Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 04. 29. 10:50
#59660
„…az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár.Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre…"Mici néni infója és dühe, aki úgy néz ki, lebirkózta a rákot. link
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 04. 29. 09:22
Előzmény: törölt hozzászólás
#59659
Tévedsz. Szerintem a vállalkozó egyben állampolgár is. Még akkor is, ha ML-nek hívják és strómanként sok adót fizet a hozzá csatornázott, de eredetileg tőlünk beszedett szja-ból és áfá-ból.
hatosa 2017. 04. 29. 09:16
Törölt hozzászólás
#59658
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 04. 29. 09:05
Előzmény: törölt hozzászólás
#59657
"Aki a legmagasabb sávban adózik ugyanazt az ellátást kapja mint az aki élete során egy fityinget sem fizet be a rendszerbe." Ez csak részben van így. Aki több nyugdíjjárulékot fizet (pár éve átkeresztelték adónak), az magasabb nyugdíjra jogosult. Mondtál egy érvet a magánnyugdíjpénztárak mellett és társadalmi szolidaritás ellen. " Az ÁFA-t mindenki megfizeti". Jó neked, hogy olyan rezsimben élsz, ahol megszűnt az áfa-csalás. Az egykulcsos szja akkor sem tetszett, amik a megboldogult szdsz vesszőparipája volt. Leírtam, hogy szerintem nem igazságos a jövedelemnek azt a részét adóztatni, ami a létminimumhoz kell. Tőled eltérően én nem támadnám a fidesz pusztán azért, mert a tej vagy a tojás áfá-ja csökken. Egy gazdag ember sem tud több tojás enni vagy tejet inni, mint egy szegény. Illetve tud, de azért, mert több pénze van.
hatosa 2017. 04. 29. 08:55
Törölt hozzászólás
#59656
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 04. 29. 08:45
Előzmény: törölt hozzászólás
#59655
A többkulcsos szja-t tartom igazságosnak. A létminimumig vagy a társadalmi minimumig nem is fizettetnék szja-t. A magas áfa pedig ösztönzi a feketegazdaságot. Ledolgozhatatlan versenyelőnyhöz jut az, aki áfát csal. Ha át tudnál tekinteni nagy rendszereket akkor nemcsak a kulcsot tartanád fontosnak, hanem az adó behajthatóságát. Még fontosabbnak tartom a jogbiztonságot és a kiszámíthatóságot. Túl sokat nem várok egy olyan rezsimtől, amelyik hárommillió magyar pénztártagot fosztott meg a magántulajdonától.
hatosa 2017. 04. 29. 08:39
Törölt hozzászólás
#59654
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 04. 29. 08:35
Előzmény: #59651  saru
#59653
"Meddig lehet még hazudozni ? és miért cinkosok az EU főkolomposai Sorossal és a hozzá hasonló elemekkel ? link "vétkesek közt cinkos aki néma." Érdekes kérdést feszegetsz, de ez nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik. Van kormányfő (nevezzük Orbán doktornak!), akinek most esett le, hogy Soros 1990-ben az angol font ellen spekulált és hirtelen elkezdett kapkodni. Egyébként a spekuláns szónak érezhetően negatív töltete van a bolsevik lelkületű emberekben. Sajnos tőzsdefórumon vagy, ahol sokan spekulálunk sokféle instrumentummal. Van aki hosszra játszik és van aki besszre sőt olyan is van, aki longol is és shortol is. Ha demokrata lennél és elfogadnád a piacgazdaságot, akkor akár örülhetnél is annak, hogy a hozzánk hasonló mocskos spekulánsok növelik a tőzsdén a likviditást. Ha neked Soros jelenti a megtestesült Brüsszel, akkor lépjünk ki Sorosból és Európából! Ez a gonosz Soros 27%-ra emeltette Orbán doktorral az áfát és ráadásul élvezi, hogy emiatt nőtt a rezsink.
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 04. 28. 20:11
#59652
"Kikerülte a válaszadást a CÖF a HVG kérdésére azzal kapcsolatban, mennyi pénzt kapott az állami MVM csoporttól, „az ország érdekeit figyelmen kívül hagyó, kifejezetten rosszindulatú és alaptalan vádaskodásnak” nevezve a felvetést. Hozzátették, azt szeretnék, ha a HVG azzal foglalkozna, hogy „a Soros-féle alapítványoktól milyen támogatást kapnak, különös tekintettel a Nyitott Társadalom Alapítványra”, és óvatosságra intették a lapot." link A CÖF vén kujonok (kis pisiszex) tanácsa is ott volt Brüsszelben. Rosszkor, rossz helyen, de a lényeg: miből!? Sajtószabadság, óh... ha kérdezni mersz, megfenyegetnek.
saru 2017. 04. 28. 17:45
Előzmény: #59650  Dehogynincs
#59651
Ismerős a mondás, ugye: Madarat tolláról, embert barátjáról…?! Tegnap, az EU Parlamentben fogadta J C Juncker a spekuláns, USA állampolgár G Sorost, mondván, hogy már régi: legalább 20 éve ismerik egymást…?!, bár akkor miért nem a saját luxemburgi lakásán látta vendégül, nem ?!, továbbá mit keres (ismét) egy tengerentúli pénzember az EU-ban ? és vajon miért zárkóztak be ketten egy helyiségbe, kizárva mindennemű nyilvánosságot ?, az EU szóvivője ezt azzal magyarázta, hogy ő sem érti, viszont Ukrajnáról tárgyaltak minden bizonnyal…?! Az én kérdésem: Meddig lehet még hazudozni ? és miért cinkosok az EU főkolomposai Sorossal és a hozzá hasonló elemekkel ? és mikor fogják a nemzeti érdekeket képviselni, hiszen ezért választották meg őket az állampolgárok !
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 04. 28. 12:31
Előzmény: #59649  saru
#59650
" Soros György és Brüsszel szándékai azonosak, migránsokkal akarják elárasztani Európát, és ránk akarják erőltetni a brüsszeli bevándorláspolitikát." Több százezer magyar "tántorgott ki" Európába és már minden hatodik magyar külföldön születik. Szerinted Soros hívta őket vagy nem találják elég élhetőnek az országunkat? Mi abban a jó, hogy Orbán doktor megvédte többek között az Európa-bajnok 27%-os áfá-nkat is?
saru 2017. 04. 27. 17:06
Előzmény: #59648  saru
#59649
Fidesz: Orbán megvédte Magyarországot2017. április 27. 13:27Orbán Viktor megvédte a magyarokat az EP ülésének szerdai vitáján, míg a magyar baloldali politikusok újra a hazájukat támadták – jelentette ki Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.A Fidesz-frakció szerint Orbán Viktor miniszterelnök megvédte a magyarokat és Magyarországot az Európa Parlament ülésének szerdai vitáján, míg a magyar baloldali politikusok újra a hazájukat támadták – mondta Halász János, a képviselőcsoport szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.A politikus felháborítónak nevezte, hogy az Európai Bizottság a legmagasabb szinten fogadja Soros Györgyöt, azt a „pénzügyi spekulánst”, aki „mások életének tönkretételével szerzi a vagyonát”. Úgy vélte: Soros György és Brüsszel szándékai azonosak, migránsokkal akarják elárasztani Európát, és ránk akarják erőltetni a brüsszeli bevándorláspolitikát.(MTI)
saru 2017. 04. 17. 13:32
Előzmény: #59647  Vazsmegyei
#59648
Századvég: A választópolgárok harmada szavazna a Fideszre 2017. április 11. 20:51 Továbbra sincs senki a Fidesz nyomában a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint: a teljes népességben 33, a biztos szavazó pártválasztók között pedig 48 százalékon áll a kormánypárt. Utóbbi körben az MSZP és a Jobbik is 19-19 százalékos támogatottsággal bír. Továbbra is változatlanok az erőviszonyok a politikai erőtérben: stabilan vezet a Fidesz-KDNP, az ellenzéki tömörülések támogatottsága pedig stagnált az elmúlt időszakban – olvasható a Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatásában, amelynek eredményeit kedden közölték az MTI-vel. Az eredmények szerint a kormányzó pártok előnye továbbra is jelentős, a teljes népesség körében a választópolgárok 33 százaléka szavazna a Fidesz-KDNP-re egy most vasárnap tartandó voksoláson. A második helyen továbbra is a szocialista párt és a Jobbik áll fej fej mellett, előbbi 11, utóbbi 10 százalékkal. A teljes népesség körében a Demokratikus Koalíció (DK) támogatottsága 5 százalék, az LMP-é 4 százalék, míg az Együtt továbbra is 1 százalékon áll. Más pártokra a válaszadók 5 százaléka voksolna, míg a bizonytalanok aránya enyhén csökkent 31 százalékra. A kutatást végzők szerint a biztos szavazó pártválasztók preferenciáira is a stabilitás jellemző: a Fidesz-KDNP támogatottsága ebben a közegben is szilárd, 48 százalék voksolna a pártszövetségre. Az MSZP és a Jobbik a biztos szavazó pártválasztók 19-19 százalékát tudhatja maga mellett. A DK-t a biztos szavazó pártválasztók 5 százaléka választaná, az LMP-t 4 százalékuk. Az Együtt ebben a közegben is 1 százalékon áll, más pártokra pedig a biztos szavazó pártválasztók 4 százaléka szavazna – tették hozzá. A kutatás március 29. és április 4. között készült, ezer véletlenszerűen kiválasztott felnőtt telefonos megkérdezésével. Az elemzésben közölt adatok legfeljebb plusz-mínusz 3,2 százalékponttal térhetnek el a mintavételből fakadóan attól az eredménytől, amit az ország összes felnőtt lakosának megkérdezése eredményezett volna. (MTI)
Vazsmegyei 2017. 04. 07. 14:19
Előzmény: #59646  _Sigorszky
#59647
Igen a Lex CEU már megszületett a színfalak mögött 2004-ben. Jó lesz észben tartani és ideje átgondolni. 13 év alatt rengeteget változott a világunk. Már akkor megcsúfolták a demokráciát, de a kettős mércének ez nem számít.Kellene egy Lex Alföldi is már, mert oda lesz a féltve őrzött "kultúra"!
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 04. 07. 14:00
Előzmény: #59641  _Sigorszky
#59646
"Ha egyszer egy üzlet beindul... Jöhet a lex CEU után a lex Jordán, magyarán törvényt akarnak írni, hogy a színházigazgatók kinevezése még inkább politikai, vagyis leginkább kormányzati hatáskörbe kerüljön. Felháborító, ahogy a Fidesz megcsúfolja a demokráciát, és a törvénykezést játékszerként használva alakítja a saját képére az egész országot!" (by Kettős Mérce) link
Vazsmegyei 2017. 04. 07. 10:28
Előzmény: #59641  _Sigorszky
#59645
Vasmegyének a várvidék is része(volt), itt is működnek reformok, de a határok ezt nem akadályozzák.Jön a reform mindig, mert a határ még nyitott. Nem onnan jönnek a migránsnak nevezettek, de már sok európainak tetszik a vidék.
andare 2017. 04. 07. 10:25
Törölt hozzászólás
#59644
Vazsmegyei 2017. 04. 07. 10:12
Előzmény: #59642  upgrayeddAKS
#59643
Mostanában tényleg sok a "birkamenet".
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 04. 07. 10:08
Előzmény: #59636  kimpaa
#59642
Rá fókuszálták a HAARP-ot, ami az emberek agyhullámait módosítja. Ezért is mászkál ennyi zombie alkalmanként a birkameneteken :)
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 04. 07. 10:07
Előzmény: #59640  Vazsmegyei
#59641
De jó, hogy itt vagy! Mondd, Vazs megyében is működnek a magyar reformok? Ott is csak a fidesz? Világosíts már fel engem és mindenkit, kérlek, kérlek!

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek