
Törölt felhasználó 2008. 11. 06. 18:51
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Mr. Morgan !

A cash csap majdnem totál nyitva... 6-12 hónap a hatás jelentkezik, no nem a reálgazdaságban.... az meg mióta érdekli Önt ?

Törölt felhasználó 2008. 11. 06. 15:28
Előzmény: #1  portfolio
#2
Meg szep. Valmi reklam szoveget csak be kell vagni. Es lehet, hogy meg igazuk is lesz

Topik gazda

JP
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek