Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 07. 05. 14:18

Ez is Magyarország...  

A lónak a bizonyos alkatrészét a fidesz szájába (már ha ez nem volna képzavar) !
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vazsmegyei 2017. 10. 19. 16:34
Előzmény: #1398  Törölt felhasználó
#1400
Van benne igazság! Nem tetszik? Sajnálom Macika!
Vazsmegyei 2017. 10. 19. 16:32
Előzmény: #1396  kimpaa
#1399
Kimpaa!
 A liberalizmus mosott, hordott össze minden sárt! Most meg az a baj, hogy az egész világ nyakig benne van? Hát milyen uralkodó trend volt a világban, már húsz éve? A liberalizmus!
Mit vettek elő a liberálisaink mentőövnek? Az oroszokat, meg a komcsikat. 20 évig hallgattak róla, ma meg minden nap az emberek szemébe öntik az új elméleteiket és mindennek az oka  a komcsik meg az oroszok. Röhej nem?
Hát nem meghülyült világ liberális része? Dehogynem! De akkor ne mutogassanak másra ha egy sár rendszert építettek!
Törölt felhasználó 2017. 10. 19. 16:28
Előzmény: #1395  Törölt felhasználó
#1398

-torkosbrrrz- (2016. augusztus 17. | 11:19)
Talán azért, mert még mindig nem vagyok zsinagógás! 
https://forum.portfolio.hu/search/post/zsinagógás/and/2016-03-29/2017-10-19
Vazsmegyei 2017. 10. 19. 16:25
Előzmény: #1395  Törölt felhasználó
#1397
Torkosbrrrzt megégettétek, de szellemét a tűzetek nem égeté meg!
kimpaa
kimpaa 2017. 10. 19. 16:21
Előzmény: #1391  Törölt felhasználó
#1396
A liberalizmust most összemossák mindennel, szitokszó lett. A mi rendszerünk is fél a liberalizmustól, mert az a szabad véleménynyilvánítást, az ügyek feltárását, megoldását is takarja. Na az kellene még csak ezeknek :DDD
Így libsi=migráns simogató lett
Törölt felhasználó 2017. 10. 19. 16:18
Előzmény: #1393  Törölt felhasználó
#1395

-torkosbrrrz- (2016. augusztus 10. | 14:24)
Engem szerencsére ilyen mócsingok elkerülnek! 
Vazsmegyei 2017. 10. 19. 16:15
Előzmény: #1393  Törölt felhasználó
#1394
Elgondolkodtál már azon, hogy az általad linkelt embereknek milyen a politikai nézete, amiket nem lehet, nem mernek kimondani?  
Álságos az ilyen szembeállítása a politikai véleményeknek. Valami baj van akkor a politikai nézetekkel, ha emiatt valaki úgy gondolja , hogy nem dolgozni akar, nem tanítani például, mert neki fontosabb a politikai véleménye mint a munkája vagy a tanítása?
Mosd le a "mocskot"legalább, ha már nem tudod megkülönböztetni a politikádat a valóságtól!
Törölt felhasználó 2017. 10. 19. 15:47
Előzmény: #1391  Törölt felhasználó
#1393
Sok embertől hallom (meglepő módon oldaltól függetlenül!), hogy ő inkább nem mond politikai véleményt, mert úgy érzi veszélybe kerülhet az állása, elvesztheti a vevői egy részét (nyilván azokat akik éppen nem értenek vele egyet), vagy egyszerűen csak csúnyán néznek rá, akik mást gondolnak. 
erre is mocsok jön persze
re ecatavi nőnek kiadó
Vazsmegyei 2017. 10. 19. 15:45
Előzmény: #1391  Törölt felhasználó
#1392
Ez tisztán olyan mint akik Ékoreával akar kereskedni az féljen! Inkább ne kereskedjen!
Azok akik nem értenek egyet! Mivel is?
Mivel nem értenek egyet? Nem az a gondjuk, hogy nem akarnak "lelkiismereti" okokból dolgozni, tanítani????
A hiba az ön készülékében van, mondja kellérdezső is! Aki dolgozni akar az dolgozhat, aki tanítani akar az taníthat. Szabadon dönthet! D
De ha azt vizionálja valaki, hogy nem akar dolgozni nem akar tanítani, akkor elveszítheti az állását, hát az a valóság és nem az attól való félelem emlegetése!
Törölt felhasználó 2017. 10. 19. 15:25
Előzmény: #1389  _Sigorszky
#1391

Sok embertől hallom (meglepő módon oldaltól függetlenül!), hogy ő inkább nem mond politikai véleményt, mert úgy érzi veszélybe kerülhet az állása, elvesztheti a vevői egy részét (nyilván azokat akik éppen nem értenek vele egyet), vagy egyszerűen csak csúnyán néznek rá, akik mást gondolnak. 
Ez azonban helytelen. A valódi demokrácia alapja ugyanis az, hogy részt veszünk a köz ügyeiben, mind mikro, mind makroszinten. Ha nem tetszik, hogy az utcánkban valamit megváltoztattak, akkor elmondjuk, jelezzük az önkormányzati szinten, s ha nem tetszik, amit az országban látunk, akkor magasabb szinten. Azaz, ahogy Platón mondta, részt veszünk a köz ügyeiben. Ha erre nem hajlandó sok ember, akkor nem lesz valódi, működő demokrácia, enélkül pedig tehetünk bármit az adórendszerrel, kaphatunk bármilyen külső támogatást, nem zárkózunk fel soha a legfejlettebb, legélhetőbb országokhoz. Ezért, a saját jólétünk érdekében fontos megszívlelnie mindenkinek Platón mondását.
http://zsiday.hu/blog/platón-politikáról
Vazsmegyei 2017. 10. 19. 15:18
Előzmény: #1388  _Sigorszky
#1390
Könnyen beszél az aki nem Segesden lakik!   
 Hol van a Transparency, hol van a Helsinki, hol van a TASZ, hol vannak a civil Soros-alapítványok jól fizetett harcosai? 
Miért nem jelennek meg azonnal Segesden? Meddig kell várni még rájuk?
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 10. 19. 15:06
#1389

Mint aElek apó a mesét, úgy kezdik ("Hát ennél már nagyobbat nem hazudhatnék, csak azt, amit most készülök elmondani...") Íme egy igazságtartalom tekintetében kihívásokkal küszködő cím:
"A Fidesznek harmadik hónapja nő a támogatottsága, szeptember és október között statisztikailag is érdemben, 27-ről 30 százalékra bővült a tábora a Závecz kutatása szerint. A kormánypártok fővárosi támogatottsága is nagyot nőtt: 22-ről 37 százalékra."
Na, ez a Závecz is komoly társulat, én mondom...
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 10. 18. 19:50
Előzmény: #1387  _Sigorszky
#1388

Egy hozzászólás az előző fészbúk bejegyzéshez: 
"Hát igen! Nálunk "csak" betörés és lopás volt( több is). Érdekes módon egyik esetnél sem lett meg az elkövető............. Viszont vett a rendőrség egy csomó trafipax- ot! Ez ma magyarország! Csak a pénzbehajtás müködik. Sajnos."
Egyetértek: ez ma Magyarország. Megrohadhatna már ez a nagyonmélymagyar és emberközpontú rendszer...
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 10. 18. 19:43
#1387

Rohadt férgek! Akik elkövették, azok is, hát még azok, akiknek intézkedniük kellene, de nem teszik a kötelességüket! 
"Tegnapelőtt Segesden a romák ( hogy a fb. ne tiltson le) összevertek egy 67 éves asszonyt! Aki az ÉDESANYÁM!
A Kádár rendszerben nevet is adtak a jelenségnek. Szakmailag távol állt eddig tőlem, hogy szélsőséges kinyilatkoztatásokat tegyek, de személyes érzelmeim felülírják a szociológustól elvárt szakmai normáknak való megfelelést.
Ma Magyarország olyan hely, ahol véresre lehet verni egy 67 éves asszonyt különösebb következmény nélkül. Értsd, úgy a következményeket csak az édesanyám viseli, aki jelenleg is a kórházban van. A név szerint megnevezett elkövetők szabadlábon vannak. Még csak védekezniük sem kell, mert a rendőrség még nem foglalt állást …
Október 16-án késő délután a Somogy megyei Segesd községben a 67 éves édesanyám a házuk előtt az utcán levelet gereblyézett. Velük szemben élő cigány belekötött, valami kóbor kutya okozott riadalmat a soron. Nyomdafestéket nem tűrő - de rá nagyon is jellemző stílusban - szitkozódott, majd egy ládaszerű eszközzel felfegyverkezve édesanyámra támadt, őt meg is rúgta . Anyukám bemenekült a saját portájukra , hívta a rendőrséget.
Az édesanyám már az udvarában tartózkodott, amikor a kisajtót berúgva oda többen bementek és a kerítésnek rántották, kezéből kivették a lombseprűt és ütötték, rúgták. Amikor meglátták, hogy vérzik elszaladtak. A ruhája és a járda is véres volt.
Természetesen újra hívta a rendőrséget. A körzeti megbízott munkaideje lejárt, ezért a nagyatádi rendőrkapitányságról két rendőr ment ki a helyszínre. Érdekes módon a támadókhoz mentek először, majd miután bementek édesanyámékhoz csak azt kérdezgették, hogy elmegy-e orvoshoz. Majd érdemi intézkedés nélkül távoztak.
Beteg édesapám kocsival bevitte édesanyámat a nagyatádi kórházba, ahol ellátták a sérüléseit. Másnap délelőtt újabb orvosi ellátást követően bementek a rendőrkapitányságra feljelentést tenni, ahonnét illetékesség hiányában átküldték őket az ügyészségre, ahol nem volt ügyfélfogadás, de az ügyész telefonált a rendőrségre, hogy intézkedjenek.
Közel fél napba telt mire sikerült felvetetni egy pár soros jegyzőkönyvet. Miután szüleim hazaértek a támadók újra inzultálni kezdték őket. Újra rendőrt kellett hívni. Nem meglepő módon ismét nem történt semmi.
Ügyvédük szerint a garázdaság egyértelműen bizonyítható az hivatalból üldözendő és tisztán látszik, hogy a rendőrség el akarja tusolni az ügyet.
Rendőrségi körökből olyan információ került a birtokunkba, hogy általános gyakorlat , hogy minden eset kapcsán az intézkedő rendőröknek be kell szólni a központba majd az ügyeletes tiszt, dönti el hogy kell e intézkedni. Neki valószínű nem volt olyan fontos ez az ügy.
A szerencsén, ill. a véletlenen múlt, hogy az olaszliszkai tragédia nem ismétlődött meg. Évekkel ezelőtt már volt hasonló atrocitás, akkor azzal fenyegetőztek a cigányok, hogy felgyújtják az édesanyámék házát. Akkor az ügyeletes rendőr azt mondta, majd ha vér folyik, akkor tudnak valamit tenni. Most folyt és az elkövetők mégis szabadlábon vannak.
Magyarként kötelességeink vannak, de jogaink nincsenek? Hosszú telefonbeszélgetést folytattam az ügyeletes rendőrrel, de annak még a nevét sem tudtam meg. Mindenki másra mutogat és mossa kezeit. Én külföldön vagyok (dolgozom a rendőrök fizetéséért is), próbálok elérni valami érdemi intézkedést, de falakba ütközöm. A Szolgálunk és védünk szlogen mögött nincs valós tartalom. Számtalan kérdés fogalmazódik meg bennem. Kit szolgál és kit véd a magyar rendőrség? Nincs részrehajlás? A bűncselekmények eltusolása? Micsoda országot épít az, aki ezekben az ügyekben ilyen módon részt vesz? Magyar ember saját hazájában menekülni kényszerül? A magyar rendőrség nem védi meg a magyar embereket? Idős, védtelen, törékeny emberek, hogy védjék meg magukat?
Értesítettük a falu polgármesterét, aki mindössze annyit tett hozzá, hogy feljelentést kell tenni. Valamikor ő is ebben az utcában lakott, igaz akkor még a szocpolból felépített házak nem álltak ott. Még csak azt sem kérdezte meg, mi történt, hogy van az édesanyám. Tavaly ő nyitotta meg a faluban rendezett kiállításomat, beszédében hangoztatta, hogy büszke rám. Én ezt az érzést most nem tudom viszonozni. Nem vagyok büszke, sőt szégyellem magam, mások helyett is. Azok helyett, akik hivatalból kötelesek lennének tenni valamit, de mégsem tesznek.
Egyértelmű, hogy a rendőrség el akarja tusolni az ügyet. Ma ezt meg lehet tenni egy demokratikusnak kikiáltott országban. Ma véresre lehet verni egy 67 éves asszonyt büntetlenül. Ez a magyar valóság. És ÉN szégyellem magam mindenki helyett, aki ilyen országot épít. A részrehajló és lelküket egy magasabb körök érdekeinek alárendelő, megpuhult gerincű emberek helyett. Mit tehet ma egy családját féltő állampolgár? És ki válaszol ezekre a kérdésekre? "
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 10. 17. 22:06
Előzmény: #1384  Törölt felhasználó
#1386

Azérezmávalami! )
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 10. 17. 22:05
Előzmény: #1382  kata311
#1385

Köszönöm, idővel a sárga föld mindent meggyógyít, az én bajomat is.  Pusszantás... :)
Törölt felhasználó 2017. 10. 17. 17:44
#1384
Törölt felhasználó 2017. 10. 17. 16:47
#1383
Matolcsy fia lett az új vezérigazgató az Origo kiadójánál
http://index.hu/kultur/media/2017/10/17/matolcsy_gyorgy_fia_lett_a_vezerigazgato_az_origo_kiadojanal/
előre új gazdag  etásak
kata311
kata311 2017. 10. 17. 16:41
Előzmény: #1381  _Sigorszky
#1382
nem, nem lettem, csak hobby
puszi és jobbulást..........))
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 10. 17. 16:29
Előzmény: #1379  kata311
#1381

Hát Katám, egyik se lenne nagy csoda... :(
S veled mi a helyzet? Virágkertész lettél? :)

Topik gazda

zugnezeg
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek