Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 10. 26. 12:26

OKT 23. - egy fórumozó csak egy véleményt írjon  

Kezd elegem lenni abból a néhány "egész nap a neten lóg és kizárólag politikai fórumokba írogat (mindeközben nem értem miből él)" típusú emberkéből, aki szétcseszi az összes fórumot a teljesen elfogult, pártos, minimálisan sem objektivitásra törekvő irományaival, és leugat mindenkit aki meg mer szólalni pl a hétfői eseményekkel kapcsolatosan.



Azt látom, hogy soha nem látott, feltehetően klón nickek sokaságával osztják az észt, és próbálják ezzel a saját véleményüket domináns, a többség véleményeként feltüntetni.



Nem tudom elhinni, hogy enniyre sötét legyen a legnagyobb netes gazdasági fórum törzsközönsége. Nem tudom elhinni. siralom.



Megkérnék mindenkit, hogy az okt 23-i eseményekkel kapcsolatosan írjon egy rövid véleményt, csak EGYet, felesleges beregelni több tucat új névvel, mert eddig nem látott nevek hsz-ai engem pl. nem fognak érdekelni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
BuySell 2006. 10. 30. 11:27
Előzmény: #179  BuySell
#180
biztos te is félreértetted valamelyik szót, vagy már megint rosszul fogalmaztam...
BuySell 2006. 10. 30. 11:26
Előzmény: #177  Törölt felhasználó
#179
mokuka mi nincs rendben velem? :)))))
BuySell 2006. 10. 30. 11:25
Előzmény: #176  Törölt felhasználó
#178
bájszell :))))

gri, sajnálom hogy félreérthetően fogalmaztam.
pontosítok: azt akartam írni hogy a randalírozók úgy néz ki önszántukból vegyültek bele a fidesz gyűlésbe.

Én csak a kurucokat idéztem, ők meg azt állítják maguktól mentek
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 11:24
Előzmény: #170  BuySell
#177
BuySell ha már néha állításod szerint is benézel "okulásként" a kuruc infó oldalára, akkor vlami nagyon nincs rendben veled. el kellene gondolkozni mi a gond, miért nem látszik rajtad az, hogy igaz tények ismeretében reálisan tudsz értékelni dolgokat......vagy lehet, hogy másik kuruc infót olvasol? :))
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 11:20
Előzmény: #173  BuySell
#176
bájszell, ez is ugye elég jelentős csúsztatás, mert ha valaki egy helyben áll, akkor nem a vegyülés az a szó, ami leírja a találkozást. Elég sokadszor írják le a résztvevők, hogy a rendőrség tólta rá az Alkotmány utcától a vele hadakozó erőket, tüntetőket... Még a tv2 tudósítása, és későbbi elemzése is ezt mutatta, akit pedig nem lehet ellenzékiséggel vádolni...
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 11:18
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
#175
"60. § (2) A tömeg szétoszlatására irányuló csapaterő alkalmazása során a Rendőrség a helyszínen lévők egyéni felelősségét nem vizsgálja."
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 11:17
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
#174
Örülök konki, hogy megint csúsztatsz. Nem azt írtam, hogy Lukasenko rendszerében jobb élni, hanem azt, hogy a tüntetőkkel szembeni ilyen brutalitásról még onnan sem láttunk képeket, pedig ugye azt mindketten megállapíthatjuk, hogy Európa legkevésbé demokratikus rendszere. Persze az is igaz, hogy a nemzeti zászlót még az ő rendőreik sem tapossák... De ha az összes említett brutalitásból csak a belorusz példa maradt, akkor az elég szörnyű...
BuySell 2006. 10. 30. 11:16
Előzmény: #172  Törölt felhasználó
#173
Vadkacsa nem tudom mit miért kellett, de úgy látszik a két tömeg magától vegyült egybe.
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 11:12
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
#172
Gyurcsány Feri sem gondolta KISZ-titkár korában, hogy ha majd miniszterelnök lesz, akkor lovasrendőrökkel fogja kardlapoztatni a magyar népet.
Gyalázat!
Most ki a bitang?
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 11:07
Előzmény: #170  BuySell
#171
A legmegbízhatóbb mindig a személyes élmény. Tehát igaz, hogy a szélsőséges állforradmárok elvegyültek a tömegbe, ott cikáztak, mi provokátoroknak véltül őket. A tömeg valóban védelmet nyújtott számukra. Én mindezt az Filmmúzeum előtt álva tapasztaltam meg.

De,

Mi volt a rendőrség célja? Ha a randalírozók a tömegben vannak, ott jó helyen vannak!!! Ott nem csináltak semmit, csak lázítottak, ami nem érdekelt senkit. Tehát a tömegbe vegyülve ártalmatlanok voltak!!!

A kérdés tehát az, hogy miért kellett a hatalmas tömeget a rendőrségnek egy kalap alá venni azzal a néhany száz randalírozóval. Miért kellett mindenkivel úgy bánni, mint azokkal, akik megérdemelték. Miért nem hagytak legalább egy órát a békés emberek távozására. Szóval miért rontottak neki a tömegnek. Nos ez már az egészben a politika, a politikai dönés. Meg kellett félemlíteni a FIDESZ szimpatizánsokat, hogy elmenjen a kedvük az összejövetelektől.

BuySell 2006. 10. 30. 10:42
Előzmény: #169  matgab
#170
Egyenesen a kuruc infóról (néha szabadidőmben belenézek okulás ként)
-------------------------------------------------------
A másik tévhit.

- Astoria, Astoria, Astoria! – skandálta a tömeg az első rendőrtámadás hatására.

Nem a rendőrök kergették tudatosan az orbánisták közé a vonulókat. A Corvin közből több térre mentek, ám az Operához és a Deák-térhez közel kaptak egy kis naftát meg rendőri erőszakot, ezért úgy döntöttek: lemennek Viktorhoz, hátha megvédi őket a rendőr-csürhétől.

- Meglátjuk kiáll-e értünk Viktor, ezt nem tehetik velünk, most színt kell vallania neki!! - beszélték egymás között az emberek.

Nem a rendőrök terelték oda tudatosan őket, csak a helikopter irányította a tömeg után a rendőrséget. A rendőrök nem akarták, hogy az orbánistákkal egyesüljünk. Szépen hangzana, hogy a Fideszt be akarták mocskolni a komcsik, és azért terelték össze a két tömeget de nem, ez nem lett volna logikus számukra.

Na úgy látszik az ultra radikális szélsőjobb is alátámasztja a tényt miszerint nem a rendőrök terelték egybe a fideszt az elkövetőkkel. köszönöm!
matgab 2006. 10. 30. 09:56
Előzmény: #167  Törölt felhasználó
#169
Laurionhoz kéréséhez tartva magam egy hozzászólás:
Ma Magyarországon egy iszonyatos nagy diktatúra van demokratikus álarc mögé bújtatva.
Ennek a pénzügyi diktatúrának gyakorlatilag minden eszköze megvan a saját hatalmának fenntartására, mert az ő kezükben van a média, a gazdaság nagy része, a karhatalom és a rendőrség és mint látjuk az igazságszolgáltatás...

Gyakorlatilag, ami nem sikerült 1919-ben és az 50-es években, azt mára gyakorlatilag sikerült megvalósítaniuk.
Minden kulcspozícban ők vannak nagyon kevés kivételtől eltekintve, és minden körön kivülit szigorúan elnyomnak, megnyomorítanak mindenkit úgy, ahogy legjobban érzi.

Elveszik a paraszt földjét, megszüntetik a munkás munkahelyét, a szellemi alkotóknak nem biztosítanak se forrást se médiát, a körön kivüli (esetlegesen) gazdagokat meg vagy maffia módszerekkel, vagy az adótörvényekkel , az adóhatóság segítsével lehetetlenítik el...

Ez ellen , ha tesz valaki valamit azt kőkeményen leverik és "le"fasisztázzák, csőcseléknek nevezik, akikre a média fröcsögve uszítja rá azokat, akik nem értik meg, hogy mi zajlik az országban...

Hogy lehet az, hogy a karhatalom jogellenesen oszlat fel egy - akár - jogellenes tüntetést?
Jogellenes alatt értem azt, hogy az elkövetők nem azonosíthatóak, és tiltott fegyvereket alkalmaznak és nem firtatva a túlzott erőszak alkalmazását és a célzott lövéseket, valamint az ártatlan, vagy a már ártalmatlanított tüntetők ütlegelését!

Mondom mindezt úgy, hogy én nem voltam tüntetni most 23-án és én is láttam, hogy a tüntetők egy része valóban inkább a csőcselék kategóriájába tartozott, de a csőcselék is tud igaz célokért küzdeni, és a hatalomnak azok, akik ellene fordulnak fegyverek nélkül, azt mindig csőcseléknek tekinti válogatás nélkül...

ha nem teszünk semmit, akkor lesz még rosszabb is!
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 09:55
Előzmény: #167  Törölt felhasználó
#168
Ha Lukasenko rendszere lenne, akkor te ezt le se írhatnád haver, már vinnének is.
Törölt felhasználó 2006. 10. 30. 09:28
Előzmény: #166  Törölt felhasználó
#167
2006 okt 23 rendőri kacsavadászat volt. Ahol célzás és válogatás nélkül lőttek mindenkire, ütöttek mindenkit, aki az útjukba került. És ha nem volt az útjukban, akkor gyorsan arra meneteltek. Vertek reverendás papot, vendéglőben üldögélő baráti társaságot, bátran 5ször hátbalőttek embert (biztos háttal támadta meg őket!!!), ütöttek időset és gyereket, feltett kézzel állót és földön fekvőt. A TV-nél politikai nyomásra magára hagytak 100 szerencsétlen rendőrt, de most vérbosszút vettek mindenkin.
És ha valakit jogtalanul meglőnek, az 18 évesen lehet, hogy követ ragad...
A sebesültek címeit elkérik, a lengyel stábot nem engedik az utcán forgatni a megvert pappal, a tolmácsot megfenyegetik...
Lukasenko rendszere jöhetne tanulni...
Törölt felhasználó 2006. 10. 29. 23:28
Előzmény: #165  Törölt felhasználó
#166
imho MOnak nincs jobboldala.

Van 2 nagy baloldali pártunk mert aki kitalál, fentart pl gázártámogatást, lakáshitel támogatási rendszert az nehívja magát jobboldalnak.
Meg van 2 középre tendáló pártunk akiket viszont a nagy nagy nagyon ki akar dobni a parlamentből, hogy onnan csak ők vitatkozhassanak.....
Törölt felhasználó 2006. 10. 29. 23:20
Előzmény: #162  Törölt felhasználó
#165
"2. Csak a jobbosoknak lehet lépten nyomon lekommunistázni azokat, akiknek eltérő a véleményük? Ez lenne a jobbos szólásszabadság?"

Nem, természetesen nem, ti nem kommunistáztok minket, helyette előszeretettel használjátok fasiszta és antiszemita, stb. :-)
Törölt felhasználó 2006. 10. 29. 23:18
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
#164
Konqui: olvass még egy kicsit, és meglátod mi a véleményem a "mai" forradalomról.

"Meg aki azt hiszi, hogy csak az a demokrácia, ahol a jobboldal van hatalmon és megmondja mit tehet a bal.
Van is ilyen: úgy hívják katonai diktatúra."

Ez lehet sokak számára vágyálom, nem tartozom közéjük, viszont 23-a óta eltelt egy hét alapján nyugodtan cseréld fel a "jobb" és "bal" szavakat a mondatodban, és akkor megkapod mi a valáság. (Hihetetlen ez az elvakultság részedről)
Törölt felhasználó 2006. 10. 29. 23:00
Előzmény: #162  Törölt felhasználó
#163
Túl sokan elégedetlenek a kormánnyal, és ez mondjuk a legenyhébb kifejezés.
Valahogy rosszul van kitalálva ez a demokrácia, amely a rossz miniszterelnököt is megvédi azoktól, akik jogosan követelik a lemondását. Ahol az erkölcstelenség hatalommal párosul, ott sajnos gond van. Egy demokrácia nem tűrhet meg hazug miniszterelnököt...
Törölt felhasználó 2006. 10. 29. 22:41
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
#162
Még két megjegyzés:
1. Ha érdemi hozzászólásod lett volna ahhoz, amit írtam, jobban örültem volna.
2. Csak a jobbosoknak lehet lépten nyomon lekommunistázni azokat, akiknek eltérő a véleményük? Ez lenne a jobbos szólásszabadság?
Törölt felhasználó 2006. 10. 29. 22:30
Előzmény: #160  Törölt felhasználó
#161
Az ultra meg az az ember, aki azt hiszi, hogy egy demokráciában forradalommal kell kormányt váltani.
Meg aki azt hiszi, hogy csak az a demokrácia, ahol a jobboldal van hatalmon és megmondja mit tehet a bal.
Van is ilyen: úgy hívják katonai diktatúra.

Topik gazda

laurion
laurion
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek