Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ehe
ehe 2022. 11. 16. 13:09
Előzmény: #5719  ehe
#5720
ehe
ehe 2022. 11. 16. 13:01
Előzmény: #5718  Robben
#5719
Ha ez valóban így van, akkor ez további alátámasztása annak, hogy Orbán=Gyurcsány.
Orbán azért nem vitázott MZP-vel, aki ugye mint tudjuk Gyurcsány embere, mert magával mégse áll le vitatkozni az ember.
Robben 2022. 11. 16. 12:54
#5718
Így HAZUDIK Orbán ellenzéke arról, hogy a magyar közmédiában ők "állítólag nem szólalhatnak meg":
2022.11.16.
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) médiaszabadságért felelős képviselőjét és delegációját fogadta Papp Dániel, a közmédia vezetője - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya. Papp Dániel, az MTVA székházában találkozott Teresa Ribeiróval, az EBESZ médiaszabadságéért felelős képviselőjével és az általa vezetett delegációval. A tanácskozáson a magyar közmédia vezetője beszámolt a magyar közszolgálati médiarendszer helyzetéről és működéséről, a nemzetközi szabványoknak megfelelő, azokkal összhangban működő közszolgálati műsorgyártásról. 
 Papp Dániel pontos tájékoztatást adott az EBESZ küldöttségének arról, hogy a legutóbbi, április 3-án tartott országgyűlési választások eredményeként a parlamentbe bejutott ellenzéki pártoknak novemberig elküldött 3976 meghívásnak mindössze 69 alkalommal tettek eleget. 
Vagyis a majdnem 4000 meghívás kevesebb mint 2 százalékában jött be képviselőjük a tévé- vagy a rádióstúdióba - tették hozzá. A választásokon induló, de a bejutási küszöböt el nem érő politikai szervezeteknek elküldött 206 invitációból összesen 26 szereplést vállaltak a pártok vagy azok korábbi jelöltjei, jelenlegi tisztségviselői, aktivistái - közölte az MTVA.
Robben 2022. 11. 07. 14:52
#5717
Brüsszel politikai okokból nem támogatja a magyar határkerítés fenntartását és jogállamisági eljárással valamint a helyreállítási pénz visszatartásával zsarolja és fenyegeti Magyarországot - miközben a belga fővárosban az utcán alszsnak az illegális bevándorlók, DE Belgium ellen "véletlenül" nem indul jogállamisági eljárás, tehát az utcán alvás "az rendben van"
Idén eddig több mint 235 ezer illegális átlépési kísérletet akadályoztak meg a rendőrök és a határvadászok - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfő reggel a sajtónak nyilatkozva. Rétvári Bence közölte, 2600 embercsempész került rendőrkézre csak idén. Az államtitkár tájékoztatása szerint ez 2015, a migrációs válság kezdete óta a legnagyobb szám, és az embercsempészek fogva tartása önmagában hárommilliárd forintjába kerül a magyar költségvetésnek. Szólt arról is, hogy jelenleg is zajlik a határ megerősítése, hiszen az átjutni akarók újabb és újabb módszerekkel próbálkoznak.
A műsorban elhangzott, hogy 2015 óta a határvédelem csaknem 650 milliárd forintjába került az államnak, miközben ennek az összegnek csak 2 százalékát állta az Európai Unió. Erre reagálva Rétvári Bence azt mondta, annak, hogy csak ilyen keveset adott az EU, politikai okai lehetnek. 
 "Nemcsak, hogy nem fizetik ki a költségeket, de állandó politikai támadás alatt vagyunk: a sokadik kötelezettségszegési és ilyen-olyan eljárás indul Magyarország ellen" - fogalmazott a politikus. Kérdésre kifejtette: folyamatosan bővül a határvadászok létszáma, hiszen szeptemberben a számuk 500 körül volt, ma pedig már mintegy ezren vannak. Rétvári Bence a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta azt is, hogy az illegális határátlépési kísérletek egyre erőszakosabbak: a szerb oldalról már szinte mindennap hallani lövéseket, a migránsok gyakran fenyegetik vagy kővel dobálják a rendőröket. "Tehát nem menekülőhelyzet alakul ki, hanem csatahelyzet, ezért kell, hogy komoly jogi védelme is legyen a határt védőknek" - emelte ki az államtitkár.
Robben 2022. 11. 07. 13:19
Előzmény: #5715  Robben
#5716
közben persze jelen van az is hogy az EU "gyertek migránsok minél többen" irányelvű politikáját eddig fullon támogató holland és belga kormánypártok elkezdtek azzal sezmbesülni, hogy csapdában vannak, mert a országaik lakossága és közvéleménye egyre nehezebbn viseli hogy szegényházzá teszik az országaikat és az ő adjukból, nekik kelljen eltartaniuk a képzetlen, primitív afrikai tömeget, ami egyre inkább elárazstja őket - hiszen senki sem kérdezte meg sem a holland sem a belga polgártól és adófizetőtől, hogy szerten-e a nyakára évi többtízezer álmenekültete akik semmire sem jók..
Robben 2022. 11. 07. 13:13
#5715
Belgium és Hollandia ellen továbbra sem indít jogállamisági eljárást az EB és oda nem jár viszgálódni az EP balliberális küldöttsége - , hiszen ők önként és dalolva engedik be tömegével a migránsokat - és ugyanakkor meg is sértik az emberi jogaikat. De nekik ezt elnézik, hiszen csontig benyalnak Leyen néninek és támogatják az ukrán fegyverszállításokat is
MTI, 2022.11.07.
 A holland kormánykoalíció vezető ereje, a liberális Szabad Demokrata Néppárt (VVD) nem fogja kötelezni az önkormányzatokat, hogy menedékkérőket fogadjanak be, ehelyett arra akar összpontosítani, hogy kevesebb migráns érkezzen az országba - írta az NlTimes hírportál hétfőn névtelen forrásokra hivatkozva.  A koalíciós pártoknak még mindig nem sikerült megállapodniuk arról az új törvényről, amelynek célja, hogy minden holland település fogadjon be menedékkérőket. A Mark Rutte miniszterelnök vezette liberális-konzervatív VVD éppen az a párt, amely a források szerint nem hajlandó az egyezségre. A kormánypártok már több hónapja tárgyalnak a törvényről, az önkormányzatok hétfőig adtak határidőt a hágai vezetésnek, hogy szakpolitikát és konkrét terveket dolgozzon ki a menedékkérők elhelyezésre. 
A holland kormány több hónapja tartó válsághelyzettel néz szembe, ugyanis nem sikerül elengedő férőhelyet biztosítania az országba érkező menekülteknek. A férőhelyhiány miatt élhetetlen körülmények alakultak ki a menekültközpontokban, emiatt korábban egy menekültjogi szervezet be is perelte a holland államot.  Októberben a menekültügyi államtitkár arra kérte az önkormányzatokat, hogy sürgősen biztosítsanak helyet 1700 kísérő nélküli gyermekkorú menedékkérőnek, miután a bíróság kimondta, hogy a holland állam nem tarthat gyerekeket és más kiszolgáltatott csoportokat szükségszállásokon. Ezidáig az önkormányzatoknak mindössze 100 férőhelyet sikerült biztosítaniuk. 
 A szomszédos Belgiumban ugyancsak már több mint egy éve tart a menekültügyi válság, a férőhelyhiány miatt a menedékkérők a brüsszeli utcákon alszanak. A belga menekültügyi hivatal, a Fedasil munkaerőhiánnyal küzd, ami annak a következménye, hogy a szövetségi kormány korábban a befogadókapacitás csökkentéséről a befogadóközpontok leépítéséről döntött - írta a The BrusselsTimes hírportál hétfőn. Október közepén a szövetségi miniszterek megállapodtak abban, hogy ideiglenesen 150 alkalmazottat más tárcáktól a Fedasilhoz rendelnek, de ez eddig nem jelentett megoldást a menekültügyi hivatal megfelelő működtetéséhez.
signal2
signal2 2022. 11. 03. 14:19
Előzmény: #5713  bigyula
#5714
Ma az is kiderült, hogy az állam 7,8 milliárdot költ arra az agymosásra, hogy az európa-rekorder magyar  élelmiszerinfláció nem a magyar korámny, hanem "Brüsszel" hibája. 7,8 MILLIÁRDOT. És az emberek szépen be is szopják, a fidesz támogatottsága stabil. Orbán Viktor az utcai harcos, megvéd minket a gaz Brüsszeltől is!
bigyula 2022. 11. 02. 19:32
Előzmény: #5712  bigyula
#5713
Azon kellene a híveknek elgondolkodni, hogy mi lenne forditott helyzeten: a fityesznek jutna 4 évente 2 milliárd kampánypénz, és a másik oldal költene agymosásra évi több száz milliárdot közpénzből. Mennyire lenne "igazságos"? Na, a jelenlegi helyzet pont annyira "igazságos"...
bigyula 2022. 11. 02. 18:14
Előzmény: #5711  Törölt felhasználó
#5712
Én tudom, de a hívek nem. ;) Direkt lőttem alá az 50-szeres különbséggel, hátha az hihető a több százszoroshoz képest... :)
Törölt felhasználó 2022. 11. 02. 17:54
Előzmény: #5709  bigyula
#5711
csak a tévé 130... Van az 400 is, arrogán elkölt egy százast helyből.
Törölt felhasználó 2022. 11. 02. 17:53
Előzmény: #5708  Robben
#5710
"Hozzátette: a magyar baloldal külföldi igényeket szolgál ki elárulva Magyarország szuverenitását. "
LOL!
A semmi hatalommal nem rendelkező, nem is nagyon létező, jellemzően nem is bal baloldal el tudja árulni kis hazánk szuverinitását? Rossz vicc... A teljhatalommal feláras orosz energiahordozókhoz az országot hozzáláncoló kormánypárt meg olyan, mint a ma született kisbirka...
bigyula 2022. 11. 02. 17:45
Előzmény: #5708  Robben
#5709

"Zsigmond Barna Pál (Fidesz) azt firtatta, a baloldal dollárért árulja Magyarországot"
.
Hát, inkább dollárért, mint rubelért árulja... :)
.
"A 2022-es országgyűlési választás kapcsán azt mondta, a baloldal választási győzelméhez külföldről még a hozzávalókat is bőségesen biztosították, ugyanis Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök elszólásának köszönhetően nyilvánosságra került, hogy több mint kétmilliárd forintból gazdálkodtak"
.
A fityesz évi több, mint 100 milliárd forint közpénzből kampányol.
Robben 2022. 11. 02. 17:35
#5708
Országgyűlés, azonnali kérdések 2022.11.02
Zsigmond Barna Pál (Fidesz) azt firtatta, a baloldal dollárért árulja Magyarországot. A 2022-es országgyűlési választás kapcsán azt mondta, a baloldal választási győzelméhez külföldről még a hozzávalókat is bőségesen biztosították, ugyanis Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök elszólásának köszönhetően nyilvánosságra került, hogy több mint kétmilliárd forintból gazdálkodtak. A támogatások az Action for Democracy nevű szervezettől érkeztek - tette hozzá. 
A dollárokból jutott ahhoz a Bajnai Gordon volt miniszterelnökhöz köthető Datadat nevű céghez is, amely illegálisan, lopott adatokkal dolgozhatott a választási eredmény befolyásolásán, magántelefonszámokra küldött agitló sms-ek formájában, olyan személyeknek akik adataikat soha nem adták ki a cégnek és vagy nem járultak hozzá azok felhasználásához - ehhez képest ketresztnevükön szólították meg őket az sms-ben. Beszélt arról is, hogy Márki-Zay Péter mozgalma az Egyesült Államokból érkezett pénzből a tanártüntetések szervezőinek is ajánlott fel. Összegzése szerint ez azt jelenti, hogy a baloldal a maradék pénzt Orbán Viktor miniszterelnök leváltását célzó célokra, tüntetésekre fordítja. 
Hozzátette: a magyar baloldal külföldi igényeket szolgál ki elárulva Magyarország szuverenitását. 
A kormánypárti politikus vizsgálatot sürgetett az ügyben. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, Magyarországon 1990 óta a törvények tiltják, hogy külföldi szervezettől, magánszemélytől egy párt támogatást fogadjon el. Ez egy nyilvánvalóan jogellenesen adott és jogellenesen elfogadott támogatás, amelyet súlyosbít annak a gyanúja, hogy a Datadathoz is pénz került - mondta. A miniszter súlyosnak értékelte az ügyet, amellyel szerinte az ország szuverenitását érte támadás, mivel egy szövetséges állam szervezetétől - amelynek vezető testületében ismert közszereplők vannak - érkezett kétmilliárd forint támogatás. 
Elmondta, az ügyet ki kell vizsgálni, és a nemzetbiztonsági bizottság már el is rendelte a vizsgálatot. Megjegyezte, a személyes adattal visszaélés miatt is születettek feljelentések. Gulyás Gergely azt mondta, egy egész hálózat jött létre annak érdekében, hogy amennyire lehet, a valóságot le lehessen tagadni.
sityaki 2022. 10. 28. 18:01
Előzmény: #5697  SirDMR
#5707
Ezt az általad előadott színvonaltalanságot ámulva szemlélem.
Robben 2022. 10. 28. 17:48
#5706
Újabb európai abszurd az EP oktatási és kulturális szakbizottságának budapesti látogatása
 Az európai abszurd és a politikai nonszensz sorába illőnek nevezte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője az EP oktatási és kulturális szakbizottsága jövő heti budapesti látogatásának programját.  Az EP-szakbizottság november 2-4. között látogat Magyarországra. Deutsch Tamás azt mondta: a program összeállítása tendeciózus, prekoncepció alapján történt, és egyetlen előzetesen, a magyar fél által javasolt programelemet sem emeltek bele, minden ilyen kezdeményezést "lesöpörtek" az asztalról. A bizottság néppárti, német elnöke a hozzá intézett levélre válaszul tökéletesen kiegyensúlyozottnak nevezte a programot - fűzte hozzá. 
Deutsch a szakbizottság látogatását "csodatévő missziónak" nevezte. Mint mondta, Budapesten annak a CEU-nak a vezetőivel fognak találkozni, amelyről évek óta azt "mantrázzák", hogy kiszorították a magyar fővárosból, és itt nincs CEU. Most eljönnek és a működő CEU, működő vezetőivel fognak találkozni; "csoda történt" - fogalmazott, megjegyezve: a látogatás programjába egy modellváltó egyetem felkeresése "már nem fért bele". Ahogy a "tényfeltáró bizottság" a Free SZFE "szakkörrel" tud találkozni, de a Színház- és Filmművészeti Egyetem képviselőivel nem - mondta.
Jelezte: a média területéről a Direkt 36, a Telex, az Index, a Tilos Rádió, a Klubrádió, a Mérték Médiaműhely és az Euronews képviselői lesznek jelen.  Ha az SZDSZ létezne, és tartana egy liberális újságírófórumot, egy találkozó akkor lenne csak ennél "sokszínűbb"  Hasonló a helyzet a művészvilággal; 11 emberrel találkoznak, akik mind "az alternatívabbnál is alternatívabb színházi műhelyek" képviselői, de "nincs mód és lehetőség" kőszínház vezetőjével találkozni.  Ezek után nagy meglepetést nem fog okozni, hogy milyen végkövetkeztetéseket tartalmaz majd a jelentésük - jegyezte meg.
Az EP-képviselő összegzése szerint méltatlan, sértő az a gyakorlat, amit Magyarországgal, Lengyelországgal és esetenként más közép-kelet-európai országgal szemben az EP rendszeresen követ, rombolva és aláásva az európai együttműködést. Az EP folyamatosan a baloldali többség által "kitalált és terjesztett hazug vádak" alátámasztására vizsgáló delegációkat meneszt ezekbe az országokba. Úgy viselkednek, mintha ügyészi szervezet, adóhivatal vagy valamifajta bűnügyi nyomozóhatóság lennének, akiknek bűncselekmény megalapozott gyanúja okán sürgősen, "ráncolt homlokkal", sokat sejtető állításokat megfogalmazva kellene eljárniuk - fűzte hozzá.
Kijelentette: az eljárás azért is méltatlan és sértő, mert az Európai Parlament és az unió nem felettes szerve Magyarországnak. Minden tagállammal partneri viszonyt kell kialakítani, a lojális együttműködés elvét kell követni - hangoztatta, hozzáfűzve: ez a viselkedés durvább, mint amit 100-150 éve a gyarmati központok a tőlük távol lévő gyarmataikkal szemben tanúsítottak.  Kitért arra is, hogy a mostani vizsgálat "nettó módon" olyan témákat érint, amelyek tisztán tagállami hatáskörbe tartoznak. Feltette a kérdést, mi köze az EP-nek oktatási kérdésekhez, a kulturális fejlesztési programokhoz. 
Tűzföld oktatási rendszeréhez pont annyi közük van, mint a spanyolhoz: semmi - hangsúlyozta a politikus, hozzátéve: ehhez képest idejönnek, beleszólnak, "észt osztanak, leszólnak, kritizálnak, vádaskodnak, folyamatosan valótlanságokat, hazugságokat" állítanak.
 Deutsch Tamás értékelése szerint az EP baloldali többsége a "politikai frász állapotában" van. Sok éven át minden energiát abba fektettek - a magyar baloldal aktív közreműködésével -, hogy a Magyarországgal és Lengyelországgal szemben folytatott politikai hidegháború eljusson a végkifejlethez és minden uniós fejlesztési forrástól fosszák meg a két országot.  Ez a törekvés úgy tűnik, zátonyra fut, a megegyezés irányába mutató tárgyalások folynak - mondta. 
Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő kijelentette: a szakbizottságban "nagyon divatos aggódni" Magyarországért, a sajtószabadságért, az akadémiai szabadságért és hasonló dolgokért. Felidézte: először 2017-ben került Magyarország terítékre a CEU ügyében, és a készülő jogszabály-módosítást úgy prezentálták, hogy az a CEU bezárására irányul. A "hisztéria" sokáig kitartott és több jelentésbe bekerült - mondta, megjegyezve: nagy port kavart a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakítása is, de az erről tartott meghallgatáson még részt vehetett Vidnyánszky Attila is.  A mostani látogatás programján már nem látják a kiegyensúlyozottságra való törekvést - jegyezte meg.
Shortelek 2022. 09. 18. 07:46
Előzmény: #5697  SirDMR
#5705
Súlyos állapotban lehetsz!!
user01
user01 2022. 09. 18. 07:38
Előzmény: #5688  SirDMR
#5704
Orbán mindent meglett és meglesz, hogy a magyar emberek ne kapjanak az EU-tól pénzt. Akár ellenzékben volt, akár kormányon. Orbán egy utolsó senkiházi tolvaj. 
user01
user01 2022. 09. 18. 07:36
Előzmény: #5695  SirDMR
#5703
Még valami: a hazaáruló az ellen kelt ki, hogy Magyarország pénzt kapjon az EU-tól. Amikor ellenzékben volt.
user01
user01 2022. 09. 18. 07:33
Előzmény: #5695  SirDMR
#5702
Idézet Orbán Viktortól: “A kommunizmus a saját országaiban évtizedekre intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat. (…) Ezért kell az Európai Uniónak világossá tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból sem a hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak. “
rockmaster 2022. 09. 16. 19:05
Előzmény: #5697  SirDMR
#5701
Tudod mi az az egészségügy????
A magyarok lassan el is felejtik!!!!!

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek