Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
SirDMR
SirDMR 2021. 12. 20. 22:49
#5240
Nem akarod buzik házasságát fotózni mert a vallásoddal összeegyeztethetetlen? Nem gond, bíróság eldönti, hogy de márpedig fogod. Mert a demokráciában így megy.
  
https://adflegal.org/press-release/court-dangerously-applies-orwellian-logic-ny-photographer-forcing-her-speak-contrary
SirDMR
SirDMR 2021. 12. 19. 23:00
#5239
Ne szavazz a Jobbikra, ne szavazz az ellenzéki moslékra! Most a kommunistákkal álltak össze. Ma is aktuális:
"Ezek nagyon sokszor megbukott eszmék, amiket ők képviselnek. Tisztességtelennek tartom, hogy a legrosszabb helyzetben lévő, legnehezebb sorsú emberekkel megetetik ezt a demagógiát."
  
30, 90, 180, 270 kitudja hány napra adnák az ingyenpénzt a kommunisták szerint:
 
 https://www.youtube.com/watch?v=FJrNOOUm9Zw
"A Jobbik akármivé akarja magát maszkírozni a megnyilvánulása a gondolkodásmódja és az eszméi szerint nettó náci párt."
 
"Aki ma Magyarországon a Jobbikra szavaz, az a saját szerencsétlenségére és kilátástalanságára próbál meg keservesen válasz és kit helyett bűnbakot találni."
 
"...olyan leszel mint egy kellemetlen fing a múzeumban."
https://www.youtube.com/watch?v=1bMkN5eiJOQ&t=85s
zhagar 2021. 12. 08. 18:33
Előzmény: #5235  zhagar
#5237
a tét az lesz, hogy ezt az országot a jövőben az új Moszkvából azaz Brüsszelből irányítsák (egy kilóra megvett magyar miniszterelnök távirányításával), vagy továbbra is Bp.-ről irníyíthassa-e majd az ( a magyar érdekek figyelembevételével), aki orbán utódja lesz jövőre...
Lujoska 2021. 12. 08. 18:28
Törölt hozzászólás
#5236
zhagar 2021. 12. 08. 18:22
Előzmény: #5224  signal2
#5235
manipulálsz ismét (ahogy azt már megszokhattuk), pedig nem érdemlik meg az elvtársaid azt, hogy védeni próbáld őket..
migráció:  karácsony bizony elszólta magát a német lapnak adott interjúban – „véletlenül” efelett elsiklottál, hiszen épp az volt benne a lényeg: ha orbán ellenzéke mindent ugyanúgy csinálna migráció ügyben mint a fidesz (ahogy manipulatívan láttatni akartad most is), akkor 1. Karigeri nem tette volna azt a beismerő vallomást hogy „..de ezt nem tehetjük ki a plakátokra.. hanem azt mondta volna amit te most tódítottál, hogy „mindent ugyanúgy csinálnánk mint a fidesz”, és 2. ne röhögtesd már ki magad xxx.-szer is: hát Niedermüller elvtársad többször és jól hallhatóan lenyilatkozta a Klubrádióban az utobbi években többször is Bolgár Gyurinak, hogy „igen, ő minden kötelező kvótajavaslatot megszavazott a Dk színeiben az EU parlamentben az utóbbi években (ez még ugye a polgármestersége előtt volt), mert ő és pártja ezekkel maximálisan egyetértett mindig” tegyük hozzá, maga gyurcsány is nyilatrkozott iylet pártja naggyűlésésn, felvétel van arról is!
gyerekvédelmi törv.: itt is csak tereltél. arra irányul, hogy a közoktatás falain belül legyen tilos mindennemű felsorolt propaganda, , főleg akkor, ha a szülő(k) ebbe nem egyeztek bele!   az meg tök más kérdés, hogy hogy melyik szülő mit enged a gyereke kezébe adni az iskolán kívül  tehát ad e neki mobilnettel töltött okostelefont, szexújságot, bármi ehhez hasonlót, hiszen ahhoz senkinek semmi köze. a törv nagyon helyesen, megpróbálja legalább a közoktatásból teljesen kizárni az lmbtq propagandát, hogy a gyerek legalább ott ne lehessen átnevelve és ne torzíthassák el a személyiségfejlődését az álcivil aktivistáitok!
r csökkentés: megismételted Mzp bullshitjét, amihez biztosan gratulálnak, neked a kampánystábjából,  - de ezzel nem tudod elhomályosítani a fidesszavazók rossz emlékét amikor Lendvai Ildikó azt hazudta orbánnak hogy nem lesz gázáremelés, majd aztán mégis lett és sokszorosan lett. szóval bocsi, de kötve hiszem hogy ez az érvelésed is eloszlathatná a fideszhívők rossz déja vu érzéseit Mztp vel és az ellenzéki összefosásssal sezmben, ami, ismétlem, saját tapasztalataikból táplálkozik 2010 előttről!  arra is utaltál amivel Mzp népbutításnak nevezei a r csökkentést és ami azt üzeni, „mindez nem fenntartható, stb.” – nos emlékezzünk csak a 2011-14-es időszakra, mivel is volt akkoriban tele a hvg és a 444 meg a többiek, tehát a fos („független objektív sajtó”-nak hazudott ellenzéki média):  azzal, hogy az orbánkormány akkor kezdett újszerű gazd politikája nem fenntartható és bukásra van ítélve, pár év és kipukkan majd a lufi,..csak az uniós pénzekből él orbán stb. stb.” aztán valahogy ez mégsem jött be sosem és orbán azóta nyert 2 további választást is..
 Gansperger öszödi beszédét pedig tényleg nevetséges ahogyan megpróbáltad kimagyarázni (ahogy korábban a Donáth Annáét is, amiben saját hangján ismerte el hogy Sargentinit végig ők távirányították és látták el munícióval, sőt az utódját a francia nőt is megnevezte már akkor h milyen szuper vele a barátság, 1 évvel ezelőtt, valamint beismerte a belső használatra készült viedoban hogy az ún. felhatalmazási törvénye orbánnak valóban nem egy diktatúra előkészítése volt, ahogyan azt a Fos egyébként ezerrel hazudta a pártjaitokkal együtt).
szóval az van, hogy orbán ellenzéke immár teljesen meztelen, mert lelepleződött: hamis és hazug a korrupcióellenesnek mondott harca hiszen saját maga is velejéig korrupt (Városháza gate, kispesti lopássorozat, áramlopásos bitcoinbányászat közpénzen Niedermüller hivatalában, Cseh K milliárdos uniós páyázati sikkasztássorozata, stb.), hazug is –hiszen mindezt tagadja, és immár azt is beismerték (Gansperger), hogy G Soros tenyeréből  esznek, illetve a balliberális német és amerikai érdekcsoportok finanszírozzák őket – és itt figyelem bárkinek aki ezt olvassa: a magyar belpolitika legfőbb törésvonala ma már az, hogy Mo. maradhat-e szuverén ország (azaz saját maga és a választói dönthessenek a sorsáról), vagy olyanok kerüljenek hatalomra, akik nem magyar, hanem idegen, külföldi érdekekeket szolgálnának ki? mert ha az utóbbi érvényesül, akkor tényleg be lesznek engedve a migránstömegek pl. a magyarok megkérdezése nélkül, lásd Niedermüller fenti, őszinte megnyilatkozásai! (mind visszakereshető a neten, ha vki nem hinné el)!
a tét tehát az, hogy ezt az országot a jövőben az új Moszkvából azaz Brüsszelből, vagy továbbra is Bp.-ről irníyíthassa-e majd az, aki orbán utódja lesz jövőre...
signal2
signal2 2021. 12. 07. 22:10
Előzmény: #5230  Törölt felhasználó
#5234
Szerintem teljes mértékben érthető volt minden szava annak, amit írtam. Természetesen mindenkinek jogában áll hülyenek tettetni magát, így neked is.
signal2
signal2 2021. 12. 07. 22:06
Előzmény: #5229  Karvalytokes
#5233
Az olcsó rezsi a háztartásoknak jár. A vállalatok piaci áron veszik, és akár pluszban meg is fizetik a háztartási értékesítésen elszenvedett veszteséget. 
Gondoltam, hogy a nemzetgazdasági, környezetvedelmi, és energetkai beruházási érvekre nem tudsz mit írni. Mert nem is lehet. Káros az intézkedés.
Tényleg röhejes, ahogy fideszesek védik a környezetszennyező, részben importált termékek az energetikai beruházások megtérülését rontó komcsi árszabályozását. Közben tapsikolnak a többi többezer termék árának az elszállásához.
Mindeközben durván veszteségbe fordulnak az ismét nemzeti kézbe vett rezsiszolgáltatóink, amelyek közpénzből kell majd feltőkésíteni.
qpec 2021. 12. 07. 22:01
Előzmény: #5228  signal2
#5232
Szorosan ezekhez kapcsolható az egykulcsos adózás és az alapvető élelmiszerek extra magas ÁFA tartalma.A" bikaerős" forint az importőrök és a kereskedők zsebét tömi.Lassan a déligyümölcs olcsóbb,mint a hazai termésű alma,körte.Az idei kiugró megtakarítást nem az átlagbérből élők produkálták.
Csendben jegyzem meg,a fórumtársak sem az alsó harmadban vannak,mert azok nem foglalkoznak a tőzsdével és az itt felhozott témákkal.Nekik a napi megélhetés és a rezsiszámlák kifizetése a legfőbb probléma.A hó végi kaja sem mindig rendezett,mert a zsíros kenyér,krumpli,tészta kombó sem oldható meg gyakran.10 éves feljegyzés alapján nyuggerként csodálkozom hogy a bánatból lehet családot fenntartani nettó 300 k-ból . Nem a kádban való dagonyáról és a 22C fokosra fűtött lakásról beszélek,mint luxus!?
A rezsicsökkentés jó nagy humbug,érdemben nem segít!A normál háztartás 2 felnőtt+2 gyerek estén 15m3 vizet,350 KW áramot,éves szinten 2500-3000 m3 gázt használ el.Telefon,szemét,egyéb kiadás tetszés szerint.Ezek ÁFA tartalma vastagon visszahozza az állam számára csökkentés összegét.A szolgáltatók meg beledöglenek a felujjitások elmaradásába,a korszerűsítésről álmodni sem mernek.Egy tisztességes hideg téli időben simán összeomlik a víz-áram-gáz szolgáltatás.Tavasszal visszatérhetünk  a témára!Addig is bízzunk a nyerőkben és a hosszú életben.
HS!!!
Karvalytokes
Karvalytokes 2021. 12. 07. 21:42
Előzmény: #5230  Törölt felhasználó
#5231
Orwell állatfarmjában hallottam hasonló megnyilatkozást ahol a fődisznó kijelentette:"Eme kitüntetések emlékeztessenek benneteket arra hogy a jövőben még több munkával és még kevesebb élelemmel gazdálkodjatok a rátok bizott állataitok soraiban."
Törölt felhasználó 2021. 12. 07. 21:33
Előzmény: #5228  signal2
#5230
A baloldali liberálisok szerint pazarlás a kádban fürödni és a jelenlegi energia árakon egy medencét is fent lehet tartani :)
Karvalytokes
Karvalytokes 2021. 12. 07. 21:11
Előzmény: #5228  signal2
#5229
Hú vazze...Azért már 2022 ben járjon már egy kétkezű munkásnak egy kád forróviz..A pazarlás ott kezdödik amikor a multinak aki ráadásul külföldi garantálják a profitot.Egyébként az olcsó rezsi pont a növénytermesztést is támogatja.(téli paradicsom satöbbi)
signal2
signal2 2021. 12. 07. 20:55
Előzmény: #5226  Karvalytokes
#5228
De, pazarlásra ösztönöz. Nem tusolsz  hanem teleengeded a kádad forró vízzel, mert 2013-as árakon kapod a vizet és a gázt. Sőt, ezen az áton akár egy kisebb medncét is fenn tudaz tartani. Nem 22, hanem 23 fokot csinálsz télen a házban. Sokan nem szigetelnek, mert nem térül meg, stb.
Azeg röhejes érv, hogy az energiaárakon megspórolt pénzzel a belső keresletet lehet pörgetni. Egyrészt a nemzetgazdaság semmit nem spórol, az ország piaci áron importál. Másrészt épp az pörgetné a belső keresletet, ha egy jellemzően hazai előállítású termék árát dotálná inkább az állam, nem pedig jórészt importáltét. 
Azt sem látom, hogy jön ide a középosztály támogatasa. Megint csak azt kérdezem, hogy miért pont ezzel támogassuk a középosztályt (amely egyáltalan nem szorul támogatásra), miért nem egy hazai előállítasú termek árának alacsonyan tartásával? Másrészt a középosztálynak jelentős a megtakarítása, a hatarfogyasztás alacsony, azaz bármilyen megtakarítás inkább megtakarításba megy. 
Amellett a rezsicsökkentés azt támogatja jobban, aki többet fogyaszt, nem pedig kifejezetten a középosztályt. Inkább a villában lakó, medencés, szaunás tehetőseket támogatja.
Sajnálom, de sem környezetvédelmi, sem nemzetgazdasági szempomtból nem előnyös intézkedés a rezsicsökkentés, amikor a piaci árak magasabban vannak. Helyette előnyösebb lenne mondjuk a zöldség/gyümölcs árát alacsonyan tartani.
Karvalytokes
Karvalytokes 2021. 12. 07. 19:06
Előzmény: #5224  signal2
#5226
"Az olcsóság pazarlásra ösztönöz"Nos szerintem ez nem igaz,senki nem fűti fel a lakás melegét 35 fokra csupán mert olcsó az energia.A világitás a technologiai vivmányoknak hála ma már elhanyagolható fogyasztással bir.Azt viszont el kell dönteni hogy kit támogatsz,a középosztályt aki az energia árakon megsporolt pénzen a belső keresletet tudja porgetni vagy a multit aki a dráguló energián extra profitot tud megkeresni és az országból kivinni.
signal2
signal2 2021. 12. 07. 17:40
Előzmény: #5223  realmadrid
#5225
Egyes ügyekben védem, mégpedig ahol nevetséges, és végtelenül aljas lejáratókampányokkal találom szemben magam. 
A 2004-2006-os Gyurcsány-kormányt például soha nem védtem, és nem is fogom. De úgy általában a jelenlegi dk-t és mszp-t sem. 
Inkább pont te vagy az, aki ezeket konzekvensen figyelmen kívül hagyod. Ki tudja, miért.
signal2
signal2 2021. 12. 07. 17:36
Előzmény: #5220  zhagar
#5224
"nem vitatod hogy ezek nagyon súlyos kijelentések voltak" - nem vitatom.
"„a menedékkérők jogainak a biztosítása erkölcsi kötelességük" - ez mindenkinek erkölcsi kötelessége, és hivatalosan a fidesz is ezt mondja (csak másképp cselekszik).
"nagyon gyanús elszólás arra nézve, hogy menedékkérelmül elbírálásáig beengednék a migrókat" - pont ez a menekültügyi eljárás. A fidesz is így csinálja,csak 6 hónapig nem bírálja el a kérelmeket.
"az a törv csak annyit mond: esélyt se adjunk arra hogy iylen propaganda az iskolákba kerüljön" - nem ez van a törvényben. Az van benne, hogy "tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, ILLETVE a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg." - ez egy nonszensz és betarthatatlan rendelkezés. Tehát minden olyan műsorra 18-as karika kellene a TV-ben, amelyben van egy homoszexuális. Sajnos, ezt jelenti a tröványből idézett második mondat. Ahogy az is nonszensz, hogy megyünk abba az irányba, hogy nem lesz szexuális felvilágosítás az iskolában, miközben 10-12 éves ygerekek 3 másoddperc alatt találnak pornótartalmat a neten a saját telefonjukról.
A rezsiárakkal és üzemaynagárakkal kapcsolatban nekem szerintem abszolút kisebbségi véleményem van a magyar társadalomban. Mivel a gáz és üzemanyag nagy része, a villamos energiának pedig 40%-át importáljuk, és ezek ráadásul környezetszennyező termékek, és amellett vagyok, hogy ezek legyenek relatíve drágák. Az olcsóság pazarlásra ösztönöz, az ország érdeke pedig az lenne, ha minél kevesebbet fogyasztanánk ezekből. Az üzemanyagnál teljes mértékben hagynám nőni az árat, és csak a fuvarozóknak adnék kedvezményt, míg a rezsinél bevezetnék egy kedvezményes alsó sávot, ami fő/nm alapon kerül meghatározásra, és afölött kőkeményem emelném az árat. Nehogy már a piaci ár harmadért üzemeltessen valaki otthon szaunát...
A jelenlegi helyzet egyébként ugyanúgy fenntarthatatlan, mint amikor Lendvai vagy Gyurcsány mondta, hogy "nem lesz gázáremelés". Egy ideig nyelik a szolgáltatók a veszteséget, aztán lépni kell. 
realmadrid 2021. 12. 07. 17:10
Előzmény: #5222  signal2
#5223
Elvakultan véded az ellenzéket. Bármit csinálnak , mindenre van magyarázatod. Mintha csak a másik oldalt látnám.
signal2
signal2 2021. 12. 07. 17:06
Előzmény: #5221  zhagar
#5222
Ja, Bajnai bizalmasa. Mégpedig úgy, hogy:
"Régi kollégám, Gansperger Gyula, akivel előtte már évek óta nem beszéltem,"
"2006-ban pedig engem váltott a vezérigazgatói poszton. Ám azóta a kapcsolatunk nem volt aktív, megesett, hogy évekig nem találkoztunk."
Ilyenek ezek a bizalmi kapcsolatok. Évekig nem találkoznak és nem beszélnek egymással.
Magyarul Ganspergernek fogalma sem lehetett, hogy az elmúlt években kivel találkozott Bajnai. És pontosan ezt is mondta: "gondolom". Tehát nem tudja, csak gondolja.
Én meg azt gondolom, hogy Ez a sor törvénytelen lehallgatás, Ganspergerestől egy előre eltervezett manővel, ami Karácsony lejáratására készül. Tehát igen, Gansperger annak tudatában, szándékosan mondta ezeket, hogy tisztában volt vele, hogy lehallgatják. 
Látod, én meg ezt gondolom. Mit szólsz, miket lehet gondloni?
zhagar 2021. 12. 07. 17:01
Előzmény: #5219  signal2
#5221

Ganspegert meg tényleg tök felesleges védeni próbálni azzal, hogy "ez csak az ő véleménye"
amivel ugye azt akarod sugallani, hogy "hát ő ebben tévedhet, nem biztos hogy így van"
Gansperger szövege ugyanis egy történelmi pillanat: hiszen Bajnai egyik közeli bizalmasa maga is arról beszél, azt mondta, amit a fidesz állít már évek óta: HOGY  G Soros pénzeli orbán ellenzékét és annak sajtóját, a FOS-t (fos = "független objektív sajtó" vagyis az, aminek hazudja magát a 444 pl. mert a beszéfben Gansperger azt is mondja, hogy a 444 et Soros pénzeli és melynek vezetőjével a 444 vezérével Uj Péterrel B Gordon is nagyon jóban van)
a balliberális propaganda ugyanis  évek óta ezen gűnyolódott, összesküvéselméletnek minősítve, meg fideszes hazugságnak minősítve azt, amit most gansperger kiderült, hogy saját maga is pontosan úgy lát, ahogyan a fidesz (hogy orbán ellenzéke és annak sajtója Soros tenyeréből esznek!
történelmi önleleplezés történt Gansperger részéről, ami roppant kínos, és érthetősen nagyot üt az ellenzéki összefosás "hitelességén", szavahihetőségén!!
ezt kár lenne tagadni

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek