Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 06. 02. 21:23
Előzmény: #59858  ts3
#59860
Fegyverbe! A magyar embereket megint támadás érte! :) Ragadjon mindenki azonnal rántott csirkecombot! :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 06. 02. 21:20
Előzmény: #59855  szivacs
#59859
Úgy látom, a vodka szó nagyon beléd ívódott... érted: ívódott, muhhahahahahahahha :) Már Botkát is Bodkának írod :) Amúgy pont ez a fő baj Mo.-on: a 2 posztkomcsi utódpárt (MSZP és FIDESZ) mind megkapja a maga "bodkáját" és nem üti meg a bokáját.
ts3 2017. 06. 02. 21:08
Előzmény: #59857  saru
#59858
"és maffiaállamnak nevezheti az Európai Unió egyik tagját, Magyarországot." Néha fáj az igazság, de el kell viselni.
saru 2017. 06. 02. 19:36
Előzmény: #59856  Vazsmegyei
#59857
SorosTiltakozik a Fidesz az Európai Bizottságnál Soros brüsszeli beszéde miatt2017. június 2. 14:16A Fidesz szerint tűrhetetlen, hogy egy az Európai Bizottság által támogatott brüsszeli rendezvényen, egy uniós biztos jelenlétében Soros György is megszólalhat, és maffiaállamnak nevezheti az Európai Unió egyik tagját, Magyarországot.Tűrhetetlennek tartja a Fidesz, hogy egy az Európai Bizottság által támogatott brüsszeli rendezvényen, egy uniós biztos jelenlétében Soros György is megszólalhat, és maffiaállamnak nevezheti az Európai Unió egyik tagját, Magyarországot – közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A Fidesz tiltakozik a brüsszeli testület „már a formára sem adó”, az uniós közösséget szétverő magatartása ellen, és választ vár a bizottságtól, valamint a rendezvényen részt vevő biztostól, hogyan fordulhatott ez elő – mondta. Tegyék egyértelművé, hogy ez a fajta fellépés elfogadhatatlan – sürgette. „Hogyan kívánja a bizottság érvényesíteni az egyenlő mércét Magyarországgal szemben, ha ilyen tűrhetetlen megnyilatkozásoknak ad teret?” – tette fel a kérdést.Gulyás Gergely szerint Soros György olyan politikát akar felépíteni és brüsszeli támogatással érvényesíteni, amelynek célja migrációügyben a magyar kormányzati álláspont megváltoztatása, hogy Magyarország se legyen akadálya az EU migránsbarát politikájának.A politikus jelezte: Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt is Brüsszelben tárgyalt, és azzal a Frans Timmermans európai bizottsági alelnökkel, valamint Gianni Pittella szociáldemokrata frakcióvezetővel találkozott, akik többször elmondták, hogy nem akarnak kerítést látni a magyar határon, a migránsok befogadásával kapcsolatban pedig többször ultimátumot adtak Magyarországnak. Arról sem lehetett hallani, hogy Botka László felszólalt volna a kötelező betelepítési kvótával szemben – tette hozzá a frakcióvezető-helyettes, úgy fogalmazva: joggal lehet következtetni arra, hogy ha Botka László kormánya vezetné Magyarországot, akkor elfogadná a kötelező kvótákat.Azzal kapcsolatban, hogy Donald Trump amerikai elnök bejelentette az Egyesült Államok kilépését a párizsi klímaegyezményből, Gulyás Gergely kérdésre úgy foglalt állást: a Fidesz sajnálatosnak és nem a jövőt szolgáló döntésnek tartja az elnök elhatározását, amelynek súlyos következményei vannak, mert az Egyesült Államok, a világ legerősebb gazdasága nélkül lényegesen kisebb lesz az ereje a klímaegyezménynek. „Komoly sebet ejtett” a párizsi egyezményen az amerikai döntés – mondta.(MTI)
Vazsmegyei 2017. 06. 01. 14:46
#59856
"Budapest Hercege", Demszky menti, ami még menthető! Bizonyos PirézRóbert után szabadon! link
szivacs
szivacs 2017. 05. 31. 13:48
Előzmény: #59854  Oszo
#59855
Fricz nyilván nem akarta learatni a te babérjaidat, meghagyta neked Bodka lelkes dícséretét...:-)))
Oszo 2017. 05. 31. 11:20
Előzmény: #59853  saru
#59854
Pedig annyira biztos volta benne, hogy a Fricz Tamásnak tetszeni fog a Botka mondanivalója, mindenben egyetért vele, és innentől lelkesen kampányolni fog mellette. Nagyon csalódott vagyok...
saru 2017. 05. 31. 11:09
Előzmény: törölt hozzászólás
#59853
Botka László, az antipolitikus2017. május 31. 09:58
FRICZ TAMÁS
Magyar IdőkHangzatos, üres szavak, gyűlölködés, ígérgetés, hazugságok – ezt mutatta fel a baloldalt „megújítani” szándékozó miniszterelnök-jelölt.„Ha ezt alapul vesszük, akkor nem mondhatunk mást, mint hogy Botka nagyokat és harsányakat akart mondani, pattogni akart, mint egy nikkelbolha, ám szavai elképesztő ürességük és hazugságuk miatt újra csak azt bizonyították be, hogy a szocialisták nagyon tudnak gyűlölni, nagyon frusztráltak a hatalomtól való hosszú megfosztottságuk miatt, de nagyon nincs elfogadható víziójuk, jövőképük az ország polgárai számára.Ezt bizonyítják a gazdasággal és a szociális helyzettel kapcsolatos »terveik« is. Botka már korábban, a »Fizessenek a gazdagok!« tételével is bizonyította, hogy valamilyen ősbaloldali programban gondolkodik; a kongresszuson kiderült az is, hogy a gazdasági-szociá­lis »csomagja« nem más, mint egy megalapozatlan ígéretcunami a 13. havi nyugdíjtól egészen a közalkalmazotti béremelésig és tovább. A szocialista csodaszer tehát ismét abból állna, hogy zabolátlanul és átgondolatlanul osztogatnának, mínuszba fordulna, hatalmasra duzzadna a költségvetés hiánya, ismét csődbe menne az ország, végül behívnák az IMF-et és a Világbankot, hogy újra óriáshitelt vegyenek fel a Fidesz kontójára. Kezdhetnénk az egészet elölről, és újra a nemzeti-konzervatív oldalnak kellene a válságból kivezetni az országot.Hangzatos, üres szavak, gyűlölködés, ígérgetés, hazugságok – ezt mutatta fel a baloldalt »megújítani« szándékozó miniszterelnök-jelölt.Nem csoda, hogy jottányit sem emelkedik az MSZP népszerűsége – sem Botkával, sem Botka nélkül.”
andare 2017. 05. 30. 17:44
Törölt hozzászólás
#59852
saru 2017. 05. 30. 16:15
Előzmény: #59850  Vazsmegyei
#59851
Fogadjon be Magyarország is csecsenföldi meleg menekülteket!2017. május 30. 09:14
SZIGETVÁRI VIKTOR
Szigetvári Viktor blogjaFelszólítom a kormányt, hogy kövesse Macron elnök és mások példáját!„Franciaország és Litvánia után hazánknak is be kellene fogadnia olyan csecsenföldi melegeket, akiket elnökük el akar törölni most a föld színéről. Ezt kívánja az emberség és a tisztesség. Felszólítom a kormányt, hogy kövesse Macron elnök és mások példáját! Az elmúlt hónapok egyik legborzalmasabb fejleménye a világban az, ami a melegekkel és más életmódbeli kisebbségekkel történik Csecsenföldön. Bár Vlagyimir Putyin orosz elnöknek volna hatalma arra, hogy leállítsa Ramzan Kadirov csecsen elnököt, eddig csak látszat-vizsgálatokra futotta Moszkvától.Az elmúlt hónapokban módszeresen zártak börtönbe át- és megnevelési céllal olyan csecseneket, döntően férfiakat, akik csak abban különböznek más honfitársaiktól, hogy a nagy átlaghoz képest mást szeretnek, mással kívánják tölteni szabadidejük avagy az életük. A börtönök diktatúrákra jellemző állapota mellett az is egyértelműen bizonyítást nyert, hogy a fogvatartottakat kínozzák, verik, megalázzák. Miközben a csecsen elnök cinikusan arról beszél, hogy nálunk nem hogy e zaklatássorozat nem létezik, de nem is élnek melegek avagy más szexuális és életmódbeli kisebbségek. A nemzetközi felháborodás mellett néhány ország szerencsére emberséges arcát is megmutatta, és az elmúlt hetekben legalább öt ország fogadott be csecsenföldi meleg menekülteket. Tegnap Emmanuel Macron francia elnök hivatala jelentette be, hogy Litvánia után ők is fogadtak be a csecsen zaklatásokban érintett menekültet, összhangban a Genfi Konvencióval.Szeretnék egy olyan Magyarországon élni, amely tanul saját elnyomó és diktatórikus társadalmi tapasztalataiból, és más országok polgárai segítségére siet, ha akár vallása, akár identitása, akár politikai nézetei miatt bárkit súlyos jogsérelem ér hazájában. Egyelőre az Amerikai Egyesült Államok ebben most nem vesz részt. A megváltozó világban az Európai Unió országainak kell példájukkal elől járni. Jó volna, ha Magyarország is csatlakozna a nemzetközi akcióhoz. Jó volna, ha a magyar kormány is megszólalna a Csecsenföldön most megalázottak és fenyegetettek védelmében. És jó volna, ha hazánk is fogadna be menekültként olyanokat, akiket elnyomó hazájuk Csecsenföldön most megpróbál kitaszítani magából. Szomorú, hogy a magyar kormány csak hallgat ebben az ügyben, és a Fidesznek csak az orosz barátság fontos. A Fidesz gyáva és hazánkat gyengítő menekültellenes propagandája csak kárt okoz. Minden ember egyenlő, és meg kell védenünk egymást. Csak ekkor lesz biztonságos és emberséges a világ.”
Vazsmegyei 2017. 05. 29. 16:46
Előzmény: törölt hozzászólás
#59850
Éppen most van ideje, hogy induljunk ki magunkból, ha ragaszkodunk a véleményünkhöz! Te ítéletet is mondtál, de a fenti két ember sem lett büntetve, de elítélve sem!
Vazsmegyei 2017. 05. 29. 16:43
Előzmény: #59842  Oszo
#59849
Még nem következett be amit mondott Rogán, de az ellenkezője sem! Akkor mi is induljunk ki magunkból! Aztán vagy meglátjuk vagy nem, hogy beteljesült-e, vagy már folyamatban van, csak nem törődik senki vele, mert a Rogán mondja!
andare 2017. 05. 29. 16:14
Törölt hozzászólás
#59848
sanka 2017. 05. 29. 15:31
Előzmény: #59845  gambadoro
#59847
A faszi alkalmatlan, de úgy anblokk az mszp maga is alkalmatlan. Ezt a fideszt már tönkre kellett volna zúzni minden téren. Szerinted fordítva mi lenne már ebben az országban, gondolj csak az öszödi beszéd kapcsán, a fidesz által fellázitott a rajongókra.
Törölt felhasználó 2017. 05. 29. 15:20
#59846
link kertek alatt a kommunizmus király
gambadoro 2017. 05. 29. 13:23
Előzmény: #59834  sanka
#59845
baromi jó a programja pontosan arról szól, amire szükség lenne az más kérdés, hogy a faszi alkalmatlan
gambadoro 2017. 05. 29. 13:22
Előzmény: #59839  saru
#59844
magyarázd el, minek robbantgatnának olyan országokban, amik a kutyát nem érdeklik? svájc viszont érdekes, bár az olyan rendőrállam, amilyen kevés van a világon a kvótának mi köze van a hülye kerítéshez?
rockmaster 2017. 05. 29. 11:57
Előzmény: #59837  ts3
#59843
Miről beszél? 2006 már 11 éve elmúlt !!!
Oszo 2017. 05. 29. 11:44
Előzmény: #59840  Vazsmegyei
#59842
Szerintem meg csak simán rágalmaz. (Ő is magából indul ki, mint a legtöbb ember!)
signal2
signal2 2017. 05. 29. 11:44
Előzmény: #59837  ts3
#59841
Ha ő mondja, úgy is lesz. Biztos forrásból tudja: ő szervezi.

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek