Kikövetelted a rés betöltését! :) A VIX (volatilitás index) magas, tehát az ilyesmin nem szabad csodálkozni! Most van az, hogy ha nyerésben vagy, fogd a pénzt és fuss! Ha nem ezt teszed, akkor nagyot kockáztatsz. Nagyot nyerhetsz, de bukhatsz is. Szerintem a papír mára megcsinálta amit kellett. :)
Adnak érte 20 000 is az ára nem lényeges. Csak egy a lényeg, a világban mennyi pénz van amit részvénybefektetésre szánnak. Az ár a hír csak másodlagos.
Azt hogy mi van itt, szerintem senki sem tudja biztosra. Én úgy gondolom, hogy egy emelkedő szerkezetet látunk, aminek most vagy a 4-es hullám b alhullámában vagyunk, és akkor még lesz egy 10700 alatti érték, és onnan megyünk a 12500 -ig, vagy ez már az ötös hullám... Szerintem amíg a 9800-10200-as szint nem sérül, addig erre lehet építeni... Az OTP-t nem gyenge pillanatában kapta el a válság, és fundamentálisan bitang erős, céltartalékol, és veszi magát (ami ugye alapból is árfelhajót hatású...) Én nem adtam el teljesen a 8200- óta megtartott pakkom profitját sem, és most is nagyon sajnálom, hogy kistopolódtam, és most nem rohanok már az árfolyam után... Legközelebb igazítok a stopon... Benne van persze, hogy jön még egy nagy zakó, de szerintem annak meg lesznek a jelei. Ehhez képest a MOL-nak két éve van eső trendje, és a 2016-os válság idején (amikor csak olajválság volt) 1330-ig esett, azt is sokan idén 2500-ra várják... Ha egy évek óta eső trendben levő, szar gazdasági körülmények között levő papírt felfelé várnak, akkor egy jó helyzetben levő erős alapokon nyugvó papírt miért ne várhatnánk 12000 fölé? Mindez persze magánvélemény, így kérem senki se az én saját kis firkálmányaim alapján kereskedjen, hiszen, és eből a longból is kiestem az ügyetlenségem miatt! :-)
Értem a gondolatmenetedet, de az a helyzet, hogy a lakás piac sem döglött be. Most adtam el egyet pár hete és arcpirító volt a haszon. Másrészt mint írták is alább, a jegybankok beírták az örök élet + kifogyhatatlan lőszer kódot. IDDQD IDKFA ha mond ez valakinek valamit.
Mindegy nem bírom idegekkel, meg nem ismerem rendesen a szoftvert. Pl létezik hogy netboomon nem lehet stoplosst beállítani vételnél, csak a nyitottat lehet zárni és ott megadni az értéket? De akkor viszont csak a felfelé árat (bukót) tudom limitalni (tshortnal), viszont ha beállítom , akkor meg ha esik azt nem tudom automatikusan limitárral zárni?!
Szóval bármennyire is úgy tünik hogy aki reggel vett az agyon keresi magát ez nem így van. Ezek a napok csak is egy dologra jók,elkábítani a napi kereskedőket hogy azért lehet itt ki-be ugrálással pénzt keresni. De ez nem így van ezen csak a bróker keres.
Csatlakozom! 11100nál adtam a nyitóban vett tl55-öt. 1023 vétel és 1253 adással. Egyáltalán nem vagyok szomorú, hogy megváltam tőle. Most csak várok, olvasok...
OTP részvényesek ide!