Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 07. 05. 14:18

Ez is Magyarország...  

A lónak a bizonyos alkatrészét a fidesz szájába (már ha ez nem volna képzavar) !
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Macika_
_Macika_ 2020. 07. 21. 16:21
#2718
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 07. 14. 13:48
Előzmény: #2716  _Macika_
#2717
Hozta a formáját. És milyen kegyes. "És bár Magyarország önerőből is képes kilábalni a gazdasági válságból, tehát nem lenne szükségünk az uniós mentőövre, ráadásul a tervekkel sem értünk egyet, de az EU működése miatt és a bajba került tagállamokkal érzett szolidaritásból hajlandóak vagyunk hozzájárulni ehhez a tervhez, mondta Kövér."
_Macika_
_Macika_ 2020. 06. 26. 16:01
#2714
Polgármester nélkül maradt Izsák: a független Kutas Tibor kocsiját megrongálták, mire két nappal később lemondott. A helyiek szerint egy betört szélvédőnek még nem kéne elég indoknak lennie egy felálláshoz, de mindezt egy súlyosabb ügy is megelőzte. A szeptemberi választáson mindenesetre újra visszatérhet az októberben kitúrt, de a várost korábban huszonegy évig vezető fideszes Mondok József, akit fiával együtt költségvetési csalással és közokirat-hamisítással vádolnak, amiért több tízmilliós uniós támogatásból vendégházakat húztak fel, amikbe végül ők költöztek be. Van olyan izsáki, aki szerint egy ilyen „csibész gazember” kell erre a posztra.
https://index.hu/belfold/2020/06/26/izsak_polgarmester_kutas_tibor_lemondas_koronavirus_mondok_jozsef/
_Macika_
_Macika_ 2020. 05. 05. 10:36
#2710
https://index.hu/sport/kezilabda/2020/04/28/erd_kezilabda_szerzodesek_2rule/
A következő pontokat írja még: 
A 2010-es évek közepétől külföldi és magyar sztárjátékosokat szerződtettek átlagosan 1,5 millió forint havi fizetésekkel, melyek mára 2 millióra emelkedtek (az ekhós adózás miatt ezek csaknem nettó összegeket jelentenek).A játékosok határozott idejű munkaszerződéseiben automatikus évi 10–15%-os béremelés lett kikötve.
.
A játékosoknak közpénzből lakásokat béreltek, köztük a volt fideszes alpolgármester és két rokona által érintett cég tulajdonában állókat (9 lakást vettek bérbe ettől a Parimmo Kft.-től).
.
A lakások bérleti díja 2018-ban a duplájára emelkedett.A város volt fideszes frakcióvezetője a kézilabdából kapott fizetést, de rokont is alkalmaztak. A tao-pályázatok hibái miatt 31 millió forintot kell visszafizetnie a városnak. Csőzik megbocsáthatatlan bűnnek nevezi, hogy nem foglalkoztak az utánpótlás-neveléssel, és azt is nehezményezte, hogy nem számoltak az áfa emelkedésével a gazdálkodásban.
.
"Sok dolgozó és sportoló is állítja, hogy mindennapos volt a klubon belüli félelemkeltés a szakmai hibák eltitkolása érdekében"
– írta Csőzik, aki szerethető, megbecsült,  szakmailag és pénzügyileg jól működő csapatot akar. A pénzt pedig inkább költi a város útjaira, járdáira és egészségügyi hálózatára.
Törölt felhasználó 2020. 04. 29. 17:29
#2709
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 22. 17:33
#2707
Tizedik évére annyira bebetonozódott a Nemzeti Együttműködés Rendszere, hogy mára többen vannak azok, akik szerint az Orbán-kormány demokratikus választásokon már nem leváltható, ráadásul a Fidesz-szavazók körében is ez a többségi álláspont – olvasható a Policy Solutions friss kutatásában. Ebből kiderül az is: a többség szerint a Fidesz-kormány a gazdagoknak kedvez, és a kormánypárti szavazók zöme is úgy véli, az juthat előre, aki fideszes. Ezek után nem meglepő a tanulmánynak az a megállapítása sem, hogy többen vannak, akik szerint az ország összességében rosszabb állapotban van, mint tíz évvel ezelőtt.
https://hvg.hu/itthon/20200422_Mar_a_fideszesek_tobbsege_is_ugy_gondolja_Orban_nem_levalthato
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 16. 10:35
#2704
Valóban Soros György áll a forint elleni támadás mögött? Nem tudjuk, és természetesen azok sem tudják, akik erről cikkeznek. A konteók és a propaganda ellen ugyan nehéz észérvekkel harcolni, de az mindenképpen fontos lenne, ha legalább a döntéshozók megértenék, hogy miért nagyon veszélyes Magyarországra nézve, ha Soros György démonizálásával, egyfajta politikai bosszúhadjáratnak tudjuk be a forint gyengülését.
.
Az elmúlt napokban a kormánypárti médiában, egyes gazdasági, vagy politikai portálokon, de még a közszolgálati híradóban is visszatérő téma volt, hogy a forint azért gyengül, mert „vélhetően” Soros György támadja.
https://index.hu/gazdasag/2020/04/16/soros_gyorgy_es_a_magyar_forint_elleni_tamadas/
Törölt felhasználó 2020. 04. 15. 13:54
#2703
  Senkit ne zavarjanak meg a sokszor komédiába hajló kormányzati nyilatkozatok, operatív törzs sajtótájékoztatók és ellentmondások: ez nem komédia, hanem tragédia. Miközben a kormány azt állítja, hogy mindössze alig több mint másfél ezer koronavírus-fertőzött van Magyarországon, elrendelte 36 ezer kórházi ágy felszabadítását. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan embereket tesznek utcára a kórházakból, akiknek folyamatos, 0-24 ápolásra van szükségük, amit nyilvánvalóan nem fognak megkapni a kórházon kívül. Ez sokuk számára egyenlő a halálos ítélettel.
Félreértés ne essék, lehet olyan helyzet egy járványban, hogy tömegesen kell felszabadítani kórházi kapacitásokat. Ezt felelős kormányok ilyenkor a baj mértékével egyenes arányban, fokozatosan és előre ütemezetten végzik el. Ehhez képest a magyar kormány ezt egy tollvonással, emberéletekkel nem törődve teszi, miközben azt állítja, hogy nálunk minden a legnagyobb rendben van, alig több mint 1500 fertőzöttel az országban. Ilyen a világon sehol nincs. Ez bizony tragédia, emberek és családok ezreinek húsbavágó tragédiája, amit soha senki nem fog tudni már jóvátenni nekik.
Orbán Viktor a hétvégén azt mondta, amikor megnézte a 150 ágyas kiskunhalasi mobilkórházat, hogy “ilyet össze tudunk dobni nyolcat-tízet is, megvan ez a képességünk”. Ha valóban így lenne, akkor most nyilván nem ürítenék ki a kórházainkat. A nemzet szájhősétől megint csak nagy szavakat kaptunk a nagy tettek helyett, ez most azonban emberéletekbe fog kerülni. Én arra kérlek, hogy tarts be minden járványügyi előírást! Vigyázzunk egymásra, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy csak egymásra számíthatunk.

Topik gazda

zugnezeg
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek