Topiknyitó: Portfolio 2018. 01. 30. 21:33

Az összes kriptodevizás reklámot betiltja a Facebook  

Ugrás a cikkhez
A Facebook bejelentette, hogy minden olyan reklámot letilt, amely a kriptodevizákhoz kapcsolódó pénzügyi termékekrõl és ICO-król szól - számol be a hírrõl a Reuters. A kriptodevizákban rejlõ lehetõségekrõl és kockázatokról
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gyula1971
gyula1971 2018. 01. 31. 12:03
Előzmény: #2  upgrayeddAKS
#7
Sok helyen volt eddig pedig ilyen reklám,nem baj,ha betiltják.
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2018. 01. 30. 22:37
Előzmény: #4  upgrayeddAKS
#6
OK , megnyugodtam :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2018. 01. 30. 21:57
#5
Mára léptem... a panaszokkal kéretik a FB ügyfélszolgálathoz fáradni :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2018. 01. 30. 21:54
Előzmény: #3  _Bekre_Pal_
#4
Nem írtam ilyet... de (amennyiben a bitkanyi jó termék) az olvasók "elzárása" a mainstream médiától káros az olvasónak. Ugyanakkor a bitkanyival kapcsolatos cégek nem hirdetnek a FB-on, de a többi cég igen. Pláne, hogy min. az egyik bitkanyi, a TRON (ami amúgy sztem elég tré, de ez magánvélemény) konkurenciája a FB-nak. Szóval a FB nem nyer semmit, ha a FB-ozók rácuppannak e termékkörre, viszont szinte borítékolhatóan veszíteni fog vele... ez a dolgok egyik része.
Eközben ugye azt is figyelembe kell venni, hogy maradnia kell lúzereknek is, akik falják az idióta reklámokat, stb. Megint csak nem jó a FB-nak, ha a userei / loserei rácuppannak... nagyjából ennyit akartam kibökni, nem a pitkernes-konteós izémizét. Ja, és a jegybankárok shitshow-ja a kriptoizék világa :)  (Na ez viszont tényleg pitkernes volt...)
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2018. 01. 30. 21:41
Előzmény: #2  upgrayeddAKS
#3
úgy véled, hogy az amerikai mészároslőrinc azt akarja, hogy mari néni ne tudjon a mostani 10kusd árfolyamú bitkanyiból venni meggazdagodás céljából, mert ha nem látja az idővonalon, akkor azt hiszi, hogy nincs is? ha mari néni csak az idővonaláról értesülne a bitkanyiról, akkor én is azt gondolom, hogy óvjuk meg a hülyeségtől, mert akkor marinéni sajnos hülye hozzá. csak azt nem értem még, hogy miért kell ilyen fondorlatosan eltitkolni a nép elől az ilyen eszközök létezését. Ha az emberek nem olvasnak róluk a facebookon, akkor lemegy az árfolyamuk, cukerberg all in beszáll és visszaengedik az idővonalra a reklámokat, azt lesz durva long?  ez a legjobb konteó mára, pedig tele vagyunk fidesztrollal, azok baromi kreatívban tolják, de alulmaradtak :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2018. 01. 30. 21:33
Előzmény: #1  portfolio
#2
A bináris opciókat min. 5 éve agyonreklámozzák mindenhol, a FB meg csak most vette volna észre? :) Nekem úgy tűnik, hogy azt akarják megint a "nagyurak", hogy a "pórnép" kimaradjon a kriptopénzekből... persze jókat is tudnak azok zakózni, azt elismerem... nem való az sokaknak. De mióta viseli a szívén egy cég a "pórnép" sorsát? :) Olyan gyanús nekem ez a voluntarista megközelítés... :)

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek