Topiknyitó: Portfolio 2017. 07. 21. 23:19

Reagált a BKK és a T-Systems az incidensre  

Ugrás a cikkhez
Lesújtó felhasználói véleményekkel vették össztûz alá a Budapesti Közlekedési Központ, a T-Systems Magyarország és a nemzetközi T-Systems közösségi oldalát az - online jegyértékesítõ rendszer problémájára rámutató -
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
elemes
elemes 2017. 07. 23. 19:00
Előzmény: #9  Galoca
#10
Cégvezetőket reprezentatív minta szintjéig én sem ismerek, de link Abban egyébként egyetértünk, hogy az állam eldurvulása sajnos szivárog lefelé. Egy multicégnek nem is kell megbánnia -- elegendő ha döntés előtt mérlegeli a következményeket. Ez itt mintha nem történt volna meg. Sajnos a T-Systemsnek még az üzletét sem érinti, mert az állami bevételeik függetlenek a cég által végzett munka minőségétől.
Galoca 2017. 07. 23. 18:40
Előzmény: #8  elemes
#9
Tudod én általában beleállok az ilyen problémákba ezért látom, hogy állnak hozzá a cégek a problémához: jellemzően első lépésben elutasítják a nyilvánvalóan jogos panaszokat is és csak a 2-3 harmadik forduló ill. a fogyasztóvédelemhez fordulás után adnak neked igazat, mert tudják, hogy 10 emberből 9 nem megy el idáig s ezért megéri nekik. (én a leírt mellett még 3 hasonló esetbe futottam bele az elmúlt 10 évben - volt ami több mint 2 évig húzódott) A T-Systems vagy a BKK se hiszem, hogy komolyan megbánta amit tett, csak egyszerűen elszámították magukat, mert eszükbe se jutott, hogy ebből ekkora balhé lesz. Ui.: a cégvezetőket nem ismerem, így velük kapcsolatban nem tudok véleményt mondani
elemes
elemes 2017. 07. 23. 17:40
Előzmény: #3  Galoca
#8
"az a magyarországi cégek hozzáállása" ezzel az általánosítással vitatkoznék -- kétségtelen, hogy a cégvezetők az átlagnál gyakoribb a szociopata, mert az empátiás érzék (szervi) hiánya általában segíti a gyors karriert. VISZONT ott, ahol a jó döntés érdekében ösztönösen "bele kellene helyezkedni" a döntés által érintettek helyzetébe, a szociopata személyiség nem ritkán hajmeresztő, józan ésszel felfoghatatlan hibákat követ el.
elemes
elemes 2017. 07. 23. 17:36
Előzmény: #5  Galoca
#7
volt már példa az utóbbira nem?
elemes
elemes 2017. 07. 23. 17:35
Előzmény: #2  upgrayeddAKS
#6
Elmerengtem, vajon mi volt a T-Systems vezetőjének elképzelése, hogy mi fog történni, ha a közérdekű bejelentést bűncselekménnyé címkézi át és rendőrségi feljelentést tesz ellene? Továbbgörgetve: milyen vezetői kvalitásokkal rendelkezhet az a menedzser, aki ennyire képtelen előrelátni egy döntésének következményeit? (megjegyzés: a ranglétrán való előrejutásban általában előnyt jelentő szociopátiás személyiségzavar az, amely ilyen döntésnél felszínre kerül).
Galoca 2017. 07. 23. 13:05
Előzmény: #4  pitcairn2
#5
Ha tesztelik és kiderül, hogy nem megfelelő, én örülnék neki ha egy TV stábbos csapat tesztelné és nem az ukrán maffia ...
pitcairn2 2017. 07. 23. 12:19
Előzmény: #3  Galoca
#4
ilyen alapon a Nemzeti Múzeum riasztóberendezéseit is lehetne jó szándékkal tesztelni:)
Galoca 2017. 07. 23. 12:00
Előzmény: #2  upgrayeddAKS
#3
Ebben a történetben ami igazán jellemző az a magyarországi cégek hozzáállása. Sajnos a nagy többségnek ez a reakciója, hogy a kritikusokat el kell hallgattatni és meg kell semmisíteni és el sem gondolkodnak azon amit a másik mond ... (persze nagy vezérünktől is ezt látják). Egy másik példa a cégek hozzáállására: egyik telekom cégnél van 5 előfizetés (céges csomag) az egyik számnál nem érkezett meg a befizetési csekk, ezért nem lett befizetve (2500 Ft.), az utána érkezők igen. A cég megvárta, hogy lejárjon a törvényes 60 nap, majd korlátozta az összes telefont vagyis az ELŐFIZETŐT és nem a lejárt tartozást mutató számot. Bementem, hogy rendezzem a dolgot és kifizessem a tartozást + a visszakapcsolási díjat, mikor közölték, hogy 5 visszakapcsolási díjat kell fizetnem, mert most már nem EGY ELŐFIZETŐ van, hanem ÖT TELEFONSZÁM ... (javukra írandó, hogy mikor közöltem, hogy ez így egy vicc akkor még a jogosan járót is elengedték) Viszont nagyon tetszett, hogy végre volt néhány ember aki kiált az igazságért, mert lássuk be a cégek azért viselkednek így, mert megszokták, hogy a magyar emberek nem állnak ki magukért és az igazukért. (persze megmagyarázzák maguknak, hogy nincs idejük, idegük,energiájuk, stb. és bele sem gondolnak, hogy ezzel bátorítják a cégeket az ilyen etikátlan magatartásra)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 07. 21. 23:19
Előzmény: #1  portfolio
#2
"Ugyanakkor a BKK és a T-Systems Magyarország vezérigazgatói sajnálattal értesültek arról, hogy a gyanúsított egy fiatal diák, aki a médiában megjelent nyilatkozatai szerint jószándékkal járt el." Itt egészen konkrétan mit sajnálnak? :) Azt, hogy 1? fiatal? diák?, aki jószándékkal járt el? Netán azt, hogy nyilatkozott a médiában az illető? Esetleg ezek kombinációját? :)

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek