Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:42
Előzmény: #42757  Törölt felhasználó
#42760
Kapsz egy taslit és kész, Nem kell félni , nem fog fájni :))

BB rasszista vagy. Nem komállak. És nagyon bátor. Ezt díjazom. Ezen fórum színvonala miattad meg kis barátnőd miatt ATL-re ment.
Ezt nem díjazom. Innentől olvasni sem érdemes.Nem tudom. mi lesz. Általában ha az érzelmeim dominálnak BB, akkor csinálok olyat, amit normál üzemmódban nem.

Meglátjuk. Ehhez az kell, hogy kellően kiakadjak. És hogy ne legyek lusta ilyen porszemekkel foglalkozni mint te. Lehet, mire csinálnék vmit, már elmegy tőle a kedvem. Nem tudom. Mindenesetre megkértelek, fogd vissza magad, kis barátnődet is. Szerintem nem véges a türelmem, de új a terep, még nem volt részem ilyenben, meglátjuk meddig maradok higgadt.
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:40
Előzmény: #42758  Törölt felhasználó
#42759
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:39
Előzmény: #42757  Törölt felhasználó
#42758
Tájékoztató (2008. Február 2.) PDF Print E-mail
A Genesis Energy Nyrt. menedzsmentjének tájékoztatója a Helix és Cogenco cégekkel kapcsolatos tranzakciók hátteréről
Több részvényes hozzánk érkezett kérésének eleget téve a címben jelzett kérdésről az alábbi tájékoztatást tesszük közzé:
A Genesis Investment Fund a Genesis Energy Befektetési Nyilvános Részvénytársaságba történt többségi tulajdonszerzését követően alapvetően két földrajzi területen, Európában és Észak-Amerikában egyenlő súllyal kívánta feltérképezni a napelem gyártási lehetőségeket. A Cogenco részvények akvizíciójára a cég tervezett amerikai napelem gyártásának távlati beindítása érdekében került sor.
A Cogenco - amely nyilvános részvénytársasági formában működik, de nincs tőzsdei árfolyama - ideális lehetett volna arra, hogy az amerikai piacon a napelem gyártó tevékenység finanszírozását külső tőkebevonással megvalósítsa és magát a gyárat is ennek a cégnek a keretein belül hozza létre. A cégnek olyan befektetései vannak, melyeket a tervezett új tevékenység megkezdése előtt a tervek szerint értékesíteni kellett volna, ami időközben meg is történt. A többségi tulajdonos elképzelései szerint a Cogenco egyik leányvállalata egy másik vállalattal a Helix-el olvadt volna össze, majd ezt követően - osztalék részvény formájában történő kiosztása révén - két különálló cég jött volna létre (spin-off konstrukció). A Cogenco leányvállalata is élvezte volna a nyilvános társaságok összes jogi előnyeit és nagyon egyszerűen lehetett volna az így kialakult vállalat tőzsdei bevezetését elkezdeni. A Helix megfelelő jelöltnek mutatkozott az összeolvadásra, ezért vásárolt a társaság Helix részvényeket is. Mindkét társaságban a Genesis Investment Fund és a Genesis Energy elegendő számú részvénnyel rendelkezett ahhoz, hogy javaslatot tegyen arra, hogy ezeket a terveket közös erővel a társaságok megvalósítsák.
Ezek a hosszú távú tervek üzleti titkot képeztek és tekintettel a tranzakcióban részt vevő cégek nyilvános jellegére, csak a tényeket, azaz a részvények felvásárlását volt a Társaságnak módja nyilvánosságra hozni. Ugyanakkor az európai folyamatok kedvező irányban felgyorsultak, és a Genesis Energy két európai kormánytól (magyar és spanyol) is támogatási ajánlatot kapott 2007 nyarán, míg az amerikai üzleti kilátások folyamatosan romló tendenciát mutattak. A 2007 végén jelentkező amerikai másodlagos jelzálogpiaci válság következtében az összeolvadás és kiválás gyors végrehajtásának lehetősége megkérdőjeleződött. Az Igazgatótanács ezért úgy döntött, hogy elsődlegesen az európai expanzióra és más földrajzi üzleti lehetőségekre összpontosít. Ennek eredménye volt a szingapúri akvizíció és annak lezárása 2007 év végén, illetve a Cogenco és Helix részvények beszerzési áron történő értékesítése.
Genesis Energy Befektetési Nyrt.
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:35
#42757
Apuci most akkor ijedjek meg? Nyilvánosan fenyegetőzöl itt a fórumban? Elkapod a grabancom? Na ne!!
Szégyellhetnéd magad (családapa) létedre, hogy ennyire alacsony színvonalra tudsz lesüllyedni. Ennyit tudok neked mondani.
Amiket nekem írtál, azokra meg nemreagálnék ugyanolyan sértő hangnemben.

Bye Daddy! Mikor nevelsz meg rendesen? :-))
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:19
Előzmény: #42755  Törölt felhasználó
#42756
BB utoljára szólok, ne foglalkozz velem édes öregem. Fogd fel azzal a borsónyi agyaddal, olyan kevés vagy, mint bolha nemiszervén a pörsenés. Most mit szeretnél?
Háborúzni velem?

Komám én életemben nem bántottam még senkit egy fórumbéli veszólásáért, de ha még 1 (egy) beszólásod lesz édes fiam, esküszöm kerítek rá időt, elkapom a grabancod. Jól fontold meg, sértegetsz -e tovább.Keress valakit a fórumon, aki ismer személyesen. Kérdezd meg miféle csóka vagyok. Aztán döntsd el, ezek után pimaszkodsz-e.

Én nagyon bízom abban, hogy ezt most megértetted.
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:15
#42755
Gudakes!

Én az idézetek alapján úgy látom, hogy akiktõl az idézetek származnak, azok saját magukat gyalázták, hisz Kinga csak idézett!
Persze tõlem is lehetne idézni! De úgy látom már majdnem mindnekinél elszakadt a cérna (tisztelet a kivételnek), és a legjobb lesz, ha bocsánatot kérsz Kingától és biztos így megnyugodnak a kedélyek..

Amúgy meg, most, hogy olvasom az idézeteket, tényleg nagyon durbák és alpáriak!
Tudom én sem vagyok mondjuk egy szent, nálam tavaly nyáron szakadt el a cérna, meg is kaptam a büntetésemet. Akkor 1-2 beszólásom miatt tiltottak ki, az idézetek alapján nézve nyugodtan kiérdemelte volna már DLPH is az újabb kitiltást, vagy a már említett durva hozzászólásod miatt Te is.
de néha nem tudom megérteni a moderátot sem, hogy valakit kitiltanak a durva bszólások miatt, valakit nem.

Na mindegy, nyugi mindnekinek!

Üdv. BB
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:11
Előzmény: #42751  Törölt felhasználó
#42754
A tegnapi Genesis topicban valo beszolasomert.
Elsosorban nem vivid az aznapi itteni tevekenysegetol akadtam ki.
Nem veletlenul nem napkozben OFFoltam meg jobban szet a topicot ezzel.

Sajnalom.
Chat.hu lett a Portfoliobol.

Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:11
Előzmény: #42749  Törölt felhasználó
#42753
OFF
...hogy egy példát is felhozzak a személyiségek közötti különbségre:

lám, van akinél elszakad a cérna és beszól, megnevezve hogy kit minek gondol
..és van aki inkább ír fél-egy oldalt a Gen.topicba:))

és ezekre is nyilván mindenki másképp reagál.. stb..
ON
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:10
Előzmény: #42751  Törölt felhasználó
#42752
Mercurius csak négyszemközt, hogy más ne hallja :ezek normálisak?
Te jobban ismered őket...
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:05
#42751
ez fontos:

"megbocsátasz neki és kibékültök"

Helyesen: Bocsánatot kérsz tőle és kibékültök.
exmnbs1 2008. 02. 02. 20:01
Előzmény: #42748  Törölt felhasználó
#42750
guda, mostanában sokat változott és nem a hátrányára a Kinga, ezt nem érdemelte meg vividként
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 20:01
#42749
Kedves exmnbs1!

Köszönöm! Végre egy igaz hang, aki jól emlékszik a múlt történéseire! Akkor tényleg kicsit elegem lett már az egészből.
Ki is tiltottak miatta, most tiszta lappal vagyok itt. Semmi olyat nem mondtam az utóbbi napokban és nem is fogok, ami miatt kitilthatnak engem.
Amúgy megbántam már, és bocsánatot is kértem, Gudakestől is! Mercuriustól is a neki írt e-mailemben!
Ez nálam lezárva. Én olyanokat már nem írok.

mr_apricot! Igazad van többnyire, de az te honnan tudhatod, hogy kinek mely személy egyéni stílusa tetszik vagy nem tetszik?
Úgy értem ez relatív. Nyilván egy erősebb, különleges egyéniséget jobban tudnak támadni és belekötni mindn egyes szavába!
Ez, amióta villág a világ!, mindig így volt!
Általában sok ember meg birka módjára megy a másik után és nem képesek kiállni a másik mellett, ha netán tényleg igaza van az adott személynek. Veled is lehet normálisan bszélgetni, és ennek örülök nagyon, hogy nem mész le Te sem 0 színvonalra személyeskedve.

exmnbs1, és Te is megmutattad, hogy nem a birka tömeg után hajtotok!
Hanem az igazság oldaláa álltok!
Viszont, ha személyeskedek sértő módon bárkivel is, nyugodtan szólhatok nekem is, szeretem a pozitív kritikát. Higgadt stílusban mindent el lehet mondani!

Kedves Gudakes!

Igazad van, de én már bocsánatot is kértem tőled, tőletek. Szóval örülök, hogy tiszta lappal indulok Nálad. Én betartom, amit ígértem, emiatt ne aggódj. Viszont Gudakes az alább idézett hozzászólásoddal Kinga becsületébe gázoltál, de nagyon:

"Re: mindenki Előzmény válasz erre 19:18
Kinga:

Fogd be azt a mocskos szád te!

Moisernek és sly36-nak semmilyen tekintetben nem léphetsz a nyomába.
Egy utcalány különbül viselkedik, mint te itt.

Remélem kitiltanak, te idegbeteg ribac!
Gudakes1"

Úgy látom mindenkinél elszakad egyszer a cérna itt a fórumon! Nem ítélkezem fölötted, nem jogom. De azért annyit finoman megjegyeznék, hogy elég nagy bunkóság egy Hölgynek ilyet mondani! Nem csak Kingának, bármelyik Nőnek! Én életemben SOHA nem mondtam ilyet egy lánynak, Hölgynek. Legfeljebb csak mérgelődtem 1-2 esetben magamban, de leadtam a stresszt sokfutással, sporttal.
Tudom elszakadt nálad a cérna, ezért nem haragszom Rád. Biztos Kinga is megbocsát Neked, ha nyilvánosan itt a fórumban (abban a topicban, ahol tetted ahozzászólást) megbocsátasz neki és kibékültök!
Ez a minimum szerintem!

Kedves Mercurius!
Nyithatok Neked egy topicot? Megengeded?:-)
Azért ez már durva ami itt van, ezt én sem támogatom. Úgy értem elég lenne egy dühöngő topic és ott mindenki szidhatná egymást. Ehelyett most van már vagy 5-6 ilyen topic! aig győzöm követni, hogy ki szól be a másiknak.

Üdv. BB
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 19:53
Előzmény: #42743  exmnbs1
#42748
Hihetetlen, teljesen kész van ez a nő!:)
Jó, hogy kiosztom, mikor azokat gyalázza akiket kedvelek! :)
exmnbs1 2008. 02. 02. 19:47
Előzmény: #42746  Törölt felhasználó
#42747
Ez egy olasz család, több családfővel)))))
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 19:45
Előzmény: #42745  exmnbs1
#42746
BB25-el osztozzak, vagy mi?

:-)))
exmnbs1 2008. 02. 02. 19:43
Előzmény: #42744  Törölt felhasználó
#42745
Tied ez a topic)))))
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 19:41
#42744
Itt már mindenkinek lehet dühöngője, nekem meg lofsz???

Ez diszkrimináció...

exmnbs1 2008. 02. 02. 19:35
Előzmény: #42741  Törölt felhasználó
#42743
Akkor este elszabadult a pokol, lehet, hogy ilyet is szólt, de előtte nem volt jellemző rá.

Mint ahogy te rád sem, ahogy az előbb kiosztottad a Kingát.
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 19:32
Előzmény: #42741  Törölt felhasználó
#42742
Na de kérem hölgyeim uraim finomaban elnézést hogy bele pofátlankodok abba hogy ölitek és alázátok egymást. Én szoktalak olvasni titeket normális keretek közt és szerintem mind egytől egyig jó emberek vagytok a magatok néha fura modján.Amit most müveltek itt egymásal az érthetetlen és megalázó nem nekem nektek ti enél sokal többet értek és ha magatokba néztek ti is rájötök.
Törölt felhasználó 2008. 02. 02. 19:29
Előzmény: #42740  exmnbs1
#42741
Exmnbs:
Nem akarom felhozni a témát, részemről már megbocsájtottam BB26-nek, de azért ne feledjük Mercuriust és engem buzizott, és egyéb csúnya dolgok is elhangzottak akkor. Részemről lezárva, és nálam BB26 tisztalappal indult.
Csak figyelmeztettem, ő is viselkedjen következetesen a továbbiakban, ahogyan másoknak javasolja.

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek