Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exley 2009. 02. 25. 09:28
Előzmény: #13999  saru
#14000

A"gazdaállatból" vagyis a magyar "eliből" egy fillért sem fog kihúzni az IMF, hacsak nem töri fel a Svájci betéteket, ezek kilopták még anyugat szemét is, hajrá fiotymaszp!
saru 2009. 02. 25. 09:23
Előzmény: #13998  pampa
#13999
Bogár László: Az önvédelem minden eszköze megengedett !

Új alku híján megsemmisülhet Magyarország?
2009. február 24.

Az élet veszélyeztetésének van egy olyan pontja, amikor a jogos önvédelem minden eszköze megengedhető – jelentette ki Bogár László az MNO-nak. A professzor úgy látja, a magyar nemzet végveszélyben van, a Reformszövetség pedig teljesen behódol a globális tőkének és helyi kollaboránsainak, amikor a nemzet történelmének legsötétebb fordulópontjához érkezett. A nemzetállam totális szétverése, a kamat- és profitszivattyú magasabb fokozatba kapcsolása és zűrös társadalmi helyzet jellemzi mindennapjainkat. Bogár szerint a pénzhatalom élősködő struktúrája kivégzés helyett életben tartja a gazdaállatot, hogy hozzájusson a pénzéhez. Interjúnkban úgy fogalmaz: a következő kormánynak új alkut kell kötnie ezzel a hatalommal, mert a jelenlegi végzetesen rossz, s Magyarország megsemmisüléséhez vezet.

Teljes cikk » (MNO)
pampa 2009. 02. 25. 09:16
Előzmény: #13991  Törölt felhasználó
#13998
Érdekes ember vagy te.
Már felhántorgatod egy meg nem nyer választás leendő(?) győztesének a még meg nem tett igéreteinek a be nem tartását....

De van egy párt aki megnyerte a választást és nem tartotta be az igéreteit,sőt attól rosszabbat csinált tönkre tett egy országot,....nos rajta nem kérsz számon semmit....
exley 2009. 02. 24. 21:56
Előzmény: #13996  zepi
#13997
Én amondó vagyok, ha ez lezülött elit azt akarja, hogy semmisüljünk meg, hát akkor semmisüljünk meg. A ricsi hatalmas hasznot húzhatna 10 000 000 cián kapszula.., az árfolyam simán lehetn 200 000/db részvény, az "aegont megütné a guta, sztem ezt nem merné Ta alapon kihirdetni, hacsak a bogár nem tájékozatná elóre.
zepi
zepi 2009. 02. 24. 21:50
#13996
exley 2009. 02. 24. 21:49
Előzmény: #13993  archenius
#13995
Ez a cikk úgy ahogy van koholmány. Az állam az önkormányzatokon keresztúl szigorúan ellenőriz. Ben kell apánikot kelteni. ki lehet venni egy gyermeket az állami gondozásból és megláthatja az illető, hogy mivel szembesül, föleg, ha késöbb derül ki, hogy agyermek jelleme, hogya változik a genetikus szülöktől hozott tulajdonságok alapján. Nekem, ha 'millió ft-ot adnának havonta akkor sem vennék ilyen bizonytalan terhet a nyakamba.
zepi
zepi 2009. 02. 24. 21:40
Előzmény: #13990  Törölt felhasználó
#13994
"Sajnálatosan beérett a vetése annak a politikának, amelyet a kormány követ a közbiztonság kérdéseinek semmibevételével. Az MSZP számára a közrend kizárólag az utcai megmozdulások felszámolását jelenti. A rendőrség a szocialista értelmezésben ehhez szolgál eszközül, míg a klasszikus közbiztonsági kérdéseket sokadlagosnak tekintik.
Nyíltan vallott szemléletüknek a tények tükrében a bűnözői elemek széles körű aktivizálódása a következménye.
A bűnelkövetők érzik, hogy a rendőrség más, politikai célokra való mozgósítása miatt az ő mozgásterük növekszik.
A kisebbségi kormány eközben keményen ellenáll minden olyan ellenzéki kísérletnek, amely a rendőrség krónikus forráshiányán enyhíteni akar."
archenius
archenius 2009. 02. 24. 21:39
Előzmény: #13985  Törölt felhasználó
#13993
Itt egy cikk a nevelőszülőségről:
link
zepi
zepi 2009. 02. 24. 21:25
Előzmény: #13991  Törölt felhasználó
#13992
Mózes, Mózes, ennél azért szélesebb a te látóköröd...
még rád vetül a gyanú árnyéka, miszerint hazabeszélsz:-)
Törölt felhasználó 2009. 02. 24. 20:40
Előzmény: #13990  Törölt felhasználó
#13991
"Persze tudja ő, hogy 2010-ben úgyis vége a történetnek, azonban addig is lehet keresni. Ilyen meló nincs több. Ilyet csak az orbánosulás nyújt."

Pontosabban:
Persze a fideszes képviselő tudja, hogy 2010-ben számonkérés jön. A felelőtlen ígéreteket be kell váltani. És már előre tele a gatyája attól, mit is mondanak majd a szocik ha mást szavaz meg a parlamentben, mint amit korábban 8 éven keresztül szajkózott: hazudtunk reggel, délben, éjjel, nappal, a hatalom kedvéért.
Törölt felhasználó 2009. 02. 24. 20:27
Előzmény: #13989  zepi
#13990
"Gyurcsány bukását, pláne a parlament önfeloszlatását, nem akarja az egyszeri szocialista képviselő sem. Jó és kényelmes ez a parlamenti szék. Kell a "tisztes képviselői" léthez a lobbipénz, a befolyás, vagy legalábbis annak elhitetése. Vagy egyszerűen az olcsó büfé. Új választás esetén a fránya nép kergetne. Azonban az egyszeri szocialista képviselő kergetni szeret: adott esetben polgárt is rendőrrel, de leginkább pénzt. Persze tudja ő, hogy 2010-ben úgyis vége a történetnek, azonban addig is lehet keresni. Ilyen meló nincs több. Ilyet csak a gyurcsányosulás nyújt."

Gyurcsány bukását, pláne a parlament önfeloszlatását, nem akarja az egyszeri fideszes képviselő sem. Jó és kényelmes ez a parlamenti szék. Kell a "tisztes képviselői" léthez a lobbipénz, a befolyás, vagy legalábbis annak elhitetése. Vagy egyszerűen az olcsó büfé. Új választás esetén a fránya nép kergetne. Azonban az egyszeri fideszes képviselő kergetni szeret: adott esetben polgárt is rendőrrel, de leginkább pénzt. Persze tudja ő, hogy 2010-ben úgyis vége a történetnek, azonban addig is lehet keresni. Ilyen meló nincs több. Ilyet csak az orbánosulás nyújt.
zepi
zepi 2009. 02. 24. 19:57
Előzmény: #13988  saru
#13989
Gyurcsányok
"Én, Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke mai napi hatállyal lemondok posztomról."

Ez lett volna az egyetlen olyan mondat, amelynek tegnap el kellett volna hangzania a Magyar Köztársaság parlamentjében.

Ez lett volna az egyetlen olyan mondat, amelyet ma vár a magyar lakosság a Magyar Köztársaság miniszterelnökétől.

Minden más porhintés és időhúzás.

Tegnap szavaztak az Országgyűlés önfeloszlatásáról. Aki nem néz tévét, nem hallgat rádiót, s nem fagyott oda a keze a számítógépes egérhez, valószínűleg az is látatlanban mondaná: nem szavazták meg. S valóban ez történt.

A nemmel szavazók jóváhagyták mindazt a lopást, csalást és tisztességtelenséget, ami Magyarországon az utóbbi néhány évben történt. Ha úgy tetszik: Gyurcsány Ferencekké váltak.

Persze tulajdonképpen valahol mindig is azok voltak.

Ilyen Szili Katalin, a parlament elnöke. Kedves, aranyos asszonyka, egy sarki kisboltban eladóként ő lenne maga tökély. Őt is szeretnék, ő is szeretné, amit csinál. Ott nem kellene döntenie, nem kellene ötpercenként megalkudnia, csak árulnia kellene.

Árulnia, árulnia, árulnia… Hm, valóban, tulajdonképpen most is azt teszi, amit szeret, s a pécsi mentőövvel, polgármesterként még évekig a Magyar Szocialista Párt reménysége lehet.

Mint ahogy Kiss Péter a szocialisták örökös reménytelensége. A kancelláriaminiszternél tipikusabb pártkáder kevés van. Ha pikírtek akarnánk lenni, azt mondanánk, hogy tehetségét és személyes báját ismerve tökéletesen érthető az elmúlt rendszer bukása. Kiss szaktárs, elvtárs, úr és szocialista alelnök kihasználta a szocialista rendszer bukását, kihasználta Horn és és Medgyessy bukását, és ki szeretné használni Gyurcsányét is. Csak sajnos Fletó okosabb, gyorsabb és ügyesebb nála.

Jó társaság ez, no.

Szekeres Imre ennek is az egyik dísze. Imrénk mindig is pártelnök és miniszterelnök szeretett volna lenni. Törtetett, mosolygott, s mindent megtett és megtenne ezért. Most éppen honvédelmi miniszterként lelkes médiaarc. Gyurcsány mostani bukása azonban neki sem érdeke, romhalmazt nem szeretne átvenni. Ez a gondja az országgal is, bármit és bárhol tesz, az valahogy mindig árt. Ilyen neki a tehetsége.

Gyurcsány bukását, pláne a parlament önfeloszlatását, nem akarja az egyszeri szocialista képviselő sem. Jó és kényelmes ez a parlamenti szék. Kell a "tisztes képviselői" léthez a lobbipénz, a befolyás, vagy legalábbis annak elhitetése. Vagy egyszerűen az olcsó büfé. Új választás esetén a fránya nép kergetne. Azonban az egyszeri szocialista képviselő kergetni szeret: adott esetben polgárt is rendőrrel, de leginkább pénzt. Persze tudja ő, hogy 2010-ben úgyis vége a történetnek, azonban addig is lehet keresni. Ilyen meló nincs több. Ilyet csak a gyurcsányosulás nyújt.

Most írjuk, hogy ilyenek a szabad demokraták is? Nem ilyenek. Rosszabbak. Kormányzati felelősség nélkül részesülnek többől, mint amikor melózni is kellett érte. Olyan ez, mint amikor valaki "véletlenül" értesül egy rablásról, majd a hallgatásért részt kér. Bűnözésnek hívják ezt. Köztörvényesnek.

Az MDF? Hát most éppen nincs rájuk szükség. Ennél a szavazásnál megengedték nekik, hogy azt csináljanak, amit akarnak. Persze azt is sokáig kellett magyarázni sokuknak, mit is akarnak, akarhatnak. Nem mindegyikük bír Dávid Ibolyához vagy Herényi Károlyhoz mérhető politikusi kvalitásokkal.

A Magyar Köztársaság Országgyűlése 2010-ben fogja letölteni mandátumát. Jogi értelemben. Politikai és emberi tekintetben a kormánypárt és cinkosai miatt tegnap vége lett.

Vége!
Máté T. Gyula
saru 2009. 02. 24. 19:49
Előzmény: #13987  matgab
#13988
Sólyom: ki kell derülnie a cigányok elleni támadások indítékainak
2009. február 24. 17:53

Sólyom László köztársasági elnök fontosnak tartja, hogy a cigányok elleni támadások esetén a közvélemény minél hamarabb megismerhesse a bűncselekmények indítékait - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal, miután az államfő hivatalában fogadta a tatárszentgyörgyi gyilkosság és gyújtogatás miatt az igazságügyi minisztert, az országos rendőrfőkapitányt és a legfőbb ügyész helyettesét. Sólyom László megdöbbenését és felháborodását fejezte ki a héfőn történt tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság és gyújtogatás miatt.

A bűncselekmény kapcsán kedden tájékoztató megbeszélésre hívta hivatalába Draskovics Tibor igazságügyi minisztert, Bencze József országos rendőrfőkapitányt valamint külön találkozóra Belovics Ervint, a legfőbb ügyész büntetőjogi helyettesét.

Az elnöki hivatal közleménye szerint a miniszter, a főkapitány és a legfőbb ügyész helyettese tájékoztatta a köztársasági elnököt a romák ellen elkövetett hasonló erőszakos bűncselekményekkel kapcsolatos eljárások állásáról. Az államfő a részletes beszámolók alapján reményét fejezte ki, hogy a bűncselekmények elkövetőit minél gyorsabban azonosítják és bíróság elé állítják.

"Sólyom László valamennyi tárgyalópartnerének jelezte: fontosnak tartja, hogy a cigányok elleni támadások esetén a közvélemény minél hamarabb megismerhesse a bűncselekmények indítékait" - olvasható a közleményben.

(MTI)
matgab 2009. 02. 24. 16:07
Előzmény: #13986  zepi
#13987
Fekvenyomásban már 100 kilogramm fölött jár, pedig két éve ennek csak a harmadát bírta!

link

Hát nem tudom miért de én már ezt sem hiszem el neki...

Mondjuk ha azt nézem, hogy ha nem fekve, hanem ülve nyom, akkor egy egész országot le tud nyomni a béka seneke alá...
zepi
zepi 2009. 02. 24. 09:01
Előzmény: #13985  Törölt felhasználó
#13986
milyen bűne lehet, hogy így bántak vele ?
link
Törölt felhasználó 2009. 02. 23. 19:44
Előzmény: #13980  hill
#13985
link

Te hill
Keressük már meg együtt ezeket a számokat jó?
Hol is kap a család egy gyermek után 80.000 Ft nevelési támogatást?
Törölt felhasználó 2009. 02. 23. 18:18
#13984
mrkokány szerint:
"A Fidesz program és javaslatok helyett kormányváltást akar, a szocialisták meg csak kihúzni 2010 tavaszáig. "Ha ezt így folytatják, nagyon nagy baj lesz, akkor Magyarország tönkre is mehet" - mondta, majd bejelentette, hogy pártja nem támogatja a Parlament feloszlatását.

Hahaha, mintha nem lett volna benne vastagon a liberális mocsok mindenben,vastagon

Törölt felhasználó 2009. 02. 23. 18:15
Előzmény: #13980  hill
#13983
Tedd hozzá, hogy kötelesek felvenni a gyerekeket bölcsibe, oviba, merthátrányos, sőt, hogy tuti legyen afelzárkóztatáshoz történő hozzáállásuk,mégfizetnek is nekik ezért. :O
Te meg nem tudsz visszamenni dolgozni, mert nincs hely bölcsiben.
Törölt felhasználó 2009. 02. 23. 18:10
Előzmény: #13981  zotya32
#13982
és a haveri kutyák?kutyaólak,ilyesmi..az smafu?
zotya32 2009. 02. 23. 18:00
Előzmény: #13980  hill
#13981
42.000 milliárd ft....
Koronától a kátyúkig....
szép munka volt, végre üres az ország....

link

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek