Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 07. 05. 14:18

Ez is Magyarország...  

A lónak a bizonyos alkatrészét a fidesz szájába (már ha ez nem volna képzavar) !
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
andare 2017. 11. 28. 14:11
Törölt hozzászólás
#1640
madxa 2017. 11. 28. 14:04
Előzmény: #1638  signal2
#1639
"A Soros által javasolt terv hat pontból áll.
  • Az EU-nak a közeljövőben legalább évi 1 millió menedékkérő befogadására kell berendezkednie, a terheket igazságosan elosztva a tagállamok között. A menedékkérőket az első két évben fejenként 15 ezer euróval kell támogatnia. Ehhez az unió – AAA státusát felhasználva – hosszú lejáratú kötvényeket bocsáthatna ki, az így elköltött összeg az európai gazdaságnak is lendületet adna. A lehetőségek határain belül mind a menedékkérők, mind a tagállamok preferenciáit figyelembe kell venni"

  • "hogy lehetsz ennyire korlátolt?" - még mindig ott tartok, hogy mi alapján tulajdonítják Sorosnak a kötelező kvótát, amikor ő azt eddig csak bírálta?"


    "Ki kell dolgozni a menedékkérőkre és a migránsokra vonatkozó globális standardokat."




    "Az EU-nak haladéktalanul létre kell hoznia egy közös Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget, mivel a 28 függetlenül működő tagállami rendszer nem hangolható össze."
    signal2
    signal2 2017. 11. 28. 13:44
    Előzmény: #1637  salve
    #1638
    "én a strasbourgi szavazásról beszéltem" - akkor melyik strasbourgi szavazásról? Linkeld be a szavazást.
    "még mindig ott tartasz hogy a papírnak hiszel és nem a tetteket értékeled.. hogy lehetsz ennyire korlátolt?" - még mindig ott tartok, hogy mi alapján tulajdonítják Sorosnak a kötelező kvótát, amikor ő azt eddig csak bírálta? Csak a magyar kormány állítja. Azt én is látom, hogy mit csinál az EU, mert szépen követhető a honlapokon. Azt nem értem, hogy mi alapján állítja a kormány, hogy ez az lenne, amit Soros gondol? Gondolatolvasó?
    "és nem akarod megérteni" - de, meg akarom érteni, csak nem a kormány meséjéből, hanem bizonyítékok alapján.
    Ellentétben veled.
    salve 2017. 11. 28. 13:35
    Előzmény: #1636  signal2
    #1637
    "a nemzeti konzultáció egy hazugság, megvezetés. Ez továbbra is igaz "
    igen, szerinted! mások szerint meg nem - és az ATV szavazásán is ők voltak többségben mert arra szavaztak,hogy  a Soros terv létezik
    meg már egy évvel ezelőtt is azok voltak többségben, akik a népszavazásaon arra szavaztak 3 millióan, hogy ne kérjünk semmiféle kvótából
    de ez téged nem zavar, hiszen más véleményen vagy - de szerencsére ti vagytok jóval kevesebben. nekünk, a többségnek ennyi elég :-)
    én a strasbourgi szavazásról beszéltem: annak egyértelmű üzenete volt ami persze még csak egy kezdeti lépés, de lehullt a lepel a valódi célkitűzésről és arról, hogy itt egy hálózat működik megvett/lekötelezett képviselőkkel. a többi ehhez képest hidd el, már tényleg csak részletkérdés!
    "akkor legalább biztossá is válik, hogy nem Soros elképzelését hajtják végre, akik dokumentáltan ellenzi a kötelező elosztást "
    még mindig ott tartasz hogy a papírnak hiszel és nem a tetteket értékeled.. hogy lehetsz ennyire korlátolt? itt be is fejezem veeld a társalgást, tényleg semmi értelme! utolsó pár mondat:
    "Ha a kormánynak a kvótával van baja, akkor azt reklámozza, ne a Soros ocsmány képét. Miért nem várod el a kormánytól, hogy precízen és korrekten tájékoztasson? "
    ez megint a naivitásodat tükrözi:  a kormány tudja hogy Soros egy hamiskártyás, aki a hozzád hasonló naívákat elaltatja a púderdumájával (újságcikkeivel amelyekben finomította eredeti tervét hogy annak elvegye az élét, hiszen részben már lelepleződött), és nem akarod megérteni, hogy az egész tevékenysége egy irányba mutat, amin belül és amihez képest részletkérdés, hogy a kormánypropagandában hol és mire helyezik éppen a hangsúlyt amikor visszalőnek gyuribára - mert a két fél háborúzik egymással, és átvitt értelemben persze, de  mindkét fél bevet mindeféle lehetséges eszközt a másik ellen. de tegyük hozzá: ezt a háborút nem Orbán kezdte, hanem Soros! nem Orbán támogatja pénzzel és eszközökkel a bevándoroltatást!
    tényleg csak azt tudom javasolni, hogy hideg fejjel nézd meg ezt a beszélgetést de végig, és gondold át a végén az egészet. és ne azzal törődj hogy kik beszélgetnek hanem azzal, van e annyi józan eszed és ítélőképességed hogy megfontold, lehet-e mégis abban is valami, ami ebben elhangzik. hidd el, érdemes megnézned
    http://www.echotv.hu/video/120357/20170428_Melymagyar
    signal2
    signal2 2017. 11. 28. 12:56
    Előzmény: #1635  salve
    #1636
    Amit leírtál, az mennyiben cáfolja azt, hogy a kormány tízmilliárdokét terjeszti a hazugságot (nemzeti konzultáció)? Én arról pofázok, hogy a nemzeti konzultáció egy hazugság, megvezetés. Ez továbbra is igaz. 
    Az megvan, hogy nem az említett hölgy szavaztatta meg, hanem hetvenegynehány képviselő, köztük az összes fideszes, kérte napirendre venni a plenáris ülésen, és mindössze arról kellett szavazni, hogy az Európai Parlament elé kerüljön-e tárgyalásra? E nélkül is pont ez történ volna vele, azaz a parlament elé került volna. Magyarul színjáték volt. Pont az ilyeneknek, mint te, aki elolvassa az MTI-s közleményt, és egyből beszopja. Annak ellenére nem néztél ezek szerint utána, hogy belinkeltem neked.
    Ha majd megszavaznak egy kötelező, felső korlát nélküli kvótajavaslatot, akkor legalább biztossá is válik, hogy nem Soros elképzelését hajtják végre, akik dokumentáltan ellenzi a kötelező elosztást.
    Ha a kormánynak a kvótával van baja, akkor azt reklámozza, ne a Soros ocsmány képét. Miért nem várod el a kormánytól, hogy precízen és korrekten tájékoztasson?
    salve 2017. 11. 28. 11:49
    Előzmény: #1628  signal2
    #1635
    hogy te mennyire naív és megvezetett vagy...
    xx-szer leírtuk már, hogy a papír midnent elbír azaz nem a szép szavak és mesék számítanak, hanem a tettek:
    emlékeztető, ez a ygümölcsöző tárgyalás  10-én volt még Brüsszelben:
    https://twitter.com/CeciliaWikstrom/status/928967089901199360
    pár nappal azelőtt volt, hogy e kedves barátnőd vezetésével a Libe bizottság (nem is tudom honnan ismerős ez a libe név és mire asszociáltat?..), megszavaztatta az EU parlamentben a felső határ nélküli, állandó kvótajavaslatot
    és Cecilia barátnőd habzó szájjal azt nyilatkozgatta utána, hogy "aki ellenszegül, azt meg kell büntesse majd az EU, pénzmegvonással"
    további szép álmokat kívánok neked, aludj jól picinyem Cecilia néni és Gyuribá szép meséire! ja, és lefekvés előtt azért ajánlom hogy nézd majd meg újra Cecilia nénéd twitteroladlát, hátha sor került azóta egy újabb gyümölcsöző tárgyalásra is, nehogy lemaradj róla!
    salve 2017. 11. 28. 11:37
    Előzmény: #1628  signal2
    #1634

    salve 2017. 11. 28. 11:26
    Előzmény: #1614  sanka
    #1633
    már vártam ezt a választ :-)
    csak kiröhögteted vele magad
    7 évvel azután hogy katasztrofális vereséget szenvedett a választásokon az az oldal amelyhez minden bizonnyal tartozol - még mindig ott tartotok a beteg és szűk agyatokkal hogy nem értitek, nem tudjátok felfogni, hogy 7 év alatt megváltozott a világ: elképzelni sem tudjátok, hogy létezhetnek olyan választópolgárok, akik nem úgy gondolkodnak mint ti, és még el is merik mondani vagy egy szavazáson kifejtsék a véleményüket. csak ez a mantra megy amit nyomni tudtok, hogy "lefizetett mindenekit a kormány, még az ATV nézőit is lefizeti" - miközben az ATV-t nem nézik a fideszesek, hiszen az egy full ellenzéki televízió! de sebaj, jogotok van hülyének lenni, és a következő választáson is sz@pni egy jó nagyot, és hát a hozzászólásaid olvasva úgy látom, ha így lesz, bőven meg is fogjátok érdemelni :-)
    _Sigorszky
    _Sigorszky 2017. 11. 27. 21:12
    #1632

    Vasi gondolkodásban akadályozottak számára egy kis Vekerdy:
    A gonoszság hatalma
    Vekerdy Tamás ritkán szólal meg közéleti témákban. Amikor viszont megteszi, érdemes minden egyes szavát megjegyezni a neves gyermekpszichológusnak. Ám amit ma írt a Facebook oldalán, az nem egyszerűen csak fontos. Hanem talán a legfontosabb igazság Orbán rendszerének gonoszságával kapcsolatban. A népszerű  pszichológus  így  kezdi: “A diktatúrák lényegében dekortikalizálják az alattvalókat, mondjuk így: ’lehámozzák a kérget’, tehát nem kell kibírniuk ezt a bonyolult világot, mert felülről megmondják nekik, hogy mi az egyedüli igazság, és kik jelentenek veszélyt. A propaganda mindig bűnbakot kereső és találó egyszerű szólamai megcélozzák és felszabadítják a kéregalatti érzelemteli – félelem-düh-agresszió; ebben a sorrendben! – központjait.” Majd az alapozás után rátér a lényegre: “Az élet szorongató! A szorongás – mondja a tudományos nyelv – tárgy nélküli félelem. A propaganda tárgyat ad ennek az életerőket egyébként elszívó szorongásnak. Megmondom, miért szorongsz! És kijelöli azt a masszaként megnevezett embertömeget – vagy azt az egyetlen embert –, akitől félni, szorongani kell. Ha az agykéreg működését lebénítják, ha engedjük lebénítani, akkor visszazüllünk állatokká – de nem boldog állatokká, akik ösztöneikben és ösztöneik által biztonságosan élnek, hanem beteg állatokká, akik ki vannak szolgáltatva betegítő ösztöneiknek. Hogy ezeket kiélhessék, tárgynak kell tekinteniük a többi embert. Morális idiótákká válnak – erre van szükségük ahhoz, hogy ne tudják átélni a másik ember állapotát, szenvedését. Veszélyes, gyilkos dolog ezeket a kéreg alatti impulzusokat felszabadítani.” Pontos, elegáns és nagyon komolyan megszívlelendő Vekerdy tanítása. És igaza van. Ha engedünk az orbáni csábításnak  és  megengedjük, hogy lealacsonyítsanak minket, akkor ők győztek. Tartsunk tehát ki az elveink mellett! Maradjunk Emberek!
    F: Ellenszél
    _Sigorszky
    _Sigorszky 2017. 11. 27. 21:08
    Előzmény: #1629  loliense
    #1631

    Ezekre csak ilyesféle mondatokat lehet mondani! Egyetértek, hogy kötne beléjük az ötszázas cement...
    _Sigorszky
    _Sigorszky 2017. 11. 27. 21:06
    Előzmény: #1621  sanka
    #1630
    Ej sanka, hagytad, hogy lerángasson a saját szintjére? Kár...
    loliense 2017. 11. 27. 21:05
    #1629
    "Az EMMI tervezett rendelete szerint csak állami, önkormányzati és egyházi szervezetek oszthatnának meleg ételt."-a rászorultaknak!!!
    Kelt:2017. a népnemzetiesen keresztényes férgek vezette országban
    oszt jó nagyot az összesbe
    signal2
    signal2 2017. 11. 27. 20:24
    Előzmény: #1608  salve
    #1628
    Arról nem a többség véleménye dönt, hogy mi a tény. A tény, az tény. PL. Soros ellenzi a kötelező elosztási kvótákat, és pl. soha nem mondott és írt olyat, hogy a migránsok által elkövetett bűncselekményekre enyhébb büntetést kellene kiszabni. Kapásból két hazugság az inzultációban, ami tény. Innentől kezdve tök mindegy, kinek, mi a VÉLEMÉNYE.
    sanya10 2017. 11. 27. 19:23
    Előzmény: #1625  Vazsmegyei
    #1627
    Troll!
    bigyula 2017. 11. 27. 18:49
    Előzmény: #1594  Vazsmegyei
    #1626
    Értem én: ha Soros valamiről nem nyilatkozik, akkor azzal egyetért. Viszont, ha Orbán valamiről nem nyilatkozik, akkor az nem azt jelenti, hogy egyetért azzal...
    Vazsmegyei 2017. 11. 27. 18:46
    Előzmény: #1623  sanka
    #1625
    Már elérted azt a szintet ami megér egy misét! Nem szeretik a moderátorok, ha valakit ki kell tiltatniuk! Az hogy megérdemelted, magadnak köszönheted!
    Vazsmegyei 2017. 11. 27. 18:44
    Előzmény: #1620  Törölt felhasználó
    #1624
    Nem izgatom magam a Heneken vörös csillagja miatt! Izgatott legyen az aki kitalálta az önkényuralmi jelképeket! A Heineken söre a vörös csillag nélkül is megtartja az ízét!  Meglátod, ha inni akarod Magyarországon!
    sanka 2017. 11. 27. 18:40
    Előzmény: #1622  Vazsmegyei
    #1623
    Majom csávó, rohanj a moderátorhoz, ahogy szoktad!!!!
    Vazsmegyei 2017. 11. 27. 18:39
    Előzmény: #1621  sanka
    #1622
    Egyre jobban gyengülsz és egyre jobban frusztrálódsz. Átcsapnak a fejed felett az ország gondjai!
    sanka 2017. 11. 27. 18:37
    Előzmény: #1616  Vazsmegyei
    #1621
    Legszívesebben megmutatnám neked mennyi is vagyok, faszfej!!!!

    Topik gazda

    zugnezeg
    1 1 1

    aktív fórumozók


    friss hírek További hírek