Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
loliense 2014. 10. 11. 19:38
Előzmény: törölt hozzászólás
#45560
Helyes,menj el és szavazz

Az eszedről nem tudok semmit,de azt is nagy dolognak tartom,ha egyedül odatalálsz!!!

Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 19:05
Törölt hozzászólás
#45559
loliense 2014. 10. 11. 15:42
#45558

Sosem gondoltam,hogy valaha egy rossz szót is ejtek a nyugdíjasokról, idősekről,de amit ma láttam attól konkrétan hányingerem van
Egy budai piacon 2 kitelepülés volt a Cidesz és a Jobbik,csak az idősek álltak sorba mindkettőnél,tollért,prospektusért
Elképesztő,hogy a 2 féreg párt aktivistái csak és kizárólag az idősekre,szellemi sérültekre, neoprimitívekre mentek rá,egyetlen egy fiatalt,vagy középkorút normális kinézetűt sem szólítottak le ,állítottak meg,vagy agitáltak ,volt akit odatoltak kerekes székben szintén idős hozzátartozói és látszott rajta hogy fogalma nincs hol is van,engem 20 cm-ről sem akartak odahívni

A beleverem a nemi szervem az egész magyar jövőbe,ha belegondolok,hogy ezek a sokat megélt korosztály tagjai,akik hétszentség,hogy reggel 6 –kor már leadják gondolkodás nélkül szavazataikat,és folyamatosan hülyitik őket, tulajdonképpen számuknál fogva eldöntik minden madzsar választás végeredményét,mert a sok önelégült a demokrácia lényegét semmibe vevő gyökerek nem hajlandóak 5 percet áldozni a hétvégéjükből és nem mennek el szavazni
Aztán azt láthatjuk,hogy a magyar szavazók 30%-a eldönti mi a fasz legyen velünk 4-5 évre

Na szóval,rohadjon meg aki nem szavaz most sem és mernek majd később megszólalni itt vagy bárhol

Törölt felhasználó 2014. 10. 10. 21:31
#45557
168 Óra Online írása

2014. október 10.
A Fidesz vasárnap megadja a kegyelemdöfést

25 évvel a rendszerváltás után véget ér a magyar demokrácia: aláásta a politikai elit hatalom- és pénzéhsége, destabilizálta a korrupció és kiüresítette a társadalom politikai érdektelensége. Ez a véleménye Magyarországról egy magyar származású osztrák történésznek. A Die Presse című lapnak írt vendégkommentárjában Rásky Béla, aki a bécsi Wiesenthal Intézet holokauszt tanulmányait irányítja, rámutat: a magyar politikai viszonyokat jól megvilágítja, hogy egyáltalán felmerülhet a kérdés, tisztességes és demokratikus légkörben zajlik-e majd az önkormányzati választás. A szerző úgy véli: A jobboldali-tekintélyelvű Fidesz most vasárnap megadja a demokráciának a halálos döfést.
Kapcsolódó írásaink

Fideszes tempó: így nyírják ki az ellenzéket Szigetváron
Így zsarol a Fidesz
Világbajnok sportolót igazolt a Fidesz

A magyarok sosem voltak képesek becsülni 1989 vívmányait: a szabadságot, a jogállamot és a piacgazdaságot, mind a három harc nélkül hullott az ölükbe. Ezért a 3. köztársaságot soha nem szerették meg, nem tartották megvédendő jónak. És amikor az nem tudta szavatolni a nyugati jólétet, gyorsan ördögként festették le. A köztársaságot Orbán Viktor kereszténydemokratának nevezett politikája semmisítette meg. A demokrácia lopakodó lebontása nem sok ellenállásba ütközött. Egyre leplezetlenebbül folyik az orbáni „illiberális demokrácia” építése. Az állami média lenyűgöz a felfoghatatlan egyoldalúságával: a munkanélküliség, az árak és a rezsiköltségek szabadesésbe mentek át, a gazdasági adatok szárnyalnak, egész Európa elsápad az irigységtől és a döbbenettől. A bankokról minden este mind nehézsúlyú bűnözőkről beszélnek, aki most elnyerik méltó büntetésüket.

Csak éppen a Fidesz Agitprop Osztálya által diktált virágzó tájak nem léteznek. Eltekintve az uniós pénzekből rendbe hozott, Horthy-emlékművekkel ékesített és ily módon elcsúfított főterektől, az ország siralmas állapotban van. Elegendő egyetlen pillantás a vonatból a parlagon maradt földekre, a lepusztult pályaudvarokra, hátsó kertekre, az elhagyott gyárakra, vagy a budapesti mellékutcákra.

Egyetlen komoly előrejelzés sem jósol tartós fellendülést. Az elit mozgékony része már rég elhagyta az országot, minden rétegből és osztályból, összesen félmillió ember. Elűzte őket a kilátástalanság, a politikai osztály ostobasága. Elmenekültek az országot fojtó fogásban tartó frusztrált nemzedék elől. Csak a legmakacsabbak tartanak ki – dacból és hazafiságból, és mert még mindig remélik, hogy legalább valamennyit változtatni tudnak a dolgokon. Magyarország problémája azonban nem egyedül a Fidesz, Orbán Viktor megszállott hatalmi vágya, vagy a Jobbik. Idetartozik az ellenzék is, amely mind inkább lesre futtatja az országot. Megosztott, vízió nélküli, nehézfelfogású, morálisan lepusztult klikk, amely képtelen arra, hogy minimális programot dolgozzon ki a demokratikus fordulat érdekében. Érvényes ez az MSZP-re, amely lepaktál a kormány szociáldemagóg irányvonalával, ezért könyörületből az udvari ellenzéket alakíthatja. De vonatkozik a mostani udvari bolondra, Gyurcsány Ferencre is, akinek pártja nem hajlandó levonni a következtetéseket a vereségekből. Szintén igaz az egykori reménysugár balliberális Bajnaira, aki menetközben eltűnt a süllyesztőben. De nem maradhat ki a felsorolásból az egyébként említésre sem méltó LMP sem.

A zűrzavart és a politikai kultúra lepusztulását, az Orbán-ellenes szövetség teljes irányvesztettségét mutatja, hogy a „baloldal” azt a konzervatív és neoliberális Bokros Lajost jelöli főpolgármesternek, aki egész Európában egy demokratikus középpárt méretre szabott politikusa lenne. Ez a baloldal a rasszista Pásztor Albertet küldi ringbe Miskolcon. A választás csak azt fogja megmutatni, hogy Orbán politikai stílusa mennyire hatalmába kerítette az egész országot: a miniszterelnököt jelenleg senki és semmi sem tudja feltartóztatni. A politikus csak az országot és a jövőt vesztette el. Ő és kísérete jó ideig uniós finanszírozással irányít majd egy olyan, két világháború közti élményparkot, amelyben tisztességtelen, félig szabad választásokat tartanak, gyengék a szakszervezetek, irányított a média, olcsó és egyre gyengébben képzett munkaerő várja a nyugati befektetőket, miközben három millióan nincstelenek. A másik oldalon ugyanakkor néhány talpnyalót és egy kicsiny, gazdag oligarcharéteget látni.

Horthy kormányzó szívélyes üdvözletét küldi.

Forrás: Klubrádió / Szelestey Lajos
- See more at: link
Csakisazigazat
Csakisazigazat 2014. 10. 10. 21:11
Előzmény: #45555  omaha
#45556
Kicsit gádzsósan hangzik ez az omaha név more!Gondoltam nem estél messze a fádtól!Na komolyra véve a szót ,nem az a baj hogy ki minek született,hanem hogy MI.
omaha 2014. 10. 10. 20:23
Előzmény: #45554  Csakisazigazat
#45555
Ember! Miből gondolod, hogy én fideszes vagyok? Látnok vagy? Én csak kérdeztem valamit ! Elvakult vagy. Lehetsz náci is, ami azt jelenti szerintem, hogy nemzeti szocialista. Kinek mi köze hozzá, legalább nemzeti. Elvégre dmokáré van, nem ?
Csakisazigazat
Csakisazigazat 2014. 10. 10. 19:50
Előzmény: #45553  omaha
#45554
Nem figyelsz mi?Ez a baj ,hogy nem figyeltek ti fideszesek semmire a felcsúti fekete dzsipó száján kívül!Aki figyel az tudja ,hogy én Jobbikos vagyok és nem náci ,csak a romákat gyűlölöm ,amelyik olyan mint például a Vezíred!Ne félj ,ha egyszer nyerne a Jobbik, akkor egész komoly esélye lesz annak,hogy megtudja sok magyar ,hogy mennyit loptak el tőle az elmúlt évtizedekben.
omaha 2014. 10. 10. 19:46
Előzmény: #45550  Csakisazigazat
#45553
Hát nem éppen hízelgő a kijelentésed a miniszterelnökre nézve. megkérdezem ki lenne jobb nála jelenlegi kavalkádban ? Csak nehogy megBokrosodj !
saru 2014. 10. 10. 16:43
Előzmény: #45551  saru
#45552
Ipsos: a Jobbik Pest megye kivételével második lehet
MSZP, Fidesz, Jobbik, LMP, belföld, felmérés, politika, közvélemény-kutatás, önkormányzati választás, Ipsos, DK, Együtt-PM.
2014. október 10. 13:18

Az Ipsos október eleji felmérése szerint szinte semmit nem változott a pártok támogatottsága az utóbbi egy hónapban: magabiztosan vezet a Fidesz, majd másodikként, jóval lemaradva fej-fej mellett a Jobbik és az MSZP. Az előrejelzés szerint szinte mindent visz a Fidesz, a nagyobb városok közül Szegeden a valószínű baloldali győzelem, és Budapesten több mint három kerületi polgármestere lehet a baloldalnak.

Az Ipsos október első hetében ezer ember megkérdezésével készített felmérése szerint a kormánypártok a listás szavazást minden megyében megnyerhetik, a megyei jogú városok túlnyomó többségében ők adják majd a polgármestert, és a főpolgármesteri poszt is a Fidesz-KDNP-nél marad.

A felmérés eredménye nem mutat számottevő különbséget a szeptemberi kutatáshoz képest. A teljes lakosság körében továbbra is 35 százalékos a Fidesz támogatottsága, 12 százalékot mértek az MSZP-nek, a Jobbik pedig 12-ről 11 százalékra gyengült. Az LMP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM támogatottsága azonos, 3-3 százalékos – akárcsak szeptemberben.

A biztos pártválasztók körében a Fidesz 55 százalékkal vezet, ez egy százalékkal kevesebb mint szeptemberben. A Jobbik és az MSZP egyaránt gyengül egy-egy százalékot, így most a Jobbik 16, az MSZP 15 százalékon áll a biztos pártválasztók körében. A DK 4-ről 5 százalékra növelte a támogatottságát, az LMP a szeptemberi eredményhez hasonlóan 4, az Együtt-PM pedig 3 százalékon áll.

Az Ipsos a kutatás alapján azt írta: október 12. alapvetően a Fidesz sikerét fogja hozni. A parlamenti választások megyei, települési eredményei és az azóta végzett közvélemény-kutatások adatai alapján biztosnak mondható, hogy az összes megyei közgyűlésbe a Fidesz-KDNP küldi a legtöbb képviselőt, és az is nagyon valószínű, hogy a Jobbik lényegében minden megyében megelőzi az MSZP-t, ez alól talán Pest megye lehet a kivétel.

A közvélemény-kutató cég adatai szerint a főpolgármesteri poszt is a kormánypártoknál marad. Felmérésük budapesti almintája 182 fős, ami a főváros választóit arányosan reprezentálja - közölték, megjegyezve, hogy a közzétett adatok tükrözik az erőviszonyokat, de az adatok értelmezési tartománya nagyobb, mint egy országos felmérésnél.

Ezt figyelembe véve úgy tájékoztattak, hogy Budapesten a Fidesz-KDNP listájára a választópolgárok egyharmada voksolna, s ugyanezzel a támogatottsági aránnyal rendelkezik Tarlós István is. A szavazásra jogosultak 26 százaléka támogatja a baloldalt, 14 százaléka Bokros Lajost. A Jobbik és Staudt Gábor támogatottsági adata egyaránt 11 százalék, az LMP-é 6, főpolgármester-jelöltjéé, Csárdi Antalé 7 százalék – írták. „A fővárosi kerületekben a baloldal számára valós esély a 2010-es szereplés meghaladása, így minden bizonnyal az akkori háromnál több polgármesteri pozíciójuk lehet” – tették hozzá.

Felmérésük szerint a megyei jogú városok közül 18-ban szinte biztosan a Fidesz adja majd a polgármestert, a baloldalnak legnagyobb győzelmi esélye Szegeden van, de szoros lehet a verseny Salgótarjánban, Tatabányán és Dunaújvárosban is. Hozzátették, hogy a miskolci eredmény prognosztizálható a legnehezebben, ott a Fidesz és a baloldali összefogás mellett a Jobbiknak is vannak nyerési kilátásai.

A 10 ezer lakosúnál nagyobb városok többségében is fideszes polgármesteri győzelmek várhatók – írták –, de néhány helyen a baloldal is sikeres lehet: utóbbi sor élén Kazincbarcika áll, de nem lehetetlen számukra néhány egykori bányaváros – mindenekelőtt Komló és Dorog – elnyerése sem.

A közvélemény-kutató cég adatai szerint az elmúlt egy hónapban nem lettek aktívabbak a választópolgárok, most is 43 százalékuk ígéri biztosra részvételét az önkormányzati választáson. A fővárosban a voksolási hajlandóság relatíve magas, a részvételt ígérők aránya 55 százalék. A vidéki városokban 42-43 százaléknak áll szándékában, hogy október 12-én megjelenjen az urnáknál, míg a falvakban csupán 35 százaléknak.

MTI Önkormányzat 2014 - Ipsos: stabilak a párterőviszonyok
saru 2014. 10. 10. 16:41
Előzmény: #45550  Csakisazigazat
#45551
BP
Nézőpont: Csak Falus szavazóit szólítja meg Bokros
Falus Ferenc, belföld, Budapest, Tarlós István, közvélemény-kutatás, választás, önkormányzati választás, Bodnár Zoltán, Bokros Lajos, Staudt Gábor, Csárdi Antal, Nézőpont Intézet.
2014. október 9. 16:48

Kizárólag Falus Ferenc korábbi szavazóit tudta megszólítani Bokros Lajos, a baloldali bizonytalanokat viszont nem – derül ki a Nézőpont Intézet 2014. október 6-8. között, 500 fő telefonos megkérdezésével készített reprezentatív budapesti közvélemény-kutatásából.

A Nézőpont Intézet 2014. október 6-8. között, 500 fő telefonos megkérdezésével készített reprezentatív budapesti közvélemény-kutatása szerint főpolgármester-jelölti verseny kimenetele egyértelműnek tűnik, Tarlós István stabil többséggel újrázhat most vasárnap.

A várható végeredményhez leginkább közel álló potenciális szavazói bázison Tarlós Istvánnak jelenleg 52, Bokros Lajosnak 25, Staudt Gábornak és Csárdi Antalnak 6-6, Bodnár Zoltánnak pedig 1 százaléknyi támogatója van. A potenciális szavazói bázison belül további 10 százalékot tesznek ki a baloldali preferenciájú bizonytalanok.

Ez alapján úgy tűnik, Bokros Lajos kizárólag Falus Ferenc korábbi szavazóit tudta megszólítani, a baloldali bizonytalanokat viszont nem. Bokrosnak így csak akkor lenne esélye megközelíteni Horváth Csaba korábbi szocialista főpolgármester-jelölt 2010-es eredményét, ha végül a baloldali bizonytalanok mégis őt támogatnák. Ez utóbbi szavazói csoport viszont jelenleg inkább megosztott a főpolgármester-jelöltek támogatását illetően, mindez pedig tényleges választási részvételükre is kihathat.

A főpolgármester-jelölti verseny kimenetele ezzel együtt is egyértelműnek tűnik, Tarlós István stabil többséggel újrázhat most vasárnap.
Csakisazigazat
Csakisazigazat 2014. 10. 10. 15:54
Előzmény: törölt hozzászólás
#45550
Pfffffffffffffffffff... te aztán jól látod az biztos,de a legjobban Orbánék látják ,hogy milyen jól lehet élni a sok hülyéből mint egyik -másik!
Törölt felhasználó 2014. 10. 10. 15:40
Törölt hozzászólás
#45549
dexter 2014. 10. 10. 14:11
Előzmény: #45542  wgl
#45548
viktorék lerabolják az országot, a sok agyhalott meg tapsikol nekik ezért
omaha 2014. 10. 10. 09:59
Előzmény: #45546  Alilou3
#45547
link-ség, valóban a "link" !
Alilou3 2014. 10. 10. 09:42
Előzmény: #45545  omaha
#45546
omaha 2014. 10. 10. 09:30
Előzmény: törölt hozzászólás
#45545
Már elege van a népnek a sok csavargó, részeges un. hajléktalanból. Lejáratják a fővárost, úm. külföldön a "magyar" - cigány - kigyúrt bűnözők. És ezekről ítélik meg az országot. Tarlós legalább megpróbálta rendbe tenni ezt a Demszky által itt hagyott szennyet. Elhelyezhetők lennének a megfelelő helyeken, de jobb a szabadban élni, hol oda piszkol ahova akar, majd az adófizetők pénzén kitakarítják. És még itt vannak a "mélyszegénységben" élők is. Ezeket is etetni ,itatni, és cigivel ellátni kell, a dolgozó állampolgároknak.
wgl 2014. 10. 10. 09:16
Előzmény: #45541  wgl
#45544
Európa szegényei a magyarok

Ami tény még, hogy az összes szegénységi mutatónk szerint az EU legszegényebb negyedébe tartozunk.

Ez azt jelenti, hogy a szegénység mérésére összeállított 20 mutató közül 10-nél az utolsó három ország közé sorolnak minket. Magyarország a 27 tagállam közül általában a 25-27. helyen van.

És az elmúlt években a többiekhez, a régiós országokhoz képest is romlottak a mutatóink.
pampa 2014. 10. 10. 09:00
#45543
Ami sajnos már régen tapasztalható vidéken ezek szerint elérte Budapestet is.
Eljött az az idő, hogy már nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémát.
Megoldást kell találni.

" Terrorizálja osztálytársait egy fiú egy budai iskolában
Mit tehet a szülő, akinek a gyerekét zaklatja egy osztálytársa? És ha ez a gyerek nem egyvalakit pécézett ki, hanem uralkodik az osztály felett? Egy budai iskolában rendkívüli szülőit hívnak össze.

Pszichológust hívnak
Tudjuk, hogy kényes téma a gyerekek zaklatása: az érintettek alig tudnak róla beszélni, sokszor csak évtizedekkel később képesek szembenézni azzal, ami történt, már ha egyáltalán. De mi van akkor, ha ez az erőszak az iskolában történik? Ha egy másik gyerek az agresszor? Amikor az érintett gyerekek nem beszélnek, a szülők tehetetlenek?

Az egyik budai iskolában hetek óta téma a szülők között az egyik kisgyerek viselkedése, aki gyakorlatilag uralma alatt tartja osztálytársait. Mivel az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, és a történetet egy érintett szülőtől tudjuk, nem nevezzük meg az iskolát. Annak ellenére sem, hogy az igazgatóhelyettes elismerte, tudomásuk van a problémáról és rendkívüli szülői értekezlet összehívását kezdeményezték. Emellett szakember segítségét is igénybe veszik, hogy minél hamarabb megoldódjon az ügy.

Terrorizálja osztálytársait egy fiú egy budai iskolában
Van, aki vécére sem mer elmenni
„Egyik nap azzal jött haza a másodikos lányom az iskolából, hogy érintési tilalom van. Nem értettem, ez mit jelent. A közös szülői e-mail listán rögtön elindult a beszélgetés, és teljesen ledöbbentem, mert addig fogalmam sem volt róla, mi történik az osztályban. Valószínűleg azért is, mert lányos szülő vagyok, és szerencsére az én gyerekemet eddig békén hagyták” – mondja az egyik szülő.

Kiderült, hogy van egy fiú, aki nem egyszerűen agresszív, de előfordult, hogy tornaórán véresre verte az egyik társát. A verekedések hatására döntött úgy az osztályfőnök, hogy „érintési tilalmat” vezet be az osztályban, azaz nem lehet egymáshoz érni. De ami ennél is elgondolkodtatóbb: van olyan gyerek, aki nem mer az iskolában vécére menni, mert oda a fiúk csoportosan járnak, és senki sem tudja, mi történik. Van olyan gyerek is, aki iskolába sem mer menni. Az egyik család állítja: a fiukat a szóban forgó gyerek fogdosta, és többen látták, hogy fiúkkal csókolózott. Aki nem hódol be neki, azt megveri, aki a pártfogoltját bántja, azt szintén – derül ki a beszámolókból.

A fiú az egyik alkalommal papírból hajtogatott egy sótartót (tudjátok, ez a tipikus kiszámolós gyerekjáték), amire különböző intim testrészeket rajzolt fel. A játék az volt, hogy amire kijön, azt a testrészt kell egymáson megfogni. Többen pedig inkább behódolnak a gyereknek, mert nem szeretnének ujjat húzni vele.

Ha máshonnan nem, a Sipos-ügy óta biztosan tudjuk, hogy a gyerekek nehezen beszélnek az őket ért erőszakról. Ebben az esetben sem beszéltek a kisiskolások otthon arról, mi folyik az osztályban. Az viszont legalább biztató, hogy az iskola – úgy tűnik – nem akarja eltussolni a dolgot, és keresi a megoldást. Más kérdés, hogy mindez mennyi ideig tart, és hogy mi történik addig az osztályban."
wgl 2014. 10. 10. 08:53
#45542

Ez jellemzi az egész fideszkommunikációt: féligazságságokra építik fel a gazságokat a hazug kommunikációt.

A fidesz semmi más mint kommunikációs párt, sikereket hazudik - kommunikál,- és közben ezer százalékos hatékonysággal konvertálja át a közvagyont magánagyonná.

Elég a vezért megnézni: 24 év alatt ingatlan mágnás lett több mint 55 ingatlannal, 3,5 mrd lett a becsült vagyona.

Képviselőként, miniszterelnökként, miközben jövedelem nem lehetett több mint 200 millió Ft.

Nu ilyen trükkös a fideszgazdaság is.

Tessék mondani, hamár szennyet lapátolnak elő, akkor nem épp a miniszterálnok budija sarkába 10 mrd közpénzen épült Pancser stadiont és futball akadémiárt kéne, vagy az 1700 mrd-os NAV csalásokat, netán a Garncsi féle 50-100 mrd-os lenyúlást kéne napirenden tartani?

Sőt ha visszakapunk bőven találunk olyant amiből csak egy ügy is normális demokráciában miniszterálnoki lemondást vagy kormánybuktát okozna.

Itt meg röhög a fidesz a markába, mert mindennap valami csip-csup üggyel elütik a fő gazemberségeket.

Miért sikeres a fidesz kommunikációja?

Mert napi 36 órában hazudnak!

Mert azt a pár ügyet ami van ellenzéknél, - még ha kiderült hazugság is,- hónapokig napirenden tartják és súlykolják a hívek fejébe, addig, amig gazságnak hiszik.

saját szennyet meg sem említik, vagy ellenkezőjét hazudják.

wgl 2014. 10. 10. 08:50
Előzmény: #45540  wgl
#45541

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek