Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
globaltrend 2021. 04. 09. 17:54
Előzmény: #626  rockmaster
#640

ha nem szóltál volna hozzá, bölcs maradtál volna..
a németeknél már gondolatrendsőrségként működik a szélsőbalos véleményterror, az amiről te írtál már régen elmúlt..
legjobb példája volt ennek Sarrazin kizárása az SPD ből - ez az embere egy megsüvegelendő igazi szocdem politikus akinek a kisujjában volt és van ezerszer jobban és nagy tudással az, amiről te itt csak habogtál (az évtizedekre visszamenően)
le merte írni, hogy a tömeges migráció óriási hiba volt és vissza fog ütni, de nagyon - mindezt az idegenellenesség legcsekélyebb jele nélkül, tényekkel alátámasztva szociográfiaként írta meg
az lett a "jutalma", hogy a gondolatrendsőrség elítéltette és kizárták a pártjából, ami már akkor is erősen szélsőbalra, neoliberális irányba volt eltolva..olyan szánamas alakok által, mint pl. a volt európa parlamenti elnök, az érettségivel sem rendelkező Schulz elvtársatok..
rockmaster 2021. 04. 09. 17:14
Előzmény: #636  globaltrend
#639

Ne fáraszd magad, a többszörösen lebukott fake news Yacht párti propagandával.
Világ Top 2 a halálozásban... ezt is Ocsmányéknak köszönhetjük!
Lényeg, hogy a labda guruljon, szotyi röpüljön, emberélet ugyan mit számít nekik?
Törölt felhasználó 2021. 04. 09. 16:45
Előzmény: #637  signal2
#638
Kérdés,hogy mire gondolt Orbán a 90 % alatt,feltételezem,hogy az oltásra regisztráltakat vette alapul egy adott korcsoporton belül.De nem ismerem magát a történetet.
signal2
signal2 2021. 04. 09. 16:29
Előzmény: #636  globaltrend
#637
Tehát egy vidéki kisvárosban pletykálnak a magánemberek. Ehhez képest hova helyezed Orbán és az NNK vezetőjének mai teljee nyílt hazugságát, hogy az idősek 90%-át már beoltották? Ehhez képest valahol 60-65% között tartunk a lejelentett adatok alapján.
globaltrend 2021. 04. 09. 16:20
#636

friss történet egy vidéki 30 ezres város kórházából - AVAGY:   ÍGY HAZUDNAK A VÍRUSPÁRTI ELLENZÉKI PÁRTOK SZIMPATIZÁNSAI
elterjedt  a híre a városban már legalább 2 hete: "xy és a felesége tanárházaspár, covidosak lettek. feleség súlyosabb volt őt bent kellett tartani, férjet pedig haza kellett küldeni helyhiány miatt és orvos kiszúrta a szemét azzal hogy 'kúráld otthon magad pajtás így meg így, nem tudunk ellátni, sorry lesz ami lesz"
a hírről most kiderült hogy aljas hazugság azaz álhír volt, mert véletlenül össze lett futva a férjjel, aki a következőket mondta el:
"igen, haza lettem küldve mert az orvos azt mondta a plazma beadása után (!! tehát szakszerűen el lett látva a beteg úgy ahogy kellett): az ön benttartása és benti kezelése egyelőre nem indokolt, természetesen tartani fogjuk a kapcsolatot, rendszeresen beszámol az állapotáról, ezt meg ezt meg ezt így és így tartsa be, és persze még találkozunk ha szükséges"
férj a plazmának és instrukciók betartásának következtében teljsen felgyógyult azóta;; feleség bent volt ....nem tudom hány napig de már ő is kijött és lényegében meggyógyult!
HÁNY ÉS HÁNY ILYEN ALJAS RÁGALOMRA ÉPÜLŐ RÉMTÖRTÉNET JELENHETETT MÁR MEG - AHOGY MEG IS JELENT, LÁSD KAMUVIDEO ÉS TÁRSAI, TOVÁBBÁ NÉSPZAVA, SZABÓTÍMEÁS ÉS EGYÉB ALJAS HAZUDOZÓK ÁLTAL KITALÁLT TÖRTÉNETEK - EGY ÉV ALATT AZ ELLENZÉKI MÉDIÁBAN? SOK!
AZ ÁLHÍRTERJESZTŐK FIZETNI FOGNAK A SZEMÉTSÉGÜKÉRT, NO NEM ÚGY HOGY VKI MAJD ERŐSZAKKAL VENNE RAJTUK ELÉGTÉTELT, HANEM SORS FOGJA ŐKET MEGVERNI - ÚGY ÉS AKKOR, ÉS AMIKOR, AMIKOR NEM IS SZÁMÍTANAK RÁ, OK?!
LÁSD PL.AZ OLTÁS ELLEN KAMPÁNYLÓ DK-S POLITIKUST, AKI A KÍNAI VAKCINÁT ANYÁZTA A FB-ON, MEGKERESTÉK DE VISSZAUTASÍTOTTA A KÍNAI VAKCINA FELVÉTELÉT - ÉS AZÓTA MEGÖLTE A VÍRUS! szóval gyurcsány és momentum-talpnyalók, készüljetek rá hogy az a bizonyos fagyi még rátok is visszanyalhat!!!!!!!!!!
Karvalytokes
Karvalytokes 2021. 04. 08. 19:36
Előzmény: #634  Karvalytokes
#635
Mo.mint kivándorlási célpont.
Törölt felhasználó 2021. 04. 08. 19:03
Előzmény: törölt hozzászólás
#633
Ilyen mondatokat könnyű leírni, támaszd alá !
ecofun 2021. 04. 08. 18:24
Törölt hozzászólás
#632
Törölt felhasználó 2021. 04. 08. 13:08
#631
Akkora az agyveszély, hogy a tűzgyújtási tilalom ellenére is tűzzel védekezésre buzdít Nagy István
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 08. 12:38
Előzmény: #626  rockmaster
#630
Mert az rendben van egy demokráciában, hogy ELTE államvizsgán annyit mertem szakdolgozatvédés közben mondani, hogy "cigánybűnőzés vidéken" és erre a vizsgabiztos kijelentette, hogy ilyen nincs ma Magyarországon és hogy merek ilyet állítani egy államvizsgán. Igenis, ha egy társadalmi csoporttal probléma van, azt ki lehessen mondani egy demokráciában. Igenis lehessen cigányozni, ha úgy viselkednek ahogy. Igenis lehessen kimondani, hogy ma a buzipropaganda túl van tolva és vannak olyanok akiknek ez nem tetszik. Lehet persze kritizálni más álláspontját, de tartsuk már tiszteletben egymás véleményét és ne beszéljünk úgy az ilyen emberekről, mintha kőkori primitív bunkók lennének. 
ecofun 2021. 04. 08. 12:03
Törölt hozzászólás
#629
ecofun 2021. 04. 08. 11:47
Törölt hozzászólás
#628
Törölt felhasználó 2021. 04. 07. 08:28
Előzmény: #626  rockmaster
#627
Nem a magyar ember zsidózik,cigányozik,migránsozik,hanem az ember,a németek is pont ezt teszik ,csak ott szeretnek a felszínen szépnek mutatkozni azok akik szem előtt vannak,a Fidesz sem tolerálja zsidózást,cigányozást a migránsok esetében,pedig különbséget tesz a politikai menekült és a gazdasági menekült között,hozzá tenném,hogy ez eredetileg minden országban így volt,én mondjuk egy bizonyos fokig ami nem okoz társadalmi feszültséget gazdasági menekültek befogadását is jónak tartom a politikai menekültek mellett.De tisztában kell lenni azzal,hogy ha egy keresztény országban a kereszténység védelme fontos így iszlám hívőket nagy számban betelepíteni az országba,hosszú távon társadalmi konfliktust szülne és ez senkinek sem lenne jó.A németek is megfogjuk inni Merkel"nagyvonalúságának" méregpoharát,és újra felszínre fog törni nagyvalószinüséggel a rasszizmus megint azokban az országokban ahol nagy számú muszlim menekültet fogadnak be.
rockmaster 2021. 04. 07. 07:39
Előzmény: #619  globaltrend
#626

Vannak olyan helyek a Világban, ahol odafigyelnek arra, hogy ne lehessen gyűlöletet kelteni bármilyen embercsoport ellen.
Németország a történelme miatt különleges helyzetben van, én ezt maximálisan megértem.
Már gyerekkoruk óta arra nevelik a fiatalokat, hogy a nácizmus rossz, és szégyenlik is magukat a németek a történelmi bűnük miatt.. egy németnek az a legnagyobb sértés, ha lenácizzák.
Hibát követtek el a történelemben és tanultak belőle.. ezzel szemben nézd meg mi megy Magyarországon... sokan a tolerancia legkisebb jelét se mutatják, lehet cigányozni, migránsozni, zsidózni... elképesztő ami megy a Fidesz óta!
Nergal
Nergal 2021. 04. 06. 23:12
Előzmény: #619  globaltrend
#625
Egyszer majd felnősz, de addig is elárulom: a kirekesztés nem a balliberalisok (sic!) sajátossága, az már ovitól kezdve így megy szinte mindenhol. "A liberalisok harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért és százezer számra engedik be azokat, akik semmibe veszik a nőket." Mennyivel elegánsabb lett volna ez a mondat is így: Sokan úgy harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért, hogy közben a muzulmán közösségekben élő NŐK jogaiért nem harcolnak. No, ez pl. valóban képmutatás részükről. Egyébként ezt az ősrégi migráns-kampányos témát miért kell újra és újra elővenni? 1000x meg lettek cáfolva a FIDESZ-KDNP plakátjai, hazugságai. (Nyilván bizonyos értelmi szint alatt még nem biztosan, no persze ismerek olyanokat, akik nem éppen magasan kvalifikáltak, aztán mégis összerakták ezt a Rubik-kockának nem nevezhető feladványt.)
euler 2021. 04. 06. 23:06
Előzmény: #622  globaltrend
#624
Viszont stabilan megkapod a két pluszt. :)
Ghobeire-től és Zhagartól ? 
Nergal
Nergal 2021. 04. 06. 23:03
Előzmény: #622  globaltrend
#623
ne legyél már ennyire szigorú önmagaddal... meg aztán az igazsággal sem kellene szembemenned. Megtanulsz ex cathedra kijelentések helyett vitázni, máris nem kell ismeretlenekre sarat dobálnod. A vakságra lehet, hogy nem lesz azonban gyógyír. Kipróbálod? :))
globaltrend 2021. 04. 06. 22:57
Előzmény: #619  globaltrend
#622

a mínuszolók épp a mínuszaikkal szólták el magukat most is - hiszen nem mínuszolgatni kellene, hanem érvelni, cáfolni, megcáfolni!
de az nem megy hiszen tudják, hogy ez az igazság!!!
tehát nem lepődünk meg ezen a reakción, a képmutató, álszent "igazság bajnokai" már csak ilyenek: sunyik, gyűlölettől vakok, érvelni és vitázni képtelen, az észérveket sutba vágó sárdobálók!
Nergal
Nergal 2021. 04. 06. 22:56
Előzmény: #619  globaltrend
#621
Valaki ebben segített, vagy egyedül hoztad össze? Netán készen kaptad a cuccot? Ja, nem akarsz inkább mással pénzt keresni? :)) Rajzolni vagy festeni nem tudsz? :))   https://forum.portfolio.hu/topics/grafikust-vagy-festomuveszt-rajzolot-keresek/38936

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek