Topiknyitó: stock33 2017. 04. 02. 23:07

Lázár: brutális, háborús, hiperdurva kampány jön - avagy a 2018-as parlamenti választás nyitánya  

link

vajon mire gondol? az elmúlt harminc év legdurvább kampánya?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2018. 01. 31. 08:34
Előzmény: #39  Dehogynincs
#40
Az a baj, hogy az ellenzék t.képpen folyamatos védekezésre és magyarázkodásra kényszerül, ahelyett, hogy megismerhetnénk, hogy kinek mi az elképzelése, illetve hogy értékelhető vitákat látnánk, ahol felszínre kerülhetnének a valós célok, érdekek, okok. Nem véletlen szerintem, hogy a fidesz nem vállal nyílt vitát.
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 01. 31. 08:28
Előzmény: #38  signal2
#39
A többi pártról is megvan a véleményem. Az a kérdés, hogy ki lehet-e számítani a választók reakcióját és jól számol-e fidesz. A netadónál, a vasárnapi boltzárnál és az olimpiánál eléggé melléfogott a hatalom és mindhárom esetben jól megfutamodott.
signal2
signal2 2018. 01. 31. 08:22
Előzmény: #36  Dehogynincs
#38
Próbálkozik is a fidesz a hiperdurva kampány beindításával (lásd tegnap indult (plakátkampány), de úgy látszik, a többi párt egyelőre felülemelkedik a provokáción.
PusztaPutyin 2018. 01. 31. 08:20
Törölt hozzászólás
#37
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 01. 31. 08:00
#36
"Kövér arról is beszélt, hogy szerinte nem lenne jó, ha az MSZP kiesne a parlamentből a következő választáson, hiszen akkor adódik a kérdés: ki marad? A fideszes politikus szerint a magyar politikai porond többi ellenzéki szereplője rosszabb, mint a szocialisták, mégpedig részben azért, mert maguk eredetét 2010-re vagy későbbre datálják, vagyis nincs hagyományuk, s ezt még büszkén is hirdetik. Értelmezése szerint az MSZP-t egyébként az alaptörvény szerint akár be is lehetne tiltani, botrányosnak nevezte az MSZMP-vel való jogfolytonosságukat, ám még így sem tartaná jónak, ha kiszorulnának a parlamentből."
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/kover_laszlo_nem_orulne_ha_kiesne_a_parlamentbol_az_mszp/2542669/
Mi abban a meglepő, hogy az új pártoknak nincs hagyományuk? Az 1988-ban alapított fidesznek sem volt hagyománya, amikor megalakult.
A fidesznek úgy kell egy kézből etetett mszp, mint egy falat kenyér. Az mszp a fidesz tenyeréből eszik. Ha nem enne, akkor meg egyszerűen betiltanák, ami a fidesz kétharmados alkotmánya szerint teljesen jogszerű lenne.
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 11. 23. 08:08
#35
A királyi médiában folyamatosan a hírekben szerepel a sorosozás.
Úgy raktam össze a mozaikokat, hogy a fidesz a jobbiktól akarja eltántorítani a szavazóit. Azt veti a jobbik szemére 5-6 éves idézetekkel, hogy a jobbik a néppárttá alakulásával egyidejűleg kezd eltávolodni egykori nyílt vagy kódolt antiszemitizmusától. A fidesz viszont tárt karokkal fogadja őket. A jobbik törzsszavazói egyből fölismerik, hogy a sorosozásból milyen lóláb lóg ki.
Vazsmegyei 2017. 11. 16. 11:05
Előzmény: #30  Dehogynincs
#34
Jó Étvágyad volt! Egészségedre váljon!
salve 2017. 11. 16. 11:03
Előzmény: törölt hozzászólás
#33
szerintem viszont inkább ez a durva
Tímeáéknak "gratula", ti pedig remélem testületileg tapsoltok nekik, mint jó elvtársak!
"
A kiskorúak elleni szexuális erőszak büntethetőségével kapcsolatos szigorítást fogadott el kedden az Országgyűlés: a módosítás szerint a 12 év alattiak sérelmére elkövetett cselekménynél nem mérlegelhető, hogy a gyermek beleegyezett vagy erőszakkal történt, ha azt hozzátartozó követte el, vagy olyan ember, akinek a felügyeletére volt bízva a gyermek. Ilyen esetekben a bírónak öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztést kell kiszabnia.A szigorítást három független országgyűlési képviselő nem szavazta meg: Szabó Tímea (PM), Szelényi Zsuzsanna és Szabó Szabolcs (Együtt) tartózkodott. Szabó Tímeának egy gyermeke van, rendszeresen felszólal a gyermekszegénység ellen és a nők jogaiért, s 2013 decemberében törvényjavaslatot nyújtott be, amelynek értelmében felére csökkent volna a csecsemőgyilkosság büntetési tétele. Azt akarta elérni, hogy a nő, aki gyermekét a szülés alatt vagy közvetlenül a szülés után megöli, kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztéssel legyen büntethető az öttől tizenöt év helyett.
Szelényi Zsuzsannának három gyermeke van, szakterülete az emberi, illetve női jogok, gyakran szót emel a bevándorlókért is. Küzd az Isztambuli Egyezmény ratifikálásáért, amely – mint azt megírtuk –, a genderideológia törvénybe való beszivárgását jelentené. Tavaly áprilisban, a Kiss László-ügy kapcsán lépéseket sürgetett a gyermek- és fiatal sportolókat érő erőszak ellen. Szabó Szabolcs két évvel ezelőtt védelmébe vett egy pedofíliáért többször elítélt volt szocialista politikust, miután egy tüntetésen a fideszes Németh Szilárd felismerte a férfit és megnevezte őt. Szabó Szabolcs az adatvédelmi hatósághoz fordult."http://magyarhirlap.hu/cikk/103257/Erosen_elnezoek_a_pedofilokkal_szemben_a_harcos_baloldaliak
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 11. 16. 10:44
Előzmény: #31  bigyula
#32
A krónika alatt szoktam reggelizni. A lábkörömgomba sem túl étvágygerjesztő, de még mindig jobb annál, mint amikor a politikusok nyilatkoznak.
bigyula 2017. 11. 16. 10:34
Előzmény: #30  Dehogynincs
#31
Hányingerre nem ajánlottak valamit? :)
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 11. 16. 10:26
#30
A királyi rádióban ma reggel egymást váltogatta a lábkörömgomba reklám, a nemzeti konzultáció és hasmenés elleni gyógyszer hirdetése.
Az ember fia ezek után hajlamos rákérdezni arra, hogy a szerkesztők miért is gyűjtöttek egy csoportba ennyi beteges és gennyes témát.
Vazsmegyei 2017. 10. 18. 17:28
Előzmény: #28  -pny
#29
Ez csak a te elkóborolt véleményed, amit nem szégyellsz másolgatni és ismételgetni.Terelsz ezerrel!
-pny
-pny 2017. 10. 18. 17:22
Előzmény: #27  Vazsmegyei
#28
A Fidesz gondoskodik a gyűlöletről.
Vazsmegyei 2017. 10. 18. 15:30
Előzmény: törölt hozzászólás
#27
Na beleolvastam!
 Hát ez tényleg egy hiperdurva kampány kezdete. Jóval megelőzi a fidesz leendő kampányát!
Az a szerencse, hogy ezeknek a szóbeli performanszoknak csak azok hisznek akik írják! A parlamenti választások biztos, hogy nem ez szerint a kampány értelmében fognak lefolyni! Bármilyen brutálisnak és háborúsnak is fordították a Lázár véleményét.
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 10. 18. 14:54
#26
Kihúzta a szőnyeget a római-parti népszavazás alól a főváros
http://index.hu/belfold/budapest/2017/10/18/tarlos_istvan_romai-part_mobilgat_kozgyules/
Visszavonta a fővárosi közgyűlés egy korábbi határozatát a római-parti mobilgát építéséről, így okafogyottá válik az erről szóló népszavazás.
A helyi népszavazást Béres András, a Párbeszéd elnökségi tagja, III. kerületi önkormányzati képviselő és Pataki Márton, az Együtt budapesti elnöke nyújtotta be, magánszemélyként. A népszavazáson kezdeményezésük szerint a budapestiek vehetnének részt, és az országgyűlési választásokkal egy időben kerülhetne rá sor.
Nem festene jól, ha a pestiek beleugathatnának a saját ügyeikbe a választáson.
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 09. 04. 15:32
#25
link Novembertől nem jár a 3-as metró 2017. szeptember 4. 10:05 "A BKK társadalmi egyeztetésre bocsátja az M3-as metróvonal felújításának első üteme - a metró Újpest és a Lehel tér közötti pótlása - idejére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási tervét. A metrópótlás az északi szakaszon 2017. november elejétől várhatóan egy évig tart, ekkor a szerelvények csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek. Az északi szakasz felújítása alatt esténként és hétvégéken az M3-as metró helyett annak teljes vonalán pótlóbusszal lehet utazni." Nagy tétben mernék fogadni arra, hogy a 2018-as választásokon Angyalföld és Újpest még a szokásosnál is vörösebb lesz. Meg azok a körzetek is bevörösödnek, ahonnan az emberek a Váci úti irodanegyedbe járnak dolgozni.
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 09. 04. 08:10
#24
A királyi rádióban hetek óta a hírek közé csempészik a kormánypropagandát. Ma a Kossuthon a hétórás hírekben 7:05-kor az volt terítéken, hogy a jobbik a kvótanépszavazás után nem szavazta meg az alkotmánymódosítást. Ez önmagában igaz, de a jobbiknak nem adtak szót. Más megközelítése is van a kérdésnek. 1. Az alkotmány fércmunka és egy csomó mindenre nem gondolt a törvényalkotó. Szerintem az alaptörvény fő célja az volt, hogy ki lehessen fosztani a magánnyugdíjpénztárakat. 2. A fidesz nem szavazta meg a jobbik hasonló törvénymódósítási javaslatát , amit még a költséges és sikertelen népszavazás előtt tett. 3. A fidesznek nem volt annyira fontos az alkotmánymódosítás, hogy idejében megszüntesse a letelepedési kötvények árusítását. A diktatúrában ugyanilyen volt a pártpropaganda. Csak a hatalom mindenkori álláspontját hallottuk és keveredtek a hírek a véleményekkel. Kádár népéhez a bevált módszerekkel kell szólni. A Fodor interjú ebből a szempontból már rendben volt, mert elvált a hírektől. A hatalom tényezőnek állította be a fideszt elhagyó egyik alapítóját, akit a kutya sem választott meg, és csak Gyurcsány kegyéből jutott parlamenti mandátumhoz. Most van egy szervezet nélküli pártja, mérhetetlenül kicsi szavazótáborral és remekül lehet vele az ellenzék összefogásképtelenségét szemléltetni. A királyi média megsimogatta Fodor doktor fejét.
johai 2017. 07. 04. 11:38
Előzmény: #22  hellforceone
#23
Akkor nyilvanossagra hoznak mindent.Az mas kerdes mibe bukna bele ov.Van 1 millio aktiv fidex fan,lakajaik kosztosaik,total megfelemlitettek tovabb 1 millio.A tobbi szavazot viszik szavazni,azt se tudjak hova,de orulnek a buszozasnak ingyen piaval,kajaval,jo a gazda....
hellforceone 2017. 07. 04. 11:10
Előzmény: #5  stock33
#22
Az a nagy helyzet, hogy szerintem ezeket ujra megvalasztja az Isten adta Nep, raadasul 2/3os tobbseggel :). Tehat szerintem el is lehetne hagyni a valasztasokat, penzt sporolna meg az orszag, amit utana nyugodtan el is lophatnanak, mert hat minek, mikor amugy ki kellett volna adni. A "zemberek" elegedettek, mindenki jol el, eljen a fidesz, folosleges valasztasokat kiirni! Simicskaval kapcsolatban meg az a velemenyem, hogy azert ovatosnak kell lennie… utottek itt mar el eselyes kepviselot ugy, hogy bele is halt es a gazolo sem kerult elo….
Törölt felhasználó 2017. 07. 04. 10:29
#21
szodoma end gomorra

Topik gazda

stock33
stock33
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek