Lehet vitatkozni, kulturált hangnemben. Még pár hétig tudunk itt beszélgetni. Tokáról felesleges beszélgetni, ahogyan FF mondaná, nincs itt nem tudja megvédeni magát, de én nem is bántom. :)
Labanc sajnos most sem érted. Minden nyrt-nek van waterlooja. Valószínűleg 2027-ben nem lesz Appos Waterloo. De, ha nyer a fidesz 2019-re megcsinálhatja. Engem a konkrét vita App vs. Akko nem érdekel. Értsd meg a funda számít, nem szabad semmilyen részvénybe se szerelmesnek lenni. Ha nincs funda nincs funda kikell mondani. Az Akko kb. kicsiben olyan mint a MOL. Lehetne jó, de ott a lehetne.
Továbbra sem értem Marika, hogy mire jó neked ez a feszültségkeltés... De ha már itt a múlton rugózol akkor hadd rugózzak én is... Eredetileg nem terveztem, de miután a farkas hétvégén is csomószor foglalkozott velem, megelégeltem hogy engem vagy Tokát egy tehetségtelen beültetőnek tüntet fel, miközben még mindig vannak akik őt mint a tévedhetetlent tovább istenítik. Hadd tegyek akkor be néhány appos FF hsz-t csak az elmúlt időszakból:
Június 12: "remélem marad is a rend! Már csak az árfolyamnak kell irányba állni!! Szeptember első hetében kellene a három 8..-ast írni.." (hát nem lett három nyolcas...) Július 2: "735 kúszik, mászik, a forgalom is emelkedik! Igy indultunk 133.5-ről is és nem volt megállás csak gyorsítás! :))) meglátjuk ..." (hát lett megállás...) Július 3 (napi záróár 749ft): venni ám! :)) "Ha tényleg vége a korrekciónak és elindul felfelé, akkor alsó hangon 820- fölé kellene mennie, úgy 161.8%/865 környékére, ez lenne az alap elmélet! Ennél lehet jobb, magasabb is... (~261.8%) Ez még kérdőjeles és csak a 3. szakasznál áll össze, lehet fellélegezni. Nincs messze! 😃😃 Ja és akkor korrekció jön...:)" (el is indult felfelé, de nem zárt "alsó hangon" 820 fölé, hanem lefordult) Július 4: Szép megugrás volt, még a holdról is látszik! Elértük az emelkedő idővonalat! Ez azt jelenti, hogy mostantól, 8 hónap alatt, cirka 500 pontot kell emelkedni a "terv szerint" (2026.03.09/1273)! El lehet osztani napi bontásra és lehet kontrolálni menet közben, de túl kell menni a vonalon, hogy a korrekció, korrekciók is beleférjenek közben! Ja és lesznek kerekedési szünnapok is, ami némi eltérést fog okozni! (pár nap) (meglátjuk...)
Megjegyzem hosszú még a lista, ez csak egy kivonat... Sok mindent el lehet mondani Tokáról vagy rólam, de azt hogy állandó "célárakkal" meg felbeszélő chartokkal ültetnénk be a népet úgy mint a farkas, biztosan nem... pedig ha vki másokat akar rábeszélni egy rv vételére, ez a két eszköz lehet rá a leghatékonyabb (és kártékonyabb)... Vagy tessék, bizonyítson a farkas, idézzen tőlem ehhez hasonló felbeszélő kommenteket, hamár olyan nagy beültetőnek tart! Vagy akkor ismerje el, hogy megint hazudott! Az ilyen felbeszéléséket amiket nyom rendkívül károsnak és undorítónak tartok... ez az akkos waterloora is vonatkozik, innen is üzenem neki! Persze, hully holnap is vesz elmondása szerint 15k-t, az app könyve meg közben elég hézagos, úgyhogy megint lehet nagy felrántás amire még páran megint felülnek és lehet megint mellet veregetni, hogy működött a TA... ha viszont vki mondjuk 30k ciget vagy 45k akko-t vesz, akkor rögtön kartellt kell kiáltani... igen, jól ismerjük már a farkas módszereit, ilyenkor próbáljunk meg ne mi lenni a Piroskák...
Nem nagyon értelek ,te az otp ben hiszel toka az akkoba meg a civitába hisz nem értem mi a bajod te is dicséred az otp mondjuk én még nem láttam hogy írtál volna róla bármit is ,toka meg az akkot dicséri mi ebben a probléma ? Remélem nem az a problémád hogy az akko most nem SZÁRNYAL mert ez szerintem nagy hülyeség lenne , mert akkor én is mondhatnám hogy milyen rossz ( szakértő 😁 )vagy mert emlékszem menyire szidtad az épdufert hogy milyen ócska kis papír csak , spekulánsoknak jó stb mondjuk én 3,87 átlaggal ültem benne egy évet csendben néha néha meg emlitve hogy nem ártana reá nézni ,mindig szépen hígítva ami 20 nem lett és hát arra is emlékszem mennyit lehetet keresni a cigel is ha okosan száltál ki, úgy emlékszem te sem jártál rosszul , ezért nem is értem mi a bajod ( nézd már meg az sp 500 at is az utóbbi 10 évbe )
Ez a táblázat remélem a Kanizsai presszóban-ból is látszik, hisz még a Holdról is lehet látni, hogyha a kicsi tésztácska (Civita) fektettél be vagy az Akko-ba kevesebbet hozott mint az állampapír. De az állampapír majdnem a CIG-et is verte. Szerintem egy negyedik osztályos vagy egy kőműves is tudja értelmezni.
A fundás értékes papírokról teszek be egy táblázatot! Kérésre szívesen bővítem. OTP teljesítmény 1 év alatt 57,4% + osztalék Akko teljesítmény 1 év alatt -11% App teljesítmény 1 év alatt 11,3% CIG teljesítmény 1 év alatt 8,5% Civita teljesítmény 1 év alatt -31,8% MOL teljesítmény 1 év alatt 3,7% + osztalék Pann teljesítmény 1 év alatt 11,4% Rába teljesítmény 1 év alatt 76,6% Semmi más nem számít csak a profit!
Ezen örülni hogy kiprovokálják mások kitiltását . Hagyjuk már . Ő ért a tőzsdénél aki csak OTP részvényt mer venni.. Hát szerintem Toka közelében sem vagy …. Nem ide kell írni hanem a barlangi gőte topikjába .
Farkasfu már megint minket szid a topikjában,ahol sikeresen tiltott.Minek foglalkozik velünk állandóan,miért zavarja a kis papírok amikor ő apeninnje a legjobb papír!
Ha az október 12-i időközi polgármester-választáson valami váratlan változás vagy fordulat következik be Kiskunfélegyházán, akkor abból már következtetéseket lehet levonni a 2026-os parlamenti választásokkal kapcsolatban is. Bács-Kiskun megye, azon belül is a kiskunfélegyházi választókerület emberemlékezet óta a Fidesz és szövetségesei felségterülete, ahol az ellenzéknek szemernyi esélye sem volt a győzelemre. A 2022-es választáson Lezsák Sándor 63 százalékos eredménnyel hozta a körzetet, a 2024-es önkormányzati választáson Csányi József 76,5 százalékos győzelmet aratva lett a 30 ezres mezőváros polgármestere a Nemzeti Fórum (a Fidesz szövetségese, elnöke Lezsák Sándor) színeiben. Az európai parlamenti választáson viszont a Fidesz listája csak 45 százalékot kapott Kiskunfélegyházán a Tisza Párt 33 százalékos eredményével szemben.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi