Csábi? Kuttor? Bognár? Báttyám ezekél jobbak lettek volna? Direkt nem írtam azt a sok jó hátvédet akik akkor jó bajnokságban nyomták! pl az Urbán Flóri vagy Bánfi...
Számomra világossá vált végérvényesen, hogy a Ferencvárost mind a vezetésben, - például Nyilasi, Albert, - mind a játékosállományban, - például Lipcsei, - a sajátnevelésűek köré kell kialakítani, mert a mindent felülmúló Fradi-szív, - amely mindennél többet ér, - csak ez esetben tud érvényesülni.
Az ő kezükbe kell a csapat sorsát adni, lehetőség szerint valamennyi szinten !
A globalizált emberekre nem lehet számítani semilyen szinten sem, lásd Várszegi, a szedettvedett játékosok, stb, illetve csak statisztaszerepet kell nekik osztani.
Én mindenesetre megvárom a fellebbezések eredményét és azt követően, ha szükséges támogatni fogom hosszú idő után ismét a klubot, amelyre titeket is buzdítalak ! / Pártoló tagság, stb /
Azért Lisztes, Hajdú, Albert, Miriuta, Telek és az öreg Kuznyecov se volt rossz...
Már nem emlékszem, de mintha akkor játszott volna még Zava és Hrutka is...
Ezek a játékosok azért valamilyen szinten csak letettek valamit előtte/utána is a nemzetközi porondon...
Az egy nagyon gyenge fradi volt. piszok mázlijuk volt. A Nyilas Elek és a Vincze Otto tudott ott csak focizni. a Kuntics kamu a Kecskés alkoholista... Rég volt, 5000 alatt volt a bux...
Tudod, hogy venni nem emelkedés előtt szoktam...
Természetesen a 60-on vett pakkomat kiszórtam 61-63-on...Most ez a mini rallyt ennek tudom be...
Az UTE-val az a baj, hogy lehet magyarázni, de úgy szarok ők is , ahogy az egész magyar futball, egy ország futballjának minősége meg mindig hűen tükrözi társadalmának helyzetét...
Ilyen csapatokért én már nem tudok lelkesedni...Utoljára a '95-ös fradinak tudtam tiszta szívből drukkolni, pedig már azok is kutyaütők voltak...
Szia Matgab! Egyszer elviszlek svájcba körülnézni! :-) Olyan ez mint amikor a gyorsulási versenyen mindenki a kis polszkinak drukkol a sport merci ellen. Szép gyözelem volt ez.
Csá Újpest! Még azt az eredményt se hozták, amit elvártam: egy lightos eu-i középcsapattól egy megalázó vereség... Ezek már egy gyenge bajnokság második ligájának alsó csapatától is képesek megalázó módon kikapni...
Te Buxi, hogy tudsz ezekért lelkesedni, meg meccsre járni? Ezek után az MSZP fanatizmusod is kezdem megérteni, hiszen ott a hasonló teljesímény csak hosszú évek alatt látszik...
Újpesten rend van, lásd: Újpest-Vadúz 1:4 ! és mi van az Orbán V. által vállalt 3,1 mrd Ft-os állami garanciavállalással, abból miért nem oldhatták meg éppen a Ferencváros problémáját ? ? ?
Annak idején szegény ős NB1-es Vasasról sem gondoltuk volna ezt, hogy másodosztályba kerül. Mészöly Géza, asszem fel fogja szívni magát megint. Mint Pintér annak idején a Sopronnal. A Fradi után. Remélem, hogy szegény Fradi esetében is ez a mostani helyzet első lépés lesz a megtisztulás, megújjulás felé vezető úton. Méltatlan ehhez a nagy múltú klubhoz.
Törölt felhasználó2006. 07. 27. 15:46
Mivel mostanában egy foci klub már vállalkozás (talán KFT), miért nem vonatkoznak ugyanazok a szabályok rá, mint mondjuk más cégekre. Legyen csődeljárás, az MLSZ nevezzen ki egy csődbiztost, aki eladja amit el lehet (pl. játékosokat). A megtisztított klub így megzsogorodva indulhat néhány osztállyal lentebb...
Ha ez így lenne, nem is lenne ilyen szar a helyzet a kluboknál. Most ugye mi van. Költekezzünk, aztán majd csak jön valami megmentő. Nos most az egyszer nem jött, s a FRADI elbukott.
Buxer!
Ne legyél már ilyen testvér! A zöld szív mindig dobogni fog, mint ahogy a te véred lila. És ez így van jó. A srácokat büntetik azért, mert egy köcsög, szarházi, impotens vezetői gárdája van a klubnak embertelen idők óta, akiket egyenként ki kellene nyírni. Nulla profizmus a klubban. Ha nálatok lenne ilyen újpesten, gondolom te sem vennéd jó néven tőlük.
FOCI VB