Topiknyitó: GruppenMorgen1965 2020. 12. 28. 22:04

Levesből kitiltottak-Forradalmi Tanács  

Újra szól a hatlövetű! Say no to leves
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hathor
Hathor 2021. 10. 24. 11:25
Előzmény: #198  öntökiböki
#200
Az ingatlanok triplazasarol meg nem en tehetek. Jo befektetesek voltak. Mindenki ingatlan erteke ugrott, ezert kell diverzifikalni
Hathor
Hathor 2021. 10. 24. 11:21
Előzmény: #198  öntökiböki
#199
Nincs itt semmi anomalia. Idegesseg sincs. Az a meglepo, hogy masokat kell kifiguraznotok. Es igen, engem erdekel mas sikere, hiaba degragal maguknak ez. Nem a tozsden vesztesek erdekelnek. Orulok, ha mas jobb, en is tanulhatok akkor meg. Van hatis tarsam, napi 500-1milliot szed ki hatibol heti ket alkalommal, rosszabb napokon 50-100ezret. Van hova fejlodnom, es ez inspiral. Nem mas kesergese
öntökiböki 2021. 10. 24. 11:13
Előzmény: #196  balentum
#198
Ez a népmese teljesen jól megvilágítja, hogy a nép egyszerű szegényke fia elindult világgá, akarom mondani tőzsdézni kezdett és családalapítás mellett (költségeit gondolom senki sem kell  magyarázni) és 8 órás munka mellett olyan sikereket ért el, hogy a korábban említett vagyon simán összejött és mára már a lehető legkevesebb tőkével is elérhető ezen színvonal fenntartása. Nincsenek adatok az ingatlanállományról, de alaphangon is legalább 250-300 millió jut eszembe, ha a nyaralók, bef. ingatlanok mindegyike legalább 2-2 db-ot jelent egy "nagy ház" mellett, vhol kb. 40 évesen. Minderről egy ilyen jellegtelen fórumon számol be és egy szintén rendkívül sok ellentmondással bíró sarki zöldségessel tart - egyre bensőségesebb - eszmecserét. Nem győzött meg ez "irtó nagy badarság", sőt egyre idegesebb reakciót olvasok ki belőle, ahogy a részletekben való anomáliákra fény derül.
Hathor
Hathor 2021. 10. 24. 11:00
Előzmény: #196  balentum
#197
Mindenki azt csinalja, amihez ert, amit szeret. Ha valaki komuves es szereti, azt csinalja. Az epitesz tervezzen, a muszaki ellenor ellenorizzen.
Itt tozsderol es berektetesekrol beszelunk, akkor hiaba hozom elo az esztergyalyos szakmunka szepseget.
Nem ertem
balentum
balentum 2021. 10. 24. 09:49
Előzmény: #195  Hathor
#196
Én mindig mondtam, hogy Te tökéletes vagy és mindent jól csinálsz.
Irigyellek, ezért holnap felmondok és megpróbállak "lemásolni" mert én is szeretnék ilyen tökéletes lenni.:)))
Kár volt tanulnom, gürcölnöm, szép szakmát kitanulnom mikor olyan egyszerű a recept.
Csak téged kell lemásolni és tovább adni ezt az életmódot az utódoknak is.
Ettől fog épülni szépülni az ország, szabadon mint a madár nem ám alkalmazottként bejárni , robotolni.
Szóval a minta adott csak csinálni kell. 
Gratulálok az elért eredményekhez, mint írtad keményen megdolgoztál érte.
 és lesz mit megmutatni az unokáknak.:)))
Hathor
Hathor 2021. 10. 24. 09:10
Előzmény: #192  öntökiböki
#195
Maganal nagy bajok vannak, de nekem mindegy.
Ez is egyfajta idotoltes. Lenyeg megtalalja benne az oromet.
A termeszet jaras, a gomba szedes, nem lopas. Barki megteheti, es jo kis program a szabad termeszerben megtenni, ratalalni, elfogyasztani a megerdemelt "zsakmanyt"
Bux hatit ujra elmondom. Kitalicskaztam tavaly az 5evig felhalmozott nyereseget a tokevel egyutt. Vettem ingatlant es lekotottem MAPba. A mostani 2016os lejaro 5eves TBSZen is lekotottem Randomnal is MAPba a nagy penzt, es meghagytam 1.5milliot kiprobalni magam, hogy kis penzbol is mit tudok kihozni, mennyi penz kell a tozsden ahhoz, hogy atlagbert elerjem es ne kelljen erte alkalmazottkent 8oraba dolgoznom, vagy masnak tudjak otlettel szolgalni ezugyben, illetve tudjam, hogy ha fiam jon a piacra, mekkora toke kell neki, hogy tudjon keresni. Szeptember elsejen tudtam leulni kiprobalni, tudtam most nem lesz 1-masfel honapig elutazas, hetkozznapi mas teendo, ami nem halaszthato. Tehat az 1.5milliora hozott 600ezer nyereseg 40%ot jelentett,ami nekem megfelelt ahhoz a tokehez, mivel elotte tobb tizszeres tokevel havi 1misi volt a cel. Tehat. Ha hoz 1.5misi 600at masfel hora, akkor minek kockaztassam ATHkon a tobbi penzt, mikor ingatlanban hozza az evi 10%ot most, de utobbi 6evben 2-300%ot hozott. Ezen felul MAP+hozza a 4-5%ot evente, ami nagyobb tokenel szinten jo havi kamat. Igy az egyuttesen boven megfelelo. Tozsde casinon allt a toke, alapvetoen sosem volt kihasznalva 1TBSZ sem, nem hogy 2. Igy lepni kellett, es ujra tervezni 
Igy nem lehet ramkiabslni, hogy Hathor pufferel, veszi, tomi.. mert legkissebb bufi traderek szintjere hoztam le magam.
Es ez tudatos dontes, nem csod, meg ilyenek.
Pont ellenkezoleg. Igy tudom a folyamatos ATHs szamlat biztositani.
Tomeges ingyen strand: felidezed mindig, amit en magam konstataltam, hogy a mi jo kis balaton parti szellos, tomeg nelkuli strandunkrol atmentunk Akarrattyara a baratainkhoz Covid idejen 2020nyaran, amikor feloldottak az utazasi tiltast, es ott ket strand van. Mindketto elegge tele van. A fizetos es nem fizetos is. Pont nem az ingyenesen voltunk, hanem 4en kifizettuk a belepot a tomeg helyre, ugyanis baratainknal ez a lehetoseg adodott, es ok "igenyesebbek", hogy kulturalt wcre tudjanak menni, lezuhanyozni, leulni kajalni stb.. oke. Oda mentunk. A kep azt a celt szolgalta, hogy mekkora tomeg van egy ilyen strandon covid idejen, eppen szabad kinyitas utan.
Alig talatunk szabad helyet 8unknak. Nem egy torolkozonyi helyet, hanem 3pokrocnyit egyben, normalis viz melletti reszen. Szoval ez nem a mi vsgyunk volt, hanem egy szitu, mikor meghiv valaki magahoz, es ide lehiv, es nem utasitod vissza.
Szamunkra a tarsasag, a jo kartyazas,.tarsasjatekozas, dumcsizas, gyerekek orome, hogy egyutt jatszottak, mi felnottek hogy jokat beszelgettunk, feledtette a tomeget, de ez egy szitu, mint amikor elmesz az etterembe, es sorban allsz a helyert fel orat, majd kihoznak a meno etteremben egy ragos hust es kozlod a pincerrel, hogy uram.. imadjuk ezt a helyet, de ez a hus fortelem... Erre kozli a pincer: tetszik latni mekkora sor all az ajto elott, sajnos a szakacs is kapokod, nem gyozi elkesziteni a hust megfeleloen..
Nem puffogni kell! Az nem viszi elore magat. Raadasul minden amit mond, egy nagy badarsag, de oriasi nagy badarsag.
Nem is tudom, hogy lehet ilyen kekeckedve, fintorogva elni..
Ez kihat a parkapcsolatra is ezt tudja? Maga biztosan tudja, mert ereznie kell
öntökiböki 2021. 10. 24. 02:36
Előzmény: #193  berlini
#194
Sztem olvass utána miről van szó, mert nemigen vagy képben.
berlini
berlini 2021. 10. 24. 01:45
Előzmény: #163  öntökiböki
#193
Irni tudsz. (Legalábbis sokat.)
Olvasni, tanulni, értelmezni kellene még egy kicsit.
Különösen ha tőzsdetopicokról van szó.
És akkor valamikor még ahhoz is esélyed lesz, hogy visszanyerd a sok elvesztett pénzt a tőzsdén.
öntökiböki 2021. 10. 24. 00:51
Előzmény: #191  öntökiböki
#192
Nagy ház, nyaralók, befektetett ingatlanok miközben Ingyenes tömegstrandon való pihenés, gomba lopás vacsira, stb. tényleg így néz ki egy sikeres tőzsdés. Érdekes, hogy a másik tag is a "nagy házzal" jött nekem korábban, milyen kicsi a világ !
öntökiböki 2021. 10. 21. 16:33
Előzmény: #190  Hathor
#191
Hat Orr megint nem figyelt, nekem tulajdonít olyan bux hati kérdéseket, melyeket nem én írtam, sőt a 'haccázezres kritikám is messze elkerülte a figyelmét. Végül - jobb híján -  személyeskedős ajánlatot tesz, de minő fájdalom, nem iszom és a határvidék is messze van tőlem, így meghagyom neki zsenge tinédzserkori élményeit, nem kérek belőle, mert engem már akkoriban is komolyabb dolgok érdekeltek. A "haccázezer annyira ismerős volt nekem, aztán rájöttem, hogy bizony ezt a sarki zöldséges hajtogatta annak idején, mint megélhetési költséget, hogy ennyit "kell" kereskednie a háztartás nem termelő tagságának ellátása érdekében. Nos, örömteli pillanat, hogy mesehőseink még a profit szerzésben is egyformán sikeresek, bux hati vagy dt nem probléma, akönyvalapú kereskedéssel ön is nyerhet 'haccázezret! Ez itt a reklám helye, ha kérdése van , hívja a bux hati mesterét !
Hathor
Hathor 2021. 10. 20. 22:46
Előzmény: #185  öntökiböki
#190
Öntő úr! Irtó nagy butaságokat beszêl, látik hatihoz nem konyít. Akkor minek parodizál belőle. Nagyon rossz ember ismerő, és csak a trollkodásra futja.
Pozicióiról 1et sem tudunk, de a kritikájáról folyamatosan. Látom azt sem követte hogy másfél hónapra 40% szinte csak hatival. Minek a tőke áttét? Mert Buxra nem lehet kereskedni, csak a tőkeáttétes 2112vel. Ez nem tőke kérdése! Index kereskedés!
Úgy ahogy van, bsdarság minden.
Inkább így on még két whiskeyt, és nézzen szét a szántóföldeken
öntökiböki 2021. 10. 20. 22:31
Előzmény: #187  öntökiböki
#189
A Fotós is töredelmes áhítattal számol be a sarki kofának, hogy minden elismerése ellenére sem igazán megy a könyvalapú kereskedés (vagyis egy pénzégetés amit művel), de még reménykedik, hogy ft-onkénti ficánkolással a hihetetlen nyerőbe fordulhat.
qpec 2021. 10. 20. 21:12
Előzmény: #187  öntökiböki
#188
Egyszerű a képlet,a sok berohadt papírt ki lehet szabadítani,a "csekélyke" cashel folytatni kell a gyűjtögetést .A "17-18 as beragadásaimmal már elkövettem ezt a manővert.Legalább mozog a tőke.Nem kell várni év végéig! Ha netán nyerő lesz,boldogság önti el a NAV -ot ,jut az adó visszafizetésre azoknak akiknek gavallérosan beígérte szeretettt vezérünk!
HS!!!!
öntökiböki 2021. 10. 20. 20:41
Előzmény: #186  öntökiböki
#187
Amit sokan sejtettünk eddig is, év végén komoly "adóoptimalizálásra" van kilátás a zöldség kiskereskedésben a megfogyatkozott kereslet miatt.
öntökiböki 2021. 10. 20. 20:32
Előzmény: #184  BrokerJozsi
#186
20 év alatt a tőke szépen fogyogat, így lett egyre inkább bux hati és tőkeáttét belőle.
öntökiböki 2021. 10. 20. 20:30
#185
Hat Orr protekciós kérvénye és a sarki zöldséges elkényeztetett unokájának értelmezési problémája a tanító néni megjegyzésére a fénypont. A buta szülői melldöngetés tipikus esetei, hogy majd ők eldöntik "mi a jó a gyereknek". Ahogy egyre ingatagabbá válik a tőzsde, úgy gyengül a napi eredmény is, lévén stratégia, taktika nélküli összevissza kötögetés könyvalapon, azaz amit éppen lát az 5-10-es könyvben. Nem véletlen, hogy nincs komoly tőkefelhalmozás a 20 éves tőzsdézés után, sem hatiban, sem idétlen forintonkénti kötegetésben.
BrokerJozsi
BrokerJozsi 2021. 10. 17. 10:45
Előzmény: #183  totoro
#184
Akinek folyamatosan ATH-n van a számlája, minek használ tőkeáttétet?
totoro
totoro 2021. 10. 17. 10:28
Előzmény: #182  öntökiböki
#183
Azért hatizom keveset, mert az egész embert kíván, kb. speciális üzem. Nem is az miatt, mert egyszerre kell a nagy blue-kkal képben lenni, és az indexsúlyuknak megfelelően kalkulálni, hanem azért mert folyamatosan változik a kamattartalom, nem követi az indexet szolga mód, van hogy plusz száz ponttal felette forog, van hogy 300-al alatta, tükrözi a hatiban kereskedők bux várakozásait is. Na ez az a pontja, amit bevallom mai napig nem tudok lekereskedni jól. A hatit most is követem, néha kötök is, de zömmel azért, mert akik ott kereskednek azok nem hülye gyerekek, és érdemes megnézni hogy mit gondolnak a piacról. Pl. pénteken, amikor vettem OTP-t 18800 körül, előtte ránéztem a hatira, hogy mit várnak a hatis fiúk. Mivel plusszos kamattartalommal forgott, ők optimisták, voltak, emelkedést vártak, ez nekem egy pozitív megerősítés volt. A tőkeáttéthez meg annyit, hogy Hathor kereskedik már vagy 20 éve, tisztában van a kockázatkezeléssel. Az lenne a hülyeség tőle, ha nem élne a tőkeáttét lehetőségével.
öntökiböki 2021. 10. 16. 23:37
Előzmény: #181  totoro
#182
Ahh, hogy a Random és nem az Erste, így természetesen visszajár neked 1 pont. Na de mi van a lényeges  kockázatkezeléssel és miért is hatizol keveset (valószínűleg ezzel összefüggésben, mert való igaz a költség egysége(!) olcsó a díjakat megtekintve)? Végül mi köze ennek a te több pénz forgatásodhoz, illetve hogy én mennyi pénzt láttam a tőzsdén ? Ez hasonló, mint amit az Ablakos adott elő, csak ő tulajdonlásban és jövedelemszerzésben hasonlítgatott, aminek van egy közismert szófordulata is, de érdemi magyarázat nem született.
totoro
totoro 2021. 10. 16. 22:45
Előzmény: #180  öntökiböki
#181

Kedves öntöböntő:
A hati bux ára a Randomnál 75Ft/ kontraktus. Azaz 150 ft a teljes költséggel megveszel egy jelen pillanatba 547 000 Ft értékű terméket. Mondj még egy terméket a bux-on, aminek ilyen alacsony a költsége??  Mit veszel 547 000Ft-os poziciót 150 Ft költséggel? Semmit. Én kurva keveset hatizok, de abban biztos vagyok, hogy több pénzt megforgattam már csak a hatiban, mint amennyit te valaha a BÉT-en.

friss hírek További hírek