Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 13:28

Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen  

Egyre aktuálisabb a téma,hiába próbálja tagadni,elbagatellizálni a balliberális ellenzék.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bigyula 2018. 01. 23. 11:53
Előzmény: #2108  -pny
#2120
Brüsszelt speciel 2010-óta támadják Orbánék. Lásd "szabadságharc".
Törölt felhasználó 2018. 01. 23. 11:53
Előzmény: #2115  wjani
#2119
Persze,hogy a határon túli magyarok a célközössége a legális migrációnak,csak signal szeretné úgy beállítani,hogy "lám,lám korábban támogatta a migrációt a kormány,most meg nem!",közben kizárólag a határon túli magyarok migrációjára vonatkozik.Ébresztő signal,persze a szokásos ferdítésedet megszoktuk már,hogy alá ásd a kormány egyértelmű,és megcáfolhatatlan álláspontját a migrációban.
-pny
-pny 2018. 01. 23. 11:50
Előzmény: #2112  signal2
#2118
Szépen lassan kiderül, hogy Orbánék csak itthon harcolnak az EU ellen, hogy a híveket harcba lehessen szólítani...
signal2
signal2 2018. 01. 23. 11:40
Előzmény: #2115  wjani
#2117
Leszarom, ezt írta le. Pont. Azzal egyetértek, ami ott van.
wjani 2018. 01. 23. 11:36
Előzmény: #2114  signal2
#2116
Szerinted menekült áthelyezhető egyik országból a másik országba?
wjani 2018. 01. 23. 11:35
Előzmény: #2112  signal2
#2115
Ez egy általános stratégia amit azért kell kidolgozni, hogy hozzá tudjon férni a kormány ehhez a területhez rendelt eu pénzalapokhoz. Azt hittem ez érthető.A kormány első számú célközössége a migráció területéről pedig ők.
.
""CélkitűzésekII/1.
 Magyar nemzetiségű, magyarul beszélő, de magyar állampolgársággal nemrendelkező személyek számára a legkedvezőbb elbánást kell biztosítani avízumkiadás során.Részletes célkitűzések, támogató intézkedések: Konzultáció folytatása a határon túli magyarokat képviselő szervezetekkel arról,hogy milyen nehézségekkel szembesülnek a vízumkérelmezés során;
signal2
signal2 2018. 01. 23. 11:25
Előzmény: #2110  mityu2
#2114
Ebben két ténymegállapításon kívül ("jogi-technikai vita van" és "következetesen visszautasítja") mi a támadás? Ha te ezt gondolod támadásnak, és pl. az "Állítsuk meg Brüsszelt" kampányt meg nem, akkor nincs miről vitáznunk, mert nem egy nyelvet beszélünk. 
signal2
signal2 2018. 01. 23. 11:22
Előzmény: #2107  mityu2
#2113
#2104, már olvasni sem tudsz?
signal2
signal2 2018. 01. 23. 11:20
Előzmény: #2100  wjani
#2112
http://belugyialapok.hu/alapok/sites/default/files/MMIA_.pdf
"Magyarország Migrációs Stratégiája (a továbbiakban: stratégia) legfontosabb rendeltetése, hogy az Európai Unió e tárgyban megfogalmazott jogszabályait, elvárásait és ajánlásait figyelemmel kísérve, Magyarország külkapcsolati, nemzetpolitikai, nemzetgazdasági és nemzetbiztonsági érdekeit szem előtt tartva, egységes dokumentumba foglalja mindazokat a körülményeket, amelyekre az ország területén megjelenő migrációval kapcsolatos jogalkotási feladatok és a hatályos jogi szabályozás érvényesülése (jogalkalmazás) során tekintettel kell lenni." 
"A stratégia kialakításának elméleti alapja, hogy Magyarország a területén megjelenő migráció szabályozása és ellenőrzése során  egyrészt támogatja a legális migráció minden formáját, jogi eszközei révén lehetőséget biztosít a huzamos idejű tartózkodásra, a letelepedésre, a magyar állampolgárság megszerzésére (honosításra)." - tényleg?  - Jó tudni.
"másrészt eleget tesz menekültügyi nemzetközi és európai uniós kötelezettségeinek"
"végül hatékony kommunikációval elősegíti, hogy a társadalom tagjai hiteles információhoz jussanak a migrációs folyamatokról" -wohhahaha! Még idézni sem tudtak helyesen a konzultációban
"A hazai népességfogyás és alacsony foglalkoztatottság mellett a növekedést, az újraelosztást, a nyugellátás fenntarthatóságát a képzett munkaerő ellenőrzött bevándorlása is segítheti" - nahát, Orbán-párti vagyok
"A fentiek mellett azonban tekintettel kell lenni arra is, hogy Magyarország az Európai Unió tagállamaként bizonyos migrációhoz kapcsolódó hatásköreit közösen gyakorolja az uniós tagállamokkal."
"Magyarország uniós tagsága emellett azt is jelenti, hogy hazánk érdekeinek megfelelően aktívan formálja az unió migrációs szakpolitikáját, tevékenyen közreműködik az uniós jogalkotásban, és együttműködik a tagállamokkal, uniós intézményekkel az uniós jog átültetése, alkalmazása során."
"A civil szervezetek felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a kormányzat számára, " - mik vannak?
"Magyarországnak vonzó célponttá kell válnia a nemzetgazdaság szempontjából hasznos tevékenységet végzők (pl. magasan képzett munkavállalók) számára."
"Az Európai Unió támogatása abban, hogy külkapcsolatai alakítása során minél gyakrabban éljen a vízumkönnyítési megállapodások adta lehetőséggel."
"Nemzetgazdasági, valamint demográfiai indokokból is szükséges élénkíteni az országba gazdasági céllal, keresőtevékenység folytatásával, valamint tudásalapú migráció érdekében beutazók körét és számát,"
"ugyanakkor különös tekintettel a magyar munkaerő egyes szektorokban fokozottabban jelentkező kivándorlására, szükséges a további migráns munkaerő fogadása."
"Az Európai Unió mindenkori migrációs politikáját meghatározó célkitűzései a legális és az illegális migrációt szoros összefüggésben kezelik. Hangsúlyozott szerepet kap az illegális bevándorlás elleni küzdelem, a határellenőrzések hatékonyságának fokozása, valamint a származási és tranzit országokkal való globális partnerség kialakítása révén. " - ezt is a magyar kormány írja
"Az Európai Unió tagjaként Magyarország aktívan részt vesz a Közös Európai Menekültügyi Rendszer kiépítésében. Ennek célja, hogy az EU a „nemzetközi védelem egységes övezetévé” váljon, a tagállamok menekültügyi eljárásait egységesítse, illetve egységes menekülti és oltalmazotti státuszt hozzon létre, és azonos szintű befogadási feltételeket biztosítson a védelmet kérelmezőknek, és az azt élvezőknek. E célok megvalósításához szükséges uniós szintű jogalkotás 2013 első felében lezárult," - nemzeti hatáskör, mi?
"A nemzetközi szolidaritásba történő bekapcsolódás révén segítség nyújtása a nagy migrációs nyomásnak kitett országok részére. " - ezt aztán faszán teljesítjük...
"Magyarországnak törekednie kell arra, hogy azon külföldiek számára, akik a szükséges jogszabályi feltételek teljesítése mellett, hosszabb távon itt kívánnak letelepedni, a sikeres társadalmi beilleszkedéshez segítséget nyújtson. Ezen túl, arra is törekedni kell, hogy az itt letelepedő külföldiek nemcsak Magyarország, hanem az Európai Unió hasznos lakosai legyenek, elősegítve, hogy az uniós tagságból fakadó előnyökkel minél nagyobb mértékben élni tudjanak."
"Az integrációs stratégia kidolgozott integrációs programokat tartalmazzon a migránsok beilleszkedéséhez, figyelembe véve a már meglévő migráns közösségek fővárosi és országos eloszlását, létrehozva az integráció hálózatát, megvizsgálva más tagállamok mintájára egy kvótarendszer kidolgozásának lehetőségét," !!!
Ezennel megismerhettük a magyar kormány Migrációs Stratégiáját!
-pny
-pny 2018. 01. 23. 11:13
Előzmény: #2110  mityu2
#2111
Ebben se habzó szájat nem találok, se azt, hogy az EU támadna minket. Ez ugyanarról szól, amit én írtam: Orbánék támadják az EU-t.
.
Miközben tavaly befogadtak 1300 muszlim menekültet, azaz gyakorlatilag végrehajtották azt, ami ellen a propagandát folytatják, csak éppen olyan bután, hogy nem számít a kvótába...
.
Orbánt a legkevésbé sem érdekli az ország sorsa, csak a ti hergelésetek, hogy hatalomban tartsátom.
mityu2 2018. 01. 23. 11:09
Előzmény: #2108  -pny
#2110
MÁR MEGINT HAZUDSZ!!!
Az Európai Parlament liberális frakcióját vezető Guy Verhofstadt habzó szájjal támadja Orbánt a parlamentben
2017 Orbán:"Mint mondta az EU és a magyar kormány között technikai-jogi vita folyik, amelynek gyökere valójában az, hogy a magyar vezetés következetesen visszautasítja a bevándorlók elosztásával kapcsolatos brüsszeli tervet."
wjani 2018. 01. 23. 10:49
Előzmény: #2105  signal2
#2109
A lényeg:
.
"CélkitűzésekII/1.
 Magyar nemzetiségű, magyarul beszélő, de magyar állampolgársággal nemrendelkező személyek számára a legkedvezőbb elbánást kell biztosítani avízumkiadás során.Részletes célkitűzések, támogató intézkedések: Konzultáció folytatása a határon túli magyarokat képviselő szervezetekkel arról,hogy milyen nehézségekkel szembesülnek a vízumkérelmezés során; Támogató dokumentumként a lehető legszélesebb körben elfogadni amagyarországi tartózkodás célját alátámasztó dokumentumokat.E tekintetben érdemes figyelembe venni a nemzetpolitikai célkitűzéseket, valamintösszhangot teremteni az e területen megfogalmazott nemzetpolitikai stratégiaitörekvésekkel. Ezen lépést követően, ennek hiányában beszélhetünk csak a fenticélkitűzés megvalósításáról.A fenti célkitűzés érdekében rendszeres konzultációkra van szükség a diaszpóraszerinti országokban. Emellett biztosítani kell, hogy a vízumeljárásban résztvevőhatóságok számára, hogy a magyar nemzetiségű, magyarul beszélő, de magyarállampolgársággal nem rendelkező személyek részére az egyéni mérlegelés alapján alegkedvezőbb elbánás elvét érvényesítsék a vízumeljárásban (pozitív diszkrimináció).Szükséges a konzuli tisztviselők és az idegenrendészeti szakemberek képzése, aképzési anyag kidolgozása és továbbfejlesztése."
-pny
-pny 2018. 01. 23. 10:48
Előzmény: #2101  mityu2
#2108
“miért támadja az Unió vezetése a magyar migrációs politikát??”
.
Fordítva ülsz a lovon: az EU nem támad semmit, Orbánék nyomnak 3 éve propagandát és uszítanak Brüsszel, Soros és a migránsok ellen féligazságokkal, ill. teljes hazugságokkal.
.
Tudod, volt ilyen plakát: “Állítsuk meg Brüsszelt!”. Akkor miért akarod bekamuzni, hogy az EU támad minket?
.
És ehhez képest Orbánék tavaly gyakorlatilag végrehajtották a kvótát az 1300 muszlim menekült befogadásával, csak olyan ostoba módon, hogy az nem számít bele.
mityu2 2018. 01. 23. 10:45
#2107
signal
várom a választ,
miért támadja az Unió vezetése a magyar migrációs politikát??
wjani 2018. 01. 23. 10:43
Előzmény: #2105  signal2
#2106
Már máshová is bemásoltad!  :)
Nem emlékszel rá?
signal2
signal2 2018. 01. 23. 10:41
Előzmény: #2103  wjani
#2105
Ennyi idő alatt nem olvashattad el. Szólj, ha végeztél.
signal2
signal2 2018. 01. 23. 10:41
Előzmény: #2101  mityu2
#2104
1. nem azt hajtja végre, amit 2013-ban leírt stratégiaként
2. hazudozik
wjani 2018. 01. 23. 10:39
Előzmény: #2098  signal2
#2103
Szerinted menekült áthelyezhető egyik országból a másik országba?
wjani 2018. 01. 23. 10:38
Előzmény: #2098  signal2
#2102
Magyarország a magyar migrációs és bevándorlási elképzelését akarja  megvalósítani.
Ez miért baj?
Nemzeti hatáskörben marad a csatlakozásunk után ez a terület.
mityu2 2018. 01. 23. 10:37
Előzmény: #2097  signal2
#2101
várom a választ,
miért támadja az Unió vezetése a magyar migrációs politikát??

Topik gazda

Simeone
Simeone
2 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek