Topiknyitó: ecofun 2021. 11. 04. 08:14

Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2021. 11. 17. 22:11
Előzmény: #537  Törölt felhasználó
#540
Szerintem  inkább azt mondta, hogy nem akarja eladni, de legyen. Hazudott megint, és nem tud angolul se, meg sapka is van rajta. De miért merült fel a kérdés? Neked ott vidéken tudnod kellene róla, ha elakar adni valamit? 
zhagar 2021. 11. 17. 21:56
Előzmény: #528  Peterbond
#539

hiába próbálsz terelni
én csak figyelmeztetni szeretném a fórum olvasóit arra, hogy milyen nevetséges és álszent módon próbáljátok befolyásolni a közvéleményt, egy letűnt és történelmi vereséget szenvedett ideologia rabjaiként, utóvédharcosaiként (ez a szocialista rendszeré volt, amely k-k európában az 1989-90-es nagy változások idején omlott össze és került a történelem szemétdombjára..90 ben még szocializmus volt a neve, majd psztkommunizmus volt pár év elteltével, aztán balliberálissá vedlette át magát, később neoliberalizmusba torkollott, míg mára már lényegében globalizmus, neomarxista és utópista szocialista felütésekkel tarkítva)
természetesen nem én hazudok hanem te, amikor megpróbálod letagadni mindazt, amit az utóbbi 2-3 évben összeírkáltál itt a portfolio fórum orbános, ellenzéki összefogásos és más topikjaiban a saját nézeteidről ,ideologiádról, és ezek álszent, önellentmondásoktól hemzsegő, propagandisztikus magyarázatairól, a fenti ideológia egyik letéteményeseként
azért nem vagyok  hajlandó szó nélkül elmenni mindemellett, mert emblematikus, és önleleplező  képviselője vagy a fenti zárójelben leírt eszmerendszernek, ami intően negatív példaként mutatja be itt az olvasóknak, hogy mennyire veszélyes a fenti ideologia (és annak képviselői, fegyverhordozói, propagandista hálózata) nemcsak Magyarország, henem az egész világ számára is!
zhagar 2021. 11. 17. 21:24
Előzmény: #522  signal2
#538
tudjuk hogy ezt teszitek folyamatosan, de azért az enyhén szólva is felháborító, hogy ennyire butának és hülyének mered, meritek nézni a portfolio fórum olvasóit!.....
Gyurcány elvtársatok és keresztapátok bejegyzése a FB-on, 2020.08.01.
"..Most nincs mit tenni. Készülni kell.
Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.
Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot.
..."
Törölt felhasználó 2021. 11. 17. 21:15
Előzmény: #536  Törölt felhasználó
#537
Mintha azt mondta volna,hogy nem is akarta eladni és csak kitaláció az egész,most meg már akkor beismerte ,hogy elakarta adni ? :)))Mondott már Karácsony valaha igazat is ? :)
Törölt felhasználó 2021. 11. 17. 20:36
Előzmény: #534  Törölt felhasználó
#536
Ok! Akkor most térjünk vissza oda, hogy elmagyarázod, miért is nem adhatja el K. az épületet. Vagy mi a problémád? Olcsón akarta eladni? A vejének akarta eladni? Offshor cégnek akarta eladni? Titokban akarta eladni?
ecofun 2021. 11. 17. 18:46
Törölt hozzászólás
#535
Törölt felhasználó 2021. 11. 17. 17:34
Előzmény: #531  signal2
#534
Ez nem válasz arra,hogy Karácsony beosztottja a  Városháza eladásáról tárgyalt,egyértelmű,hogy ha nem lett volna elvi akarat erre akkor nem is tárgyalt volna róla.Na most vagy Karácsony adott rá engedélyt vagy valaki akinek nagyobb hatalma van a Városházán.Egy biztos,Karácsony  a lebukott alkalmazottat nem merte kirúgni,és ez a tény már magáért beszél.Mondjuk Karácsony szerintem is csak egy báb a szocialisták bábja.Még egy apróság most lehet,hogy a Fidesz kellene egy ilyen eladáshoz,de jövőre ha nyerne az ellenzék,akkor már nem.És ez a lényeg,úgy tűnik,hogy az ellenzéki oldalon valakik már előre gondolkodtak,és ezért volt a tárgyalás a városháza eladásáról.
WLM 2021. 11. 17. 17:21
Előzmény: #530  signal2
#533
Ahhoz azért kellene a sokak által dicsért kellemesen érces hangom. A felvétel ugyanis elég eredetinek tűnik. Nem látok hatalmas problémát magával az üggyel kapcsolatban, csak ahogy mondtam betekintést nyerünk a kulisszák mögé, ami nem a makulátlan tökéletességet rejti.
WLM 2021. 11. 17. 17:13
Előzmény: #523  euler
#532
Most tényeket közöltél. Nem vagyok túlfűtve, csak elmondtam neked (nektek) a véleményem. A méla undort, pedig arra értettem, hogy amikor felkérdezték MZP-t a Bige féle támogatással kapcsiban, azt mondta, hogy ő Orbán Viktortól is elfogadna bármilyen támogatást. Ezt akkor, hogy rakjam össze másképpen, ha neki Bige Orbán egyre megy ? 
signal2
signal2 2021. 11. 17. 17:13
Előzmény: #527  Törölt felhasználó
#531
MIvel ehhez önkormányzati határozat és miniszteri hozzájárulás kell, így nem lehet "alóla" eladni, de még szerződést sem lehet rá érvényesen kötni, a végsőt pedig még mindig egy fideszes miniszter mondaná ki.
signal2
signal2 2021. 11. 17. 17:12
Előzmény: #526  WLM
#530
Holnap készítek egy felvételt, hogy wlm terrorcselekményre készül, és anonymus jelmezben beviszem az origohoz. Csak a vicc kedvéért.
Továbbra is: 
1. azzal sem lenne semmi gond, ha éppenséggel el akarnék adni akármenyik önkormányzati ingatlant, ha azért paici áron jön egy vevő. Tehát már ez eleve ezért sincs semmi olyan ügy, ami bármilyen problémát felvet.
2. Egy önkormányzati ingatlan eladása úgy indul, hogy az önkormányzat hoz róla határozatot, hogy értékesíteni kívánja, és megrendel egy értékbecslést, majd egy újabb határozattal elhatározza az eladást és annak minimum árát. Ha műemléki védettségű az épület, akkor miniszteri hozzájárulás is kell hozzá. Így pedig egyértelmű, hogy nincs a vároházáról szuóló ügy. Ha lenne, mert mondjuk meghozták volna a erről a határozatokat, akkor is egy fideszes miniszteren műlna, hogy ez megvalósuljon.
.
Abba a pszichológiai csapdába vitt téged az uszítómédia, hogy bedobtak egy olyan történetet, ami nem igaz, így azt tagadni kell, amit az emberek egyből gyanúsnak találnak. Minél jobban erőltetik a kitalált mesét, annál inkább látható a tagadás is, így még gyanúsabb lesz.
Pedig a fenit 1 és 2 pont alapján látható, hogy nincs tervben a városháza eladása, de ha tervebn lenne, az sem lenne gond. Enneél egyszerűbben már nem tudom elmagyarázni.
Peterbond 2021. 11. 17. 17:09
Előzmény: #527  Törölt felhasználó
#529

Peterbond 2021. 11. 17. 17:07
Előzmény: #518  zhagar
#528
Kedvesem hát megint megtaláltál. Hiába ostromolsz sajnálom nem tudom viszonozni rajongásodat, bár tény hiányoltam hogy vagy 5 HSZ-t is írtál már és nem velem foglalkoztál benne hogy nekem miért nincs programom. De kér is válaszolni neked megint tucatszor leírták hol hazudsz egyenesen rólam is mégis megteszed újra és újra ugyanazzal a szöveggel.
.
Sajnálom ez a fajta fokozott érdeklődés nálam nem jön be, keres valaki mást aki ezzel befogad és szeretni tudd.
Törölt felhasználó 2021. 11. 17. 17:06
Előzmény: #524  Peterbond
#527
Mondjuk amilyen mamlasz a Karácsony Gergely,lehet,hogy valóban nem akarta eladni a városháza épületét csak valamelyik beosztottja adta volna el alóluk a tudta nélkül :)Én még ezt a variációt is eltudom hinni,de akkor miért is nem rúgták ki az illetőt.Na erre már csak egy logikus válasz van,azért nem mert akkor elkezdett volna csicseregni a kolléga és az kellemetlen lett volna Karácsonynak,más épeszű magyarázat nincsen rá.
WLM 2021. 11. 17. 17:03
Előzmény: #517  signal2
#526
Karácsonynak tényleg semmi köze a Városháza projekthez, vagy Oscar díjas.  Egyértelműen lejárt szavatosságú kirakatember. Arra viszont betekintést enged a felvétel, hogy hogyan folynak a dolgok a háttérben. Na ezekért a dolgokért kell az ellenzéket is alaposan átmosni. MZP meg is fogja tenni.
Törölt felhasználó 2021. 11. 17. 17:00
Előzmény: #520  signal2
#525
A korrupció felszámolására ezt  írták az ellenzékiek,gondolom közben jót röhögtek :)"
A korrupció felszámolása Magyarország közéletét meg kell tisztítani az elmúlt évtizedben kiépült rendszerszintű korrupciótól. Véget kell vetni az oligarchák gátlástalan vagyonszerzésének, és meg kell teremteni annak a feltételeit, hogy a NER korrupciós cselekményeinek elkövetői a független igazságszolgáltatás előtt feleljenek a tetteikért. Ennek érdekében vissza kell állítani az ügyészség és a bíróságok függetlenségét, létre kell hozni a korrupció elleni főügyészséget, és csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez. Szükséges egy széles körű csomag elfogadása a kormányzati közpénzfelhasználás és a pártfinanszírozási rendszer átláthatóvá tételére.
Vagyis röviden és tömören jelezték,hogy szerintük a NER  korrupt,valahogyan magukat kihagyták :))Ez nem program,hanem egy politikai reklám kampány amit az ellenzék összeállított.Miközben velejéig korruptak az önkormányzatokban és akkor is azok voltak amikor éppen kormányon voltak,az MSZP-sek meg a Gyurcsány bagázs.Magukat bezzeg nem tervezik elszámoltatni.
Peterbond 2021. 11. 17. 17:00
Előzmény: törölt hozzászólás
#524
"Karácsony Gergely meg a Városháza épületét akarta eladni csak lebukott."
.
1. Kurvára nem szerette volna eladni. nincs is rá nyom se.
.
2. Ha elakarta volna adni is az se lopás addig amíg Áron alul nem játsza ki valakinek.
.
3. Azt lehet látni hogy valaki nagyon meg akarta venni az ingatlant. De az eddigi intézkedések alapján nyoma sincs hogy azt tényleg el akarták volna adni.
.
4. A Fidesz esetében már TUDUNK több ilyen esetről ami már megtörtént. Pl 25-ért még drága volt tavaly a fehárvári stadion most 35 milliárdért megindulhat az építés. Puskás 100 milliárd és 18 sportágas stadionból lett 180 milliárdos csak futball stadion. Kézi VB-re épülő stadionok drágulása, Vizi VB túlárazása. Ezek mind megtörténtek és semmi bajod velük, de a balosok loptak többet.
.
5. Veled ellentétben én azért szavaztam a fideszre 2010-ben hogy majd ők visszavesznek a korrupcióból a balos lopásokhoz képest. Mert engem az zavart. És pont ezért zavar most is és még jobban mert a többszörösére csavarták csak mostmár a Fidesz csinálja. Nekem a LOPÁSSAL volt bajom. Neked csak azzal hogy a Balosok loptak. Ugyanaz fidesztől nem zavar még nagyobban se. És még nekem mondod hogy nem zavar ha balos lop. Vicc komolyan.
euler 2021. 11. 17. 16:58
Előzmény: #519  WLM
#523
Folyamatosan tényeket közlök, úgyhogy az érzelmi túlfűtöttséged hidegen hagy.
(Azért elég ciki lenne 5 millió perselypénzt elfogadni (kérni?), aztán fanyalogni. Ilyet nem is tapasztaltam MZP-től, ezt inkább Te képzeled bele, mert nem tudod összeegyeztetni az egyik ember iránti szimpátiádat a másik iránti antipátiáddal.)
Azt hiszem kettőnk közül én viseltetek semlegesen mindkét irányba.
(Ennyi lelkizés belefér, de ne csináljunk rendszert belőle! Maradjunk a tényeknél! :)
signal2
signal2 2021. 11. 17. 16:58
Előzmény: #521  Peterbond
#522
ÉS arról még nem is beszéltünk, hogy a 2002-2010 közötti kormányzásnak kb semmi köze a 2022-től várhatóhoz. Ahogy Gyurcsány is teljesen máshogy kormányzott 2006-ig, int utána, és Bajnai is teljesen máshogy kormányzott, mint Gyurcsány. Ahogy az egyes Orbán-kormányok is teljesen másképp kormányoztak.
Tehát, ami a legkevésbé valószínű, hogy bárki ugyanúgy kormányoz egy következő ciklusban, mint előtte. 
Peterbond 2021. 11. 17. 16:54
Előzmény: törölt hozzászólás
#521
"A tény az, hogy a baloldal sokkal többet lopott ."
.
oké ha tény akkor bizonyára tudsz mondani ilyen ügyeket mint pl 250 milliárd elverése 12 hét alatt lélegeztetőgépekre. Meg a top 50 leggazdagabb magyarban is van Medgyessi, Bajna vagy Gyurcsány veje, lánya, polgármestere. 
.
De én egyetlen egyet mondok. Ezt übereled egy balos lopással.
.
1600 milliárd forint ( ez 1.600.000 millió forint végig kiírva 1.600.000.000.000 Forint ) kiszervezése Fidesz vezette alapítványokba. a Teljes MOL, OTP, Richter, Rába részvénypakettünk. Ha össze tudtál szedni ENNYI lopást akkor mehetünk tovább.

Topik gazda

ecofun
4 1 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek