Topiknyitó: kissherceg 2006. 06. 09. 18:01

FOCI VB  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 03. 11:35
Előzmény: #502  Törölt felhasználó
Igen, ez az élet is (amit V.G. vitt) meglátszik a Fradin napjainkban...
És, ezért a kis élet-vitelért - ha jól tudom - cserébe szerződésbe foglalt örökös jogokat szerzett bizonyos bevételekből...

A Fradi korábban csak Európában nem volt kívánatos (emlékezzünk vissza), most már itthon sem...

Csak azt nem értem, az MTK eddig miért nem tudott BL csoportkörbe bejutni...?
Szurkoljunk mindannyian az MTK-nak!
Törölt felhasználó 2006. 08. 03. 11:06
Előzmény: #516  Monster
bizony-bizony, Szívós, Havsi, Furulyás, és akik a háttérben szépen nyúltak.... rájukférne egy kis elszámoltatás...
matgab 2006. 08. 03. 10:47
Előzmény: #517  matgab
Ja alig váom már, hogy egy finn-szerű kapus hátsójáról ismét jó helyre pattanjon a laszti és ismét isteníthessék magukat a tolvaj főistenek...
matgab 2006. 08. 03. 10:45
Előzmény: #516  Monster
Egy ország általános helyzetét focijából le lehet mérni...
Mo. eljutott oda, hogy területileg sokkal kisebb, sokkal szegényebb, sokkal kisebb hagyománnyal rendelkező országok simán kiejtik a nemzetközi kupákból a magyar csapatokat...
Akkor mi az amiben ők ennyivel jobbak?
Az ország gerince, erkölcsi tartása, öntudata van kérem szépen megsemmisítve.
Debrecen - Makedón nevenincs 2:5
UTE - sehonnai Vaduz 1:4
Lassan magyaroszag.hu helyett a szanalmas.hu lehetne az ország oldala...
Monster 2006. 07. 29. 11:22
Előzmény: #515  saru
Vajon ki fogja feljelenteni az elmúlt 10-15 év fradi vezetőit?
Csak hogy ők is szolidaritsanak egy kicsit...
saru 2006. 07. 29. 08:42
Előzmény: #514  saru
Tegnap esti hír, Orbán Viktor:

Amit a Ferencvárossal műveltek az elmúlt évtizedekben az példátlan, - szétszedték a csapatot, elvették a nevét, stb, - ezért, bár ő nem fradista, de intézkedett, hogy a Felcsúti Klub egy autóbuszt adjon a Ferencvárosnak !
saru 2006. 07. 28. 22:45
Előzmény: #513  Monster
világos minden?, tehát ebbe a környezetbe helyezzétek a problémákat !
Monster 2006. 07. 28. 19:14
Előzmény: #512  saru
Saru!

Néhány éve nem figyelem napi szinten a magyar focit, mert elegem lett belőle, de.:

1. Az MTK-nál némi haladást láttam ezügyben akkoriban, de valszeg van még néhány klub, ami rendesen működik, többségüknél nincs milliárdos adósság.

2. Az MLSZ egy kalap ****, de ez nem menti fel a klubvezetőket.

3. Kritikus sajtó? Van, de a léc lassan lejjebb szállt, mert különben csak negatívan írhatnának folyamatosan, akkor pedig nem veszik meg a lapot. Mondhatni a foci színvonalának csökkenésével süllyednek a minimális elvárások is.

4. Félig-meddig.

5. Ezt meg honnan tudnám? Nem lepne meg, ha mindegyikben folyna, de az sem, ha a világon mindenhol így lenne. Ez a dolog nem tartozik ide.

6. Ha szóról szóra betartatnák az előírásokat? 5-6 klub talán. De talán nem mindegy az, hogy egy klubnak nincs pénze szabályosra cserélni a reflektorokat a pályáján, vagy nincs pénze buszjegyre sem.

+1.: Szerintem nem az a megfelelő válasz, hogy máshol is szar van, ezért lehet nálunk is, inkább azt kéne megcélozni, hogy nálunk ne legyen, és példát mutatni.
Persze lehet, hogy csak én vagyok idealista...
saru 2006. 07. 28. 18:53
Előzmény: #507  Monster
Monster !

ad 1./ És van Mo.-on egyetlen ilyen klub, amiről írsz? és az mutatott fel bármilyen nemzetközi eredményt ?

ad 2./ És Mo.-on van megfelelő hazai és nemzetközi tekintélyű labdarúgó szövetség ?

ad 3./ És Mo.-on van kritikus sportsajtó ?

ad 4./ És Mo.-on lezajlott már a labdarúgásban a rendszerváltás ?
Ha nem, akkor miért nem ?

ad 5./ És Mo.-on melyik klubban folyik pénznmosás?

ad 6./ És akkor Mo.-on hány klub indulhatna nemzeti bajnokságban?

Várom válaszodat !
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 15:58
Előzmény: #509  Törölt felhasználó
Hangosak és szervezettek? Hát ja.
Azért a fradista kemény mag volt az, aki kiállt ország-világ elé a szektorban a Széchenyi idézettel, ugyi Bátya?
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 15:54
Előzmény: #508  Törölt felhasználó
Nem az átlag fradista szivű zsidózta le Várszegit elhiheted, hanem a kemény mag okoskodott. Ha tiszta fejjel, reálisan értékelem a dolgot, akkor azt kell mondanom, hogy ő ott követte el a hibát, hogy két csapatot, MTK-t és FRADI-t egyszerre akarta menedzselni, ugyanabban a bajnokságban. Sokan ebből azt szűrték le, hogy Fradi alá lesz rendelve az MTK-nak, és ettől begőzölt az agyuk. Ha csak a Fradi lett volna neki, ebből nem lett volna probléma. Ez 100%. Miért nincs egy Abramovicsnak két csapata angoloknál? Viszont jól megfér neki együtt a Chelsea és a CSKA Moszkva..
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 15:52
Előzmény: #508  Törölt felhasználó
Bátran kimerem jelenteni, hogy a legfelkészültebb szúrkolók Újpesten vannak. Néha a lelkesedés egy két pofonhoz vezet. Hangosak vagyunk és szervezettek, bátyuska!
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 15:48
Előzmény: #506  Törölt felhasználó
Buxer ne légy már ilyen!
A viola ultrák azok hókefélkét játszanak, ugyi?
Vagy a Süsü, a sárkányt éneklik?
Ereggy már pajti! Az ultráitokat ti ki tudnátok szorítani a lila katlanból? Mert kíváncsi lennék rá. Na ez a baj nekünk is a mi kemény magunkkal.
Monster 2006. 07. 28. 15:41
Előzmény: #506  Törölt felhasználó
Majd ha egyszer belátja mindenki (elnökség, szurkolók), hogy egy klub vezetőségébe jó üzletember és menedzser kell (mindegy, hogy zsidó, arab, netán skandináv), nem pedig az juttat be valakit, hogy ősfradista szent tehén, meg hogy kinek a haverja, és kialakul egy profi klub, majd akkor lesz ebből a csapatból valami.

A piacról kell élnie a csapatoknak is, és ennek megfelelően kell tevékenykedni...
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 15:31
Előzmény: #505  saru
Várszegi- Nyilasi= Bajnokok ligájába jutás évekig a zöld csimpi barátainknak.:-) Ők inkább mocskos zsidóztak. Igy mulat egy úr....
saru 2006. 07. 28. 15:27
Előzmény: #504  Törölt felhasználó
Tudok erről!, de meg lehetne vele beszélni, szerintem éppen így, hogy mindent bátran és kizárólagosan az ő kezébe kell adni, ekkor jó kezekbe kerülne a csapat, de csak ekkor !
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 15:14
Előzmény: #503  saru
Saru!
Nyíl hajlott arra, hogy elvállalja a manager-i posztot, de tudta, hogy a saját akaratát nem tudja ezeken a hülyéken átvinni. Így inkább hagyta a francba az egészet. Nem akart macskajancsit csinálni magából. Szomorú ez.
saru 2006. 07. 28. 14:01
Előzmény: #501  Törölt felhasználó
meg Torgyán doktort is, nem ?, leírtam kik kezébe kell adni a teljhatalmat !
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 13:59
Előzmény: #500  Törölt felhasználó
Bátyám Uram!
Nekem Várszegi úrral semmi gondom nem volt. Vitt egy kis életet a klubba. Az, hogy minden klubnak megvan a maga nehéz, problémás szurkolói gárdája, ez nagy probléma. Gondolom a lila ultrák sem hattyúdalt zengenek. Ez meg nálatok probléma sajnos.
Törölt felhasználó 2006. 07. 28. 13:55
Előzmény: #500  Törölt felhasználó
A szerelem vak, bátyám! :-)

Topik gazda

kissherceg
kissherceg
4 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek