"Nem vagyok elégedett, ez egy kis lépés volt tőlük a helyes irányba" - mondta Fekete János, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke tegnap az MTV Este című műsorában a tegnapi 25 bp-os jegybanki kamatcsökkentés kommentálásaként. Fekete szerint szoros az összefüggés a Monetáris Tanács kibővítése és az azóta minden hónapban bekövetkező kamatcsökkentések között, és véleménye szerint ez így helyes.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=56576
Tudom... de ezt úgy általánosságban írtam. Jövőhéten meg úgysem leszek... Megyek görögbe... . Arp! Sz.-B. A. Biztosan örülni fog az új papír ötletének... Amúgy sem dolgozik eleget...:S
spade én ezzel a szoknya szoknya nélkülire dologra a "szoknyás kislányra" reagáltam kicsit viccesen...volt utána egy ilyen valami :-), amit te nem tudom minek értelmeztél...
ezt mondjuk enm értem, mert én épp az ellenkezőjét írtam, végre egy nő stb..telefonszex nélkül egy apró szójátékkel amit mint arp-nek leírtam, hogy lehet értelmezni mint mindent többféleképpen, kinek-kinek szájíze szerint, olvad el az ez előtti válaszomat, azt hiszem én épp a mellett voltam, hogy több nő legyen értelmesek ha lehet, bár ebből elkelne az ellenkező nemből is több. mire az ezt megelőzőt leírtam én is látom mi keveredett ki belőle, sajnálom...
Sztem azért a telefon témát nem kellene túlzottan mellre szivni... A telefonsex felvetése részemről egy parabola volt arra nézve hogy tök hülyeség olyat kérdezni a netfórumban hogy valaki szoknya nélkül vagy szoknyában ül-e a gép előtt. A hasonlat jó ötletnek tünt, lehet hogy csak én értettem meg ???
TTT, ha választanom kell, hogy csak olvasom a fórumokat, és normálisak vagytok - vagy hogy aktívan részt veszek, és erre a telefonszex örömeiről kezdtek el fantáziálni... akkor inkább soha többet be nem teszem ide a lábam...(betüm)
Hátha akkor többen moderálnák magukat, elfogult vélekedésüket, mert az arcukat is adnák, bár aki annyire kocskagondolkodású, hogy a tényeket nagy ívben lesz@arja, ebben sem vagyok már olyan biztos... Ne tedd, akkor az egyetlen szoknyás is eltűnik. Én jobban szeretem a lányokat és úgy sejtem vagyunk ezzel néhányan. Pl.:arp is :-) látod ahogy kicsit normálisabb a hangvétel és tudjuk, hogy egy nő is van a körünkben (szoknyában vagy nadrágban), egyesknek mindjárt a telefonszex jut az eszükbe...gazdasági fórumon....hát végül is a szexipar is része... arp, hát attól függ melyik verzió, mert lehet úgy is értelmezni, ahogy szerintem mindketten értelmeztük, meg úgyis, hogy esetleg nem szoknyában, hanem nadrágban...:-)
Aki ilyen az elég hamar kiderül és hiteltelenné válik.Még azt is eltudom képzelni,vannak hivatásos fórumozok az interneten akik ezért kapják a fizetést.
Törölt felhasználó2005. 07. 21. 11:14
Köszi fiúk... Inkább öljétek egymást a politikán... Ez így elég ízléstelen fordulatot vett...
Fekete János: "hogy az ország el van adósodva? - ez hazugság!"
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=56576