Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 10. 26. 12:26

OKT 23. - egy fórumozó csak egy véleményt írjon  

Kezd elegem lenni abból a néhány "egész nap a neten lóg és kizárólag politikai fórumokba írogat (mindeközben nem értem miből él)" típusú emberkéből, aki szétcseszi az összes fórumot a teljesen elfogult, pártos, minimálisan sem objektivitásra törekvő irományaival, és leugat mindenkit aki meg mer szólalni pl a hétfői eseményekkel kapcsolatosan.



Azt látom, hogy soha nem látott, feltehetően klón nickek sokaságával osztják az észt, és próbálják ezzel a saját véleményüket domináns, a többség véleményeként feltüntetni.



Nem tudom elhinni, hogy enniyre sötét legyen a legnagyobb netes gazdasági fórum törzsközönsége. Nem tudom elhinni. siralom.



Megkérnék mindenkit, hogy az okt 23-i eseményekkel kapcsolatosan írjon egy rövid véleményt, csak EGYet, felesleges beregelni több tucat új névvel, mert eddig nem látott nevek hsz-ai engem pl. nem fognak érdekelni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 15:40
Előzmény: #235  Törölt felhasználó
#240
tökéletesen egyetértek Globus-szal

----még egyszer a véleményem:

Szerintem az emberek 99,9% örül, ha a huligánokat, barrikád építőket, stb. keményen legyűri a rendőrség.

DE: az nem elfogadható:
-ha megkötözött kezü földön fekvőbe még párszor belerúg néhány rendőr,
-ha a menekülő ember 5 (!) gumilövedéket kap a hátába
-ha 30-40 centiről szemen lőnek gumilövedékkel bárkit
-ha berontanak egy étterembe a rendőrök, és válogatás nélkül vernek mindenkit, még külföldieket is...
-ha a demonstráció, emlékezés, stb. (és nem a rendbontás!!!) iránt érdeklődő egyetemistákat fejberúgnak, órákig-napokig fogva tartanak, ügyvéd nélkül kihalgatnak

mindez beazaonsítahatlanul! nálunk anonim verőlegény rendőrök engedték ki a fáradtgőzt... és erre a tisztelt rendőrkapitány büszke!!!

üzenetértékű: ha nem tetszik valami, kapsz a pofádra!!!

Emlékszel Rodney King-re? Mekkkora lázadás tört ki amerikában, mert a rendőrök a védtelen embert ütötték??? Csak a TV felvételek alapján több tucat rendőri túlkapást lehetett látni október 23.-án... Amerikában a tömegből többen éles fegyverrel lőttek volna vissza. éppen ezért más ott a rendőrök fellépése. mert sokkal többször lőnek vissza, akár egy egyszerű autós igazoltatás után. amúgy ott nincs a nálunk megszokott igazoltatás, csak ha valami gyanú merül fel veled szemben.

még egy észrevétel: én mindegyik tévén azt láttam 23.-án, hogy megindul a rendőrség a várakozó/bámészkodó tömeg felé... szó nem volt, főleg az elején, arról, hogy a tömeg randalírozna, törne-zúzna, vagy bárkit is fenyegetne!!!

miközben az állam elismerten hazugsásorozat árán tartotta meg a hatalmat, azt a hatalmat, amivel egy egész országot a csőd szélére sodort, és ezt büntetlenül megengedi magának, addig egyszerű demonstrációt is könyörtelenül elnyom.
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 15:36
Előzmény: #238  BuySell
#239
Kövér meg lék a hajón, ha már ennél a hasonlatnál vagyunk.
BuySell 2006. 10. 30. 15:34
Előzmény: #237  Törölt felhasználó
#238
Kövér a fő felelősnek nem a rendőrséget, hanem Gyurcsányt tartja. „Gyurcsány a demokrácia hajóján egy elszabadult hajóágyú” – idézi az Index az ellenzéki politikust.

jó hasonlat :)))
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 15:13
#237
vagy már feri nem ad több pénzt nekik???:)))))
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 15:11
#236
Megszorító csomagot léptetett életbe a hónap elején a Magyar Televízió elnöke - erősítette meg Holub Katalin szóvivő, aki a költséglefaragást az első lépésnek nevezte
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 15:11
Előzmény: törölt hozzászólás
#235
Ebben a gazdasásgi és politikai káoszban,
56 ötvenedik évfordulóján törvényszerü a hétfői nap.

Ennek egy oka van: hatalmi vágytól pezsgő, pénzéhes, rövidlátó, korrupt politikusaink vannak.
Mindekit nem lehet elzavarni, de GYURCSÁNYNAK és ORBÁNNAK kézenfogva EL KELL TAKARODNIA!!!!!
mezuska
mezuska 2006. 10. 30. 15:10
Előzmény: #228  Törölt felhasználó
#234
Mokuka

Azt irod - zürzavar van a fejekben,Bizony van!!!
Ahogy olvaslak itt benneteket, mindenki nagyon okosan ossza az észt, hogy mit kellett volna és hogyan csinálni!
Szeretném ha kicsit elöre is néznétek, és arra adnátok okos válaszokat, hogyan kéne
viselkedni nov 4-én ami az utolso záro napja az 56-os megemlékezéseknek!!!!!!
k 2006. 10. 30. 15:07
Törölt hozzászólás
#233
BuySell 2006. 10. 30. 15:06
Előzmény: #231  Törölt felhasználó
#232
link

Mielőtt bárki leszólna felhívom minden tisztelt fórumozó különösen mokuka figyelmét hogy a cikket nem én írtam és csak belinkeltem érdekesség ként.
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:59
Előzmény: #230  Törölt felhasználó
#231
Jules

A rendőrség, mint intézmény és egyenként ( személyenként) is az államot képviseli.

Követ dobáltak vissza, rugdossák a földön fekvő embert, hátulról fejberugnak egy sétáló embert, fejbelövik gumival az embereket, zászlót taposnak.

Szép kis állam ez......
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:55
Előzmény: #224  Törölt felhasználó
#230
Ha a Kossuth téren lévő ingyenkonyhát és hajléktalanok sátortáborát demonstrációnak nézzük, az tényleg békés volt! Ők nem összeférhetetlenek senkivel aki ígér nekik egy tányér kaját, vagy egy szál cigit. A TV székházból be is spájzoltak rendesen. A tér kiürítésekor derült ki a hátrahagyott fegyverekből, hogy újabb rohamra készültek.
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:52
Előzmény: #227  Törölt felhasználó
#229
Nna, a 2. bek. a rendőrökről szólt. (félreérthető)
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:51
Előzmény: #222  Törölt felhasználó
#228
Jules2 ha nem haragszol röviden válaszolok, mert akkora zürzavar van itt, hogy mind ezt az alapoktol kellene kezdeni, de ezt most ki hagynám.

"Mokuka!
Az erkölcsi morálról, ami a csapatomban uralkodik annyit:
ha veszítünk sem kezdjük újraíratni erőszakkal a játékszabályokat saját szánk íze szerint, hanem azon vagyunk, hogy legközelebb jobbak legyünk.
A jelenlegi szabályok néhány éve jók voltak, mostmár kommunista szabályok lettek?
Mitől? Mert az ellenfél nyert?....
Jules2 "

erkölcstelen módon győztetek -erőszakot ti alkalmaztok (igaz, egy néhányszáz fős szélsőséges tömeg ellen, viszont belekeveritek az ellenfeleteket is, sőt ráveritek a teljes balhét) -nem hiszem hogy jobbnak kellene lenni legközelebb a hazugságban és csalásban (hisz a győzelmetek alapja az volt) -a gond a demokratikus szabályok be nem tartása az elmult 4,5 évben.
és hogy egy sport témával válaszoljak én is, nemrég olimpiai aranyakat vettek tőlünk vissza, mert utólag kiderült hogy NEM TARTOTTUK BE A SZABÁLYOKAT!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:51
Előzmény: #225  Törölt felhasználó
#227
Jules, bocs hogy közbevágok,
Van igazság abban amit mondasz, de én nem láttam, hogy a rendbontók rátámadtak volna az utca emberére. A rendőrséggel szálltak szembe az oszlatás megkezdése után.
Persze a saját épségüket védjék, akármilyen eszközel ami indokolt. Hülye lnne bármelyik is olyan parancsnak eleget tenni, hogy állj ott, és dögölj meg szónélkül, ha képentalálnak.

Nem hozom fel az egyszerű bámészkodókat, mert már több oldalon ki lettek dumálva, de úgy gondolom, fel lehet lépni úgy is tüntetőkkel szemben, hogy azt az ember felfogja és odébb áll, és fel lehet lépni úgy, hogy kiprovokálom a válaszlépést, aztán mehet a "megvédem az állampolgárokat a csőcseléktől"
pampa 2006. 10. 30. 14:49
Előzmény: #225  Törölt felhasználó
#226
Most végül is kit védtek a rendőrök?
Mert mindenkit,civilt dolgozót,járókelőt, külföldi túristát mindenkit ütöttek!
Ők most nem védtek,hanem törlesztettek a TV-ért!
Ez van.és vak aki ezt nem látja.
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:41
Előzmény: #223  Törölt felhasználó
#225
Azért ne legyünk álszentek!
Ha téged védnek a rendőrök mások brutalitásától akkor ne válogassanak az eszközökben, ha másokat kell megvédeni a te erőszakodtól akkor meg legyenek humánusak? Hogy is van ez?
Azért ne legyünk már a rendbontók oldalán!
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:37
#224
Csak egy szösszenet így meló közben

"...A főpolgármester az október 23-i zavargásokról elmondta, a Fidesz döntése, hogy a nagygyűlés az Astoriánál legyen, "provokáció" volt, ugyanis számítani lehetett arra, hogy a két megmozdulás összeér (MTI)" (10.29. 20:53 link )

Utána néztem, link 17-én döntött a FIDESZ a helyszínről. Mire is kellett volna számítaniuk? A Kossuth téren 3 hete zajló békés demonstráció, ami mellett naponta rendezett naggyűlést a FIDESZ, és lám, még az is lehet, hogy a két megmozdulás összért? Irgalmatlan nagy rendzavarásokról lehetett olvasni azokban a napokban? Tapintható volt a feszültség a két tábor között? Vagy egymást hergelték a rendőrökkel szembeni támadásra?

Vagy Demszky barátunk már tudott egy harmadik csoportról? Előre kellett fizetni? (Ez a bekezdés csak vicc, mielőtt nekem estek)

Nem értem én... csámcsogjatok rajta, ha van kedvetek.
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:30
Előzmény: #221  Törölt felhasználó
#223
Jules

Ezt irtad..:

"..A viperából csak az a bátor forradalmár kaphatott, aki 2 méternél is közelebb merészkedett a rendőrök sorfalához az "oszolj!" felszólítás ellenére. Egyébként a bazaltkőzápor sokkal humánusabb! Nem tépi le az emberi húst. "

Aki dobált és elkapták, rábizonyitották azokat meg is buntették!!!! Bortont kaptak sokan, megalázást és brutál verést a fogdában mág többen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÖK HIBÁZTAK AZ ÉLETBEN ÉS A MEGBUNHÖDTEK ÉRTE!!!!!

A PERVERZ ANALFABÉTA BUDOS PARASZT RENDÖRÖKKEL AKIK VÉDTELEN EMBEREKET RUGDOSNAK???? VAGY ESETLEG POÉNBOL FEJBELÖNEK EMBEREKET????

Öket megbuntette valaki??? A rendörségunk többsége selejt!!!! Ezt láthattuk, láttam.

Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:30
Előzmény: #220  Törölt felhasználó
#222
Mokuka!
Az erkölcsi morálról, ami a csapatomban uralkodik annyit:
ha veszítünk sem kezdjük újraíratni erőszakkal a játékszabályokat saját szánk íze szerint, hanem azon vagyunk, hogy legközelebb jobbak legyünk.
A jelenlegi szabályok néhány éve jók voltak, mostmár kommunista szabályok lettek?
Mitől? Mert az ellenfél nyert?....
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 14:22
Előzmény: #219  Törölt felhasználó
#221
"Vannak alkalmazottaim nekem is. Külső panasz ellen megvédem őket, hisz egy csapatban focizunk. Külső szemlélőktől távol aztán jöhet a kivizsgálás és esetleg a retorzió."

Ha így írsz, akkor azzal azt mondod, üssék csak a földön fekvő embert, verjék csak vassal a bűnözőket...
Én is védem a mundér becsületét ha kell, de első az emberiesség...

Topik gazda

laurion
laurion
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek