Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 17:24

A Trump!  

4 évig aktuális lesz a topik ))))))))

és izgalmas
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
csilla23
csilla23 2020. 02. 14. 09:38
Előzmény: #1477  kispangit
#1478
kispangit 2020. 02. 14. 09:01
#1477
Nagyobbat fog nyerni, mint 4 éve.
Oszt jónapot.
-bubu-
-bubu- 2020. 01. 24. 14:21
Előzmény: #1473  _Macika_
#1474
na összefeszül ez a tetű babis meg a barom trump :o))
nézzük mire jutnak , gondolom babis behúzza fülét farkát oszt nyűszítve visszakozik majd 
_Macika_
_Macika_ 2020. 01. 17. 17:18
#1472
Annak ellenére, hogy a 2011-ben feloszlott R.E.M. zenekar tagjai többször megtiltották, hogy Donald Trump bármilyen fórumon felhasználja a zenéjüket, az elnök keddi kampányrendezvényén ismét elhangzottak az együttes Everybody Hurts és Losing my Relegion című számai, számolt be a CNN.Tudomásunk van arról, hogy az elnök továbbra is használja a zenénket a kampányában. Minden jogi lehetőséget megvizsgálunk, hogy ezt megakadályozzuk, de ha ez nem lehetséges, akkor tudatjuk, hogy elhatárolódunk attól,. hogy ez a csaló használja a zenénket.-írta kedd éjszaka twitteren Mike Mills, a zenekar basszusgitárosa.
https://www.youtube.com/watch?v=YYOKMUTTDdA&list=PLW2ewqjgm1zxtLwCGOk_BDjg5DHXrBESy&index=3
SeldonKuper 2019. 12. 19. 09:48
Előzmény: #1468  _Macika_
#1470
Csak nem tudják bizonyítani!
Szavaznak ide szavaznak oda, csak mindenki mosolyog a törvények leszavazását látva!
-bubu-
-bubu- 2019. 12. 19. 08:26
Előzmény: #1468  _Macika_
#1469
 A mostani döntés után az ügy a felsőház, a Szenátus elé kerül, amely lényegében a legfelsőbb bíróság elnökének vezetésével egy bírósági tárgyalást vezet le és várhatóan a republikánus többség miatt nagy valószínűséggel Trump elmozdítása nélkül ér véget az eljárás.
SeldonKuper 2019. 11. 11. 09:40
Előzmény: #1463  _Macika_
#1464
Emberek halnak meg? Hihetetlen érvelés! 
Ennyit az árulásról! 
_Macika_
_Macika_ 2019. 11. 11. 06:42
#1463
A könyvből kiderül, hogy Rex Tillerson és John Kelly megpróbálta Haleyt a maga oldalára állítani és Trump-ellenes állásfoglalásokra rábírni.Tillerson bizalmasan elmondta nekem, hogy amikor ők ketten (Kellyvel) ellenálltak az elnöknek, ezt nem engedetlenségből tették, hanem azért, hogy megpróbálják megmenteni az országot- írta Haley, aki a volt külügyminisztert fárasztó és dölyfös embernek írta le, John Kellyről pedig azt tartotta, hogy gyanakvással viseltetett iránta, mert szabad bejárása volt az elnökhöz.
_
A két volt kormánytag nézeteiről Nikki Haley megállapította: "azt mondták, az ő döntésük és nem az elnöké, hogy mi a legjobb az amerikaiaknak, és az elnök nem is tudja, mit csinál". Nikki Haley szerint Tillerson azt is fejtegette neki, hogy "ha Trump munkáját nem hekkelik meg, akkor emberek halnak majd meg".
-
A The Washington Post megkereste a két volt politikust. Tillerson nem reagált, Kelly pedig csak annyit mondott: "ha a döntéshozatalhoz szükséges legjobb és legnyitottabb jogi és etikai tanácsok Trump-ellenes tevékenységet jelentenek, akkor bűnös vagyok a felhozott vádakban".
,
https://index.hu/kulfold/2019/11/11/a_volt_amerikai_ensz-nagykovet_elmeselte_mikent_probaltak_trump_kollegai_alaasni_az_elnok_hatalmat/
_Macika_
_Macika_ 2019. 09. 08. 19:01
#1461
Egyre nagyobb hullámokat ver a Trump által a Fehér Házban bemutatott hurrikántérkép és annak az utóélete. Az amerikai elnök szerdán egy olyan térképet mutatott, amin valaki (a gyanakvók szerint maga az elnök) utólag fekete filccel megnagyobbította azt a területet, amit veszélyeztethet a Bahamát letaroló Dorian hurrikán. Trump arról beszélt, hogy Alabama déli része is veszélyben van, és hogy ezt bizonyítsa, előkapta ezt az átrajzolt térképet, amit előzetesen a stábja nem is akart használni.A bemutató után az alabamai amerikai meteorológiai szolgálat a Twitteren gyorsan cáfolta, hogy az államukat érintené a vihar: „Alabamát sehogy NEM fogja elérni a Dorian. Megismételjük, a Dorian hurrikán nem lesz érezhető sehol Alabamában. A rendszer ehhez messze keleten marad”.  Erre Trump bedühödött, és visszaírta, hogy igenis igaz, amit mutatott.Fotó: Jonathan Ernst / ReutersAz előző napokban a 75 részletes hurrikánelőrejelzés egyike sem említette Alabamát, és eleinte úgy tűnt, hogy a szakma egyértelműen cáfolja az elnököt. Péntek este azonban a szövetségi időjárási hatóság, a National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) váratlanul Trump mellé állt. Közleményük szerint ők igenis arról tájékoztatták a fehér Házat, hogy Alabamát is elérheti a hurrikán. Szerintük a helyi meteorológusok tévedtek, a kijelentésük, hogy ott nincs veszély, nem volt konzisztens az előrejelzési adatokkal.Ez főleg azért furcsa, mert a nyilvánosság előtt korábban a NOAA is végig azt mondta, hogy Alabamáig nem ér el a hurrikán (nem is ért, azóta kiderült, hogy valóban nem érintette a déli államot).A NOAA Trump melletti közleménye sok meteorológust felbőszített, szerintük az ügynökség politikai céloknak akarhat megfelelni. Bill Read, a National Hurricane Center korábbi igazgatója szerint a NOAA vezetése vagy szakmailag alkalmatlan, és nem tudja, hogy kell használni a valószínűségi előrejelzéseket, vagy utasították őket, hogy ezt kell mondani.




Példátlan, hogy a NOAA tudományos alap nélkül, politikai okokból megkérdőjelezze a saját alkalmazottait. Ilyesmi egyetlen vezetés alatt sem történt idáig, ez nem történhet meg– nyilatkozta Dan Sobian, az amerikai meteorológusok érdekvédelmi szervezetének vezetője.

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek