Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 11:58

Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától  

Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától

2006. november 20., hétfő 11:08 InfoRádió / Magyar Rádió



Október 15-én Olaszliszkán brutálisan meggyilkoltak egy tiszavasvári tanítót. A gyilkosság az áldozat tizennégy és ötéves lányai előtt történt. Az idősebbik lány döbbenetes őszinteséggel mondta el az általa átélteket.







"Arra lettem figyelmes, hogy kicsit meglökődik az autó, és apu mond valamit, valami olyasmit, hogy Úristen, elénk szaladt. Pár másodperc múlva már tört be az ablak, apu próbált volna továbbhajtani, akkor törték be a szélvédőt" - meséli az Olaszliszkán brutálisan meggyilkolt férfi 14 éves lánya.



"A két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányan voltak ott, idősek, fiatalok, még gyerek is volt" - meséli a lány. Amikor pedig húgával maguk is kiabálni kezdtek, hogy ne bántsák az apjukat, megfenyegették őket: megverik, és megerőszakolják őket, ha nem hallgatnak el.



Amikor a támadók otthagyták édesapját, a lány kiszállt, és megnézte. "A felismerhetetlenségig össze volt verve" - mondja. Megpróbálta öt éves húgát biztonságba helyezni, ezért elindultak a város közepe felé.



Egy kislány mondta meg később a megvert férfi lányának: "apukádat zsákban vitték el". "Én ott teljesen összetörtem" - mondta a lány.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 14:57
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
#20
Győzike az más világ!
Ne sorold ezek közé!
Ő eltartja magát és a családját, még adót is fizet.
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 14:55
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#19
hát mert a média maga Győzike :(((((((
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 14:53
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
#18
Mindenben igazatok van!
A média úgy be van szarva, hogy 200 roma kiköltözik, hogy a TV-ben szinte másról se hallani.
Isten velük!
Küszködjön velük más!
Erre vártunk már amióta kinyíltak a határok, nem az orvosok migrációjára!
Csodálkozom azon, hogy a média meg még el se mentek, máris visszasírja őket.
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 14:19
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
#17
Basszus! Pár napja örültem, hogy végre megszabadul az ország pár mocsok munkakerülő szarzsáktól. Erre a svédek mit csinálnak? Visszaküldik őket! Tanultak már biztos a Strasburgi esetből...
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 14:05
Előzmény: #10  tokos.
#16
semmi csak én kicsit küzdelmesebbé tenném ezt és Déli sarkra küldeném őket...
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 13:36
Előzmény: #11  tokos.
#15
Mielőtt bárki félreértené, most bűnözőkről beszélek, nem rasszokról:
szóval azt gondolom, sajnos elvesztettük a csatát velük szemben, ha már közülünk is sokan elvitatják a védekezés jogát.
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 13:23
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
#14
Az tetszik az egeszben hogy egyik kissebseg se alt ki anyilvanossag ele hogy sajnaljak az esetet es oszinte reszvetet nyilvanitananak ...ehelyet mi megy sirankozas meg mennek kulfoldre mert szegenyek igy meg ugy ..... senkihazi szarok
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 13:08
#13
:((((((((((((((((((((((((((
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 12:58
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#12
Mar bocs, de ezt tuti hoax. Szerinted egy 16 eves lany, aki elvesztette az apjat, kor-emailben vallja meg az erzeseit? Attol meg elhiszem, hogy igy erez, csak azt akartam mondani, hogy perverz dolog hoaxot gyartani masok fajdalmabol, es butasag terjeszteni.
tokos. 2006. 11. 20. 12:47
Előzmény: #9  tokos.
#11
És még egy dolog, ami felháborít, az ország egyik része azért adózik, mint állat, hogy ezek a tetvek, nyugodtan tudjanak piálni, randalírozni, gyilkolni.
Valamikor olvastam, hogy az egyik szarházinak még egyetlen nap munkaviszonya sem volt, segélyből élt folyamatosan. Persze gondolom majd beleszakadt a munkakeresésbe, csak valamiért szegényt senki sem alkalmazta.
tokos. 2006. 11. 20. 12:41
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
#10
Miért, mi baj volt a hozzászólásommal?
tokos. 2006. 11. 20. 12:41
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#9
"Ez után a hír után ti mit éreztek???!!???"

Meg még az jut eszembe, hogy ha az USA-ban meg tudják oldani, hogy legyen halálbüntetés, akkor szerintem nagyfokú impotenciiára utal, hogy nálunk nincs.

Az ilyen emberektől nem sajnálnám a kötelet, bár talán azt érdemelnék, amit ők műveltek, ezeket agyonverni, a másikat, meg amelyik felgyújtotta a makói lányt, azt meg felgyújtani...
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 12:38
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#8
Látod Jules,

Tokos már ki is ollózta, de speciel én nem erre vagy ilyen hozzászólásra gondoltam....
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 12:35
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#7
Kedves Jules,

Nem udom és nem is akarom, mert sokan kenték a kakit megint kormányra ellenzékre stb. meg minden asszimilációs stb probléma felmerült.... más véleményét még tiszteletben is tartom, csak akik ilyenekkel érvelnek ebben az esetben azok mivel állnának elő az 5 éves bepisilt kislány elé, és mivel magyaráznák meg neki, hogy apukád már nem lesz ott a ballagásodon, az eljegyzéseden, az esküvődön..stb.

Nekem ennyi elég nem kell ollózni.
tokos. 2006. 11. 20. 12:34
#6
Én ezt írtam (többek között):

"Én igazából már régóta egy nagyon liberális álláspont híve vagyok ebben a kérdésben.
<p>
Tudomásul veszem, hogy nekik más a kultúrájuk, és mások a hagyományaik, és ezt szeretnék ápolni. Úgy látom, hogy ezt a lehetőséget meg is kell adni nekik.
<p>
Valahol a Nyírség környékére gondoltam, ahová elköltözhetnének, és ápolhatnák a hagyományaikat. A hagyományörzéshez szükséges sátrakat biztosíthatná az állami költségvetés is.
<p>
Természetesen, azért hogy nehogy skinhead-ek, fasiszták megzavarhassák a hagyományörzésüket, egy biztonságot jelentő fallal venném őket körül, olyan 10 m magas beton+szögesdrót kombinációra gondoltam, és lángszóróval felfegyverzett őrökre, az illegális behatolókkal szemben.
<p>
Természetesen azok, a magukat nagyon liberálisnak tartók, akik olyannyira odavannak értük, meg a hagyományaikért, kultúrájukért, és részt kívánnak venni a hagyományőrzésben, nyugodtan bemehetnek hozzájuk, és segíthetnek nekik hagyományt őrizni, illetve ha közülük valaki úgy dönt, hogy szíve szerint elég volt a hagyományokból, és asszimilálódna a többséghez, akkor az kijöhetne, munkát vállalhatna, dolgozhatna, egészen addig, amíg ki nem derülne róla, hogy esetleg esténkét mégiscsak hagyományt őriz... "

Most is tartom. A topic egyébként itt, ha érdekel valakit:

link
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 12:22
#5
TTT!
Ollózd már vissza!
Te tudod, hogy hol kell keresni!
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 12:12
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#4
csak annyit, hogy bánom, hogy nem 3 húsz év körüli fia volt....hátha átmentek volna rendet vágni a mocskok között....
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 12:05
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#3
(én meg ezt kaptam emailben)

...az árván maradt legnagyobb leány, Szögi Zsuzsanna gondolatai:

Egyedül vagyok…
Egyedül vagyok… Düh, félelem, megvetés, szomorúság és mérhetetlen szeretet van a szívemben. Érzések furcsa kavalkádja, ami a múlt heti tragédia után emészti kamasz lelkemet.
Már tudja az egész ország, ettől hangos a média. Ez folyik a csapból is. „Halálra verték a 44 éves tanárt, aki autójával elsodort egy út szélén játszó gyereket.” Ha ezeket a mondatokat hallom összeszorul a gyomrom és egyetlen félelmetes, semmihez nem fogható érzés kerít hatalmába: Megölték az Apukámat! Őt, aki mindig a jó dolgokat képviselte. Mindig mindenben a jót látta és mindig mindenkihez jó volt…
Ülök a szobámban egyedül, a fájdalmammal. Gondolataimban ezer és ezer emlékkép az elmúlt tizenhat évről. Sosem fog már megdicsérni, ha jó jegyet kapok, sosem beszélget már velem, nem nevet, nem szid le, kamaszos ostobaságaim miatt, nem morog, ha bulizni akarok menni, többé nem ölel, és nem látom, ahogy féltő gondoskodással óvna minket. Innen a földről, már biztos nem…
Kezembe akad néhány fénykép. Kedves mosolya most nagyon fáj. Könny csordul végig arcomon. Ajkamba harapok a mély, szívből jövő fájdalomtól. Igen fáj… nagyon. Hirtelen elönti a gondolatomat a rideg gyűlölet a gyilkosok iránt. Természetes dolog, egy ilyen szörnyűség után… Aztán elszégyellem magam. Apa nem örülne, ha most látna. Ő mindig békés ember volt. Örök optimizmusa mindenkit elvarázsolt…
Hol van most a bíztatás? Hogy minden jó lesz? Hol van?! Újra sírásban török ki. Lelkemet „Miért?!”-ek és „Ha…”-k nyomják. Hogy csinálhattam volna másképp?! Apa! Te biztos tudnál segíteni…
Képek villannak fel szemem előtt. Az utolsó beszélgetés, az utolsó puszi. Az utolsó ölelés és az utolsó „Vigyázz magadra!”. Én vigyáztam! De rád miért nem vigyázott senki?!
Fejemben az elképzelt gyilkosság pereg le. Ahogy senki nem segít, ahogy bántják Őt, ahogy feljajdul, hogy „Fáj!” és ahogy kérleli a kegyetlen gyilkosokat, „Csak a lányaimat ne bántsátok!” Apa hős. Megvédte a testvéreimet…Megpróbál felállni… Nem hagyják. Tovább ütik. Látom, ahogy a kistestvérem félelmében bepisil, nagyobbik húgom zokogva térdel apa mellett. „Jó leszek Apu, csak ne halj meg! Kérlek!” Még élt…
Nem bírom tovább! Gondolataimat másra terelem. Virágok… Hasztalan… A temetés jut eszembe róla, több ezer ember, és Apa, aki most nem örülhet a barátainak. Ó! Ha tudná, hogy itt van mindenki, aki valaha számított… Mindenütt virág, rengeteg virág…
Fáj. Minden gondolat mélyen a szívembe mar, mint megannyi karom, mely véresre marja a sebzett húst. S amíg mélyítik a sebem, nem tudok feledni. Anya átjön hozzám, megölel, majd gyertyát gyújt Apuért. A gyertya lángjában újra kezdődik az emlékezés. Itthon minden és mindenki Rá emlékeztet. Mély a seb, nehéz a változás… Egyetlen gondolat van még kiürült elmémben, melyet sosem osztottam meg vele: Te vagy a világ legjobb apukája! Köszönöm, hogy a gyermeked lehetek! Szeretlek Apuci!...
Törölt felhasználó 2006. 11. 20. 12:05
#2
Tudják hogy kell felhuzni az embert.

Ez után a hír után ti mit éreztek???!!???

Topik gazda

TTT
4 3 2

aktív fórumozók


friss hírek További hírek