Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 12:00

Majomember Magyarországra látogatott  

Szerintetek ha kapna egy vaktérképet európáról, és negyed óra gondolkodási időt segítség nélkül, akkor meg tudná-e mutatni hogy hol van éppen Ő a demokrácia letéteményese.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 01:54
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
#34
:)
tehát Putyin látogatása után meg a MOL Gazprom általi "megvétele" merült fel, mi? :)
akkor jó kis maci jött :)
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 01:52
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
#33
"Bécsben amikor Mr.Debil ott járt bezavarták az embereket az utcáról a házakba, egy ember sem lehetett az utcán amikor a konvoj elhaladt, "

sztem ennél sokkalta nagyobb alkotmányos aggály, hogy pl. mibe nézhet bele az adóhivatal vagy hogy mire költik a pénzünket... (no nem mintha védeni akarnám a majomarcút :)
vagy hogy kicsit demagógnak tűnjek: hogyan adózhat a multimilliárdos a vagyona ill. bevételei után mondjuk 1%-ot, míg a szegény ennek többszörösét? ha ezeket megoldanánk, tőlem Bush is ott pöffeszkedik, ahol csak akar :) az amcsi vízumot meg letojom, az EU sokkalta jobb hely élni, utazni, stb.

"A nyugat-európai demokrácia egyre torzabb képet fest. "

no, azért pl. perelni lehet állambát, ami nem is oly rég még lehetetlen volt. csak egy pl., de a tendenciát jól mutatja - érdemes élni, küzdeni, stb. ...eddig is azt mondtad ki: van hová fejlődni. vagy feladtad?
Törölt felhasználó 2006. 07. 02. 15:20
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
#32
Ez a jó hírű ország marad lassacskán már a jenki majom utolsó csatlósa. Több nagyobb és közepes náció után, már a románok is hazahívják a kontingensüket. Nincs kedvük tovább kinnt lenni évi 960 millió dollárért.
Már a románoknak is több eszük van... pedig állítólag hozzájuk akarták tenni az egyik amerikai bázist... Nekünk van pénzünk faszkalap magyaroknak.
Törölt felhasználó 2006. 07. 01. 15:41
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
#31
Pár nappal az elnők úr látogatása után már látszik, hogy megérte rá költeni. Dől a lé...
Törölt felhasználó 2006. 06. 25. 20:46
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
#30
csak annyit hogy a 100.000.000.- híradásokból származó publikus költsége a látogatásnak
Törölt felhasználó 2006. 06. 25. 18:38
#29
Nem az a megoldás hogy elhúzol... Látszik, hogy ekkora megszorítások vannak és egy surmók idejövetele meg bénzt nem számolva mindent megér. AZ itt elhangzott összeg szerintem téves és egyébként is csak a közvetett kiadásokat jelenti.
A megoldás a kettős állampolgárság. Egy fillér adót nem érdemel ez a bűnbanda!
Törölt felhasználó 2006. 06. 25. 13:36
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
#28
Igazad van...! Előröl-hátúlról, oda-vissza, elemezve a jelen és az eddig mindenkori helyzetünket, rohadt szomorú, hogy a megoldás - első felindúlásból - , egy újabb LVI..., vagy ha lehet megtanulok 1 nyelvet és elhúzok...!!!( Sajnos igaziból nem szerepel a terveim között)
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 22:10
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
#27
Szia Szabesz,

gondolatmeneted, tiszta és meggyőző, alapjába véve igazad van.

Amit sajnálok hogy a miniszter latin szó jelentése (szolga, segítő, előmozdító) teljesen érdektelenné vált.
Választást lehet nyerni az egyént segítő ígérettel, aztán lehet az ellenkezőjét csinálni.
Ha kérdőre vonod, azt a választ kapod a hatalomtól, és a médiától, akit szintén Te tartasz el az adódból, és vásárlásaidból, hogy :
"ugyan már, hisz mindenki tudta hogy ez csak duma, és az ellenkezője fog bekövekezni.
Vagyis először a választott szolga, segítő, előmozdító becsap, a hatalomra jutás érdekében, aztán megaláz, kinevet ostobaságodért, hiszékenységedért.
Sőt arra kér hogy Te is nevess vele, tégy úgy mintha Te ezt tényleg tudtad volna és keress magadnak egy másik hülyét akit ellentétben veled tényleg sikerült palira venni.
Ez a hatalom arroganciája ami elsősorban a liberális demokratikus értékek(?) térnyerésének következménye, és terjed mint a parlagfű.
Míg ez a fajta hatalom aránylag egységben van, a választóit individualizálja, izolálja, az alapvető emberi értékeket mint család, haza, hit, becsület
megkérdőjelezi, mert tudja hogy az egyén nem győzheti őt le, csak a közössék.
(csak pár példa az előzőekre, mert aki nem gondol bele az ezt csak süket dumának érzi:
család megkérdőjelezése= liberális médiában pl. menj el egy szigetre Te is és a párod is és hagyd magad elcsábítani.
Házasodj össze valakivel az oltár(!) előtt tégy örök(!) esküt azzal akit még sosem láttál.
emeld piedesztára a másságot , ha rosszallásodat fejezed ki emiatt , megaláz.
(Petőfi Rádió= buziműsor, Pálfi Balázs, betelefonálok megalázása)
haza, hit megkérdőjelezése=liberális média, hungarikum cool tv.
közösség: hagyd ott a megszokott közösséged és menj egy házba ahol minden lépésedet figyelik.) Szingliség favorzálása
Példa még volna ezerrel.

Tehát Szabesz azt hiszem minden szavaddal egyetértek, ezt talán eddig is tudtam, de vedd úgy hogy engem nem meggyőztek, vagyis átlátom az egyént formálni kívánó szándékokat, és annak sikerességét, hanem engem:
legyőztek.
vulgálisan kifejezve: küzd a faszom a demokratikus és emberi alapértékekért, hogy a miniszter szolgáljon, és a haza mindenekelőtt (hisz nem járnak előttem jó példával)
Küzdök viszont az egyéni előbbrejutásomért, és a családomért.
Ha a mindenkori hatalomnak hülyére van szüksége, akit 4 évente becsaphat, aztán megalázhat akkor ezt szomorúan de megértem, de nem asszisztálok hozzá.

A gazember nick-et Vaszlavik iránti tiszteletből vettem fel, aki valószínűleg minden csak nem gazember, és különcségével a hmis dolgoktól való elfordulás egyik jelképe.
Én hozzá képest teljesen polgári vagyok de mindig bírtam a különc "csókákat".
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 15:03
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
#26
Van itt jó hír is. Az elnők úr ebédjén az igazi majom fej ( O. Viktor) végre egy rendes, jó szabott öltönyben ( ARMANI?) vihorászott a Kuncze Gabival. A Jenki elérte azt amit mi nem tudtunk elérni 20 év alatt, összehozott egy Nemzeti kisz találkozót...
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 13:36
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
#25
Kedves gazember!

Gondold vegig a kovetkezmenyeit annak, amit javasolsz! Ha a sajat, jol felfogott individualis erdekedet koveted, akkor elobb-utobb (attol fuggoen, milyen gyors a gondolkodasod) rajossz, hogy ezt ugy tudod a legjobban ervenyesiteni, ha megkeresed a hozzad hasonlo erdeku embereket, akikkel lobbiba szervezodsz, a tarsadalom tobbi reszevel 'szemben'. Es ha mindenki mas is ugyanabbol az individualista megkozelitesbol indul ki, mint te, akkor a tarsadalom tobb, hol egymast atfedo, hol egymassal szembenallo lobbi rendszereve valtozik.

Ha mindehhez hozzaadod a demokratikus elvet - ami nem tobbet es nem kevesebbet jelent, mint hogy a kozosseget erinto donteseket a kozosseg tagjai altal tobbsegi alapon valasztott kepviselok hozzak meg -, akkor maris ott vagy, ahonnan el akartal menekulni: a nyugati liberalis demokraciaban. Szoval elkestel a spanyolviasz feltatalasaval, de ne keseredj el, mert ezzel nem vagy egyedul:)

Meg egy dolog. Meg a demokratikusan valasztott kepviselok is csak nehezen vehetok ra, hogy ne a sajat es sajat lobbijaik erdeket kepviseljek, hanem valami elvont kozossegi celokat. Ezert a liberalis demokracia erre nem is torekszik tulsagosan, inkabb a kulonbozo erdekcsoportok reprezentativ kepviseletere.

Fontos, hogy a lobbierdekek a demokratikus elv nelkul is leteznek, a demokratikus szabalyok pont azert vannak, hogy pacifikaljak a kulonbozo erdekcsoportok egyensuly-kereseset. Minel inkabb gyengited a demokratikus elvet, annal inkabb lesz ez az egyensuly-kereses egy agressziv harc, amibol sok erdekcsoport kiszorul (serul a reprezentativitas) es vegul diktaturat, vagy anarchiat kapunk eredmenyul.

Osszegezve: gyenge demokratikus kontroll mellett a racionalisan az individualis erdeket koveto egyent pont ugy hivjak, ahogy teged: gazember:)
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 11:58
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
#24
Amerre a világ halad a kisembernek nem érdemes lépni.
A nyugat-európai demokrácia egyre torzabb képet fest.
A választott képviselőink nagyobb hatalmasságokká váltak mint régen a királyok, uralkodók.
Döntéseiknél legkevésbé választóik érdekeit tartják szem előtt, egyéni gazdasági lobbiérdekek minennél fontosabb, akár emberéletbe is kerülhetnek.
Bécsben amikor Mr.Debil ott járt bezavarták az embereket az utcáról a házakba, egy ember sem lehetett az utcán amikor a konvoj elhaladt, Magyarországon pedig hogy villamosokkal vették körül a parlamentet az egy kompromisszum eredménye volt , mert az amerikaiak beton elemekkel akarták a Kossuth teret körbebástyázni, miközben amerikai katonai helikopterek köröztek volna a város felett. Ezt is sikerült lealkudni magyar rendőrségi helikopterekre.
Az egész cécó 100.000.000.- Forintba került, ha 3 millió adófizető él az országban akkor fejenként 33.-Ft ban került a majom ittléte.
Mondott egy kibaszott semmitmondó, lózungokkal teli beszédet, ahol nem átallotta összehasonlítani Irakot 56-al, ahelyett hogy bocsánatot kért volna hogy annak idején nem segítettek, már akkor is fontosabb volt az olaj, mint a szabadság.
(Ennek ellenére nagy bajban lenne ha azt mondanák neki hogy mondjon el egy beszédet a "szabadság" szó használata nélkül.)

Cserében választott képviselőink dupla nyelvcsapásokkal benyaltak neki meleg szarig, miközben semmit sem intéztek.
Fotoztatták magukat a majommal, meg zabáltak egy nagyot, és estére kurva büszkék lettek maguktól.

Nagyon kiváncsi leszek, és titkon remélem hogy egyszer még az én életemben észreveszik az emberek hogy ez a demokrácia torz és beteg, és európa, amerika szerte fellázadnak ellene.
A lázadás elméletben roppant egyszerű, gyakorlatban ma még elképzelhetetlen.
A lényeg : Szavazz senkire.
Kurvára meg lennének lőve, ha futótűz szerűen elterjedne, és sorra születnének sikertelen választások 1-2%-os részvétellel.

Természetes tudom hogy ilyen nem fog megtörténni, ezért az egyetlen védekezés
az egyén részéről a szintén káros individualista hozzáállás, az "én" felülkerekedése , nem vállalva közösséget azzal a tágabb értelembe vett közösséggel ami 'Haza' vagy 'Európa' vagy 'keresztény-zsidó kúltúrkör' mert ezek rendre csak zsarnokokat, parazitákat termelnek ki nekünk (lásd Bush, Blair, Gyurcsány)
Tehát semmi politika, semmi közélet., csak az egyén, a szűkebb értelembe vett környezettel (család, barátok, kollegák), és
esetlen a torz társadalom áldozatai (szegények, nincstelenek), és környezetszennyezés (szellemi és természeti) ellen küzdő civil csoportok
támogatása, azokban való részvétel.

A nagypolitikáról nem venni tudomást, és szavazatainkkal nem járulni hozzá, hisz nevetséges hogy 4évente két hétig kibaszott fontossak vagyunk aztán le vagyunk szarva.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 10:18
#23
Sziasztok! Adjatok tanácsot... Már hetekkel ezelött megvolt a jegyem azaz elöbb mielött ez a kretén idejött volna. A gép kis késéssel sok körözés után végül leszállt, de több mint 3 órát kellett dekkolnom a reptéren, mert nem engedtek ki annak ellenére, hogy a konvoly még csak nem is érintette az indulási terminált! EMiatt borult két napi programom. A Malévval veszekedtem egy sort, de ők tényleg nem hibásak, mert közel időben letettek a földre, és beengedtek az érkezési hallba. Azt mondták hogy ők is kérték a rendőrséget, hogy máshova akár az egyesre vagy egy katonai reptérre vigyék ezt a diszállatot, de nem...
Érdemes szerintetek valamit lépni?
Törölt felhasználó 2006. 06. 23. 09:21
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
#22
És mennyi volt az átlagkerset?
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 17:47
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
#21
:-)
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 17:45
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
#20
Értem, szeretnél tehát ismét a ARP által megjelölt nulla ár irányába tartani. A 20 ft-os kajádat az állam finanszírozta, Fekete bácsi elintézte neked.
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 17:23
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#19
20 forintból megebédeltem az EMKÉ-ben.
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 17:20
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
#18
Buxi,

látom mélyen benned vannak ezek a jelképek. A nótát tudod-i még?

Hej a mi lobogónkat fényes szelek fújják..
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 17:04
#17
Sajnos borzalmas volt a Bush beszéd tolmácsolása, még szerencse, hogy a CNN-en is élőbe ment.

Ennyi jót Magyarországról már régen nem mondtak...:)
PR szempontból nagyon jó volt, mégha a majomember is mondta..
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 17:02
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
#16
A csúcs a Fidel Castro volt a balatoni hajós-túrájával Zánkán.... 500 ezer piros nyakkendő a verőfényben...
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 16:58
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#15
Nem a BUX-ra reagáltam, hanem a Te Gagarinos beírásodra.

Persze tudom, valóban érdekelte mind az 1M embert az asztronauta-pajtás, mint ahogyan a többszázezres tömegeket is az katyúsa-felvonulás!
(Bár lehet, hogy alkalmanként volt 1-1 ember, akit köteleztek, hogy menjen el önkéntes kollégáival! ;) )
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 16:57
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
#14
Az El Bandi is a Rém rendes családból csak egy lenézett CIPŐ BRÓKER... Nézd meg a házukat! :-)))
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 16:52
#13
BEZZEG MI MAGYAROK AZ OKOSSAG CSUCSA VAGYUNK.
NALUNK NINCS OKOSABB, NINCS UGYESEBB.
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 16:49
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
#12
Érdekes hely az USA, elképesztően buta emberek is jól élhetnek ha keményen dolgoznak. Oregonban mindenki gyökér... :-)
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 16:41
#11
SZERINTEM CSAK IRIGYKEDTEK........ MERT ITT MARADTATOK KIS HAZANKBAN, ES NEM MENTETEK KICSIT NYUGATABBRA.
FAJ AZ HA MASNAK JO NEM? VAN EGY TIPIKUS TORTENET A MAGYAR EMBERROL...MOST NEM IROM LE, DE A VEGE EZ: NEM BAJ HA MEGDOGLIK A TEHENEM, DE A SZOMSZEDNAK IS DOGOLJON MEG A TEHENE..... HAT IGEN ILYEN A MAGYAR EMBER PERSPEKTIVAJA.
prfecó 2006. 06. 22. 13:58
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#10
Buxi , lehet , hogy shortba ül tegnapról.

Miért május elsején nem ünnepeltük meg a csernobili robbantást , pedig akkor már peresztrojka volt.
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 13:53
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#9
bustól újjlenyomatot kellett volna vetetni belépéskor.
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 13:53
#8
Az ezer arcú poltikus:

link

:)
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 13:48
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#7
Let? Hány holdas birtokodat osztottak szét neked a progresszív erők? Hány szobás lakást kaptál a Simicskáéktól, hogy igy reakciózól 700 pontos bux upnál? :-)
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 13:40
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#6
Meg azok a szép Május elsejei felvonulások.
Tankok, rakéták, elvtársak együtt ünnepelték a felélt jövőt!
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 13:33
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
Emlékszem a Gagarin látogatására, 1 millió ember volt a Rákoczi úton.
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 13:30
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#4
ha lenne ilyen... de neki nincs...
ráadásul a magyar kormány a vendéglátó, úgyhogy mi fizetünk minden hercehurca költséget...
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 13:27
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Szted tudja, mi történik vele? Jól meg kellett volna váratni a reptéren a vám-nál meg a belépésnél :)
Törölt felhasználó 2006. 06. 22. 12:09
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#2
Most láttam a TV-ben. Annyira bután mosolyog és néz...

Topik gazda

gazember
5 3 3

aktív fórumozók


friss hírek További hírek