Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 10. 22. 11:44

Segitség a hiteleseknek...  

A kormány adja a segítséget a devizásoknak az MNB meg odab*sz a forinthiteleseknek...!Ezt jól kifundálták...mégha nem is ez volt a cél vele...!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 10. 22. 13:40
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Kedden Veres János pénzügyminiszter egyezetett a bankok vezetőivel és a Bankszövetséggel - jelentették be a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. A megbeszélésen megállapodás született arról, hogy az adósok terhei ne növekedjenek elviselhetetlen mértékűre, illetve úgy érezhessék a magyar családok, hogy "ami védelmet meg lehet tenni, azt megteszi a kormány és a magyar pénzügyi szektor".

A védőcsomag a következő elemeket tartalmazza:

1. Az adós kérésére a törlesztő részletek rögzítése mellett a futamidő kitolható legyen.

2. Azok a devizahitel-adósok, akik úgy godolják, hogy az árfolyam volatilitása nagy kockázatot rejt, külön költség felszámítása nélkül térhessenek át forint alapú hitelre. (Ez a konstrukció ugyanakkor a magasabb forintkamatszint miatt továbbra is drágább, ám kiszámíthatóbb, hiszen legalább a devizaárfolyam-változások nem módosítják a törlesztőrészletet. A szerk.)

3. Ha valaki önhibáján kívül nem tudja vállani a törlesztést (munkahely elvesztése esetén) a bankok készek arra, hogy átmenetileg csökkentsék a törlesztőrészletet.
Törölt felhasználó 2008. 10. 22. 11:46
#2
Milyen szép a Forint /euro grafikon...:)

Még milyen jó ,hogy nincs benfentes kereskedés mi?

Mikor volt abejelentés ....és menyivel előtte már elkezdték venni ....Ezt is vizsgálhatná vki,hogy ne mindig a mi bukónkon éljenek jól a tűz közelében élők...:!

Topik gazda

phylafan
3 3 2

aktív fórumozók


friss hírek További hírek