Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én már hetekkel ezelőtt elbúcsúztam, aztán valahogy mindig visszatérek, mert azért történések változatlanul itt vannak. Valljuk be, aki bátor volt, az ma is tudott keresni. Én mondjuk csak egy szimpla hétvégi bevásárlásra valót, de biztos lettek itt ma szemmel is jól látható plusszok másoknál.
A vert sereg... Nekem úgy tűnt, hogy néhány volt miniszter közel állt ahhoz hogy elbőgje magát... Érzik a vesztüket? https://youtu.be/4vgWdMMK0PU?si=iZQE2aAGvYnTs1g2 Vsz a 4ig-nek meszeltek...
Na jól.van búcsúzom a 4ig től, megyek vissza az otépébe, sikerül ma majdnem lent duplán vennem. Kiszórtam zártam mindent. A végére még egy kis nyereség is maradt. Azért messziről nézegetem. Lesznek itt még történések. Egy haverom itt dolgozik. Azt mondta a németek már telefonáltak és szó szerint azt kérdezték. Mi a a-“lópikula” folyik most nálatok? Ja igen szóljatok Péternek itt Londonban is jöhet a miniszterelnökségnél kordont bontani, itt két kordon van elől és hátul is. Megyek haza megnézni a Karmelitát, meg azt, hogy Locsi Fecsi milyen tyúkólban fog dolgozni.
Lássuk közpénz nélkül mire mennek , mind a többiek ? Azt mondták,hogy Gellért úr nagyon tehetséges ,én elhittem, most bizonyíthat ! Bocsika , már 60% bukóban vagyok (1azaz egy millió) Hajrá 4IG !
Te is hallottad, hogy MP is visszaszolgáltatja azt a pénz, amit a 4IG részvényeken nyert? Nem? 60 misi, ha jól emlékszem, jó lenne ha odaadományozná vmi korháznak. Akkor azt mondon, hogy OK és tegye közzé az utalást a számlájáról ..., de addig maradjon csendben szerintem.
Tisza nem fogja hizlalni a Fidesz4IG-t. Sőt! Azon vannak, hogy minden útvonalat megszübtessenek, ami a Fidesz felé viszi a lóvét (alapítványi tulajdonok visszavétele majd).
Ez az egész csak egy vihar a biliben. Sajnos sok pénzbe kerult, de akkor sem más. Egy kirakat per. Szerintem. Az OPUS, aminél nincs NEResebb cég, az nem esett annyit, sot még emelkedett is míg a 4iG esett. Tehát azt gondolom, hogy ha a kedélyek és MP lecsitul, újbol felfelé lesz a menet.
Na igen , csak ugye a 4 IG számolt eddig azzal az 1300 Mrd-dal —> amit most Te fogsz nekik kifizetni hogy minden menjen terv szerint . Persze gari nincs pingvin a vízbe..🎃
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...