Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Van itt hír VG podcast 2025.11.04.21:20 "Hatalmas felértékelödès elött àllhat az egyik magyar blue chip" Richter tendenciózus alulèrtèkeltségéröl ès a vlayar friss számláiról elemzés. Aki tudja nyissa a podcast..
Oh, b@sszus, hàt kell tépni a sebeimet?! :D :D Azt 2024-ben, fejből kb. január végén adtam el, még nincs 2 éve, 777-en, nem is csak dupla, hanem kb. 1000 forint benne maradt mai áron, na, meg 2 osztalék. (Kicsi maradt, de azt meg 1720-on vmi rövidzárlatban adtam el, utána lett még majdnem 2000.) Azóta 4iG szórtam el. :D Amúgy lehet el kéne adnom a Richtert (na, azért dupla innen, mostanában, nem hiszem :D), máshol most amúgy is egyre nagyobb a bukóm. Itt legalább én nem buknék, ti meg nyernétek: win-WIN ez is, a "nem lose" az már "kis win". :D De vannak itt még más "totemállatok", akikkel hasonló szokott történni, most akkor kinek a "valósága" fog beütni?! :D
Bármikor be lehetett szállni és sokan be is szálltak menet közben. Csak fel kellett ismerni, hogy ez most nem a szokásos klasszikus korrekciókkal szabdalt emelkedés mert folyamatos a vételi nyomás, nagyon reflektorfénybe került a részvény. A célárak is majd minden héten emelkedtek. Nem tudom, mi a fene lenne a 98-as csőbehúzás, amikor egy folyamatosan romló helyzetű és a telekommunikációban lemaradó cégről volt szó. Az más kérdés, hogy ezt ki mikor ismerte fel.
Kéne már valami hír amire megindul. A nagy tőzsdei száguldás ellenére mi lejjebb vagyunk mint 1 éve, úgy hogy az éves max 11150 volt. Csoda lesz ha 0-ban zárjuk az évet
Benne voltam a Matàvban elejétöl fogva de a 2500ft os àrfolyamzuhanàst követöen 900 ft nàl visszavettem 900ft nàl de eladtam 850ft nàl aztàn lett 380ft de és most ismét egy éve 380ft róla hegymenetbe lett 2000ft beszàlló lehetöségnélkül felhúztàk spekulatív céllal hogy ismét visszaverjék 1000ft alà merthàt ugye a Dtelecomot is rendesen beütötték êvek alatt.. Sszerinten ezis spekulatív csőbehúzàs úgy ahogy 1998ban volt..!
Mindenféle Matáv árfolyamszámokat írsz az elmúlt 28 évből bármilyen mögöttes ok említése nélkül. A 90-es évektől a Matáv tőzsdei vergődésének okait nem túl nehéz átlátni, főleg utólag.
Matàv àtbaszott 1998 ban volt 2500 aztàn megvettem 900ft ér aztàn eladtam 800ft ér több Millóért aztànszartse ért 400ft ér atàn àtbasztàj a népet hogy M Telecom ès évekig emelkedett lassan 2000ft ig aztàn 1760ft ès lefelé csúszik a szar mint Dtelecom egy nagy szar àtbaszàs az egêsz rlejètől fogva amikor mèg Matáv ak hívták Mint amikor a Humetet újra Nutexnek hivjàk mint a Philaxia Phatmat Nutexnak semmire való csőd rèszvènyek de kegalàbb a "Richternrk van neve több szàz ève"ez is èr annyit mint a "vlayar a depresszió elleni kèszitmèny neve"!!!!!!!
Sajnos a piac fordulhat de a "hegde fundok mindig àt akarnak àtveri minket a sajàt haszuk remênyében" És valljam be sokszor àtisvertek.. De a vlayar utàn is lesz élet és a semmiből is tudnak pénzt csinàlni a reklàmnal és a "célàrmódóditàssal" Ami lássuk be profitorientàlt piaci alapú reklâm vagy "piacbefolyàsolàs" Szóval alul van értèjelve a Rikter ès azèrt csak ezen tudnak keresni a "hegde fundok"nem a Rábàn ès a 4igen ès a Deltan és a Humeten vagy a Ohilaxi a Farman ami "opusz"!?
Én inkább már hajlok arra, hogy át vagyunk verve, tartjuk a semmire. Sőt, át se vagyunk verve, itt mindenki tudja, ismeri, hallotta a kockázatokat. És igen, érhetne többet, ha nem járna le a Vraylar szabadalom, de most már egyre többen mondják, hogy nem is lesz helyette másik addigra. Lassú dolog egy gyógyszert a semmiből a piacra juttatni. És egy nagyobb befektetőnek lassú be és kiszállni, 1-2 évre már minek kockáztasson? Majd azután esetleg, ha nem lesz Vraylar2 ÉS beesik, aztán ha MAJD lesz egyszer mégis, akkor fel lehet majd még ülni a vonatra. És még egyéb kockázatok, belpolitikai, külpolitikai, de ezt tartják a legnagyobbnak. Milyen szépen leírtam, holnap mégis én leszek a balek, hogy ezek után tartom. :D Persze, ha meg eladom holnap, csütörtökön majd olvasom, hogy "pattan a Richter a kiváló gyorsjelentés után", "tépik a Richtert", "ez a blue chip a BÉT mai sztárja", "kattintson, ha tudni szeretné melyik blue chip viszi el ma a show-t a BÉT-en", "Jelentett a gyógyszergyártó, ugrik az árfolyam" :D
Gyula màr teis belebonyolodtàl a Rikterbe pedig règi motoros vagy de ez amit müvelbek az àrfolyamnal az brutális beszàltàla tl 43 van aztàn kiszàltàl joggal 9700 nàl aztán a tl38 tl 23 át vetted óvatosan joggal és hat valljuk meg a Rikter 11260 jó kiszàlló lenne az 1egy ève tartó hullàmvasutból sokunk szàmàra dehàt akkor szokott megugrani az àtfolyam amikor kiszàllunk talàn épp 12260 ig merthàt amikor annyi szar papír szàguld ès duplàz akkor épp a Rikter mièrt nem tudná törtènelmi csúcsra törni amikor màr minden befektető temeti a "Riktert"
Az utolsó pár hónapban a leggyakoribb vélekedés ez: "a nagyok alacsonyan tartják, mert még venni akarnak belőle". Már egy éve kurva alacsonyan van, de láthatóan SENKI a nagyok közül nem vesz belőle. Örüljünk, hogy a nagyok tartják, bár az esések a folyamatos adás egynémely nagy miatt van részben, meg persze a shortosok miatt. Meg a töketlen ricsi vezetés miatt, akit pont leszarja a tőzsdei árfolyam alakulását.
Ezek extra profitot akarnak keresni ès ezèrt a Rikterben vannak a tőzsdére vezetèse óta ès manipulàljàk az árát ès kiszedik a pénzt aztàn betegszik ès megint kiszedik a milliárd dollárokat ès ezt csak a Rikterrel az OTP vél tudjàk megcsinàlni a többi Rába a 4ig MOL Matáv az "kismiska" mert dollár milliàrdokat megforgatni nyeresèggel csak a likvid nagy rèszvènyekjel lehet Szerintem..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.