Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
omaha 2021. 10. 18. 11:29
Előzmény: #4985  cintanyer
#5000
 MZP ? Te tudod hogy ki ez a fazon ? Honnsan került elő ?  Ez nem való kormányfőnek, egy értelmes mondat nem hangzott el a szájából !
omaha 2021. 10. 18. 11:27
Előzmény: #4995  totoro
#4999
 MZP-t levágják az áldozati oltáron ! 
omaha 2021. 10. 18. 11:26
Előzmény: #4988  cintanyer
#4998
  Nem lesz fidesz bukta,  Feco orra esik ! Nejét kivette a sorsolási gömbből, benne hagyta a balfék  M.Zayt !   Ő az áldozati bárány / birka / De honnan is jött, és ki ez a koma ?
omaha 2021. 10. 18. 11:22
Előzmény: #4994  Karvalytokes
#4997
Arrafelé valamit színak, vagy isznak !
Peterbond 2021. 10. 18. 08:48
Előzmény: #4994  Karvalytokes
#4996
Min lepodsz meg. 12 eve nyernek videken.
totoro
totoro 2021. 10. 18. 08:27
Előzmény: #4994  Karvalytokes
#4995
Ott szerepel jól, ahol sok a nyugdíjas. Anyósomék, de az én anyám is vidéki nyugdíjas, mind Klárikára szavaztak, mert az olyan érthetően beszél, és kedves. Tény, hogy a nők kommunikációja asszertívebb, ezért van egy nagy tábor, akinek szimpatikusabb lesz mindig egy nő. MZP agresszív nekik, de a legfőbb ok, hogy  nem ismerik. MZP teret nyerhet most, hogy többet fog szerepelni, van fél éve, hogy megismertesse és elfogadtassa magát.
Karvalytokes
Karvalytokes 2021. 10. 18. 08:19
Előzmény: törölt hozzászólás
#4994
Azért megdöbbentő hogy vidéken ilyen népszerűek a posztkomcsik..Zalában Tolnában még álarc sem kellett.
Dexcar 2021. 10. 17. 20:13
Törölt hozzászólás
#4993
Shortelek 2021. 10. 17. 12:24
Előzmény: #4990  gazmber
#4992
Jaj, nagyon érzékeny lelkületű ember:))
cintanyer 2021. 10. 17. 11:47
#4991
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/mar-szamoljak-a-szavazatokat-az-elovalasztason/
.
Nézve ezt a videó anyagot, mintha fordítva ülnének a lovon. A tábla gépet mozgatva keresik a QR kódot, miközben az asztal tele van QR kódos papírral.
A sátoros szavazásnál a tablet rögzítve volt a hozzátartozó szerkezettel és a papírt mozgatták a kamerához. Így pikk-pakk igen hamar sikerült a leolvasás. 
Ami látható a műveletnél, még az is elő tud fordulni, hogy sikerül eltalálni egy már leolvasott QR kódot és érvénytelennek minősíti a rendszer.
gazmber 2021. 10. 16. 11:13
Előzmény: #4857  Törölt felhasználó
#4990

visszatértem☺
nemtom a topikgazdától lehet idézni, csak emlékeztetőként, és persze másoknak tanulságként
melyekben olyan 'kifejezések' szerepelnek amiket már nem tolerál(?) és azt se tudja egyébként kire kellene azokat érteni, mert olyan 'izé'(?)☺
szóval 'sotime' kommentje 1-az 1 ben: #4857
"Téged nem volt okom kitiltani,de a fülkésgecizésért gzembert már igen,mondjuk csak 1 hét felfüggesztést kapott,a továbbiakban,az érthetőség kedvéért a gecizést,beleértve az o1G-t, nem tolerálom senkitől sem,ezzel a stílussal a kocsmában gyakorlatozzanak,mert oda való és nem ide."
üdv mindenkinek...
zhagar 2021. 10. 15. 16:38
Előzmény: #4828  Törölt felhasználó
#4989

"lopunk-csalunk éjjel nappal, és mégsem kapjuk a pénzt az EU-ból. milyen felháborító!!!!"
köszönjük ezt az őszinte hangot, - bár meglepetést igazából nem okozott hiszen eddig is tudtuk, hogy az ellenzéki összefogás ezt teszi az általa vezetett önkormányzatokban, ahogy csak tudja!..
de persze azt is tudjuk hogy ott csak aprópénzeket tudnak egyelőre elsíbolni.. és az éhes disznók mindig sokszorosabban nagyobb makkokról álmodoznak (elvégre lopás közben megjött az étvágy a még többre), ám egyelőre az országos választást még nem sikerült megnyernetek!
szóval értjük hogy remeg már a kezetek a plusz száz és ezermilliárdokért is, de egyelőre nyugi, még nem tartotok ott!    :-)
cintanyer 2021. 10. 15. 12:24
#4988
https://hvg.hu/360/202141__elrejtett_vagyonok__kormanyvaltasfrasz__uri_becsuletszo__nem_teszik_akirakatba
Befejező mondatok:
"A HVG kérdésére az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd Magyarországért is azt közölte, hogy megszüntetnék a magántőkealapok végső tulajdonosainak névtelenségét, azt hangoztatják, hogy csak a gazdaság átlátható működése tudja garantálni a jogbiztonságot, a korrupció visszaszorítását és a nemzetbiztonság érdekeit."
Érdekes a nagy TV vitákban ez a téma nem került az asztalra, pedig több 1000 milliárd Ft bújik el, az eredet vizsgálata nélkül. A ner világában a BDPST után egyre találóbb a PSZTSZR (Pusztaszeri) cégnév. Ne akard te tudni, hogy kik állnak mögöttünk!
Sajnos az is világossá vált, hogy Oszkó miért rontott páros lábbal MZP-be.
Az ilyen tulajdonosi szerkezeteknél, nem lepődök meg ha egy Fidesz bukta után, sok-sok kinai befektetőt találunk a háttérben. 
zhagar 2021. 10. 12. 17:57
Előzmény: #4974  Peterbond
#4986

ez  egy téves általánosítás!
 említettem már de elengedted azt is a füled mellett: ismerek nem is egy fidesz törzsszavazót akik azt mondják, „jópár dologban elégedetlenek vagyunk a fideszkormányzással és bíráljuk is, ÁM fel tudunk sorolni a másik oldalon jóval több olyan intézkedését, amik meg annyira pozitívba billentik a mérleg nyelvét ( a mi életünk szempontjából), hogy eszünkben sincs változtatni” – az, hogy te őket hülyének nézed az a te dolgod, csak közben nem árt ha tudod, hogy ők meg – minden bizonnyal – téged néznének hülyének ha megpróbálnád lebeszélni őket, ok?!ezek amúgy mind értelmiségi diplomás emberek , bőven helyén van az eszük annyira hogy nagyon is nézik, értelmezik azt ami az országban-politikában történik és ha csalódtak volna orbánban az elmúlt 11 évben, akkor eddig is, meg jövőre is, majd másra szavaznának, nyugodj meg!!
ezért írtam: nem az orbánrendszerrel van a baj hanem azzal, hogy a pártjaitok eddig nem tudtak egy új többséget látrehozni, és így leváltani orbánt = orbán „túl jól kormányoz”, így többen vannak a vele inkább elégedetlenek (legalábbis eddig), mint ti, az elégedetlenek!
amúgy van még egy javaslatom: nyugodtan menj ki okt. 23-án a fideszesek felvonulására és ott elegyedj szóba egy veled egykorú emberrel -kkel, és beszéld meg velük is ezt a kérdést! tehát készíthetsz egy saját kis közvéleménykutatást, szociológiai felmérést – hátha megérted őket? és tuti hogy nem fogják leharapni az orrod, ne aggódj :-)
cintanyer 2021. 10. 12. 16:57
#4985
No voltam szavazni és a ma reggeli Magyar Nemzet dicshimnusza duplán megerősítette, hogy MZP -re kell leadni. 
Az is feltűnt, hogy a sátoros szavazás mára gyorsabban működik, mint online. Legalább 10-en voltak előttem, de 10 perc alatt végeztem.
A technikáról:
Harmadik nekifutásra világos lett, hogy hogyan működik a rendszer. Minden elismerésem az aHangosoknak, mert a hibák kijavítása után egy profi és biztonságos szavazó rendszert hoztak össze. Mivel az 1. fordulóban már azonosítottak, a lakcímkártya volt a lényeg. Miután a vonalkód-ban is megadott személyi azonosító számomat "lecsippantották", ott helyben a táblagépen elvarázsolták az ún. hash függvénnyel szép hosszú egyedi azonosítóvá. Adatvédelmi szempontból már csak ezek az "elvarázsolt" azonosítók mozogtak a net-en. 
Nagyon örülnék ha egy olyan statisztikát is közzétennének a végén, hogy
-- 1. és 2. körös szavazók uniója
-- 2. körös "elsőáldozók" létszáma.
(Már a kedélyek csillapítása miatt is fontos.)
zhagar 2021. 10. 12. 16:56
Előzmény: #4972  Peterbond
#4984
én csak következetes vagyok és tudni akartam, vannak-e még érveid – de köszi a választ ami egy full terelés, így tehát elismerted hogy a „naagy politika-megjavítási elméleted” egy óriási nagy lufi, egy semmi!
és igen, egy utópista szoci vagy aki álmodozik az igazságosabb társadalomról meg arról hogy az összefogás ’jó eséllyel jobban kormányozna orbánnál’ (röhej a köbön, hiszen elismerted hogy ez csak egy szubjektív hited, de nem tudsz rá garancát vállalni; közben évekig azt harsogtad itt, „nem evidens hogy akik leváltják majd orbánt azok lopnának” – majd ebből is kénytelen voltál visszatáncolni, ÉS, a szellemi elődeid a 19. században, majd a 20.-ban a kommunisták azok legalább tanulmányokban és konkrétan leírták, hogyan működne az az önzésmentes-lopásmentes-igazságosabb társadalom,..ami a gyakorlat próbáját nem állta ki és csúfosan összeomlott 1990-ban), DE neked még csak ennyire sem tellett!!
és a legutolsó érved az volt, hogy „addig kell mindig kormányokat lecserélni, amíg az új az jobban nem csinálja” – tök szuper, mondtam erre én, csakhogy a magyar társadalom ezen már 1990 óta régen túl van, hisz egyik kormány sem tudta megvalósítani 4 év alatt a programját, jött a másik oldal kormánya, azok ezt gyorsan lerombolták és elkezdték építeni a maguk reformjait de az is fébemaradt és így kezdődött elölről mindig a 2 év lerombolás, + 2 év építés, majd megint a rombolás megint az építés, - épp 2010-ig! amikor orbán azért váltott rendszert, hogy végre kiszámítható legyen az emberek jövője és legyen stabilitás - újra is választották ezért már 2x is, mert jól vagy rosszul (kiki magában eldönti), de legalább működik az ország!
 no itt elfogyott a tudományod és az érveid, és csak erre az üres mellébeszélésre futotta, ami önmagáért beszél!!!
egyébként pedig úgy van ahogy sotime megírta tegnap: „gyurcsányék ha most nyernek, akkor csak orbánékat számolatatnák el, de a saját maguk túlkapásait nem”
erre konkrét bizonyíték is van, olyan ami totál rombadönti azt a mesét amiben hiszel (azt hogy „jó eséllyel jobb lenne a kormányzás és nem lenne rendszerszintű korrupció, ha győztök”): a Hír tv-ben fél éve sincs hogy Feketegyőr megígérte a riporteri kérdésre: „ha egy momentumos képviselő kerülne korrupciógyanús ügybe, őt is elszámoltatnák? – természetesen, - vágta rá Fegyőr – hát épp azért, hogy ez ne legyen tovább egy következmények nélküli ország”
majd jött Cseh katalin roppant kínos , millirdos uniós pályázati csalásügye, amivel kapcsolatban a momentumos vezetés többször is megerősítette pár hete, hogy „ők töretlenül bíznak katalinban,  és így nem kell ellene vizsgálatot sem indítaniuk”
Fketegyőr tehát HAZUDOTT, de Peterbondot ez nem zavarja, nem határolódiik el tőle!!
öcsém, ti még nem nyertétek meg a jövő évi választást, de már most megbuktatok! Fegyőr Bandi azóta megbukott, lemondott és életében először el kell majd mennie dolgozni, te meg higyj csak tovább még ennyi idősen is a mesékben (pegazus és társai), egészségedre! ja, és ismétlem, tök jó hely az a Berlin, továbra is javaslom hogy oda vándorolj ki, mert ott minden szép és minden jó és tárt karokkal fogadják a magdfajta balliberálisokat, tehát jól járnál!
Karvalytokes
Karvalytokes 2021. 10. 12. 14:19
Előzmény: #4980  Peterbond
#4983
Ha elolvastad volna a linket ott abban az áll hogy Wisconsinban volt hogy 138 ezer szavazat érkezett..csak Bidenre(100%) Ja és Michiganben is...
Peterbond 2021. 10. 12. 14:00
Előzmény: #4977  SirDMR
#4982
Te írtad hogy választási csalást fognak kiáltani. erre írtam hogy eddig egyik médium se kiabált széleskörű választási csalást csak amerikában a republikánusok. Aztán arról kifejtettem a véleményem. Nem akartam 2-3 külön hszre szétbontani mert így is sokra írtam már vissza.
.
Magarországon voltak kicsik, azokat be is mutatták de a lgtöbbször már ott le lett írva hogy ezek a teljes választást nem befolyásolhatták, max a helyi szintet.
Peterbond 2021. 10. 12. 13:55
Előzmény: #4980  Peterbond
#4981
Csak jelzem amúgy Maryland-hez hogy már 2016-ban is 69-25 volt az arány.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek