Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKA  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shut-up
Shut-up 2020. 04. 19. 09:25
#40
Az emberek a pénztárcájukkal szavaznak. Ha nem lesz százezreknek munkája, meg nem nő a dolgozók fizetése, az mindig visszacsapódik a kormányra. Viki megmutathatja most, hogy mekkora vezér.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 04. 19. 09:20
Előzmény: #35  sanka
#39
Valamit írtál, de gondosan elkerülted arra a választ, hogy miért nyert kétszer egymás után Tarlós, amikor a gyökerek végig kisebbségben voltak.
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 04. 19. 09:17
Előzmény: #33  Dehogynincs
#38

Saját témákat vársz tőlük, és azt is, hogy a migránshelyzetet fideszkompatibilis módon mutassák be ("Amikor négyszázezer illegális migráns gázolt át rajtunk, akkor sem arról beszélt, hogy kerítés kell a megállításukhoz, hanem ünneplő tömegről zagyvált"). Hadd legyen erről más a véleményük.
 
Ferivel kapcsolatban: A nép nem azt értette meg, hogy elkúrta, hanem hogy azt  mondják hogy elkúrta mert mondta hogy elkúrta, meg azt hogy hajlamos a vulgáris megfogalmazásra, meg hogy táncolj Feri, nem azt mondták Feri, meg iszik a Feri meg bolond a Feri. Ez jobbára nem a cselekedeteiről szól hanem a tőle való félelemről. Gyakorlatilag Feri egy nem teljesen hatástalanított bomba, ezt érzi Viktor is.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 04. 19. 09:17
Előzmény: #29  valoigaz
#37

Nekem hiába hízelegsz, de elárulom, hogy a magánnyugdíjpénztárak kifosztása óta nem szavaztam e fideszre sőt előtte sem mindig.
Én úgy tolok ki az ellenzékkel, hogy nem szavazok a fideszre.
sanka 2020. 04. 19. 09:14
Előzmény: #34  Dehogynincs
#35
Valamilyen hatása lehetett, de azért már írtam, itt nem  a falusi gyökerek élnek többségében.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 04. 19. 09:10
Előzmény: #32  sanka
#34

Tarlós először az őszödi beszéd  kipattanása miatt nyert, talán még másodszor is amiatt, de harmadszor főleg a Borkai-faktor miatt vesztett.
Szerinted volt Borkai-faktor vagy csak hirtelen megvilágosodtak a fővárosi választók ingadozói, akik ráleltek a rettenthetetlen agyvelejű dk-ra?
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 04. 19. 09:04
Előzmény: #24  rockmaster
#33
Bruck Gábornak abban történetesen igaza van, a fideszes szavazók többsége szűken megélt világban él, bár nekem az mszp vagy a dk választóinak szellemi színvonalával is gondjaim vannak. Az ellenzéknek sajtó kellene. D209-nek igaza volt 2008-ban, amikor kijelentette, akinek saját tévére van szüksége, az vegyen magának egyet.
Az akkori Orbán akkor még azt követelte, hogy hozzanak létre két egyenrangú közszolgálati csatornát, melyek közül az egyiket az ellenzék irányíthatná.
A dk és az mszp helyében én egyszerűen eltűnnék, az ország érdekében.
Gyurcsány még ellenzékben sem képes a hüllőagyra hatni. Amikor négyszázezer illegális migráns gázolt át rajtunk, akkor sem arról beszélt, hogy kerítés kell a megállításukhoz, hanem ünneplő tömegről zagyvált.
A liberális elvek szépek és a kritikus tömeg alatt még akár műkodhetnek is. Csak az a baj, hogy Ázsia és Afrika ezt nem tudja és nemcsak saját kontinensüket szülik túl, hanem százmilliókat képesek rászülni a Földre és Európára.
Gyurcsánnyal az is baj, hogy az őszödi beszéd bármikor bevethető ellene. A hüllőagy annyit megért belőle, hogy baromira elkúrta. Az ő nyelvükön beszélt, ha nem is közvetlenül nekik, hanem az mszp főkolomposainak. De még az mszp nőtagozatának sem csípte a szemét, hogy ilyen rondán beszél a vezérük ebben a kurvaországban.
Ha az ellenzék demokratikus lenne, akkor a legelemibb követelése az volna, hogy műsoridőt kapjon a közszolgálati tévében és rádióban, ahol a saját témairól a saját szavaival beszélhetne. Erre a műsoridő meg is van. Még én is azonosítani tudom azt a részt a hírek helyén, ahol a leplezetlen ellenzékellenes kormánypropaganda tombol.
Ehhez persze kellenének saját témák is.
sanka 2020. 04. 19. 09:04
Előzmény: #28  Dehogynincs
#32
Te is tudod tahós miért nyert kétszer, nem mondtam azt, hogy Bp. csak ellenzéki, de reménykedem.
Törölt felhasználó 2020. 04. 19. 08:59
#31
diktaturát nem lehet legyözni az egyszercsak megbukik,de az még nem most van,
Törölt felhasználó 2020. 04. 19. 08:59
#30
20 évig lesz itt,csak ugy gyözhetö le ha hiveinek elege lesz belöle,vagy kimegy pár millo ember és addig marad mig lemond és uj választás,megdöntik máshogy nem megy .
valoigaz 2020. 04. 19. 08:43
Előzmény: #28  Dehogynincs
#29

Taplós pesta, pont az ilyen Gyurcsány-betegségben szenvedők miatt nyert 2x-is.
A szép az, hogy hála az égnek ez a fertőző betegség mára már meg állt és nem terjed, ráadásul egyre többen felépülnek ebből, köszönhetően Orbán doktor sikeres/ megfeszített munkájának.
A saját érdekedben remélem, hogy rád is a gyógyulás vár, fertőzni már nem tudsz, így hamarosan te is felépülhetsz.
Csak te nem veszed észre, hogy még mindig áldozata vagy ennek a fertőző járványnak, kívülállóknak ez világosan látszik.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 04. 19. 08:35
Előzmény: #22  sanka
#28
Aha. Már csak arra kell magyarázat, hogy Tarlós miért nyert az előző két önkormányzatin. Meg arra, hogy nemcsak Tarlós két ciklusában, hanem még most is van számos fideszes kerület.
sanka 2020. 04. 19. 08:10
Előzmény: #25  gombócból_is_sok
#27
Tetszik ahogy írsz DD, szerintm nem kell fanyalogni, mindenki kell az összefogáshoz, talàn akkor, de kételyeim vannak a leváltást illetően.
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 04. 19. 07:33
Előzmény: #23  sanka
#26
A nép ebben a pillanatban még nem annyira kér valóban, de a zsemle még csak most lesz igazán kicsi.
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 04. 19. 07:30
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#25
Hát engem a szituáció arra emlékeztet amikor valaki szórakozásból felbassza a kerítés mögött csaholó kutyát. Az odáig még mindenkinek megy. Ha azonban a kutya átugorja a kerítést, kettejük viszonya drámaian megváltozik. A kerítés jelen esetben az ellenzéki közmegegyezés hogy Gyurcsányt szerintük se. Jelenleg ilyen körülmények között jó Gyurcsány Orbánnak. Lehetne rosszabb is neki.
rockmaster 2020. 04. 19. 07:24
Előzmény: #21  Dehogynincs
#24
Az ellenzék helyében elkezdeném úgy csinálni a dolgokat, mintha már ők lennének hatalmon. Így egyrészt nem tűnik annyira élesnek a váltás, mert sok ember ettől fél, másrészt megmutatkozna, mi hiányzik az Orbán pártból: pl. a tárgyalókészség. Konferenciákat, egyeztetéseket kezdenék az országban minden fontos szervezettel, megbeszélni a problémákat, az eredményekről sajtótájékoztató és úgy beszélni, mintha hatalmon lennének, milyen intézkedéseket terveznek, kell meghozni, mikorra. Ez sok embert áthozna az ellenzék oldalára.
sanka 2020. 04. 19. 07:17
Előzmény: #22  sanka
#23
Egyébként nem hiszek a 2022- es fidesz leváltásban, ha egyáltalán lesznek választások, orbánc mindent ki fog használni, hogy hatalomban maradjon, a nép forradalmi hangulata egyenlő a nullával.
sanka 2020. 04. 19. 07:12
Előzmény: #21  Dehogynincs
#22
"Én viszont úgy látom, hogy itt Orbán hibázott óriásit. Annyira félt Győr elvesztésétől, hogy ezért beáldozta Budapestet is"
Ugyan már, Bp- en nem idióta birkák élnek, elegük van a fideszből, ezért bukot meg tahós. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 04. 19. 06:42
#21
"Gyurcsány mellett megjelent egy új politikusi csapat: Cseh Kata, Donáth Anna, Dobrev Klára, Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor, Fekete-Győr András, és még egy tucat új polgármester. Kétségtelen, hogy ezen a listán nem szerepel Churchill, de azt nyugodtan elhiheti mindenki, hogy a lista bármelyik szereplője jobb miniszterelnök volna Orbánnál."
Mellett? Mit jelent a mellett? Ők jórészt a dk mellett és ellene jelentek meg és nem a dk-ban.
Dobrev tényleg dk-s, de az ő esetében igazabbnak tűnik az, hogy az Apró-klánban jelent meg Gyurcsány.
Az is elgondolkoztató, hogy a fölsoroltak nem vagy nemcsak Orbánnál lennének jobb miniszterelnökök, hanem Gyurcsánynál is.
Az ellenzék az őszi önkormányzati választásokon jól vagy jobban szerepelt,  rettentően okosnak hiszi magát és még a Borkai-faktor puszta létét is szereti tagadni.
Én viszont úgy látom, hogy itt Orbán hibázott óriásit. Annyira félt Győr elvesztésétől, hogy ezért beáldozta Budapestet is. Pedig Tarlós a kampány végén könyörgött Borkainak, hogy lépjen vissza, mert még most sincs késő.
Az ellenzéknek borkaizsoltokat kell találnia a fideszesek között. Itt inkább a bőség zavarával kell küzdeni, hogy a maradék söpredékből kiválasszák a legborkaizsoltosabbat.
Nem fogok sem Gyurcsányra szavazni, sem pedig azokra, akik vele összeállnak.
Ősszel is eszerint szavaztam és kiderült, hogy Budapesten az ellenzéki tábor nélkülem is elég erős.
Nekem sokkal inkább tetszenek azok a forgatókönyvek, álmok, vágyálmok, rémálmok, lázálmok, amelyekben az áporodott hatalom és elhasználódott ellenzék együtt bukik.
Bruck Gábor ugyanolyan ügyesen és aljasan fogalmaz, mint egy vérbeli politikus. Tesz ugyan néhány nyilvánvalóan igaz állítást, de végső soron Gyurcsányt akarja lenyomni a torkunkon. Nem demokráciát, Európát, jogállamot, piacgazdaságot akar, hanem a hüllőagyúakat akarja orbáni módon vagy Orbánnál jobban átverni.
A birkákat és a hüllőket nem kifizetődő lebirkázni és lehüllőzni, de tényleg az a szomorú valóság, hogy a birkák és hüllők döntenek. Millió birka és hüllő van, amelyik már bölcsen szavazott mindkét oldalra.

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek