Topiknyitó: saru 2006. 10. 16. 22:55

az olaszliszkai eset  

a pár évvel korábbi fejér megyei eset után, most ismét meglincseltek a cigányok egy embert, ráadásul két gyermekének szeme láttára
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampa 2022. 05. 11. 10:03
Előzmény: #3782  pampa
#3784
"Majdnem megismétlődött Debrecenben az olaszliszkai lincselés
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.huKözzétéve: 2022.05.09. 11:30 | Frissítve: 2022.05.09. 11:44
Debrecen – A sofőr egy szabálytalanul közlekedő kisfiút sodort el. A rokonok a helyszínen akartak elégtételt venni, ütötték-verték a férfit.
Egy férfi tett bejelentést a 112-es segélyhívóra május 7-én 19 óra körül arról, hogy elsodort egy bicikliző kisfiút Debrecen, a Futó utcában. A hívást követően azonnal a gyermek segítségére sietett, azonban pár perc múlva megjelent a fiú családja is helyszínen.A rokonokban, ahogy tudatosultak a történtek, nekiestek a gépkocsi vezetőjének. Nem érdekelte őket, hogy a kisfiú kanyarodott ki a kerékpárjával a szabályosan közlekedő autó elé.Ütötték-verték a férfit, aki végül kénytelen volt bezárkózni az autójába azért, hogy ne bántalmazzák tovább. A fékevesztett család ekkor a gépkocsin kezdte levezetni a dühét, kövekkel dobálták és az egyik visszapillantóját is letörték.Csak a rendőrök és a mentősök megérkezésekor csillapodtak a kedélyek. A kisfiú és a jármű vezetője is könnyű sérüléseket szenvedtek. Az egyenruhásoka rokonok közül két férfit és egy nőt előállítottak a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a helyi lakosokkal szemben.2006-ban egy hasonló eset történt a Borsod megyei Olaszliszkán – tragikus végkifejlettel –, ami az egész országot megrázta. Szögi Lajos földrajz-biológia szakos tanár autójával elsodort egy kislányt, aki meg sem sérült a balesetben. A tanárra ennek ellenére rátámadtak a kislány rokonai, s az autóban utazó két lányának szeme előtt halálra verték."
16 év sem volt elég! 
Törölt felhasználó 2020. 10. 18. 14:02
Törölt hozzászólás
#3783
pampa 2019. 07. 19. 07:46
Előzmény: #3781  pampa
#3782
"A rendőrségre 2019. július 18-án 19 óra 21 perckor érkezett bejelentés, hogy a Budapest XX. kerületi Török Flóris utcában lévő mentőállomás előtt verekedés van, illetve a bejárati kaput is megrongálták.
A perceken belül kiérkező járőrök megállapították, hogy két férfi egy mentőautó parkolása miatt keveredett szóváltásba egy szolgálatban lévő mentőssel, akit bántalmaztak. A mentőállomáshoz érkező harmadik társuk az állomás bejárati kapuját megrongálta. A mentősre támadó S. Zoltán 33 éves, illetve S. Zoltán Gusztáv 52 éves budapesti lakosok ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt, míg az állomás kapuját megrongáló S. Dávid 27 éves budapesti lakos ellen garázdaság vétség gyanúja miatt indul eljárás a kerületi rendőrkapitányságon.
A mentőst, illetve a rá támadó két férfit orvosi ellátás céljából kórházba vitték."
pampa 2019. 07. 17. 09:30
Előzmény: #3778  pampa
#3781
"Minden szakmaiságot nélkülöz, és a nyilvánosság félretájékoztatására alkalmas a Jobbik Magyarországért Mozgalom azon közleménye, amely szerint az olaszliszkai lincselés egyik elítéltje azért került szabadlábra, mert „a bíró keze meg volt kötve egy törvénymódosítás és az ahhoz fűzött Polt Péter legfőbb ügyész által írt utasítás alapján” – közölte kedden a Jobbik vádaskodására válaszul a Legfőbb Ügyészség.
A hatóság közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy ifjabb ­Horváth Dezsőt a régi büntető törvénykönyv (Btk.) alapján ítélte a bíróság 17 év szabadságvesztésre, és a Szegedi Törvényszék is a régi Btk. szabályait alkalmazta, amikor május végén a feltételes szabadságra bocsátásról döntött.
– A tény tehát az – a párt állításával ellentétben –, hogy az elítélt feltételes szabadságra bocsátása nem a 2013. július első napján hatályba lépett új Btk. rendelkezései alapján történt. De a feltételes szabadságra bocsátás az új Btk. szabályai szerint sem automatikusan történik, a törvény mérlegelési jogot biztosít a bírónak – derült ki a közleményből.
A hatóság azt is hangsúlyozta: az ügyészség minden törvényes eszközzel fellépett annak érdekében, hogy az elítélt ne szabadulhasson ki a büntetése letöltése előtt, ugyanis a büntetés-végrehajtási bíró döntése ellen a Csongrád Megyei Főügyészség fellebbezett. A főügyészség kifejtette, hogy „az elítélés alapját képező, kiemelkedő tárgyi súlyú, a magyar kriminalisztika történetében szinte egyedülálló bűncselekmény – melynek elkövetésében az elítélt meghatározó szerepet töltött be – országos közfelháborodást váltott ki, alkalmas volt a magyar emberek biztonságérzetének megingatására, az ország köznyugalmának súlyos megzavarására, amelynek következményei még ma is érzékelhetők. Ez alapján a különös kegyetlenséggel elkövetett élet elleni bűncselekmény elkövetési módjára, annak tárgyi súlyára tekintettel a büntetés célja az elítélt vonatkozásában további szabadságelvonás nélkül nem érhető el.”
A Szegedi Törvényszék másodfokú tanácsa azonban a fellebbezést elutasítva a végzést helybenhagyta, így az véglegessé vált. Az olaszliszkai lincselés ügyében tehát a bíróságok – bár erre lehetőségük lett volna – az ügyészség álláspontjával szemben mégis úgy határoztak, hogy az elítélt elhagyhatja a büntetés-végrehajtási intézetet, tehát a szabadulás bírói döntés, nem pedig az új Btk. hatálybalépése vagy más törvénymódosítás, illetve az ahhoz fűzött „utasítás” következtében történt.
Mint ismert, Szögi Lajos 44 éves tiszavasvári tanárt a két gyermeke szeme láttára verték agyon 2006. október 15-én."
csakisaz1 2019. 07. 16. 09:57
Törölt hozzászólás
#3780
csakisaz1 2019. 07. 16. 09:56
Törölt hozzászólás
#3779
pampa 2019. 07. 16. 08:04
Előzmény: #3776  pampa
#3778
"Hétfőn hajnalban feltételesen szabadult a szegedi Csillag börtönből a 2006-os olaszliszkai ügy elsőrendű vádlottja, H. Dezső, akit 2009-ben ítéltek 17 év szabadságvesztésre emberölés és rongálás bűntette miatt. 
H. Dezsőt kiváló magaviselete miatt engedte a bíróság szabadlábra, 4 évvel korábban, mint a kiszabott büntetése. A feltételes szabadságra bocsátás engedélyezése mellett is elérhetőek a büntetés céljai, a bíróság a próbaidő tartamára elrendelte az elítélt pártfogói felügyeletét."
-
.
 ezek szerint odabent nem vert agyon senkit sem, jól viselkedett, így visszamehet  a társadalomba.
az erről döntő személy pedig izgulhat, nehogy valami rokona vagy ismerőse arra közlekedjen az autójával.....
Stock-holmszindroma
Stock-holmszindroma 2019. 03. 27. 11:02
Előzmény: #3776  pampa
#3777
Szégyenlistát kellenekészíteni azokról az ügyvédekről, akik a börtöntöltelékeket pénzhez juttatják!
pampa 2019. 03. 25. 11:09
Előzmény: #3774  pampa
#3776
"A "nem megfelelő börtönkörülmények" miatt ötmillió forintnyi kártérítést ítéltek meg a 2006. október 15-én történt olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottjának, H. Dezsőnek. Miután a Szögi családnak is jár 42 millió forint kártérítés, a család ügyvédje, Helmeczy László arra számított, a megítélt 5 millió forintot nem a vádlott, hanem a család kapja majd meg. De lehet, hogy mégsem ez fog történni. A Bors ugyanis azt írja, a pénzt nem zárolták.
A Szegedi Törvényszék az ügyben megkereste a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarát, hogy kiderüljön, H. Dezsővel szemben van-e kártérítési eljárás. A válasz szerint
a kártalanítás iránti kérelemmel összefüggésbe hozható ítélettel kapcsolatban polgári jo­gi igény, sérelemdíj, kártérítés behajtása végett felfüggesztett, illetve folyamatban lévő végrehajtási ügy a kártalanítás tárgyában történő döntés meghozatalakor nem volt."
Vagyis a jelenlegi állás szerint H. Dezső megtarthatja az ötmillió forintot. Felháborító az egész!
AIDA64
AIDA64 2019. 03. 20. 09:28
Előzmény: #3774  pampa
#3775
és mi van a terézköruti tanu filmmel?
pampa 2019. 03. 20. 09:06
Előzmény: #3769  pampa
#3774
"Az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja még korábban indított kártalanítási pert a magyar állam ellen, mivel elégedetlen volt a börtönben tapasztalt viszonyokkal. Állítása szerint gond volt az illemhellyel, nem volt meleg víz és a szellőztetés sem volt megfelelő. A per végül ifjabb H. Dezső győzelmével végződött, jogerősen ötmillió forintot nyert és már az összeg kiutalásának sincs akadálya – írja a Bors.
Szögi Lajos 2006. október 15-én autójával elsodort egy roma kislányt Olaszliszkán, aki a mozgó jármű elé futott. A 11 éves gyermeknek semmi baja nem lett, ám a megvadult rokonok meglincselték az autót vezető Szögi Lajost, a köztiszteletben álló pedagógust. A tanárt a lincselés során 140 ütés, rúgás, taposás érte. Szögi két kislánya a kocsiban ült és végignézte apjuk agyonverését.
A kártérítés jogerőre emelkedése azt jelenti, hogy Szögi Lajos családjának immár törleszthet ifjabb H. Dezső. A férfi 17 évet kapott, ám jó magaviselettel már jövő júliusban szabadulhatna. Az áldozat családjának 46 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság, ám ebből tizenkét évvel a lincselés után még egy forintot sem láttak. A Szögi család ügyvédje levélben tájékoztatta a bírósági végrehajtót, hogy a H.-nak ítélt ötmilliót az áldozat családjának kártalanítására költsék.
Az ilyen ügyekben – mielőtt a fogvatartottnak megítélt összeget elutalnák – a bíróságnak kötelező megkeresnie a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarát, hogy van-e az adott ügy terheltjével szemben kártérítési eljárás. Ha van, az ott megjelenő bankszámlára utalják a pénzt, nem pedig a terheltnek"
– nyilatkozta az ügyben Szabó Judit, az Országos Bírósági Hivatal bírája."
impudent 2018. 10. 13. 18:13
Előzmény: #3771  Mollly
#3773
Az nem rendes aki gazol
Mollly 2018. 10. 13. 09:36
Előzmény: #3771  Mollly
#3772
...Toroczkaiék meg csak egy kávét kérnek.
Mollly 2018. 10. 13. 09:35
Előzmény: #3769  pampa
#3771
Rendkívüli ostobaság. Ezután mindenki vonja le a konzekvenciát maga, hogy ha elüt egy nemzetiségi gyereket véletlenül, szabad-e rendes emberhez méltóan megállnia segítséget nyújtani, vagy teljes gázzal tovább kell inkább hajtania, és két faluval arrébb hívni a mentőket az esethez.
Mollly 2018. 10. 13. 09:34
Előzmény: #3766  Törölt felhasználó
#3770
Az egy elfajuló tüntetés volt, ítéletek a gyújtogatók ellen akkor is születtek. Néhány nap múlva a rendőrök támadtak az 56-os békés megemlékezőkre, anyákra, öregekre, gyerekekre is, lőttek könnygázrakétákkal és gumilövedékkel fejmagasságban. Mert egy tucat renitens elemet nem tudtak megfogni, saját népükre támadtak. Volt, akinek a szemét is kilőtték, mert "rosszkor volt rossz helyen". Aztán embereket fogdostak össze ad hoc, olyan rendőri vádakkal, hogy rendőrökre támadtak, akiket aztán el kellett engedni, mert a térfigyelő kamerák nem igazolták a koncepciós eljárás vádjait. Néhány éve egy másik tüntető tömeg rongált székházat. Érdekes módon akkor nem támadtak a tömegre a rendőrök. Pedig csak a kormány volt más.
pampa 2018. 10. 13. 08:53
Előzmény: #3768  pampa
#3769
„Bocsánatot kértem, de nyomban nekem estek” – Megszólalt a nő, akit brutálisan összevertek, miután elgázolt Encsen egy kislányt.
Encs — Napok óta pattanásig feszült a hangulat az aprócska borsodi település, Encs Fő utcáján, ahol a hét végén egy autós elgázolt egy gyermeket.Az ütközés után annyira elmérgesedett a helyzet, hogy hajszál híján az olaszliszkaihoz hasonló tragédia történt. Az autót vezető nő a baleset után azonnal kiszállt, hogy segítsen a gyermeken, azt azonban nem sejtette, hogy ezzel a saját életét teszi kockára – a gyermek családja fékevesztetten esett neki.
– Elrántottam a kormányt, mindent megtettem, hogy elkerüljem az ütközést, de hiába. Még egy oszlopot is eltaláltam az autómmal. Azonnal kiszálltam, bocsánatot kértem, de nyomban nekem estek – mondta a kocsit vezető Éva, aki annyira fél, hogy inkább elköltözött a faluból egy időre. A nő teljesen maga alatt van, megviselték a történtek.
– A gyermek néhány méterre az autó előtt feküdt. Hogy ezután mi lett vele, nem tudom, mert a pillanatok alatt kiözönlő rokonságtól nem lehetett látni – mondta egy helybéli.
Információink szerint az elgázolt kiskorú nem életveszélyesen, de súlyosan megsérült. Mentők vitték el a helyszínről, éppen úgy, mint a megvert sofőrt.
– Én voltam az első, aki a gyermekhez ért, nagyon rossz állapotban volt – mondta a Blikknek Szilvia, aki az utcában lakik.
A gázolás után rendőrök lepték el a települést, próbálták biztosítani a falu nyugalmát. Az egyenruhások egész éjszaka, sőt, még másnap is a gázoló házánál maradtak. 
A boon.hu információi ugyanis a kislány rokonai az autót vezető nő lányának megölésével és házuk felgyújtásával fenyegették meg őket.
– Állítólag több fogát is kirúgták szerencsétlen nőnek. Csoda, hogy meg nem ölték. Ilyen erőszakos jeleneteket még életemben nem láttam – mondta egy utcában élő.Az ütlegnek a rendőrök vetettek véget, akik néhány percen belül a helyszínre értek, majd visszatartották a bosszúszomjas családot.
Az esettel kapcsolatban az egyenruhások egy 19 és egy 27 éves férfit vettek őrizetbe, garázdasággal és súlyos testi sértés okozásával gyanúsítják őket. Egyikük a gyermek édesapja. Információink szerint egyébként már kiengedték az őrizetbe vett két férfit.
.
.Embertelen elégtétel
12 éve Szögi Lajos Olaszliszkán a kocsijával elsodort egy kislányt. Az autójával megállt, hogy megnézze, a gyereknek nem esett-e baja. Ekkor a hozzátartozók rátámadtak, majd a gyermekei előtt halálra verték."
pampa 2018. 06. 28. 08:40
#3768
"A Hatvani Járásbíróság a szerdai napon meghozott elsőfokú ítéletében a szabadlábon lévő B. J. I. rendű, B. A. II. rendű és Sz. M. M. III. rendű vádlottakat bűnösnek mondta ki csoportosan elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében és súlyos testi sértés bűntettében. Az I. rendű és a II. rendű vádlottakat hat év hat hónap börtönbüntetésre és hét év közügyektől eltiltásra, míg a III. rendű vádlottat öt év hat hónap börtönbüntetésre és hat év közügyektől eltiltásra ítélte.
A vádlottak tavaly április 06-án este kilenc körül egy velük lévő lázas kisgyermek ellátása érdekében megjelentek a hatvani kórház ügyeletén, ahol hangoskodtak majd szóváltásba keveredtek a kórházban dolgozókkal. A szóváltásra a sürgősségi vizsgálóból kijött az ügyeletes orvos sértett, és felszólította a vádlottakat, hogy fejezzék be a hangoskodást, és tájékoztatta őket, hogy a gyermek ellátása az orvosi ügyelet feladata, oda menjenek vissza.
A vádlottak ezt követően közölték, hogy ott már jártak, de nincs ott senki, végül távoztak. Az ügyeletes orvos visszatért a sürgősségi vizsgálóba, azonban rövid idő múlva hallotta, hogy a váróban ismét zajonganak van, ezért újból kiment az előtérbe. A vádlottak az ügyeletes nővérrel veszekedtek, ekkor az orvos emelt hangon rendreutasította a vádlottakat.
A vádlottak az ügyeletes orvos felé fordultak, majd az I. rendű vádlott két kézzel a mellkasánál lökdösni kezdte a sértettet. Az ügyeletes orvos védekezésképpen megfogta az I. rendű vádlott felső ruházatát, de ekkor az I. rendű vádlott mögött álló fia, a II. rendű vádlott arcon ütötte a sértettet. Az ütéstől az orvos megszédült, és elengedte az I. rendű vádlott ruháját.
Ekkor az I. rendű és a II. rendű vádlottak összesen 5-6 alkalommal megütötték az orvos arcát. Eközben az orvos bántalmazásába beavatkozott a III. rendű vádlott is, aki lefogta az ügyeletes doki kezét, hogy ne tudjon védekezni-
A verésnek egy, a váróban tartózkodó beteg és a hangoskodásra kiérkező kórházi dolgozók vetettek véget. Az ügyeletes orvos a bántalmazás következtében az arcán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg a bal keze egyik ujjának ficama és az ujjpercének szakításos törése nyolc napon túl gyógyulnak.
Az ítélet nem jogerős, az ellen az ügyész mindhárom vádlott esetében súlyosbításért, míg a vádlottak és védőik felmentés,illetve enyhítés miatt fellebbeztek. Az ügyész indítványozta a vádlottak előzetes letartóztatásának elrendelését. A járásbíróság a vádlottak rendezett személyi és családi körülményeire figyelemmel a azonban csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el."
omaha 2014. 10. 13. 14:33
Előzmény: #3755  _pampa
#3767
Miért tilos? Háááááát CSAK ! Nincs rá elfogadható magyarázat szerintem. Én már a kutyatámadást sem mondanám kutyának, hisz az állatoknak is vannak jogai. A megfogalmazás : egy négylábú teremtmény fogaival megsértette "xy" bal bokáját, a megtámadott egy ásóval védekezett. A police vizsgálja, hogy jogos volt-e az önvédelem. Huhhhhh, kimerültem a hülyeségekből.
Törölt felhasználó 2014. 10. 13. 14:32
Előzmény: #3764  _pampa
#3766
Érdekes, hogy a 2006-os csoportos garázdaságon valahogy nem háborogtatok. Pedig autók égtek, középület égett, ablakok, kirakatok törtek, belváros volt szétverve és rendőrökre támadtak. Ezeket az elkövetőket nemhogy felkomcoltatni nem akartátok, hanem őket hazafiaknak hívtátok.

Csodálatos dolog a kettős mérce.
omaha 2014. 10. 13. 14:24
Előzmény: #3763  Csakisazigazat
#3765
A megoldás : a megtorlás ! Kötél, és gyorsan elfogynának. Nem lehet mindent a szegénységre fogyni, nézzük meg a sok túlsúlyos, kövér cigányt, ezek nem éheznek, hanem zabálnak . A Kérdés persze az is hogy miből telik Mercire, Bmw-re, kilós nyakbavalókra. Talán a NAV megmondhatná, ha akarná...
_pampa 2014. 10. 13. 12:11
Előzmény: #3763  Csakisazigazat
#3764
"Vádat emeltek három férfi ellen, akik rátámadtak egy autósra Hevesen
Forrás: MTI | 2014. 10. 13. 11:57:00

A helyi lakosok azért fordultak a járművezető ellen, mert őt hibáztatták egy balesetért, amelyben megsérült egy 12 éves kislány.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Hevesi Járási Ügyészség három hevesi férfi ellen, akik tavaly nyáron rátámadtak egy autósra a településen. A helyi lakosok azért fordultak a járművezető ellen, mert őt hibáztatták egy balesetért, amelyben megsérült egy 12 éves kislány - tájékoztatta a Heves megyei főügyész hétfőn az MTI-t.

Szalóki Zoltán közleményében felidézte: a 45 éves autós a gépkocsijával tavaly július 19-én szabályosan haladt Hevesen a Fő úton, amikor váratlanul az úttestre futott két, felügyelet nélkül hagyott gyermek, akik a szemközti sávban a forgalomirányító lámpa zöld jelzésére várakozó autók közül akartak átszaladni a túloldalra. Ez egyiküknek sikerült, azonban az autó vezetője - vészfékezése ellenére - elütötte a másik gyermeket, úgyhogy az súlyos koponyasérülést szenvedett.

Miután a kislány hozzátartozói és ismerősei értesültek a balesetről, rövid időn belül nagy számban megjelentek a helyszínen, ahol a gépkocsit vezető férfi és vele utazó felesége, valamint a lánya várakoztak. Az elsőrendű vádlott - miután megnézte a sérült gyermeket - a járművezető ellen fordult és lökdösni kezdte. Komolyabb tettlegesség csak azért nem történt, mert az elgázolt kislány nagyapja közbelépett.

Nem sokkal később azonban a három vádlott - ekkor már több ismeretlen emberrel együtt - újra fenyegetően megindult az autós és családja felé, hogy bántalmazzák a férfit. A sértett ekkor a furgonjába menekült, így a vádlottak annak motorháztetejét kezdték el ütlegelni és rugdosni, olyan erővel, hogy az behorpadt.

A támadásnak csak a nagyszülő és két neki segítő rokon újbóli, határozott fellépése vetett véget, még a rendőrség kiérkezése előtt.

A Hevesi Járási Ügyészség mindhárom vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. Egyúttal kezdeményezte azt is, hogy a bíróság rendelje el a három férfival szemben - különböző bűncselekmények miatt - korábban kiszabott, felfüggesztett börtönbüntetések végrehajtását - áll a közleményben."
Csakisazigazat
Csakisazigazat 2014. 10. 07. 11:29
Előzmény: #3762  pampa
#3763
Megoldást?Milyen megoldás van ilyen esetben?Sörétes ki az ülés alól és durrr!!!Ez megoldás és soha többé nem mernének ,legalábbis ez a generációjuk biztos nem ilyet tenni.Az olaszliszkaiak 20 éveket kaptak és ez sem rémíti el fajtársaikat a lincseléstől.
pampa 2014. 10. 07. 08:09
Előzmény: #3759  pampa
#3762
Még egy halál kell ahhoz, hogy a hatóság végre megoldást találjon?
Bárkivel előfordulhat aki járművet vezet.

"Elsodortak egy 2 éves kisfiút: majdnem lincselés volt Felsőzsolcán

Folyamatos a rendőri jelenlét Felsőzsolcán, ahol elsodort egy gyermeket egy autó, a könnyebben megsérült fiú hozzátartozói ezután megtámadták a kocsiban ülőket és megrongálták a járművet - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő este.
A megyei főkapitányságra hétfő délután érkezett a bejelentés, hogy Felsőzsolcán egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél a segítségnyújtási szándékkal megálló személyautóban ülő két férfit megtámadták.

A rendőrség szerint az ügy előzménye az volt, hogy a kocsi elsodort egy kétéves kisfiút. A hozzátartozók - miután a balesetet észlelték - az autó jobb első ablaküvegét betörték, és a jármű utasát, egy 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. Az autó 22 éves vezetője a támadás miatt elhajtott a helyszínről a néhány utcával arrébb található lakására.
A helyszínre kiérkező járőrök helyreállították a közrendet a településen – írta a főkapitányság.
A balesetben elsodort kisfiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a horzsolásos sérüléseket szenvedett gyermeket ellátták, majd hazaengedték.
Az anyagi kárral és könnyebb sérülésekkel járó eset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás részeként vizsgálja.
A településen a rendőrség a szükséges ideig folyamatos, megerősített rendőri jelenlétet biztosít - olvasható a rendőrség közleményében."
MTI
ujonc 2014. 04. 10. 09:11
Előzmény: #3758  Törölt felhasználó
#3761
Kire gondolsz a cigányokra?

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek