neresek majd mennek jövöre ürben-meg a marsra.orbán elnökkel-meg a biorobot emberiséggel.világdiktaturával-és nem lesz semmink és boldogok leszünk-aztán sátánfajzatokat visszaviszik a pokolba-meg aki nem valo ide a földre azoknak is pápá van.
Szögezzük le Nem ahhoz kell a tudás , hogy emelkedés közben írjuk tele a topikot; hanem ahhoz , hogy hogy tudunk egy korrekciót kezelni. Annak jeleit felismerni .
Ha minden tranzakciónál gavallér vagy és benne hagysz 0,5-1%-ot, akkor elég sokat veszítesz 1 év alatt. Szerintem. Te lehet, hogy nem figyelsz erre, de én igen, próbálok. Daytrade esetén sem figyeled a 0,5 százalékokat? A Rába esetén szépen lehetett ezzel játszani. Beszálltál, mert volt az eladási és vételi között durván 1% különbség, volt hype, vettél és 3 perc múlva már ki is ugrottál. Puff, fél százalék már be is jött. Ha években gondolkozol, akkor nyilván nem számít a 0,5%. Ha rövid távban, akkor szerintem igen. De én a Rába papírban egy órát sem akartam ülni, mert ha beszakad a hype vonat, akkor merül, mint a nyeletlen fejsze. Köszönöm, hogy úriember voltál és nem húztad fel az árfolyamot előlem, egy úr vagy. De van némi kétségem, hogy rajtad múlt-e ez a dolog...
Röhögök mikor 7060 -ért sok de 7020 tuti megér. Végül is 40 Ft - , Ilyenkor szoktam gondolkodni nem nem egyszerűbb megtanulni tőzsdéző mint 20 Ft-on bohóckodni. Úriemberek voltunk nem húztuk fel előle ..👀
Állami Nyomda