Topiknyitó: Vazsmegyei 2017. 03. 15. 07:33

Soros takarodj  

Van az a pénz.



link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
giganti 2017. 10. 18. 14:01
Előzmény: #579  Vazsmegyei
#580
Miért nem a hazájában csinál  rendet?
Küzdeni kellene a faji előítélet ellen. Olvassuk,hogy a fehér rendőrök durvábbak,ha színes bőrű a gyanúsított.
Vazsmegyei 2017. 10. 18. 11:15
#579
Kedves ignoráló, trollozzó, törölgető, diktatúrát honosító véleménycsősz _pny fórumtárs!
Ezek a megjelölések az eddigi tevékenységedet jellemzik a fórum nem tőzsdei véleményeidre. 
Ha nem tetszik a kritika ne nyitogassál topikokat, hogy kedvedre törölgethess és csak az lehet leírva ami neked tetszik! Ez a stílus nem egy emberbarátra vall, hanem egy diktátorra, amit nincs aki moderálhatna!
Mindenesetre elmentettem a hozzászólásom, hogy jellemedet és az előítéletes tevékenységedre rá lehessen mutatni!
+
+
+
Ez a véleményem azért maradt meg , mert időben elmentettem a törléstől, amit _pny fórumtárs is elkövethetett a Soros György alapítványainak... topik 34. hozzászólása törlése okán..
Miért előre? Az előítéletedet akarod ezzel kifejezni?


 Megteheted, mert egy szabad országban olyan vagy mint egy diktátor! Tegyed a dolgod és dicsérjed GSoros úr ámokfutását! Van akiknek nem tetszik GSoros úr, hát nevezzed őket csak trolloknak.
Vazsmegyei 2017. 10. 06. 11:52
#578

Mégis vannak Soros civilek! Budapesten! Gyűléseznek rendesen! Készülnek a nagy leszámolásra!
http://www.irodalmilap.net/?q=cikk/haborus-helyzetre-keszuelnek-soros-civiljei
szivacs
szivacs 2017. 10. 04. 11:46
#577
"A 2016 áprilisában kiadott Amoris Laetitia pápai enciklika csak tovább szította a feszültségeket a Vatikánban.A dokumentum komoly teológiai és gyakorlati kérdéseket vet fel, ezzel kapcsolatban négy bíboros levélben kérdéseket intézett a pápához az egyházi eljárásnak megfelelő módon, ún. dubia formájában. A dubiát megfogalmazó bíborosok egyike az amerikai Raymond Burke, az Istentiszteleti és Szentségi Kongregáció korábbi tagja. A bíborosi testület tekintélyes része – vele együtt harminc bíboros – fogalmazott meg aggodalmakat az Amoris Laetitiával kapcsolatban még annak megjelenése előtt. Athanasius Schneider, a hagyományhű csoportot erősítő kazahsztáni püspök a LifeSiteNews hírportálnak tavaly júliusban adott interjújában elmagyarázta, hogy az aktív házasságtörők szentáldozáshoz való járulásának lehetővé tétele három katolikus szentséget gyaláz meg: a gyónás, a szentáldozás és a házasság szentségét. Schneider püspök január közepén másik két főpásztorral együtt »lelki keresztes hadjáratot« indított, sürgetve Ferenc pápát, hogy »félreérthetetlenül vonja vissza« azokat a lelkipásztori irányelveket, amelyek aláássák a hitet. Wilfrid Napier dél-afrikai bíboros a liberális protestáns egyházak jelenkorban megfigyelhető összeomlására hívta fel a figyelmet, amelyet felgyorsított a keresztény hit és gyakorlat kulcsfontosságú elemeinek elhagyása. Erre hivatkozva óvatosságra inti szinódusi ügyekben saját katolikus egyházát is, azt mondva: Ferenc pápa Amoris Laetitia című buzdítása logikusan oda vezethet, hogy a poligámiában élők is hozzájuthatnak a Szentáldozáshoz. Az Amoris Laetitia lehetséges hatására szemléletes példa a máltai katolikus egyház, illetve az ottani püspöki kar 2017 januári, erre az enciklikára hivatkozó hivatalos útmutatása. Eszerint még úgy is engedélyezik a házasságtörésben élők áldoztatását, hogy elismerik, ez ellentétes mind a katekizmussal, mind II. János Pál pápa Familiaris Consortio című útmutatásával." link
szivacs
szivacs 2017. 10. 04. 11:45
#576
"Ferenc pápa a migrációpárti balliberális globalizmus szövetségese? Az amerikai jobboldali sajtó szerint egyértelmű, hogy Ferenc pápa személye révén a Vatikán liberális globális politikai és gazdasági erők szövetségese. Ennek megfelelően a pápa nem véletlenül támogatja a Soros György és elvbarátai által helyesnek vélt olyan politikai lépéseket,mint például az illegális migráció minden feltétel nélküli támogatása.Egyes sajtóvélemények szerint Soros György és Ferenc pápa között kialakult kiváló együttműködésnek az Argentinával kapcsolatos érdekeik adják az alapját.Soros György a legnagyobb földbirtokos Argentínában (fél millió hektárral),aki a földterület és több mint 150.000 szarvasmarha mellett az argentin pénzügyi eszközök döntő részét is birtokolja. Jorge Bergogliot, azaz Ferenc pápát, aki az első latin-amerikai pápa, pedig mély aggodalommal tölti el a súlyos gondokkal küzdő argentin gazdaság állapota.Az argentin gazdaságot a rossz nyelvek szerint jelenleg csak két dolog mentheti meg a még további összeomlástól. Az egyik az ottani születésű pápa révén pápa a titkok övezte működésű, de állítólag mély zsebű Vatikáni Bank, a másik pedig a milliárdos bróker, Soros György még mélyebb zsebe.Soros és Ferenc pápa ma már nem csak a tömeges illegális migráció elfogadásáért, de a mennyei ökoszisztéma megteremtése érdekében is együtt küzdenek az ember okozta klímaváltozás ellen közösen harcolva, miután a Vatikán hivatalos álláspontja (Laudato Si, 2015.05.25.) ma már egy-egy az egyben a Soros-szervezetek erre vonatkozó érvelésének az átvételével meghirdetésre került.  "
szivacs
szivacs 2017. 10. 04. 11:44
#575
"Soros elsődleges célja ezzel a támogatással az USA vonatkozásában az volt, hogy Hillary Clinton elnökválasztási kampányának sikerét elősegítse. De a támogatással sikerült megszerezni az amerikai püspökök kritikus tömegét, akik például abban a mai napig is fontos szerepet játszanak, hogy kiállnak Ferenc pápa mellett. A New York-i Nyílt Társadalom Alapítvány Oscar Rodriguez Maradiaga bíborossal, Ferenc pápa főbizalmasával is együttműködött a pénz támogatások ügyében és a Soros által megtervezett közös munka végrehajtásában is.A DC Leaks iratai részletesen beszámolnak a Soros által az amerikai katolikus klérus szervezeteinek nyújtott támogatás céljáról, majd a pénz hasznosításának értékeléséről is.Az erről szóló jelentésben az olvasható, hogy Sorosék a pápa látogatását pedig arra használták, hogy Ferenc minél többször hangoztassa a Hillary Clinton kampányának középpontjában is álló témákat, köztük az amerikai katolikusok alacsony bérezését.A látogatás értékeléséről szóló dokumentum sikeresnek nevezi a támogatási projektet. Örömmel nyugtázza, hogy ennek következtében több püspök is kiállt azon elnökjelöltek ellen, akik „a félelemmel kufárkodnak” – ezzel nyilván Donald Trumpra és bevándorláskritikus társaira utaltak.Az összefoglaló megállapítja továbbá, hogy a szponzoráció a „melegellenes retorika” elleni küzdelemben is jól hasznosult. Ezen kívül elérte azt a célját is, hogy áthangolja a családpárti (értsd: a hagyományos házasságot támogató, abortuszellenes, stb.) katolikusok felfogását, amennyiben ezen elkötelezettségük helyére egyre inkább a fizetésbeli különbségek iránti aggodalom lép."
szivacs
szivacs 2017. 10. 04. 11:42
#574
"Érdekes módon 2011 környékén Soros tervei között rövid időre felmerült elérendő célként az, hogy a következő pápa az ő kiválasztottja legyen, egy afrikai katolikus bíboros Peter Turkson személyében, aki a Igazságosság és Béke Pápai Tanácsának volt az elnöke a Vatikánban. Az akkori terv szerint a Vatikánt arra használta volna fel Soros szervezeti hálója, hogy az afrikai pápa személyén keresztül globális kapitalizmusellenes kampányba kezdjen. A ghánai származású Turkson pápának az lett volna a feladata, hogy a társadalmi igazságosság kérdését globális szintre emelje, ezzel összefüggésben pedig egy globális pénzügyi hatóság létrehozásának szükségessége mellett érveljen, arra hivatkozva, hogy csak az oldhatja meg a világ gazdasági problémáit.A DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok, melyeket hackerek tulajdonítottak el a Soros György pénzember által jegyzett Open Society Foundationtől újabb részleteit tettek ismertté a Soros-hálózat működésének.A dokumentumok szerint Soros komoly pénzösszeget fordított a katolikus egyház hierarchiájának manipulálására az elmúlt években. 2015-ben például 650.000 dollárt áldozott a pénzmágnás arra, hogy Ferenc pápa amerikai látogatása apropóján és Hillary elnökválasztási kampánya kapcsán az amerikai katolikus püspököket befolyásolja."
szivacs
szivacs 2017. 10. 04. 11:40
Előzmény: #572  szivacs
#573
"Soros hálózata már a '80-as évek óta befolyásszerzésre törekedett a katolikus egyházban Soros már a '80-as évektől kezdve jelentős forrásokat biztosított több hivatalos és nem hivatalos katolikus szervezet számára is. Így például, már a kezdetektől Soros pénzéből működött a Legális Katolikus Migrációs Hálózat, a Catholic Legal Immigration Network (CLINIC) nevű szervezet, amelyet az amerikai Katolikus Püspöki Konferencia alapított 1988-ban.A Center for American Progress (CAP) elnök-vezérigazgatója John Podestà, Clinton elnök volt kabinetfőnöke, hosszú éveken át volt Soros katolikus irányba tett lépéseinek legfőbb segítője. Podesta, mint az egyik legfontosabb "progresszív katolikus", és az amerikai elnök tanácsadó testületének tagjaként, illetve a katolikus egyházi fenntartású Georgetown Egyetem professzoraként is segítette Soros katolikus irányultságú céljainak a megvalósulását."
szivacs
szivacs 2017. 10. 04. 11:39
Előzmény: #571  szivacs
#572
"

az igazság előbb utóbb mindenképpen ki fog derülni azzal kapcsolatban, hogy a pápa lemondásával összefüggésben kinek milyen súlyos felelőssége volt a Vatikánon belül és kívül is."Luigi Negri érsek ezután azt mondta:

Nem véletlen, hogy Amerikában, a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott anyagok alapján katolikusok egy csoportja olyan nyílt levelet fogalmazott meg, amelyben arra kérte Donald Trump elnököt, hogy hozzon létre egy vizsgálóbizottságot annak kiderítésére, hogy az Obama adminisztráció gyakorolt-e nyomást gyakorolt Benedek pápára. Biztos vagyok benne, hogy kiderül majd kik a felelősök."
szivacs
szivacs 2017. 10. 04. 11:37
#571
"Obama nyomására mondhatott le XVI. Benedek pápa?

Vincze Viktor Attila2017. március 12. 20:28Ferrara-Comacchio volt érseke, Luigi Negri aki idős kora miatt nemrég nyugdíjba vonult a héten a Rimini 2.0 nevű lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy a XVI. Benedek pápa 2013-ban a rá nehezedő "hatalmas nyomás" miatt mondott le. Ezután pedig a Benedek pápához közel álló volt érsek sokat sejtetően úgy folytatta, hogy az nem véletlen, hogy Amerikában katolikusok egy csoportja nyílt levélben azt kérte Donald Trump elnöktől, hogy hozzon létre egy vizsgálóbizottságot annak tisztázására, hogy az Obama-adminisztráció gyakorolt-e politikai nyomást Benedek pápára és a katolikus egyházra."
Vazsmegyei 2017. 09. 07. 11:26
Előzmény: #568  Törölt felhasználó
#570
Igazán megvárhatnád amikor lőrinc alapítványai az USA ban harcolnak az emberi jogokért! Egyetemeket alapít, hogy felléphessen a genderizmus ellen. Elősegíthesse a migrációt az USAba a törvények megváltoztatásával és utcai ülőversenyek szervezésével! Ez kell nekünk!
wgl 2017. 09. 07. 07:57
Előzmény: #567  szivacs
#569
Aláírás gyűjtéshez: link Mit ér ez a petíció?Bárki indíthat petíciót, aki regisztrálja magát a Whitehouse.gov oldalon, viszont ahhoz, hogy valaki aláírjon egy petíciót, amivel egyetért, már nem szükséges a regisztráció, elegendő egy emailcím is.Egy emailcímről egy petícióra csak egyetlen csatlakozás engedélyezett, de a rendszer nem tudja kiszűrni azt, hogy különböző címekről ugyanaz az ember többször is aláírjon egy kezdeményezést. A Ceu-s Kovács Z. szófosó és Habony indított 50-50 ezer aláírással.Többszáz fideszkommunikátor, kubatov fijjug ezt sepinanyalat alatt megoldják..
Törölt felhasználó 2017. 09. 07. 06:30
Előzmény: #566  Vazsmegyei
#568
"Soros dollármilliókat költ a Magyarország elleni támadásra?" Tényleg nagyon veszélyes lehet ha 1,2 milliárd forintot költött ilyen célra;)))))) Egy kis összehasonlítás: "Mészáros Lőrinc 100 milliárd forinttal gyarapította a vagyonát." link
szivacs
szivacs 2017. 09. 07. 00:29
#567
"Amerikában már több mint 141 ezren követelik aláírásukkal Soros terroristaként való elítélését Vincze Viktor Attila2017. szeptember 1. 11:58 WASHINGTON, Kevesebb, mint két héten belül több mint 70 000 ember írta alá azt a Soros György-ellenes petíciót, amely a milliárdos befektetőt az Amerikai Egyesült Államok elleni lázadás szervezésével vádolja meg. A Fehér Háznak benyújtandó petíció Sorosnak, valamint tettestársainak a belföldi terroristává nyilvánítása mellett a teljes vagyonelkobzását is követeli. A petíció benyújtásához szükséges aláírásgyűjtés augusztus 20-án indult el a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen. Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre. A petíció kezdeményezői szerint Soros szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani az Egyesült Államokban. Ezen céljai érdekében pedig Soros több olyan szervezetet is létrehozott, amelyeknek egyetlen célja Amerika kormányzati rendszerének az elpusztítása az Alinsky-modellként ismert terrorista taktikának a gyakorlati alkalmazásával. Az "Alinsky-modell": Az amerikai balliberális író, Saul Alinsky a "Radikális szabályok" című könyvében 13 szabályt vázol fel a hatalom megszerzésére irányuló politikai harcra. Soros György a '80-as évek óta ennek a radikális társadalomváltoztatási, forradalmi forgatókönyvnek a módszereit alkalmazza a céljai megvalósítása érdekében. A petíció a Fehér Házon keresztül arra szólítja fel az amerikai igazságügyi minisztériumot, hogy haladéktalanul deklarálja: Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák. Ezért az aláírók követelése szerint mind Soros személyes, mind pedig szervezeti hálójának a vagyona elkobzásra kellene, hogy kerüljön." "Declare George Soros a terrorist and seize all of his related organizations' assets under RICO and NDAA law Created by E.B. on August 20, 2017"link
Vazsmegyei 2017. 08. 17. 13:01
#566
Soros dollármilliókat költ a Magyarország elleni támadásra? link A kommenteket olvassa, akit érdekel GSoros mutatványa!
pitcairn2 2017. 08. 12. 09:07
Előzmény: #559  upgrayeddAKS
#565
jav.: egy Open Society Foundation-féle szervezet... nehogy vki direkt félreértse... az OSF-el való példálózás csak analógia volt ha az OSF-et az USÁ-ban egy orosz milliárdos finanszírozná, hót ziher, hogy a Foreign Agent Registration Act hatálya alatt lenne...
pitcairn2 2017. 08. 12. 09:04
Előzmény: #561  Törölt felhasználó
#564
az Open Society Foundation-t (OSF) egy amerikai állampolgár (Soros György) finanszírozza az USÁ-ban is ergo ott ezért nincsen a Foreign Agent Registration Act hatálya alatt ellenben ha az OSF-et egy orosz milliárdos finanszírozná akkor hót ziher, hogy ott lenne
pitcairn2 2017. 08. 12. 08:56
Előzmény: #559  upgrayeddAKS
#563
alább annyit írtam, hogy az Open Society Foundation 100%, hogy bekerülne az USÁ-ban a Foreign Agent Registration Act hatálya alá, míg az ebből finanszírozott szervezetek esetében már remeg a léc link ehhez max annyit tennék hozzá, hogy: 1.) ha az Open Society Foundation-t ily módon ellenőrzik akkor tulajdonképpen mindent tudnak így is2.) a lehetőség határozottan megvan a kisebb szervezetek esetében is az már más kérdés hogy élnek vele vagy sem
pitcairn2 2017. 08. 12. 08:54
Előzmény: #545  pitcairn2
#562
.............
Törölt felhasználó 2017. 08. 12. 07:51
Előzmény: #545  pitcairn2
#561
miert felteteles mod? talan nincs a hatalya alatt az USA-ban?

Topik gazda

Vazsmegyei
3 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek