Megfogadtam, hogy 2000 alatt nem fogok írni, viszont a múlt hét csütörtöki és pénteki vételek már elég jól néznek ki, de még szvsz lesz tér bőven felfelé, az idő meg majd eldönti, hogy jól gondolkodtunk-e... Ráadásul nagyon leverték a papírt a bizonytalanság és a nagy csend miatt, de valószínűleg ez volt a céljuk, mivel a cégben nem változott túl sok minden.... csak esetleg pár állami átvilágítás indult a tisztánlátás miatt. Így én személy szerint már várok valami összeborulást és pár megnyugtató nyilatkozatokat a felektől. Jövőhéten egy kis nyaralás, irány Tropea (akkor pedig mindig megy 🚀+🐂+🚀 az éppen tartott papírom, a népi megfigyelések alapján 😅) Kitartást és jó döntéseket mindenkinek! 🤞
én is még a hitetlenkedők között vagyok, uh csak napizgatok a 4ig-gel, de a mai napot egyenlőre kockázatosnak találom. Reggel volt egy 10000es tétel 1970-en, azóta apróbb kötéseket látok.
Igen. szerintem így lesz és erről írogattam már régóta. Páran most keserűen nézik az emelkedést, pedig ez csak a kezdet. Mire minden kiderül már 3000 felett leszünk. Azt nem tudom, hogy 1 hónap, vagy 6, de nekem mindegy. 2044ft és 96milla Ennyi elég is mára. Ráérünk! Alig van eladó 2100ig. Ugye, ugye mondtam, hogy ahogy esett, úgy majd mehet is fel, komolyabb hírek nélkül.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.