Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampa 2009. 02. 28. 08:45
Előzmény: #14059  Törölt felhasználó
#14060
Amikor nagy a baj...előjön a régi lemez:
A FIDESZ-nek NINCS IS PROGRAMJA....

"Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: neki addig szabad és lehet kormányoznia, amíg kormány programjának a végrehajtására reális lehetőség van, de szerinte ennek meglesz a többsége. "Számomra az lenne a kihívás, ha a Fidesz nálam erősebb, bátrabb programot képviselne. Akkor kellene megfontolnom, akár a lemondást is. De nincs programjuk.link
Törölt felhasználó 2009. 02. 27. 16:17
#14059
ez igaz lenne?link
exley 2009. 02. 27. 13:37
Előzmény: #14057  Törölt felhasználó
#14058
Van annyi vér a"pucájukban", hogy nem vesznek rész az ap-rőka klan zavorosban halászó pecáisainak fogásaiban, nem is érinti őket zsarolás post intézménye, és a dolgozók is maradhtnak. Nem adták el egy tál lencséért a mint ahogy a vasutat a gazsi.
Törölt felhasználó 2009. 02. 27. 13:29
Előzmény: törölt hozzászólás
#14057
tudja valaki, mint tartalmaz a kúrmány-bchem megállapodás? Mert a tf-n csak a nagy blabla van.
exley 2009. 02. 27. 13:26
Előzmény: törölt hozzászólás
#14056
Ne tdd meg mivel szorították sarokba ezeket a gyalázatos népnyúzó gazembereket. Annó: a grosz pofon akkorát csattant, hogy az postkommcsi utódillatékesek még mindig be vannak sz@rva.
Törölt felhasználó 2009. 02. 27. 11:50
Törölt hozzászólás
#14055
exley 2009. 02. 27. 11:38
Előzmény: #14053  saru
#14054
A BORSOD CHEM az élő szép példája a munkás szolidaritásnak. Egy dolgozót sem tudott elbocsátani a német. Szalagcímen kellett volna hoznia a lakáj médiának, hogy az egész magyar dolgozó osztály felismerje, hogy az összefogásban van az erő. Nem a Az ap-róka és az zorbán klán akna munkájában , amikór csak egy cél lebeg a hatalom birtoklói erlött, hogy Argentin válságba és Etióp éhinségbe döntsék a MAGYAR NÉPET!!!
saru 2009. 02. 27. 09:39
Előzmény: #14052  Törölt felhasználó
#14053
Független Kisgazda,- Nemzeti Egység Párt (FKNP)

A HOLNAP MAGYARORSZÁGÁÉRT !

„A szabadság birodalma csupán ott kezdődik, ahol megszűnik a nyomor és a gyűlölet!”

A VÁLTOZÁS SZÜKSÉGES !

HONFITÁRSAIM, MAGYAROK !

A rendszerváltóként magukat beállító „módszerváltók” létrehozták saját maguk számára a legkedvezőbb társadalmi formát, a XIX.századi, XX. Század eleji vadkapitalizmust, minden divatjával, szakásaival és hazugságaival. Természetesen ők ezt piaci szabadkapitalizmusnak, vagy szociális piacgazdaságnak nevezik.
Szokásossá vált, hogy a politikai elit diktátorai az újesztendő elején az elmúlt évről nagyívű, alacsony színvonalú évértékelő beszédet tartanak, amelyben saját „elmaradt” tetteiket, szándékaikat méltatják, dícsérik agyba-főbe.
Szerintük, ha netán a gyűlöletkeltés, az emberek egymással való szembefordítása, a hibák, a gazdasági bajok szóba kerülnek, kizárólag a politikai ellenfeleket, a nemzetközi körülményeket és az ország népét terheli a felelősség.
A Független Kisgazda, - Nemzeti Egység Párt országos elnökeként ebbe a hibába nem szeretnék beleesni. Nem szeretném az elmúlt évet értékelni! Egyszerűen azért, mert az elmúlt évet, ha keservesen is, de már túlélte az ország népe. Véleményem szerint a családokat inkább érdekli a várható jövő!
A felelőtlen politikai és gazdasági elit a jövőről csak a gyűlöletkeltés, a magyarság további megosztása, a gazdasági kilátástalanság, a családok, a vállalkozások, a nyugdíjasok, az elszegényedett milliók szenvedéseivel, terheik növekedésével, a környezetvédelem és az energiaellátási gondokkal, a világgazdasági és politikai válság hatásaként foglalkozik.
- Ez az elit által hangoztatott legnagyobb félrevezetés! Ez az ő érdekük!
Napjainkban a roppant politikai- gazdasági elit és külföldi gazdáik érdeke elnyel minden mást, olyan világ ez, amelyben a jelek szerint kérdésessé válik minden, ami eddig érvényben volt és a kisemberek, kisegzisztenciák, gyermeket vállaló családok, nyugdíjasok, mezőgazdasági termelők, mikro- kis és középvállalkozók, a munkásság és az alkotó értelmiség megélhetését, életben maradását szolgálta.
A politikai és gazdasági elit az általunk fizetett kiszolgáló, szatócs értelmiséggel egyetemben a 2009-es és az elkövetkező évek gazdasági és társadalmi problémáira, kihívásaira a spontán és rablóprivatizációval, nemzetközi közreműködéssel végletekig kifosztott országban, semmilyen előremutató megoldást nem tudnak. Sajnos az elitet képviselő jelenlegi hatalomnak és álellenzéknek semmilyen nézete, semmilyen programja, semmilyen világszemlélete nincs. A karrier, a további meggazdagodás lehetősége, vagy egyszerűen az akarnokság viszi őket előre, a népünket pedig a szakadékba. A gazdasági és társadalmi problémák megoldására semmilyen modelljük nincs, amit át akarnának vinni a valóságba.
A hatalmon, felszínen maradásuk érdekében hozzányúlnak az egyetlen eszközhöz, a gyűlöletkeltő, megosztó politikához. Tanulták és tudják, hogy a nagyravágyás, a mohóvágy, a vadság, az irigység és a gyűlölet minden kort túlélt.
A magyarságot szembe akarják fordítani a cigánysággal, a zsidósággal és minden egyéb kisebbséggel, szomszédaival. Látják, hogy a gazdaságilag kifosztottak, a mesterséges munkanélküliség miatt végleges szegénységbe taszítottakat, magyarokat és cigányokat a legkönnyebben szembefordíthatják egymással. Neki még mindig jobb, ha a magyarok a cigányokat ütik, verik, netán ölik és fordítva, minthogy összefogna a sok-sok millió szegény egymásal és őket zavarná szét a világba.
Ahhoz, hogy ezt az állapotot, az egymásra acsarkodást fenntartsák még a pénztárcáikba is belenyúlnak, pénzelik a szélsőségeket minden oldalról.
Közben sopánkodnak, aj-jaj-jaj milyen nagy baj, hát a megélhetési lopás, a munka nélkül felvett pénzek, a szegény néprétegek túlszaporodása, a családi pótlék, a nyugdíj, a gyermeknevelési támogatás stb. mennyibe kerül az adófizetőknek!
Nézzük az általuk használt féligazságokat. Itt főként a társadalmi problémákról véleményt alkotva szeretnék segíteni. A gazdasági világválság keletkezésével, várható hatásával és az azt követő problémák megoldásával már egy előbbi véleményt alkotó tanulmánnyal: „A NYÍLT LEVÉL II. MINDEN MAGYARHOZ!” címmel foglalkoztam. Ha jelen véleményemet olvasók szeretnék az előbbit is elolvasni a Független Kisgazda,- Nemzeti Egység Párt honlapján a www.kisgazdaak.hu-n megtaláható, vagy a 06-30-9415-202 mobilon elérik, postai úton szívesen elküldöm.
A megélhetési bűnözés, a munka nélkül felvett jövedelmek, a cigánybűnözés, maga a mesterséges munkanélküliség, a nyugdíba menekülés, a falun, vidéken és városokban élők sokaságának, az idős embereknek-családoknak, a polgárnak hazudott munkásoknak, mezőgazdasági termelőknek kilátástalan nyomora, reménytelen helyzete az ész nélküli, erőltetett rendszerváltás (módszerváltás) és rabló privatizáció eredménye.
A harmadik Köztársaság Magyarországán jelenleg egyetlen világviszonylatban versenyképes szellemi és gyakorlati termékünk, a REMÉNYTELEN SZEGÉNYSÉG!
Emlékszem olyan Magyarországra, ahol büntették a munkakerülést, nem volt megélhetési bűnözés és a cigányság is dolgozott a magyar ingázókkal együtt.
Voltak mindenkire vonatkozó és érvényes törvények, virágzott a mezőgazdaság és megéltek a falusi, vidéki szegények is. – Nem a padlás lesöpréseket sírom vissza, csak a törvény előtti egyenlőséget, a bűnüldözés hatékonyságát, a megélhetés biztonságát és a rendet, ami természetes volt. Azt, hogy reggel mindenkinek dolgozni kellett menni, negyed fizetésért, de azt azért megkaptuk! Az ÁVH és a későbbi besúgórendszer kb.100-500 ezer embert fenyegetett. Manapság 8 millió állampolgárt tartanak létbizonytalanságban, gazdasági terrorban.
A dolgozókat, polgárrá történő hazudásuk közben, gazdasági bérrabszolgákká süllyesztették! A bűnözés minden formáját elítélem, de a bűnözés nem származásfüggő.
A betartható, mindenkire vonatkozó törvények meghozatalának és betartásának vagyok a pártján. Minden magyart a maga értékén kell kezelni. Kilenc éves korom óta tudom, az „Egri csillagok” olvasása óta meggyőződésem, hogy a hűség, a becsület, a hazaszeretet nem származásfüggő, Sárközi-Hegedűs hadnagy tettei alapján.
Azt tudni kell minden honfitársunknak, hogy az etnikai szembeállítás és állás, a gyűlölködés, a belső megosztás csak további elszegényedést hoz a nemzetre, a belső harc egy nemzetet, egy országot csak nyomorba tud dönteni, erre számtalan példa volt már történelmünkben.
Hazánk nem néz egy biztosabb, gazdagabb és boldogabb jövő elé, gyermekeink és unokáink sem lesznek nagyobb létbiztonságban, ha mi teret engedünk a belső etnikai, vallási stb. alapon történő zavargásoknak, éhséglázadásoknak, szándékosan kirobbantott véres polgárháborúnak.

Erre hazánknak semmi szüksége nincs! Éljünk demokratikus jogainkkal!

A Független Kisgazda,- Nemzeti Egység Pártnak nagyszerű és végrehajtható gazdasági és politikai programja van.
A kisgazdák a történelem során már többször bebizonyították, hogy igazán nehéz helyzetből csak ők tudták az országot kivezetni és a magyarságot megmenteni.
A mi politikánk lényege a „MODUS VIVENDI”, azaz a NEMZETI KIEGYEZÉS . A rendszerváltásnak nevezett módszerváltással sem jött el, amit várt a nép. Az egyetlen versenyképes gazdasági területünket, az AGRÁRIUMOT újra fel kell építenünk, vidéken is munkahelyeket és emberhez méltó megélhetést kell biztosítani mindenkinek!
Mi a vidéken élők és az agrárium pártja vagyunk! Vissza kell szereznünk a hazai és a külföldi piacainkat. A haza földje nem eladó!

MEGMARADÁSUNK A MAGYAR FÖLD !

A nemzet számára tragikusan hátrányos Európai Uniós csatlakozási szerződést azonnal újra kell tárgyalni és meg kell változtatni.
A 2009. év júniusában megtartásra kerülő Európai Uniós választás a nemzetünk sorsának jobbra fordulását is eredményezheti, ha nencsak a megalkuvók, a békétlenséget, a gyűlölködést, a nyomorunkat okozók, az idegen érdekeket kiszolgálók lesznek nyertesek.

Ne mi magyarok legyünk Európa koldusai!

Az Európai Uniós választáson sikeres szereplésünk érdekében kérjük, családjában, környezetében minél több kiküldött, névvel, lakcímmel, személyi számmal kitöltött és aláírás ajánlási cédulát gyűjtsön össze és juttassa el a Független Kisgazda,- Nemzeti Egység Párt címére, hogy ismét képviselhessük végre hazánk érdekeit!

Most igazán nehéz helyzetben van a haza! Jöjjenek ismét a becsületes kisgazdák! A változás mi vagyunk!

Mi kisgazdák és az a 650 ezer szimpatizáns erőnkön felül is mindent megteszünk és meg fogunk tenni a jövőben is azért, hogy a hazánkat a romokból felépítő, egész életükben negyed fizetésért dolgozó nyugdíjasok, kisegzisztenciák, a magyar családok tagjai ne legyenek tovább kifosztva, mély szegénységbe taszítva.

A SIKERÉRT A SZÍVRE KELL SZAVAZNI !

HITET, REMÉNYT, SZERETETET, ERŐT, ERÉNYT, TISZTESSÉGET !

Molnár László sk.
FKNP országos elnök

Levélcím: Független Kisgazda,- Nemzeti Egységpárt /FKNP/
1704. Budapest, Pf.: 166.
Tel./Fax: 06-24-403-190 Mobil: 06-30-9415-202
Internet: www.fknp.hu , www.kisgazdak.hu
E-mail: sajto@fknp.hu
Törölt felhasználó 2009. 02. 27. 09:04
Előzmény: #14037  Törölt felhasználó
#14052
Kedves cetas,

Ólvasa ezt és utána perce erre is mondhatod hogy hospivest vagy Gyurcsány a hibás...........

1. A férfi a posta padlóján feküdt, amíg a mentősök ki nem értek. Hirtelen lett rosszul, összeesett és elkezdett kékülni. Az alkalmazottak átszaladtak a körülbelül húsz méterre lévő orvosi rendelőbe és kérték a háziorvost, hogy jöjjön, segítsen. Ő nem ment át, pedig az egészségügy törvény alapján kötelessége lett volna:

"Az egészségügyi törvény egy konkrét paragrafusa úgy foglal állást, hogy illetve úgy írja, hogy minden egészségügyi dolgozó a helytől és időtől függetlenül elsősegélyt kell, hogy nyújtson" - mondta el a Független Hírügynökségnek Bálint György, a kaposvári ÁNTSZ kistérségi tisztifőorvosa.
Nem segített a háziorvos - leállt a beteg szíve
2009.02.24. 15:18
Kaposvár - Újra kellett éleszteni egy férfit, aki a kaposvári kispostán lett rosszul. A közelben rendelő háziorvos nem ment ki a haldokló férfihoz, hiába kérték erre a postai dolgozók.
( link )

Az ÁNTSZ eljárást indított a háziorvos ellen, a felelősségét vizsgálják. A rendőrség pedig foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomozást rendelt el nyomozást, ismeretlen tettes ellen.

A háziorvos annyit mondott, hogy azért nem ment át segíteni, mert tudta, hogy már értesítették a mentőket, és szerinte ő sem ért volna ki előbb náluk.

2. A 31 éves nő akkor belehalt a sérüléseibe, a szentesi orvos most úgy dolgozhat, hogy minden általa elvégzett beavatkozásról jelentést kell írnia
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

Február elseje óta újra műthet és szülést is vezethet az a szentesi orvos, aki júliusban egy egészségügyi tisztító kisműtét alatt kilyukasztotta páciense méhfalát és az operáció után a 31 éves nő meghalt - írja a Délmagyarország.

Az asszonyt egy spontán vetélés után műtötte meg az orvos, de nem vette észre, hogy kilyukasztotta a méhfalat. Amikor a nő egyre rosszabbul lett, több életmentő műtétet is végeztek rajta, de nem tudták megmenteni az életét.
A történtek után a szentesi kórház főigazgatója felfüggesztette a nőgyógyászt, viszont február eleje óta újra műthet és vezethet szülést is úgy, hogy minden beavatkozásáról jelentést kell készítenie. A döntés hátteréről nem nyilatkozott a lapnak a főigazgató. (link

3. Jesszusom - kiáltott fel Bottka Bertalan amint az Ügyfélkapu egészségügyi rovatában böngészve észrevette, hogy 2004-ben kétszer is csontvelő mintát vettek tőle a SOTE II-es számú Belgyógyászati osztályán. - A SOTE-n összesen kétszer jártam, diabétesz vizsgálaton. Csontvelőt soha nem vettek tőlem. Úgy érzem, visszaéltek az adataimmal, hogy a kórház több pénzhez juthasson. Kérvényezni fogom vizsgálják ki az ügyet - háborgott Bertalan. Csontvelő mintát általában leukémiás és egyéb vérbetegségben szenvedő emberektől szoktak venni. Az eljárás még az érzéstelenítés ellenére is fájdalmas, ezért akin végeztek már ilyen beavatkozást nem felejti el. De vajon mire használhatták Bertalan adatait? Információink szerint több esetben is előfordult hasonló visszaélés, mert az intézmények így próbáltak meg több támogatáshoz jutni az OEP-től. Ábrahám László ügyvéd szerint nem ez az első eset Magyarországon. - A hasonló visszaéléseket az Egészségügyi Felügyelet vizsgálja ki - mondta az ügyvéd. A kórházban utolértük az egyik mintavételt végző, osztályvezető orvost. - Feltehetően adminisztrációs hiba történhetett. Nem tudok utánanézni, mert a kórházban három éve új rendszer üzemel - jelentette ki a doktornő. Az OEP-től megtudtuk: az intézményeknek havonta kell beküldeniük, hogy milyen egészségügyi szolgáltatásokat végeztek el. Egy hónapban több millió adat érkezik be hozzájuk, amit nem tudnak egyenként ellenőrizni. - Ha az érintett jelenti az OEP-nek, hogy az adatok nem stimmelnek, vizsgálatot indítunk. Előfordult már, hogy egy kórház visszaélt az adatokkal - szögezte le Fellner Zsuzsa az OEP szóvivője.
Cs. R. - L. E.

Törölt felhasználó 2009. 02. 27. 01:05
Előzmény: #14031  matgab
#14051
"Persze jöhet a csőd, utána meg a Hospinvest..."

Aztán, a Hospinvest ugyanabból fog működtetni, amit a magyar polgárok befizetnek járulékként...
Aztán, mivel kiviszi a megérdemelt profitját, kevesebb jut majd gyógyításra...
Egyre több fizetős eü. szolgáltatás fog megjelenni, amit sokan nem tudnak majd megfizetni...
Így fog kiszorulni sok magyar polgár az eü. ellátásból.

Hospinvest profitja = idegenek sarca
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 21:22
Előzmény: #14049  pampa
#14050
Google fordítás segítségél forditotam( link ). Barmikor te is használhatód.

ITT a fordítás:

Kedd, Február 10, 2009
Jelenteni: Kory Raftery
A testület a szövetségi bírák akar kibocsátás több mint 57.000 állami foglyokat. De a döntés az egyes emberek és nyugtalan felháborodott.

A szövetségi bírák próbaképpen úgy rendelkezett, hogy az állami börtönök túlzsúfoltak, és rossz állapotban van. Azt mondják, hogy az állam börtönbe vágott népesség mintegy 30 százalék. De az ellenfelek mondják release jöhetne egy izmos ár cédula.

A szövetségi döntés mondja minden fogvatartott szabadítani lenne "alacsony kockázatú", de sok ember nem ért egyet azzal, hogy a besorolást.

"Ó, a pokol nem. Nem hiszem, hogy meg kell szabadítani egyáltalán. Azt hiszem, hogy milyen szolgálhatnak az idejüket, de a tartozás a társadalom mondta Kristina Bauer.

Bauer dolgozik a Soledad Prison egyik Kaliforniai javító lehetőségeket. Azt mondja, hogy a testület a szövetségi bírák, ami lehetővé tenné az "alacsony kockázatú" bentlakók korai kiadás nem nyom, hogy mit jelent az, hogy az egész közösség az állam.

"Nem lesz sokkal több gyermek molesters kint, a kábítószer-kereskedők, mind a" nem erőszakos ... "[E] lesznek az utcán sokkal mondta Bauer.

"37000, 47000, 57000 - a túl nagy. És ez nem biztonságos," mondta Matthew Cate, a California Department of helyesbítései és Rehabilitációs titkár.

Az ügyvéd az állam azt mondja, hogy a foglyokkal szemben. Ekkor azt mondja, a döntés jelent a legbiztonságosabb lehetőség.

"Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak akkor lehetne csökkenteni biztonságos, de ha a kormányzó tölti milliárd dollárt akar menteni csökkentse a büntetés-végrehajtási népesség a bűnmegelőzési programok, ez valójában a közösség biztonságosabb, mint most," mondta Don Spencer, Prison Ügyvédi Iroda igazgatója.

A börtönőr a szakszervezet adott ki nyilatkozatot az Action News mondván: "Mivel ez lesz az alacsony szintű fogvatartottak, a végzés nem nagyon kevés túlzsúfoltság enyhítése érdekében a hosszú távú bentlakók, akik megkövetelik a biztonsági és érdekel.

Ami az, hogy hogyan fogja befolyásolni a közösség közvetlenül a Central Coast, mert elveszíti sok a fogvatartott, hogy a munkát a Kaliforniai Férfi Colony tűzoltó legénysége, mivel ezek a "alacsony kockázatú". És ez is az adófizetők költsége több millió dollár hosszú távon.

Ha "alacsony kockázatú" foglyot szabadon engednek, akkor valószínű, hogy majd a megyei, ahol utoljára élt. A kormányzó hivatal azt mondta, meg fogja tenni a kérdést, hogy az amerikai Legfelsőbb Bíróság, ha a szövetségi bírák nem változtatják meg a döntést a fogvatartott szabadlábra.
pampa 2009. 02. 26. 19:58
Előzmény: #14048  Törölt felhasználó
#14049
Nem tudok angolul.

De azt gondolom,hogy véletlenül nem lehet harnadszor is erőszakos bűncselekményt elkövetni.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 19:49
Előzmény: #14047  pampa
#14048
Kedves Pampa

Ha 3-as csapásra gondolsz? De itt van egy felelem.... nezze ez.....(tudsz angolul)
link

Elolvastál? Várom a higgad véleményed...

pampa 2009. 02. 26. 14:18
Előzmény: #14046  Törölt felhasználó
#14047
Az MSZP mindíg a Fidesz javaslatait kéri számon,most volt egy konkrét és jött is rá a válasz:

Draskovics: többre és másra van szükség, mint a Fidesz javaslata

Megelőző jogos védelem és súlyosabb büntetési tételek is szerepelnek majd abban a büntető törvénykönyv (Btk.) átfogó módosítását célzó javaslatban, amely márciusban kerül a parlament elé - mondta Draskovics Tibor.link

Ezért fölösleges beterjeszteni módosításokat....beleakadnak,ízekre szedik és elkezdik bizonygatni,hogy az rossz és csak ők "képesek a megfelelő" törvény megalkotására...

Várhatják azt,hogy a Fidesz előálljon még valamivel 2010-ig...
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:41
Előzmény: #14045  Törölt felhasználó
#14046
hangolják már a "tapsgépeket"
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:35
Előzmény: #14043  Törölt felhasználó
#14045
Fognak neki "örülni" nagyon ...
Gondolom, kilométeres körzetben minden lezárva, belépés csak mszp híveknek, tojások árusítása napok óta betiltva, esernyők azért készenlétben, hátha mégis ...
"Kellemes" lehet így élni ! :)
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:32
Előzmény: #14043  Törölt felhasználó
#14044
a termbe lépés előtt/ " röntgenezés"
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:28
Előzmény: #14042  Törölt felhasználó
#14043
most ide megy- A rendezvény helyszíne és időpontja: 2009. február 26., 14:30, Avasi Gimnázium - színházterme 3524 Miskolc, Klapka Gy. u. 2.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:26
Előzmény: #14041  exley
#14042
Csomagolva minden már régóta ...
Bankszámlán itthon egy fillér sem ...
Indulásra bármelyik pillanatban készen áll ...
Remélem, olyan helyen landol, ahol az ilyeneket utálják, és megkapja azt, amit érdemel !
exley 2009. 02. 26. 13:15
Előzmény: #14038  Törölt felhasználó
#14041
Teljesen mindegy az országnak fiító. Az elmult 50 év az tett be nekünk. Kár volt abban ahitben ringatni magunkat, hogy bársonyos, ezt is csak abolsik terjesztették. A magyar nem hagyja, hogy Argentína szintjére lezüllesszék. Sztem a csomagolniuk kéne aztán gyorsan eltünni, mert késő lesz nekik!

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek