Topiknyitó: Portfolio 2017. 07. 12. 13:04

Rendkívüli bejelentést tesz Orbán Viktor  

Ugrás a cikkhez
Fél kettõkor a kormányülés szünetében bejelentést tesz Orbán Viktor miniszterelnök - olvasható a kormány honlapján. Egyelõre semmilyen részleteket nem árultak el arról, mi lesz a bejelentés témája. Az Országgyûlésben, a
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
settevoltesette 2017. 07. 19. 16:18
Törölt hozzászólás
#336
salve 2017. 07. 19. 16:14
Előzmény: #327  Törölt felhasználó
#335
"A realitás az, hogy magyarország vezeti a halálozási listákat" az alapkérdés nem ez volt. az volt hogy azt próbáltad meg rámbizonyítani, én maximálisan elégedett vagyok/lennék azzal, ami van. és kóklerkedtél arról hogy mind az én, meg a mi hibánk akik Mo.-gon élünk, mert "mi nem harcolunk azért hogy jobb legyen" - ez persze full demagógia, de mindegy, hiszen erre azt válaszoltam: nincs így, nem vagyok elégedett, de per pillanat hiába mennék ki akár századmagammal a Kossuth térre "kiabálni és harcolni", ahhoz egy kritikus tömeg kellene hogy abból bármi is legyen! ha kevesen vagyunk, nem érhetünk el semmit. lásd pl. a Tanítanék mozgalom, Pukli István, stb. kudarcait, nagy"okos"! pedig ők néha többezren is voltak. az is el lett magyarázva, nem azért van sok negatív listán elöl Mo. mert az eü. ellátással/rendszerrel bajok vannak, hanem legalább felerészben(!) azért, mert berögzült, a kádárrendszerből megörökölt buta beidegződések és rossz szokások rabja az átlagmagyar (sok evés, zsíros evés, cigarette, mozgásszegény életmód stb.) tehát alapból nem is vonatkozhat ránk a felsőbbrendűségi önimádódumád, miszerint "tovább élhestz majd nyugaton a magyaroknál" - igen, továbbélhetsz azoknál, akik napi 3x csak zsros szalonnát, meg vöröshúst zabálnak és nem mozognak semmit! de aki odfigyel magára közülünk és helyes életmódot folytat, azt nem biztos hogy túl fogod élni, demagógnyúl-röfögő! de te ezt sem akarod sem megérteni, sem belátni mert tényleg egy buta, demagóg utópista vagy! neked csak arra telik hogy külföldről idemutogass és magad felsőbbrendű pénzes nyugatiként nagyokosnak beállítva lehülyézz mindenkit. de tudod megvan a tuti megoldás: engem meggyőztél róla hogy nálad van a bölcsek köve! gyere haza a fasza programoddal, nyomasd ki szórólapra, állj ki vele az Oktogon közepére mondjuk jövő hétfőn és egy hangosbemondóval csináld meg a magyar eü.- forradalmat, biztos sikerülni fog! én már leírtam, ha megvan a tuti recepted (hiszen utaltam rá, a rendszerváltás majd 30 éve alatt eddig egyik magyar politikai erőnek sem volt és van ilyen, a fideszt is beleértve, egy kidolgozott működőképes eü. reformja), szóval ha megvan a tuti cselekvési programod, én támogatlak, ok?! de persze aki elolvasta a hozzászólásaid az tudhatja: nincs neked ilyen, csak pofázol és "osztod az észt" = kóklerkedsz és mellébeszélsz = egy sunyi, demagóg hordószónok vagy csupán! ennyi
elemes
elemes 2017. 07. 17. 23:19
Előzmény: #333  upgrayeddAKS
#334
Nem sötétség az, te. link A politikai táborok hívei számára az a valóság, amit a politikai tábor vezetői mondanak. Ez intelligenciahányadostól független -- a politikai kötődés ebben a vonatkozásban hasonló a szerelemhez. Vak.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 07. 17. 23:08
Előzmény: #327  Törölt felhasználó
#333
Végső soron tényleg nehéz überelni a fideszt. A sötétségnek akkora koncentrációjára talán csak egy szupermasszív fekete lyuk képes. Nem csoda, hogy a fidesz vonzza magához a sok gázt :) Felcsút körül már akkréciós korong is van, csak kisvasútnak álcázzák...
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 07. 17. 23:03
Előzmény: #331  _Bekre_Pal_
#332
Mindig is sejtettem, hogy komcsi, de azt nem, hogy ennyire :) Szóval engem meglepett a dolog, ekkora marhaságokat rég hallottam :) Egy jobb kocsmában is reálisabbak sokan :)
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 07. 17. 22:39
Előzmény: #326  upgrayeddAKS
#331
Puzsér egy elkúrt fasz pöcs nyomorék. Persze csak a szubjektív véleményem szerint.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 07. 17. 21:06
Előzmény: #295  -bubu-
#330
Miért nem vesz Waberer rv.-t? A kamionosok biztos értékelnék a rutinját a szo..ásban :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 07. 17. 20:59
Előzmény: #306  salve
#329
Amiben a narancskomcsi maffia tehetetlen, az mind a zemberek hibája. Na jó, néha a multiké/bankoké/SGy-é :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 07. 17. 20:55
Előzmény: #325  Törölt felhasználó
#328
Tényleg van türelmed a benyögéseit végigolvasni? :) Wow, a magyar trollok a legjobbak a világon :) Sztem a trollkodást is mi találtuk fel, csak ezt a "dicsőséget" is le akarják nyúlni előlünk a zsidók/románok/multik/bankok :)
Törölt felhasználó 2017. 07. 17. 20:53
Előzmény: #324  salve
#327
"szerintem neked kellene már felnőni, én utaltam már arra hogy látom, érzem, hiszel még a szép mesékben, de az legyen a te bajod..én pedig továbbra is maradok realista. te epedig egy utópista szocialista vagy"...A realitás az, hogy magyarország vezeti a halálozási listákat...és igen, én utópista vagyok, de mégis jobb esélyeim vannak, mint neked. Szerinted neked mitöl lesz majd jobb? Attól, hogy várod, mikor szavazhatsz alternatívára? Addig is leszavazol mindig a fityeszre? Vagy attól, hogy fújsz rám? Elképzeled, nekem milyen rossz? Ettöl több lesz az orvos, a növér, a CT ami téged gyógyítson? Kevesebb lesz a kórházi fertözés?
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 07. 17. 20:50
Előzmény: #323  _Bekre_Pal_
#326
OFF: Pont most hallgattam meg Puzsér okoskodásait Audi ügyben. Hát bakker, ennek a csávónak tényleg elmentek otthonról :) Nem is tudtam, hogy ilyen sötét is tud lenni :) Még mindig fogom a fejemet :)
Törölt felhasználó 2017. 07. 17. 20:42
Előzmény: #324  salve
#325
"te is azért vándoroltál ki külföldre mert gyáva voltál harcolni" .. Nem, nem azért. Leírtam, harcoltam, de széllel szemben csak a hülye teszi. Kádár népével felesleges, nekik, ahogy neked, elég annyi, hogy 4 évente szavaz, várja az alternatívát, és korán hal. És azt hazudja magának, hogy nincs jobb akire szavazzon, mert így nyugodtabban szavaz a rövidebb, de szarabb életre. 277-re mit reagáljak többet? Muhaha :) .. Kádár birkája birkázza az angol demokráciát? Keep calm and carry on :).. És közben nyomja meggyözödéssel, hogy itthon nem fussa 30 CT-re, az 500 mrd-os, andorrában elbukó fociiparban :)Várd csak az alternatívádra, kicsi birka, lehet elöbb eljön, minthogy CT-re legyen szükséged. Ha meg nem, hát akkor bemutathatsz a mentösnek, és jól megmutattad a hülye nyugatiaknak, hogy kell kiharcolni a jobbat magadnak :)
salve 2017. 07. 17. 18:20
Előzmény: #308  Törölt felhasználó
#324
"Senki nem kínál neked semmit tálcán, hanem neked kell kiharcolnod" - nahát?! ezt ki vitatta? de úgy tűnik te is azért vándoroltál ki külföldre mert gyáva voltál harcolni - de azért "bölcsen" osztod az észt külföldről, tehát egy gyáva nyúlként nyugatra megfutamodott kókler kiment a sültgalambjáért, majd kintről lefikázza a még Mo.-gon élő magyarokat, hogy ők "nem tudnak kiiharcolni semmit maguknak", - közben netadós, stb. példákkal saját magad cáfoltad meg - húúú, ez de megható, mindjárt elsírom magam! azért megkérdezném, hogy miért nem válaszoltál tételesen a #277 ben megfogalmazott tényekre amik mind azt bizonyítják, hogy mennyire agymosott, gyámoltalan és nulla emebrek élnek ma már főleg Németo.-ban, de szegény franciák sem sokkal különbek, - egy végtelenül hazug média által beetetett, lebutított birkahadként vegetáltok, és szó nélkül tűrik el, tűritek el ahogy csökken vagy stagnál általában az életszínvonalatok és azt csinálnak veletek Merkelék, Macronék, illetve May is az angolokkal, mit is? hát nem azt amit a tömegek szeretnének (pl. nem szeretnének már több bevándorlót), és nem azt amit 4 évenként így úgy megszsvaznak a parlamenti választáson hanem azt, amit a bábzsinórukat fentről mozgatók megparancsolnak nekik! te pedig, a mesékben hívő, magát jó sznobként már felsőbbrendűnek érző külhoni magyarként vered a melled, hogy a most még valamivel jobb ottani ellátórendszerből neked még jobb eü. ellátás juthat egy ideig, hűűű de megható! miközben rohad szét körülöttetek-alattatok az EU de sebaj, a pénzedből most még futja és beképzeled magadnak, hogy csak és kizárólag ezért, te majd sokkal tovább fogsz élni!! " fjansziák meg köszönik szépen, egészségesebben élnek, mint te, és tovább" el lett magyarázva hogy ennek mi az oka és nem hozzám (ha figyeltél volna) hanem az átlagmagyarhoz viszonyítva. és eleve nem is várható el hogy itt k-k Európában azonos szintű eü. legyen mint nyugaton, hiszen ott többszáz éve kapitalizmus van, nálunk meg alig 30 éve volt a rendszerváltás és nyugaton ne, de itt volt 50 év szocializmus is előtte! nem mindegy h. 2-300 év áll rendelkezésre kiharcolni vmit vagy csak 30, röfögőnyúl! és verheted még a melled 0-24 órában hogy te hány évtizeddel fogsz tovább élni csak azért mert nyugaton élsz, de ettől függetlenül egyáltalán nem biztos hogy túl fogsz élni pl. engem, maradjunk annyiban :-) szerintem neked kellene már felnőni, én utaltam már arra hogy látom, érzem, hiszel még a szép mesékben, de az legyen a te bajod..én pedig továbbra is maradok realista. te epedig egy utópista szocialista vagy :-) ha nem tudnád mi az akkor nézz utána, és szervezheted máris a forradalmi sejtjeidet, ha szépet eálmodtál már megint :-)
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 07. 17. 15:33
Előzmény: törölt hozzászólás
#323
napszúrás vagy új munkaszerződés ihleti ezeket a posztokat?
settevoltesette 2017. 07. 17. 15:29
Törölt hozzászólás
#322
settevoltesette 2017. 07. 17. 15:26
Törölt hozzászólás
#321
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 07. 17. 15:21
Előzmény: törölt hozzászólás
#320
nem smafu, hanem egy indokolt sor az általam alkalmazott kormány költségvetésének kiadási oldalán, erre fenntartás nélkül áldozok az ésszerű keretek között az adómból
settevoltesette 2017. 07. 17. 15:19
Törölt hozzászólás
#319
Törölt felhasználó 2017. 07. 17. 15:16
Előzmény: törölt hozzászólás
#318
Bezzeg Andorában dolgozni kell nekik;)))) És még így is elverték a jól fizetett sportolóinkat:)))
settevoltesette 2017. 07. 17. 15:13
Törölt hozzászólás
#317
settevoltesette 2017. 07. 17. 15:11
Törölt hozzászólás
#316
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 07. 17. 15:01
Előzmény: #313  Törölt felhasználó
#315
Amikor a kormány foglalkoztat, az egészen pontosan arról szól, hogy az általunk rábízott feladatokra az általunk azokra adott pénzünkből embereket fogad fel. Ezen örvendeni olyan, mint egy társasház közös költség befizetőjének azon lelkendezni, hogy a közös képviselő takarítónak, kukásnak, stb ad munkát.
settevoltesette 2017. 07. 17. 14:51
Törölt hozzászólás
#314
Törölt felhasználó 2017. 07. 17. 14:46
Előzmény: törölt hozzászólás
#313
"mivel Magyaro-on a kormány biztosít munkát minden embörnek" És a kormány az adókból fizeti a bérüket? Ez olyan mint az örökmozgó. A kormány munkát ad és a befolyó adóból kifizeti a bért:))))
settevoltesette 2017. 07. 17. 14:30
Törölt hozzászólás
#312
settevoltesette 2017. 07. 17. 14:26
Törölt hozzászólás
#311
settevoltesette 2017. 07. 17. 14:15
Törölt hozzászólás
#310
Törölt felhasználó 2017. 07. 17. 13:40
Előzmény: törölt hozzászólás
#309
"egy a lényeg felemelni azokat a legmagasabb szintre akik tudnak és akarnak is magukrúl gondoskodni. ezek alkotják a nemzet igazi énjét" Akik elmentek/elmennek az országból, azokat melyik kategóriába sorolod? És szerinted miért mennek el?
Törölt felhasználó 2017. 07. 17. 13:36
Előzmény: #305  salve
#308
"nem látok olyan pártokat és vagy programjaikat, amelyek mutatnák, tálcán kínálnák nekünk az alternatívát".. fel kellene már nöni végre. Senki nem kínál neked semmit tálcán, hanem neked kell kiharcolnod. Ha csak várod a sültgalambot, akkor tátott szájjal éhenhalsz. Az internetadót melyik ellenzéki párt törölte el? A vasárnapi nyitvazárvanyitvatartást melyik ellenzéki párt törölte el? A vizitdíj eltörlésére kik szavaztak, és miért szavazna másképp ma a 80%-uk? .. "de régi igazság hogy a népet nem tudod leváltani, hanem az olyan, amilyen" mindig csak a tanult tehetetlenség. Én meg csináltam olyan programokat, minimális forrásból, ami egy év alatt alapjaiban változtatta meg a magyar társadalom egészséggel kapcsolatos attitüdjeit. Az egyik end-point pl a szürövizsgálaton megjelenés volt, 90% feletti eredménnyel. Mára ezek mind megszüntek, mert konkrétan ellehetetlenültek. A fjansziák meg köszönik szépen, egészségesebben élnek, mint te, és tovább. És kevesebben halnak meg elkerülhetö halálesetekben, mint a te családtagjaid fognak. De hidd el, még mindig értem, hogy neked ez így tök megfelel, és inkább megvárod, amíg jön egy klassz alternatíva, amire már csak 4 évente egyszer szavaznod kell, és kész is van a sült galambod. Reméljük nem kell erre sokat várnod, mert addig viszont bizony te is korán halsz.
settevoltesette 2017. 07. 17. 12:24
Törölt hozzászólás
#307
salve 2017. 07. 17. 12:07
Előzmény: #305  salve
#306
a Kádárrendszer öröksége az egészségtelen életmód, amihez úgy látszik kell még további 1-2 évtized, hogy kikopjon és megváltozhassanak a szokások
salve 2017. 07. 17. 12:03
Előzmény: #302  Törölt felhasználó
#305
"másrészt neked pont jó höfokú az üst, amiben dagonyázol, dehogy akarnál te változtatni" szó nincs róla hogy nem akarnék változtatni, idézd már hogy hol és mikor dícsértem az orbánrendszert? - csak mint jeleztem, nem látok olyan pártokat és vagy programjaikat, amelyek mutatnák, tálcán kínálnák nekünk az alternatívát, amire kapásból úgy látnánk, érdemes szavazni! de lassú a felfogásod hiszen ezt már korábbi hozzászólásomban is leírtam! azt is, hogy kapásból rászsvaznék egy ütős, jó ellenzéki porgramra, - ha lenne!! "Én nem pártokról beszélek" - igen, nem pártokról beszéltél hanem "választókról" akikről azt írtam, ott kéne lihegjenek már tömegével Orbán nyaka mögött 20 centivel hogy elzavarják - de megint lassú az agyad mert erre is válaszoltam már: azt, hogy ilyen választókat sem látni se közel, se távol, kormányváltó tömeghangulatnak nyoma sincs! "dehogynem, csak ahhoz is hülye vagy, hogy megértsd" - magadról beszélsz röfögőnyúl, lásd előző két fentebbi bekezdésem "itt tapsikolsz, hogy TI milyen faszán változtattatok" - no ez is csúsztatás mert ilyet sem írtam! azt írtam: a rendszerváltás óta egyetlen kormány sem tudott előállni egy igazán A-Z-ig végiggondolt, koherens, megvalósítható eü. reformmal! az Szdsz talán közel állt ehhez a Molnár féle programjával de idéztem az Mszp-s eü. szakértőt aki elismerte, az nemcsak fidesznek, hanem a szociknak sem tetszett és ezért nem egyáltalán bánja, hogy nem lett belőle semmi! másrészt azt is írtam, h. ellenzékben minden párt mindig tutira tudja a megoldást az ország összes bajára, csak mikor kormányra kerül kiderül, valójában mégsincs így, csak lózungokkal dobálózott a programjában -, éppúgy, ahogy te kóklerkedsz ebben a topikban! "Én nem a magyar eü-ben vagyok, ez a különbség" - képzeld el élnek rokonaim franciao.-ban és nincsenek túl jó tapasztalataik, pedig egyik sem az utcán él kukázásból! pl. fogorvoshoz sincs eszükben sem ott járni és nem azért mert ott drágább hanem azért, mert személyes tapasztalatuk van rról hogy képzetlenebbek, szakbarbárok az ottani orvosok, tisztelet a kivételnek. de olvass még el pár szakcikket és megtudhatod, hogy lakosság egészségi állapotáért a legkevésbé az egészségügyi ellátórendszer felelős - 43 százalékban az életmód, a jövedelem és a végzettség befolyásolja. mert a nők 57%-a, a férfiak 47%-a mozgásszegény életmódot folytat és nem érdekli a reformtáplálkozás, a berögzült szokásai rabja az étkezésben, nem tud lemondani káros szenvedélyeiről főleg a dohányzásról; nem sportol rendszeresen; számos betegség felismerése csak későn történik meg, amikor már nincs segítség ami elsősorban a tudatlansággal, a tájékozatlansággal magyarázható, ugyanakkor az emberek önmaguk és családtagjaik iránti felelőtlenség miatt még mindig nem élnek a szűrővizsgálat adta lehetősségekkel sem. mindezekre persze még ráerősítenek az ellátórendszer gondjai, de régi igazság hogy a népet nem tudod leváltani, hanem az olyan, amilyen - egyébként a Kádárrendszer öröksége az egészségtelen életmód, amihez úgy látszik kell még további 12- évtized, hogy kikopjon és megváltozhassanak a szokások
Törölt felhasználó 2017. 07. 14. 22:56
Előzmény: törölt hozzászólás
#304
nem viccbűl - link Akácfa utca
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 07. 14. 17:05
Előzmény: törölt hozzászólás
#303
Ki választotta szarost? A törpét meg nem azért választották mert jó irányba tolja a szekeret, hanem mert neki volt a legeredményesebb kampánya a saját irányba lejtő pályán.
Törölt felhasználó 2017. 07. 14. 16:54
Előzmény: #277  salve
#302
"mintha lenne egy alternatíva, ami a jelenlegi rendszert leválthatná és felépíthetne helyette egy jobbat!", - az alternatíva, ami változtathatna és építhetne az én hozzászólásomban TE volnál, de egyrészt, ahhoz röfi vagy, másrészt neked pont jó höfokú az üst, amiben dagonyázol, dehogy akarnál te változtatni., - "sem programotok, sem alkalmas veztőtök, sem hitelességetek nincs hozzá!" - mármint kinek, kedves fityesz maffia pártkatona barátom? Én nem pártokról beszélek., - "szánalmas, én szerencsére nem tartozom közétek" - dehogynem, csak ahhoz is hülye vagy, hogy megértsd. Te és a te családod fog megdögleni a magyar eü-ben, és itt tapsikolsz, hogy TI milyen faszán változtattatok. Hát pajtikám, ja, hamarabb halsz majd, bal és jobboldali röfi, mind. Én nem a magyar eü-ben vagyok, ez a különbség. Majd szólj, ha már végre megérted miröl beszélek. - "legalább pár jöttmenttel kevesebb lesz itthon, megvagyunk jól nélkületek is!" - dehogy vagy meg, többek között ezért halsz majd te is meg a családod is korábban. De legalább örömmel teszitek , inkább beledögöltök, ki mondta, hogy a gyülölet nem boldogít :)
settevoltesette 2017. 07. 14. 16:46
Törölt hozzászólás
#301

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek