Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 20:01
#42840
"Pont az ilyen dumákat utálom a legjobban "hogy van cigány ismerősöm" meg hasonóak. Nekem magyarázol, hogy ki milyen, és hol dolgozik? Miért?
Ez a legprimitívebb szöveg. A Skinheadek is ilyennekkel jönnek, hogy van zsidó ismerősük, stb... Hitlert elő se vegyem...

nem ez a lényeg!!!

NE linkeljél, és ne beszélj hülyeségeket, és akkor nem leszel minősítve. Te lettél kitiltva, nem én, nem nekem kell magyarázkodnom...

Zárjuk le a témát valóban, csak ne kamuzz, hogy miért tiltottak ki, mert kénytelen leszek előkeresni..."

Mercurius ne légy ennyire értetlen!
Azért magyaráztsm el Neked, hogy bizonyítsam NEM lehetek rasszista, ha cigány ismerőseimis vannak!
Ja és képzeld, mivel családom és én tényleg, valójában szociálisan érzékenyek vagyunk (nem úgy, mint Te, aki csak a látszatra tud adni és mindenkinek benyal, kivéve annak, aki vissza mer szólni neki őszintén), de annyira, hogy egy régi cigány ismerősünk családját is támogatjuk, amennyire csak tudjuk. Képzeld el, ilyen is van a mai világban! Én erre büszke is vagyok, ezért rendkívül fáj, hogy még most is a szavaimon lovagolsz, meg kiforgatod minden egyes szavamat!
Nem lehet azt a szót leírni, hogy cigány? A Te felfogásod miatt próbálom elmagyarázni Neked, hisz, NEM nevezhetsz rasszistáak, hungaristának, ha NEM vagyok az! Vond vissza! Kérj bocsánatot emiatt! Én már kértem tőled bocsánatot, nem is egyszer!

"Ez a legprimitívebb szöveg. A Skinheadek is ilyennekkel jönnek, hogy van zsidó ismerősük, stb... Hitlert elő se vegyem..."
Hú, ez azért nagyon fájt... Azonnal hagyd abba ezt és kérj bocsánatot!
Szóval akkor én olyan vagyok, mint egy skinhead, vagy netán Hitler jut eszedbe a beírásom alapján?
Ez tényleg rosszul esik, hisz nem olya vagyok valójában, amilyennek gondolsz. Na látod most is Te provokálsz!

Leírtam, hogy ki kezdte az egészet anno!

Én kamuznék? Hihetetlen! Letagadod még azt is, amit terjesztettél rólam az iwiw-fórumon?? Én már bocsánatot kértem tőled minden miatt, bármit is mondtam. A buzizás, stb. miatt is! Szóval én lennék a fő bűnös?
Komolyan visszakeresem!

kérlek reagálj a válaszomra. köszi


Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 19:57
Előzmény: #42831  Törölt felhasználó
#42839
Miért itt fröcsögsz BB??? Itt is meg ott is, duplán ugyanazt! Ez spam!

Miért?

Hagyd abba! Ott a másik topik!
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 19:52
Előzmény: #42837  Törölt felhasználó
#42838
BB26:
Könyörgöm, fogd már be!!!!!
Vannak erre topikjaitok. (egy pár)
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 19:45
#42837
Mercurius küldöm a választ!
Na hol vannak az érvek? Kifogytál belőlük??

Mercurius! válasz erre 18:35
Kedves Mercurius!

Először is legalább annyi mersz, bátorság lehetne bennd, hogy megszólítasz engem (Kedves BB, vagy hasonló), ahogy szokás, ha levelet ír az ember a másiknak!
Mert gondolom nekem címezted a hozzászólásodat!
Tegyük hozzá, legalább itt megszólíthatnál, ha már annyira em vagy képes, annyi emberi méltóság sincs bennd, hogy személyes e-mailre nem válaszolsz, amit még Karácsony előtt írtam Neked!
A tartalmát illetően meg békülékeny és normális hangnemű volt a mail!
De Te még válaszolni sem voltál képes rá!
Erről ennyit, a stílusod Téged minősít!
Plusz én már bocsánatot kértem tőled az említett személyes mailben, és itt is megteszem, hogy lássa mindenki! Bocsánatot kérek Mercurius amiért tavaly nyáron lebuziztalak! Tudod ennek is megvolt az előzménye!
Hisz én csak linkeltem (mint mások is szoktak, Te is!), semmi rosszat nem mondtam Rád!! Te pedig lerasszistáztál engem Gudakes haveroddal együtt!
Sőt tegyük hozzá, Te még az iwiw-fórumon, ahol én nem vagyoktag (mivel nem vagyok iwiw-tag) a hátam mögött, sunyi és kétszínű módon lehungaristáztál engem! Tudod ezt utólag tudtam meg, ha érdekel utánanézek, egyik ismerősömet megkérem, hog lépjen be az iwiw-azonosítójával és keresse vissza az említett esetet!
Szóval Te kezdted Gudakes-sel együtt tavaly nyáron! Alaptalan rágalmat mondtál rám!
Szóval ne legyél már annyira Szent, mintha Te olyan jó kisfiú lennél!
Ezen elgondolkozhatnál! Te provokáltad ki az említett buzizást! Az adott szituációban, teljesen érthető volt a felháborodásom, amiért azóta megkaptam a büntetést!

Idézlek: "pont az olyanok miatt mint Te BB24..."

Miért én milyen vagyok Mercurius?? Mire gondolsz? Mondd ki nyíltan, ne susmákolj!
Olyanok? Ez tudod látens megkülönböztetés, rasszizmus! Nem gondolod? Ha már olyan nagy liberális vagy, tudhatnád ezt!
Olyanok, mint én? Tudod ez olyan lenézően is hangzik!
Ok, ezt megértem, jó, hogy elmondtam pontosan. Akkor azt visszavonom. Ezt én is tudom, és ez szép tőled, hogy kritizáltad is a portfolio.hu-t a néha elfogultnak tűnő cikkei miatt!
Én amúgy soha nem jelentettelek Téged még moderátornak, habár én fel lettem jelentve általad vagy/és Gudakes által még tavaly.
Jelentések alapján? jól van, értem én. Ezentúl sok dolga lesz a moderátornak szerintem, látva a mostani állapotokat.. :-)

A belinklésről elmondtam a véleményem:
Te is szoktál más témával kapcsolatban linkelgetni! Én miért ne tehetném meg?? Ja, hogy politikai témájút nem lehet. Emlékeim szerint, volt már MSZP-s, Fideszes ls más párttal kapcsolatos link is az utóbbi pár hónapban. Még sem kaptak kitiltást az illető linkelők! Ja, hogy a Magyar Gárda már nem fér bele? Értem. Ennyit a te liberális toleranciádról! Pedig a legszebb a sokszínűség! (MSZP, Fidesz, SZDSZ, KDNP, MDF, Lungo Drom, Magyar Kommunista Párt, Jobbik-Magyar Gárda, stb.)

"Ha még egyszer csak célozgatsz velem kapcsolartban olyasmire, ami nem vagyok (nagyon jól tudod mire gondolok), és továbbra is kóstolgatsz, nem a moderátonak fogom jelezni, hanem neked személyesen ha összefutunk. Lesz rá alkalom. Kivárom!"

Mivel Te soha nem kértél elnézést tőlem a lerasszistázás, hungaristázás, stb. miatt, én viszont IGEN tőled, ezért miért ne célozgathatnék, ha úgy tartja kedvem?
Amúgy meg nincs humorod, úgy látom, én csak viccelődéből célozgatok, ha célozgatok nagy ritkán. De többet nem kívánok Veled fogalkozni, nincs értelme. Mivel nem vagyunk egy értelmi színvonalon!

Benne vagyok a személyes megbeszélésben, ha lesz rá időnk és módunk! Én felvállalom a nyilvános vitát is Veled, bárhol!
Amúgy nagyjából ugyaezeket tudnám elmondai Neked személyeen is, szemtől szemben!
Viszont Te tartozol nekm még egy bocsánatkéréssel, ha ezt megteszed, akkor én SOHa nem fogok célozgatni Rád semmi miatt!

Remélem megértetted.
Ja és még valami kedves Mercurius!
Mivel nem engedtem meg Neked, ezért légy szíves a személyes adataimat NE tedd közkinccsé senkinek a fórumba, Geni-topicba! Jól van?
Ezt is megtetted már, ha nem emlékszel rá, szívesen visszakeresem, bár most nincs annyi időm, hogy 30-40 percekik visszanézzem a Geni-topic utóbbi 3-4 hónap termését!
De olyan november körül lehetett az említett eset.
Én meg itt nem teszek közzé a nyilvános adataimat, mivel an néhány megbízhatatlan, nem teljesen tisztességesnek látszó alak. Ki tudja kik írnak ide, az ember legyen mindig résen, persze csak, ha muszály!
A személyes adataimmal légy szíves ne élj vissza, mivel enm engedtem meg Neked!
És tegyük hozzá a személyes adatokról, adatvédelemről szóló törvény is tiltja egy konkrét illető személyes adatainak nyilvánosságra hozatalát mások által!
Szóval ez büntetendő is kedves Mercurius!

Köszönöm, ha megértesz és emiatt is elvárnék Tőled egy bocsánatkérést!
Én már megtettem.

Üdvözlettel: BB26

Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 19:20
Előzmény: #42830  Törölt felhasználó
#42836
galaga: az EXIM hitelgaranciat nyujt, magat a hitelt mashol veszik majd fel.

Emellett a csokkeno fogyasztoi aktivitas es GDP miatt logikus lepes az exportot tamogatni reszukrol,aminek az alacsony dollar is kedvez.
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 19:15
Előzmény: #42831  Törölt felhasználó
#42835
BB26:
Végre szakmai vita indult, fejezd be a hülyeséget!
Oldalakon át ezt hiányoltad, akkor csatlakozz inkább be egy ilyen irányú beszélgetésbe!
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 19:13
Előzmény: #42831  Törölt felhasználó
#42834
Pont az ilyen dumákat utálom a legjobban "hogy van cigány ismerősöm" meg hasonóak. Nekem magyarázol, hogy ki milyen, és hol dolgozik? Miért?
Ez a legprimitívebb szöveg. A Skinheadek is ilyennekkel jönnek, hogy van zsidó ismerősük, stb... Hitlert elő se vegyem...

nem ez a lényeg!!!

NE linkeljél, és ne beszélj hülyeségeket, és akkor nem leszel minősítve. Te lettél kitiltva, nem én, nem nekem kell magyarázkodnom...

Zárjuk le a témát valóban, csak ne kamuzz, hogy miért tiltottak ki, mert kénytelen leszek előkeresni...
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 19:06
#42833
A válaszom az "Egységes moderálási szabályokat követelünk..." topicban található!

Semmi olyat nem írtam, ami miatt kitiltást érdemelnék..

Üdv. BB
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:49
#42832
...a bank nevért nm akartam leírni, ez itt nem a reklám helye...
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:46
#42831
Leírtam a másik topicba a választ!
Tudom, ez nem új, a válasz a másik topicban! Az előzmény az volt, hogy Te, és Gudakes lerasszistáztál engem..plusz hungaristázás egy linkért...
Ez meg nekem nagyon tud fájni, mivel cigány ismerőseim is vannak és én nem vagyok szélsőséges. Pl. egyik régi fősulis csoporttársam képzeld cigány leányzó ( felsőfokú nyelvvizsgával, elég értelms lány)
és képzeld Magyarország egyik legjobb hírű bankjánál dolgozik elég jó beosztásban. Nem csak alkalmazott. Ritka az ilyen, de el lehet érni ezt is, ha valaki képes küzdeni az életben, és van esze is hozzá..Tudnék még ilyn érdeksségeket mesélni, ha érdekel..
Ja, és kérlek többet ezt nekem ne mondd!
Nem vagyok rasszista és ezt az alaptalan rágalmat visszautasítom DLPH-tól is!

Szóval ezt zárjuk le szerintem..
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:34
Előzmény: #42829  Törölt felhasználó
#42830
központi bankok (usa, eu) több hullámban öntötték a pénzt (milliárdokat) a bankoknak, mert ...........
kamat csökkent? nézd a reálkamatot, nézd a 10 éves usakamatokat.. nézd az inflációt
gondolkozz
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:30
Előzmény: #42828  Törölt felhasználó
#42829
a kamat csak csökkent... az amcsi exportot meg kell támogatni. Ezért az Applied Materials eladásaihoz, az EXIM Bank állami hitele, vagy bankgaranciája garantálja a vevő részéről...

Gondolkozz!

Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:23
Előzmény: #42827  Törölt felhasználó
#42828
hitelfelvételek igen megdrágultak
most a pénz a drága
gondolkozz
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:16
Előzmény: #42826  Törölt felhasználó
#42827
galaga

Ha van Genesised, akkor add el, és 1 k alatt vedd vissza. Sok sikert hozzá.
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:14
Előzmény: #42825  Törölt felhasználó
#42826
hitelválságban???. genét kicsit mellőzni kellene... csoda hogy nem 1k alatt van
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:09
Előzmény: #42822  Törölt felhasználó
#42825
Szóval a mostani árszinten az Amibroker szerint már érdemes a Genesist venni, ugyanez vonatkozik a TVK, Phylaxia, FHB részvényekre. Jó vásárlást.
exmnbs1 2008. 02. 03. 18:07
Előzmény: #42822  Törölt felhasználó
#42824
BB, ne idegesítsd magad mindenkinek lehet ilyen kivánságlistája, legfeljebb nem teszi közzé.
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 18:06
Előzmény: #42822  Törölt felhasználó
#42823
Téged a Magyar Gárda - Jobbik és a deportálásos dolgaidért tiltottaki, meg az idegen szívű, nem magyar és hasonló megnyilvánulásaidért, ne felejtsd el! A Személyeskedés csak hab volt a tortán!

100 ok volt rá hogy kitiltsanak!

Nyugi, holnap elég sok mindenkit ki fognak tiltani az eddigi elvek alapján!
Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 17:59
#42822
No comment. Irány a diktatúra! Ez a fórum hihetetlen. Gudakes? Őt remélhetőleg kitiltják a tegnapi mocskolódásamiatt!
Engem a buzizásért tiltottak ki tavaly, a ribancozás legalább ilyen nagy bűn!
Ha a moderátori szakmai függetlenség működik, akkor megkapja a kitiltást!
más különben kezdi azt hinni az ember, hogy 1-2 személy benyalta magát a moderátornak, vagy/és a portfolio.hu-nak

Törölt felhasználó 2008. 02. 03. 17:58
Előzmény: #42819  Törölt felhasználó
#42821
Guriga es jonasjozsef is maradhat. :)Reszemrol az off-nak vege.

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek