Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 31. 07:57

Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️  

A Fidesz újra győzni fog
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
irodek333 2021. 08. 30. 11:59
#1240
Olvasgatom itt a különböző hozzászólásokat és sajnos itt is az megy, ami minden más csatornán. A FIDESZ lop, Orbán és a NER csak lop és elszámoltatás stb, stb stb. De olyat még nem láttam egy károgótól sem, hogy nevén nevezze a gyereket, hogy ezt és ezt meg ezt lopta el Orbán. Ennyi erővel én is, vagy bárki IS mondhatná rátok, vagy rám is, hogy azt az egzisztenciát, amit elértünk az életben eddig azt nem munkával, hanem lopással szereztük meg.
Én azért bízok a magyar emberek józan eszében, bízok a haza szeretetükben és bízok abban, hogy ez a mocskos libsi nyugati eszme továbbra is az ország határain kívül marad, és bízok a abban is, hogy a sok rohadék magát magyarnak valló brüsszeli seggnyaló hazaárulók elnyerik méltó büntijüket.
Végül, de nem utolsó sorban abban is bízok, hogy azok az emberek, aki nagyon sokat köszönhetnek az Orbán kormánynak és itt most had ne soroljam fel azt a rengeteg segítséget amit egy fiatal család kap, az urnánál nem felejtik el meghálálni ezeket a dolgokat.
Szóval mindenki egy kicsit nézzen magába, nézzen körül a saját háza táján, nézzen rá a családjára és gondoljon egy kicsit bele a jövőbe. Aztán tegyen belátása és a józan ész szerint.
eredmeny 2021. 08. 30. 11:20
Előzmény: #1227  totoro
#1239
Sajnos ez van, és egyre kevésbé tud érvényesülni jó kvalitású és erkölcsű ember bármely oldalon..., mert a lopásnál sem a cselekedet, a tett számít, hanem az hogy " körön belül, vagy kívül van- e az elkövető".
Persze különbségek lehetnek, de alulról középröl és vidékről az jön le hogy ::: a két választás között az embert ne érdekelje mi történik, ki lop és mit, hanem csak az egyre ocsmányabb hazugsággyárak és propagandisták!!!
És sajnos ebben nagyobb verseny van mint ...
eredmeny 2021. 08. 30. 11:10
#1238
Bár erőteljes elszámoltatási ellenzéki kommunikáció zajlik, a felszíni viták szerintem többet árthatnak, mint használnánk ....
Nem biztos hogy a Fidesz minden intézkedését célszerű csípőből támadni,mint ahogy sokszor látjuk....,(・∀・)(◕ᴗ◕✿)( ╹▽╹ )ಡ ͜ ʖ ಡ(ㆁωㆁ)(✿^‿^)( ꈍᴗꈍ)(*´ω`*),
Lehet hogy a Fidesz megbuktatása a cél -- mindenesetre látszik hogy kevesek tudnak okosan, bölcsen politizálni!!!, 
exley 2021. 08. 30. 11:05
Előzmény: #1236  tomi140
#1237
Ezek már a cseheknél is buzultak 1987:) Akkor Horn nem veszi ki a szájukból ezt két szvr házit. Ma Magyarország előrébb járna:)
tomi140
tomi140 2021. 08. 30. 11:00
Előzmény: #1234  sanka
#1236
a minap M1et bekapcsoltam, mondom kíváncsi vagyok meddig fogom bírni. Nap közben volt, és épp azt taglalta egy 30as, riporter (vagy fene tudja ki, de meg voltam lepődve nem szégyelli el magát hogy hazugsággyárért kapja a fizetését.) hogy Lewis Hamiltont a Sorosista libsik bíztattták (sőt írták meg neki) hogy mit üzenjen hazánknak erre a melegezésre ami zajlik. Hiszen köztudott hogy a celebeknek már a politikához is kell érteniük, különben senkik!
Csak azért nem dobtam le a tévét, mert lusta lettem volna feltakarítani utána. 5 perc volt a rekordom az utóbbi időben amit bármelyik propaganda csatornán el tudtam tölteni egy huzamban a tévé előtt.
gazmber 2021. 08. 30. 10:43
Előzmény: #1230  Törölt felhasználó
#1235

"néhány év múlva már nettó befizetői leszünk az Eu.-büdzsének. (Varga Miska is erről köhögött)"
ez csak nettó propaganada, amivel már 50-60éve etetik itt a jónépet...
a Kádárék is ilyesmit nyomtak pl. "a mocskos, rothadó kapitalista rendszerek el fognak bukni és a mi szocialista világunk felül fog kerekedni..."
mint ahogy o1g NER-je is...ja..felül is kerekedett már...a józan észen, de azon rendesen..(?) szvsz
sanka 2021. 08. 30. 10:29
Előzmény: #1228  Shareholder
#1234

"ezenfelül még a bizonytalan szavazókat sem tudják vagy akarják megszólítani, sőt inkább a fidesz táborába "kergetik" a bizonytalanokat, pl. azzal a szöveggel, hogy ha nem szavazol erre vagy arra, akkor a fideszre szavazol."
Minden média a fidesz kezében van, hogy is tudnák megszólítani az zembereket, a hazugság hiradó mindent visz, az meg igaz, aki nem szavaz, az a fideszre szavaz, ennyi, nincs mit szépíteni.
tomi140
tomi140 2021. 08. 30. 09:27
Előzmény: #1230  Törölt felhasználó
#1233
továbbá az EU kiválás szerintem is valós félelem. remek "észak koreát" lehetne ide csinálni ha mégsem lennénk egy nagyobb rendszer része. ne hogy már vezérünk valami más tagja legyen :D ő A RENDSZER :D (irónikusan, lol).
tomi140
tomi140 2021. 08. 30. 09:08
Előzmény: #1230  Törölt felhasználó
#1232
jah. mi megtartjuk az ingatlant de valszeg ki lesz adva... húzunk el... meghagyom ezt az egészet annak aki beveszi :) jöhetnek a kövek, mosolyogva leszarom :)
tomi140
tomi140 2021. 08. 30. 09:03
Előzmény: #1230  Törölt felhasználó
#1231
ezt nagyban hasonlóan látom. az ellenzék - ha nyer - üres zsebbel megy neki, és gyorsan sok szart kapnak a nyakukba. így ha nyernének is, 4 év múlva megint fidesz lenne azzal hogy "megmondtam hogy jobbak vagyunk" :)
az a szomorú ebben hogy ez a választás - és innentől sajnos egy pár évre már a következők is - olyan esélytelen verseny mintha én a személyautómmal kihívnám a #1 Forma1 pilótát az utcai kocsimmal :D ez minden csak nem demokrácia. az egyenlő esélyeknek halvány lila fingszusszanata sincs már jelen. max annyiban hogy a szavazólapon még nem "A: Orbán" és "B: Viktor" közül lehet választani....még....
Törölt felhasználó 2021. 08. 29. 14:47
Előzmény: #1228  Shareholder
#1230

Azért szerintem nem sok ellenzéki szavazót tud elvinni a Fidesz. Csak sokan már úgy vannak vele, hogy belátják a Fidesz olyan erős háttérhatalmat épített ki a NER. rendszerén és zombi szavazóin keresztül, hogy egy kormányváltás sem jelentene megoldást.
Így sokan már úgy vannak vele, hogy had lopjanak, ők is viszik kifelé a mézet és én is viszem. Itt ilyenek  miatt értéket már nem tartunk, csak a szükségeseket. Egyébként arról sem vagyok meggyőzve, hogy valamilyen jól kitervelt úton módon nem léptetnek ki minket az EU.ból, szerintem már javában gyúrnak erre, főleg úgy, hogy néhány év múlva már nettó befizetői leszünk az Eu.-büdzsének. (Varga Miska is erről köhögött)
Fiatal vagyok én is még, ezért a magyar kötődést, ami néhány ingatlan, vállalkozási és szerződési kötelezettségek, elkezdtem leépíteni a többit meg majd látjuk.
Arra számítok, hogy a 2022-es év ebben az időszakában már ki fog derülni minden és ez kormától függetlenül, azaz eljön az igazság pillanata és az szerint kell cselekedni is.
exley 2021. 08. 29. 11:36
Előzmény: #1228  Shareholder
#1229
Afganisztánban is vége lett a neoliberális cécónak:) A magyar karzai a kuszaszemmel már tudják: lé biztonságban van:)
Shareholder 2021. 08. 29. 11:16
Előzmény: #1224  Törölt felhasználó
#1228
"A fidesz nem azért nyeri el a választók bizalmát mert ők a legjobbak, (mindig van jobb) csupán azért, mert egyelőre még nem érdemeltek jobb kormányt a tolvajoknál."
.
Helyesbítek Goldi: Azért nyer a fidesz mert a szavazók többsége nem tudja elhinni az ellenzékről, hogy ők nem lopnának és magasabb szintű kormányzási teljesítményt tudnának felmutatni, ezenfelül még a bizonytalan szavazókat sem tudják vagy akarják megszólítani, sőt inkább a fidesz táborába "kergetik" a bizonytalanokat, pl. azzal a szöveggel, hogy ha nem szavazol erre vagy arra, akkor a fideszre szavazol. Te, mint az 'Orbán Takarodj' topik rendszeres fórumozója, naponta szembesülhetsz a jelenségről, hogyan lesz egy szoftos ellenzéki vagy bizonytalan szavazóból egy csapásra fideszes, ezzel is szavazókat vesztek el az ellenzéktől.
totoro
totoro 2021. 08. 29. 10:39
#1227
Egy személyes élményt elmesélek kb. 2006-2007-ből. Azt megelőzően a Fideszre szavaztam. Vidéken, egy kisvárosban élek, távol a politika eseményeitől. És egyszer csak látom kiplakátolva, hogy lejön hozzánk Bayer Zsolt, és előadást tart a könyvtárban. Ismertem a hírtévéből, nagydumás megmondóember, jól látja a dolgokat, menjünk nézzük meg. Arra számítottam, hogy majd itt is jól előszedi az MSZP fonákságait stb. (akkoriban még nem volt hírhedt, a hírtévés szereplései is ezerszer visszafogottabbak voltak a mainál). Elkezdődött az előadás, és kb. az ötödik percben elkezdett a jóember zsidózni, és nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illetni mindent ami nem Fidesz. A hallgatóság meg bőszen éltette. Talán 20 percet bírtam ki, és eljöttem, hogy ez a faszi elmebeteg, és ha ezt így nyomathatja, akkor ennek az oldalnak nem szabad hatalomra kerülnie. Nem is szavaztam rájuk soha többet (bal oldalra sem). De a többi 200 ember ottmaradt, és tapsolt, pedig gondolom ők sem erre számítottak, de az ő oldaluk embere, és az emberek zöme nem morális okokból vált politikai oldalt, hanem akkor ha a saját kicsinyes érdekei sérülnek.
Törölt felhasználó 2021. 08. 29. 10:24
Előzmény: #1223  hellforceone
#1226

"DE, ezt érdemeljük, ugyanis normális helyen, ahol az emberek gondolkodni is tudnak egy ilyen korrupt, tolvaj banda már rég nem lenne a helyén..."
.
Szerintem ez csak a demokratikus országokra igaz. Minél jobban szűkítik a demokráciát, annál kevesebb lehetősége van az embereknek.
totoro
totoro 2021. 08. 29. 10:10
Előzmény: #1224  Törölt felhasználó
#1225
Így van, ahogy az előttem szólók is kifejtették. A magyar nép olyan, mint a kormánya, ezek vagyunk mi, ezért az a kérdés, hogy mit érdemlünk értelmetlen. Ezt érdemeljük, ezek vagyunk mi, magyarok. Az, hogy vagyunk néhányan, akik mást gondolnak nem reprezentál semmit. És ne legyenek illúzióink, hogy a bal oldal szavazói valóban értékválasztók, én megfordultam a köreikben is, zömmel ugyanolyan marhaságokra felült vak idióták, mint a Fidesz rajongók, semmivel sem jobbak, csak egy másik oldal ostoba populista szlogenjeit szajkózzák. A valóban gondolkodó választó az kb. fehér holló ebben az országban, és látva a politikai palettáról választható elemeket, inkább kivonul az egészből, és leszarja a politikát, koncentrál a saját életére.
Törölt felhasználó 2021. 08. 29. 07:07
Előzmény: #1222  Törölt felhasználó
#1224

"Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak"
Helyesbítek Zajo fiam: A fidesz nem azért nyeri el a választók bizalmát mert ők a legjobbak, (mindig van jobb) csupán azért, mert egyelőre még nem érdemeltek jobb kormányt a tolvajoknál.
hellforceone 2021. 08. 29. 06:18
Előzmény: #1220  Dehogynincs
#1223
Jól látod, de az utolsó mondatoddal nem értek egyet "lehet, hogy nem ezt érdemeljük...", DE, ezt érdemeljük, ugyanis normális helyen, ahol az emberek gondolkodni is tudnak egy ilyen korrupt, tolvaj banda már rég nem lenne a helyén... nálunk újra és újra megszavazza őket az okos nép, szóval igen, pontosan azt kapja az ország, amit érdemel.
Törölt felhasználó 2021. 08. 27. 20:09
#1222
🍊🍊🍊🍊
exley 2021. 07. 05. 09:16
Előzmény: #1220  Dehogynincs
#1221
Talán Nagy Sándornak volt utoljára ekkora szerencséje. Clara flet..nem, kari Geri nem.. Marky nem... Marad az Orbitális:) Bővítheti, a "pakkját"...:) Gondtalanul...:)

Topik gazda

Zajo
Zajo
3 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek