Topiknyitó: pampa 2017. 10. 25. 08:47

VÁLASZTÁS 2018  

MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rockmaster 2018. 02. 14. 16:40
Előzmény: #179  rockmaster
#180

Cseszik elküldeni a linket...
A stooq-on a Földgáz árfolyamát nézve mintha én mást látnék :)))
rockmaster 2018. 02. 14. 16:39
Előzmény: #178  Vazsmegyei
#179
Még mindig így gondolod? :))))
Vazsmegyei 2018. 02. 14. 16:05
Előzmény: #177  rockmaster
#178
A nagyívű gondolatokkal az a probléma, hogy a gáz világpiaci ára "nálatok" csak CSÖKKENT! Mindig akkor jön meg a kedvetek a világpiaci gáz ár csökkenésről beszámolni, amikor tényleg esik! 
Szeretném látni mikor írjátok azt is ekkora képpel, amikor EMELKEDETT a világpiaci gáz ár!! Eképpen veszett el a hitelességetek a gáz világpiaci áráról, összevetve a "rezsi" árral! Tarthatatlan ez a propagandátok, ha objektíven írjátok!
rockmaster 2018. 02. 14. 15:39
Előzmény: #176  madxa
#177
"Európában a magyar családok jutnak a harmadik legalacsonyabb átlagáron a gázhoz" --> ezekszerint korábban még jobb volt a helyzet, hiszen máshol most jobban csökkent az ár, tehát szorulunk hátrafelé."A Fidesz-frakció reagálásában kiemelték, azok a szocialisták beszélnek, akik a választási kampányukban azt ígérték, hogy nem lesz gázáremelés, aztán kormányra kerülve háromszorosára emelték a gáz árát." --> azzal ne foglalkozz, hogy a szegények támogatást kaptak, ami most nincs, valamint aki többet fogyasztott, az igenis arányaiban többet fizetett, ösztönözve a spórolást.
madxa 2018. 02. 14. 15:17
Előzmény: #175  rockmaster
#176
Európában a magyar családok jutnak a harmadik legalacsonyabb átlagáron a gázhoz – reagált a Fidesz-frakció szerdán Tóth Bertalan MSZP-s politikus kijelentéseire.
A szocialista frakcióvezető előzőleg azt mondta, hogy a Fidesz nyerészkedett a rezsicsökkentéssel, 2013 és 2017 között a becslések szerint összesen hetvenezer forintot vettek ki a magyar családok zsebéből azzal, hogy „az indokoltnál magasabban határozták meg a gáz árát”.
A Fidesz-frakció reagálásában kiemelték, azok a szocialisták beszélnek, akik a választási kampányukban azt ígérték, hogy nem lesz gázáremelés, aztán kormányra kerülve háromszorosára emelték a gáz árát.
„A rezsicsökkentéssel a gáz ára átlagosan 25 százalékkal csökkent, és a rezsicsökkentés eredményét ötödik éve megvédjük” – írták, jelezve, a fogyasztók minden egyes gázszámlán láthatják, hogy eddig mennyit spóroltak a rezsicsökkentéssel."
rockmaster 2018. 02. 14. 14:51
Előzmény: #174  madxa
#175
14:36 | Bukhattak a rezsicsökkentésen a magyar fogyasztók
Rezsicsökkentés!
3200 befogadott migráns!
Tiborcz!
madxa 2018. 02. 14. 14:27
Előzmény: #173  Czvetkovics
#174
"AGGÓDHAT AZ MSZP A BEJUTÁSI KÜSZÖB MIATT
Bákonyi Ádám
Kétséges, hogy az MSZP bejut-e a következő Országgyűlésbe a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint. A párt mélyrepüléséből a Jobbik profitálhat, a szocialisták már-már szándékosnak tűnő gyöngyösi belharca pedig egyértelműen Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kedvez.
A teljes népesség körében csupán 8, és a biztos pártválasztók között is éppen 10 százalékos az MSZP támogatottsága – derül ki az Idea Intézet januári felméréséből, amelyet az Atv.hu közölt.
 Az eredmény azért figyelemreméltó, mert a szocialistáknak öt helyett tíz százalékot kell elérniük a parlamentbe jutáshoz, miután úgy döntöttek, hogy közös listát állítanak a Párbeszéddel.
Az MSZP-vel való közösködést végül elutasító Gyurcsány Ferencék jelenleg viszonylag biztonságban érezhetik magukat, miután a teljes népességben 8, míg a biztos választók között 12 százalékos támogatottságot élveznek. Ugyanebben a bontásban a Jobbik 14-17, az LMP 5-6, az Együtt 2-3, a Párbeszéd 1-1, míg a Momentum 1-2 százalékon áll.
Az Idea szerint a Fidesz továbbra is fölényesen vezet, a nagyobbik kormánypárt a teljes népesség körében 33, a biztos pártválasztók között pedig 40 százalékos támogatottságot élvez, utóbbi ráadásul 2 százalékos növekedést jelent.
Az elemzésből kiderült az is, hogy a baloldali pártválasztók 45 százaléka támogatná saját jelöltjének a visszalépését a Jobbik javára a kormánypárti induló legyőzése érdekében, ha utóbbi az esélyesebb, sőt 34 százalékuk még szavazni is hajlandó lenne Vona Gáborékra.
Mindezek tükrében nyer értelmet, hogy az MSZP Gyöngyösön lényegében visszalépésre kényszerítette saját, a városban köztiszteletben álló jelöltjét, Hiesz György polgármestert, helyette Fodor Gábort akarta indítani.
Bár a helyi szocialisták végül elzavarták a Liberálisok elnökét, az MSZP-nek a mai napig nincs hivatalos jelöltje a Heves megyei 2. számú választókerületben, ahol viszont Vona Gábor is indul.
Azzal, hogy Hieszt ellehetetlenítették, a szocialisták a Jobbik elnökének kedveznek, aki 2014-ben mind­össze egy százalékponttal maradt le a fideszes indulóval, Horváth Lászlóval szemben, aki immár ötödik ciklusát tölti az Országgyűlésben. Mivel Vona mára 9 százalékponttal áll rosszabbul, mint négy évvel ezelőtt, kapóra jön számára az egyre gyengébb mezőny, és így akár baloldali szavazatokra is számíthat.
A napokban egy vitaesten Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is kijelentette, hogy visszalépne a Jobbik jelöltje, Losonczy Pál javára, ha ő lenne az esélyesebb saját választókerületé­ben, Budapest belvárosában.
Mindeközben a Fidesz-frakció szóvivője kijelentette: egyre bizonyosabb, hogy Karácsony Gergely valójában Soros György miniszterelnök-jelöltje. Halász János hangsúlyozta: Karácsonyék nemcsak itthon támadják a határzárat és a határvédelmet, hanem az Európai Parlamentben is tizennégy alkalommal szavaztak a migráció mellett, és elsőként támadták meg a bíróságon a kormány kötelező betelepítési kvótákról szóló népszavazási kezdeményezését."
Czvetkovics 2018. 02. 14. 09:35
Előzmény: #172  signal2
#173
Én nem kívántam foglalkozni azzal, hogy melyik "oldalnak" van igaza. Ráadásul én alapvetően nem is fogyasztom a kormánypárti médiát, azt sem tartom semmivel jobbnak, mint az általam idézetteket. Jellemzően akor olvasok bele, ha valaki hivatkozik a rá. Hozzáteszem, hogy amikor a Fidesz ellenzékben volt, az akkori ellenzéki média semmivel sem volt különb a jelenleginél, sőt! Az érdekes az, hogy akkor is hasonló vitákat folytattam, számtalanszor próbáltam megvédeni kormányzati intézkedéseket, amelyek érdekes módon a mai napig hatályban vannak, de akkor a jobb oldal kiáltott ki ellenségnek.
.
Meg van nekem is a véleményem a (közpénzből hirtelen gazdagodott) NER lovagokról. Amelyik törvényt sértett - valószínűleg az összes -, börtönben a helye, és felőlem hívhatják azt Tiborcznak, vagy bárkinek.
signal2
signal2 2018. 02. 14. 09:06
Előzmény: #171  Czvetkovics
#172
Igen, például ezekből tudhattad meg az önkormányzati DK-s képviselő lakásmutyiját, és egyéb baloldali balfaszságokat is.
Linkeltem már ide elemzéseket arról, hogy ezek a médiák bemutatják a kormánypárti álláspontot is, folyamatosan közzéteszik a fideszes és kormányzati nyilatkozatokat. Míg a közmédia, a Ripost és sz origo még olyan esetben is elszabotálja nyilatkozat közzétételét, amikor valamelyik ellenzéki képviselőt sároznak be, és ő arra kíván reagálni. A Ripost és origo stílusa emellett még a legalja, amikor ki van nekik adva, hogy valakit támadni kell.Bármilyen hazugságot ismételgetnek 1-2 hétig napi több alkalommal. Igaz emiatt már perkáltak is eleget: Spédernek kb. 5 millió, Vonának 3,5 millió, Gulyásnak 3 millió. Tehát bizonyítványuk van arról, hogy adott esetben gátlástalanul hazudoznak a kijelölt személyről. 
Czvetkovics 2018. 02. 14. 08:59
Előzmény: #154  Gaguse
#171
Ja, és nekem is vannak olyan ismerőseim, Ők anti-narancssárga ködben élnek, és ugyanazt mantrázzák ami az alábbi médiákban is non-stop megy:
- 444.hu
- hvg.hu
- index.hu
- Atv
- Kubradió
- Rtl Klub
stb. Elég csak egy kicsit hallgatni őket, és nem is szükséges az említett médiákat fogyasztani. Persze Ők nem mulasztják el megjegyezni minden alkalommal, hogy a narancssárga ködben élők agymosottak, stb.
.
Biztos vagy benne, hogy az egyetemes igazságnak Ti vagytok a birtokosai?
lenovo
lenovo 2018. 02. 14. 08:52
Előzmény: #169  Czvetkovics
#170
Tisztelt Admin!
Kérem szüntesse meg ezt a topikot, mert semmilyen más célt nem szolgál, mint jó magyar embereket ugraszt egymásnak. Olyanokat, akik a tőzsdéről egyéb más körülmények között intellektuális kommunikációra is képesek.
Czvetkovics 2018. 02. 14. 08:48
Előzmény: #154  Gaguse
#169
"Hiába rakod eléjük a jelentéseket, magyarázatokat, száraz tényeket."
Nem lehet, hogy nincs szükségük jelentésekre, magyarázatokra? Lehet, hogy a száraz tények alapján ki tudják alakítani a saját véleményüket, ami történetesen eltér a TE, jelentések és magyarázatoktól befolyásolt véleményedtől?
madxa 2018. 02. 14. 08:29
Előzmény: #167  signal2
#168
"A miniszterelnöki vő, akinek tetszőleges külső és belső karakterjegye tud bicskát nyitni a magyar választópolgárok jelentős részének zsebében, éppen a legrosszabbkor, a választási kampány hajrájában lett a hírek főszereplője. Nem valószínű, hogy Orbán Viktor ezen bukja el az április választást, de a hír, hogy a Csalás Elleni Európai Hivatal bűnszervezetben elkövetett csalást szimatol Tiborcz István körül, és akár 13 milliárd forintot is visszakérhet Magyarországtól, rosszkor jött neki."
signal2
signal2 2018. 02. 14. 08:23
Előzmény: #166  madxa
#167
"de ha még 3-4 más üggyel is találkozik ez" - képben van...
"A Híd a munka világába elnevezésű 2013-as programban például már 2016-ban bebizonyosodtak a szabálytalanságok, az Emberi Erőforrások Minisztériuma vissza is kérte a pénzt az Országos Roma önkormányzattól, 1,6 milliárd forintos költségvetési csalás gyanúja miatt elindult a nyomozás, és bár egyértelmű, hogy az elsődleges felelős a program kitalálója, Farkas Flórián fideszes képviselő, egykori ORÖ-elnök, az ügyben a mai napig nem történt gyanúsítotti felelősségre vonás. Polt ráadásul „a nyomozás érdekeire” hivatkozva megtagadta a további információk kiadását.
Szóba került a 14 milliárdos Öveges-program is, aminek lényege a kormány által mostohán kezelt természettudományos oktatás megújítása lenne. Rengeteg felesleges kifizetés történt meg, 2014-ben pedig nyomozás indult. Polt szerint ezt a nyomozást is a NAV folytatja, ráadásul különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt. Gyanúsított még itt sincs, a nyomozási határidő július 18., további infót sem adott az ügyész.
Simonka György Békés megyei ügyeskedése se maradt ki: a fideszes képviselőhöz köthető szervezetek uniós pénzeket nyertek el, de rejtély, mire költötték azokat el. A NAV nyomoz az ügyben versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz. Se gyanúsított, se további információ nincs.A Nemzeti Közszolgálati Egyetem uniós pénzzel való bánásmódjával lapunk is sokat foglalkozott, Hadházy feljelentést is tett. Polt válasza szerint a NAV nyomoz az ügyben költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt. Eddig senkit sem vontak felelősségre ebben sem.
A logisztikai parkok építésére pénzt elnyert, de pár kapavágáson túl semmit sem végző Ökogroup Zrt. a kivétel, két gyanúsított is van, április 26. a nyomozás határideje. A Hunvestor Kft. kisteleki logisztikai centrumából se lett semmi 543 millióért, itt viszont van egy gyanúsítottja az ügynek."
madxa 2018. 02. 14. 07:54
Előzmény: #165  Vazsmegyei
#166
"Böcskei: az LMP veszélyben van Karácsony Gergely személyén múlik az MSZP jövője, ismertségét, népszerűségét tekintve nincs félnivalója az MSZP-nek a 10-tól- vélekedett Böcskei Balázs az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.


.
Azt is mondta, egyetlen ügyből, mint például a Tiborcz-ügy, még nem lesz áttörés, de ha még 3-4 más üggyel is találkozik ez, és az ellenzék jó kampányt visz, akkor elérhető a kétharmad megakadályozása, de akár az abszolút többségé is.
.
„Az LMP veszélyben van”- jelentette ki az IDEA Intézet politikai elemzője, aki szerint az LMP szavazói konstruktívak, a párt viszont nem. Az LMP-nek egy mondása volt eddig, az hogy Szél Bernadett. Karácsony Gergely megjelenése viszont elég lehet ahhoz, hogy veszítsen pár százalékot a párt- magyarázta Böcskei.
A megjelenő kis pártoknak nem látja az esélyét, szerinte semmilyen racionalitása nincs az indulásuknak, még a Momentum is küzd a parlamenti küszöbért.
.
A Jobbikról azt mondta, úgy tűnik, hogy a szavazóik nem annyira átszavazósak, kutatásukból az derül ki, hogy inkább a baloldaliak lennének hajlandóak átszavazni a Jobbikra."
atv.hu
Vazsmegyei 2018. 02. 13. 15:23
Előzmény: #163  Gaguse
#165
Az utolsó mondatom akkor nem lesz vicc, ha megvalósul, amit előre láttál, persze feltételezve! Nagyon mélyre ástál az években. Semmi nem változott, csak benne az emberek! Ki így, ki úgy!
Vazsmegyei 2018. 02. 13. 15:19
Előzmény: #160  Gaguse
#164
Na jó csak egy sarló, ha neked talán  így jobb! Most aztán jöhetne a Ripost megint, most  a sarlóval. A kettős keresztet meg a kalapácsnak látja majd! Vicc az egész!
Gaguse
Gaguse 2018. 02. 13. 15:19
Előzmény: #162  Vazsmegyei
#163
a Fidesz előtti kormányokról is ugyan ilyen negatív véleménnyel vagyok, ne izgulj. Megint fakast kiáltasz, de mindenki ismeri mi lett a mese vége, senki nem hitte el a végén hogy tényleg itt a farkas! Aki a 2000-es évekig politikusi pályán volt, mindenek lámpaoszlopon lenne a helye, táblával a nyakában, hogy politikus voltam! Meglenne a maga kis üzenete :D
Nem tudom pontosan mire céloztál az utolsó mondatoddal, csak remélni tudom, hogy nem fenyegetésnek szántad.
Vazsmegyei 2018. 02. 13. 15:13
Előzmény: #158  Gaguse
#162
Igazán sajnálom, hogy átvetted a szlogeneket, amiket a jövőről vizionálnak egyesek! Az iránnyal nekem is van meglátásom, de én láttam a fidesz előtti magyar kormányokat is!  Látom néhány "gazdag" ország kormányának a tevékenységét is, amivel befolyásukat akarják átvinni náluk nagyságrenddel kisebb gazdasággal rendelkező  országokra!
-
Aztán nehogy tényleg egy munkatáborban találkozzunk! Ez nem vicc volt!
Dodo34 2018. 02. 13. 15:09
Törölt hozzászólás
#161

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek