Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 04. 30. 14:30

Humor  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 07. 03. 09:59
#756
A hanyatló nyugaton sem mindenki vevő az lmbtq propagandára
https://www.youtube.com/watch?v=dIlFYHWR-8M
dexter-atya
dexter-atya 2022. 07. 02. 20:13
#755
Egy kolostorban élt egy pap, akinek minden este egy apáca segített a kádban fürdeni. Egyik reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá:
- Tisztelendő anyám, üdvözültem!- Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér?
- Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e.
- A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya. 
- És mi történt még?
- Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt.
- A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya. Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és 10 éve fújatja velem!
dexter-atya
dexter-atya 2022. 06. 30. 11:57
#747
dexter-atya
dexter-atya 2022. 06. 28. 17:04
#742
“Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettőjükre rájön a pisilhetnék. 
Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat. Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet. Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának: 
- Te komám, nem tudom hol voltak tegnap éjjel a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza! 
- Az semmi! - mondja a másik. 
- Akkor, te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy : "Sosem felejtünk el - a helyi tűzoltóőrs!"

Topik gazda

bestchoice
2 2 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek