Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
novotrade 2019. 11. 21. 10:49
Előzmény: #31259  novotrade
#31260
"A Gyurcsány Ferenc vezette DK önkormányzati képviselőjelöltje volt korábban az az egykori válogatott labdarúgó, akit hétfőn előállított a rendőrség a Borkai-zsarolás ügyében. Póczik József azt állítja: ő csak eljuttatta a horvátországi hajóúton készült botrányos felvételeket Borkai Zsolthoz, a rendőrség azonban zsarolás miatt nyomoz az ügyben."
.
"A 24.hu kérdésére a volt válogatott labdarúgó elmondta azt is, hogy egykori csapattársával, Glázer Róbert korábbi futballistával nem váltott szót a videófelvételekről, és nem is adta át neki azokat, így nem beszélt róluk a labdarúgó testvérével, Glázer Tímeával (DK), a győri ellenzék polgármesterjelöltjével sem."
.
.
 dehogy beszélt ő erről bárkivel is.....    :))))
főleg nem a DK polgármester jelöltjével.... azzal végképp nem beszélt erről!   :))))
.
novotrade 2019. 11. 21. 09:41
Előzmény: #31258  novotrade
#31259
"Az amerikai képviselőház is megszavazta a hongkongi tiltakozókat támogató törvényjavaslat végleges változatát helyi idő szerint szerdán este.
A képviselőház egy nappal azt követően szavazta meg a törvényt, hogy a szenátusban is elfogadták a hongkongi tiltakozókat támogató és egyben Kínát az erőszak veszélyeire figyelmeztető törvényjavaslatot. Míg a szenátusban egyhangúlag voksoltak a törvényre, a képviselőház 412:1 arányban fogadta el.
A képviselőházi törvény is előírná az amerikai kormányzatnak Hongkong helyzetének rendszeres, évenkénti felülvizsgálatát mind pénzügyi, mind emberi jogi szempontból. A törvény megbízná az Egyesült Államok elnökét is, hogy szankciókat szabjon ki azokra, akik csorbítják az emberi jogokat e különleges közigazgatási területen.
A Hongkongi Emberi Jogok és Demokrácia Törvénye névre elkeresztelt jogszabályt – miután egyeztették a kedden a szenátusban elfogadott változattal – szerdán este a törvényhozók már át is küldték a Fehér Házba, ahol az elnök aláírásával válik törvénnyé."
.

Az USA ezen a területen is addig fogja provokálni Kínát, még az is elkezd emberi jogokkal foglalkozni más országoknál.
novotrade 2019. 11. 21. 09:24
Előzmény: #31257  novotrade
#31258
"A Fidesznek már október elején kész teóriája volt arról, miként kerülhettek Pócziktól a felvételek az Ördög ügyvédje blog írójához. A máig ismeretlen szivárogtató blog mögött kezdettől Czeglédy Csaba ügyvédet, az egykori MSZP-s, most DK-s szombathelyi politikust sejtik.
Az tény, hogy nem nehéz feltárni a kapcsolati hálót, amelyben rövid szál vezet el Pócziktól Czeglédyig. Pócziknak egykor csapattársa volt a Rába ETO-ban Glázer Róbert, akivel nemcsak a nyolcvanas években a (közép)pályán játszottak egymás mellett, de 2016-tól közösen edzették az ETO öregfiúk csapatát is. A ma is élő kapcsolat okán nem túl merész feltételezés, hogy Póczik már azelőtt is személyesen ismerhette a DK-s Glázer Tímeát, a győri ellenzék közös polgármesterjelöltjét, Glázer Róbert testvérét, hogy ugyanahhoz a párthoz csatlakoztak volna.
Glázer Tímea a DK regionális koordinátora, hozzá tartozik Vas megye is, és a Nyugat.hu-nak egy interjúban elárulta, hogy korábban focimeccsek miatt is gyakran járt Szombathelyre, mivel a testvére kétszer is volt a Haladás edzője. A győri-szombathelyi tengely erősségére utal az is, hogy az október 19-i, „Viszlát, Borkai!” elnevezésű győri demonstráción felszólalt Szendrő-Németh Tamás szombathelyi ügyvéd, civil aktivista, Czeglédy Csaba régi jó ismerőse is.
Bár a Fideszben egyöntetű vélemény, hogy Pócziktól végül valamilyen DK-s kapcsolaton keresztül Czeglédyhez kerültek a felvételek, az érintettek egytől egyig azt állítják: a szexvideó nyilvánosságra hozatalához semmi közük sincs.
Az elsőként lapunknak nyilatkozó Póczik József kedden kérdésünkre tagadta, hogy megzsarolta volna Borkait. Elmondása szerint egy ismeretlen személy rábízott egy csomagot azzal, hogy juttassa el Borkai Zsolthoz. Kinyitotta a csomagot, szembesült annak tartalmával, a szexképekkel, megdöbbent, majd a felvételeket átadta a győri polgármesternek, aki nagyon örült neki."
.
.
.
 Azért lassan csak összeáll a kép ebben az ügyben is.
novotrade 2019. 11. 21. 08:42
Előzmény: #31256  novotrade
#31257
Csökkentik az olaszországi partokra migránsokkal érkező hajókra korábban kivetett szankciókat, és eltörlik a humanitárius menedékkérelmi rendszer szigorítását – jelentette be a Matteo Salvinitől bevezetett migrációs intézkedések módosítását Luciana Lamorgese jelenlegi belügyminiszter szerdán.
Luciana Lamorgese bejelentése szerint a módosítások közt szerepel – az államfői útmutatások nyomán – a hajókra kivetett pénzbírság csökkentése 1 millióról 10 ezertől 50 ezerig terjedő összegre. A civil hajókat csak abban az esetben foglalnák le, ha ezek többször is megsértették az olasz hatóságok előírásait. A belügyminiszter megemlítette, hogy felül kívánják vizsgálni a menekültkérelmi rendszert is: tavalyig ugyanis az olaszországi partokra érkezők majdnem automatikusan ideiglenes humanitárius menekültstátuszban részesültek, ezt azonban Matteo Salvini eltörölte."
.
.
.
 Várható volt, hogy meglépik.
novotrade 2019. 11. 20. 15:31
Előzmény: #31255  novotrade
#31256
Arról pedig, hogy ma délben, már a vita alatt a jobbikos Jakab Péter beült a parlamenti patkóban Orbán Viktor üres miniszterelnöki székébe és felszólitásra sem volt hajlandó kiszállni onnan, Szabó Tímea azt hozta fel:
nincs is benne a Házszabályban, hogy nem lehet Orbán Viktor székébe ülni, vagy hogy egy képviselő nem ülhet egy másik székébe az ülésteremben."
.
.
 Jó meglátás... nincsen tiltva a Ház-szabályban.....
És az, hogy ő vele a férfi képviselők mi  mindent nem csinálhatnak? 
.
Mivel arról sem rendelkezik a Ház- szabály akkor bármit lehet vele csinálni?
.
pl. bárki beleülhet az ölébe ha épp ahhoz támad kedve? stb..stb..stb...
.
Tényleg ott tartanak, mint a macskát mikróban szárító USA  nyugdíjas????   :(((((((
Ez az ellenzék szellemi szintje?????
.
Tragédia! 
novotrade 2019. 11. 20. 14:45
Előzmény: #31254  novotrade
#31255
Akkor az előbbi ítélet fényében.....
.
.
.."Jakab szerint azt még nem tudni, hogy milyen hosszú kitiltás illetve mekkora pénzbüntetés jár majd „a képviselői jogok szigorítása után, ha azt mondja a parlamentben, hogy ennyi bűnöző előtt még nem beszélt, ha Kövér Lászlót Kövér elvtársnak nevezi, ha Orbán Viktort közönséges lókupecnek hívja, vagy ha letesz az asztalára egy csomag száraztésztát“.
Jakab Péter ehhez hozzátette, hogy azt már „lehet tudni, hogy mennyibe kerül, ha beleül Őfelsége székébe, ugyanis a december 12-i vita után 1,2 millió forint büntetést kellett ezért fizetnie", írja az Alfahír. "
.
novotrade 2019. 11. 20. 14:40
Előzmény: #31253  novotrade
#31254
"A Kúria mindenben fenntartotta a Fővárosi Ítélőtábla korábbi jogerős ítéletét: a kormány 2017-es nemzeti konzultációja valótlan és jó hírnevét sértő állításokat fogalmazott meg a Magyar Helsinki Bizottságról, áll a civil szervezet közleményében. Az ítélet kétmillió forintos sérelemdíjra kötelezte a Miniszterelnöki Kabinetirodát. "
.
.
Ezt az ítéletet is jegyezzük meg.
.
NEM LEHET JÓ HÍRT SÉRTŐ KIJELENTÉST,ÁLLÍTÁST ÍRNI! 
.
Ezt nem árt feljegyezni, már erről is van mind 3 szintet megjárt ítélet!
novotrade 2019. 11. 20. 14:26
Előzmény: #31252  novotrade
#31253
A volt válogatott labdarúgó, Póczik József állítja, Budára autózott egy borítékért, amit Borkai Zsolt győri polgármester kezébe adva a címzettnek "fülig ért a szája".A 24.hu elérte a Borkai-szexbotrány kapcsán előállított korábbi válogatott labdarúgót, aki - ügyvédje társaságában - maga járult hozzá, hogy ne P. Józsefként, hanem Póczik Józsefként, teljes nevén említsék a nyilvánosságban.
 Mint Póczik József a lapnak elmondta, 2018 nyarán kapott telefonhívást egy ismeretlen embertől, ismeretlen számról, hogy
egy budai szálloda portáján hagytak a nevére egy borítékot - ismeretlen tartalommal -, azzal a kéréssel, hogy azt adja át Borkai Zsoltnak.A kocsiban aztán megnézte, mi van a borítékban: maguk a felvételek voltak, amiket megmutatott utastársának is. A felvételeket ezután átadta Győrben Borkai Zsoltnak, aki "nagyon örült, fülig ért a szája, hálálkodott", amikor átvette azokat. Állítása szerint Póczik József nem kért és nem is kapott a felvételekért semmit.
Arról nem beszélt, miért ment bele egy ilyen rejtélyes történetbe, miért vette át a borítékot, miért játszott postást, miért nem akart megszabadulni a felvételektől, ahogy meglátta, mi van rajtuk, valamint arról sem, hogy miért őt hívták fel az egészért, csak azt erősítette meg, hogy
soha nem zsarolt meg senkit, további felvételek pedig nincsenek nála.
Elmondta még - részletek nélkül -, hogy Borkai Zsolttal beszélt a jachtos felvételekről az egyébként megnyert önkormányzati választások előtt is (Borkai Zsolt ezután lépett ki a Fideszből, majd mondott le a polgármesterségről), de például egykori csapattársával, a DK-s ellenlábas Glázer Tímea testvérével, Glázer Róberttel nem beszélt a videóról.
Póczik Józsefnél hétfőn tartottak házkutatást, lefoglalva minden adathordozót, őt pedig Budapestre vitték. Ügyében két feljelentőről tud a lap, illetve a cikk szerint a nyomozók feltételezik, 10 millió forintot akart a felvételekért a volt labdarúgó, aki elmondása szerint maga jelentkezett a Nemzeti Nyomozó Irodánál hetekkel ezelőtt, de akkor nem került sor vallomástételre.
A Nemzeti Sportra hivatkozva az Infostart kedden írta meg, hogy zsarolás és más bűncselekmények miatt "P. Józsefet" és társait előállították. A Magyar Nemzet szerdán azt írta, két prostituáltat is előállítottak Póczik József mellett."
.
.
...Mint Póczik József a lapnak elmondta, 2018 nyarán kapott telefonhívást egy ismeretlen embertől, ismeretlen számról, hogy egy budai szálloda portáján hagytak a nevére egy borítékot - ismeretlen tartalommal -, azzal a kéréssel, hogy azt adja át Borkai Zsoltnak.A kocsiban aztán megnézte, mi van a borítékban: maguk a felvételek voltak, amiket megmutatott utastársának is. A felvételeket ezután átadta Győrben Borkai Zsoltnak, aki "nagyon örült, fülig ért a szája, hálálkodott", amikor átvette azokat."
.
Mint a mesében......
apropó.... a portás miért nem nézett bele a LE NEM ZÁRT BORÍTÉKBA? 
novotrade 2019. 11. 20. 14:15
Előzmény: #31251  novotrade
#31252
"itt a legmagasabb a felnőtt populációban az elhízottak aránya: a 15 évnél idősebbek között több mint 90 százalék.
És ez a sziget vezeti a világ diabétesz listáját is: a felnőtt lakosság több mint egyharmada cukorbeteg.
Ennek az egyik oka az, hogy ez egy kis sziget a Csendes-óceánban. Óceánia szigetvilága mára erősen urbanizálódott, és a helyi lakosság gyakran már nem friss halakkal, zöldségekkel, gyümölcsökkel, gyökerekkel táplálkozik, mint régen, hanem nagy zsírtartalmú importált húskészítményeket fogyasztanak.
Nauru esetében pedig tovább súlyosbította a helyzetet az, hogy a múlt században felfedezett ásványkincsének, majd az intenzív bányászatnak "köszönhetően" a foszfátbányászatból származó, tengerbe ömlő iszap súlyosan károsította a környező tengerek élővilágát is, megritkultak a környéken a halak. Nauru élelmiszerekből importra szorul. Mára az is szinte hihetetlen, hogy egykor a világ egyik leggazdagabb helye volt."
.
.
"erősen urbanizálódott, és a helyi lakosság gyakran már nem friss halakkal, zöldségekkel, gyümölcsökkel, gyökerekkel táplálkozik, mint régen, hanem nagy zsírtartalmú importált húskészítményeket fogyasztanak."
.
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/nauru-foszfat-banya-kornyezetkarositas-elszegenyedes-elhizas-migracio/
.
 Ez vár a "haladó" emberiségre!
"piciben" egy  elzárt szigeten már lemodellezték!   :(
.
Olyan ez mint a kábszefogyasztó, alkoholista és dohányos esete....bízik benne, hogy ő vele nem történik meg a baj....

DE, ugyanaz fog történni nagyban mint ami kicsiben már több helyen is bekövetkezett a történelmünk során! ( pl. Húsvét-szigetek) 
novotrade 2019. 11. 20. 13:57
Előzmény: #31250  novotrade
#31251
Közösség elleni uszítás miatt büntető feljelentést tesz az Index szerkesztősége ellen a Mi Hazánk Mozgalom.
Toroczkai László, a párt elnöke közölte, a Puskás Aréna megnyitója után az Indexen megjelent videó karikatúra és publicisztika kimeríti a közösség elleni uszítás tényállását – a videón a tudatosan törvényeket megsértő, az országunkba betörő migránsokkal azonosította az Index a Trianonban elszakított határon túli magyar nemzettársainkat – idézte fel Toroczkai.
Hozzátette, a napok óta tartó folyamatos magyarellenes uszítás leleplezi az egész balliberális propagandagépezetet. – Valódi énjük a magyarok gyűlölete, a magyar nemzet elleni gyűlöletkeltés pedig bűncselekmény – fogalmazott."
.
.
Érdekes per lesz ez is.
novotrade 2019. 11. 20. 12:51
Előzmény: #31249  novotrade
#31250
Jakab szerint azt még nem tudni, hogy milyen hosszú kitiltás illetve mekkora pénzbüntetés jár majd, "a képviselői jogok szigorítása után, ha azt mondja a parlamentben, hogy ennyi bűnöző előtt még nem beszélt, ha Kövér Lászlót Kövér elvtársnak nevezi, ha Orbán Viktor közönséges lókupecnek hívja, vagy ha letesz az asztalára egy csomag száraztésztát, büntetést kell majd fizetnie.
Jakab Péter ehhez hozzátette, hogy azt már „lehet tudni, hogy mennyibe kerül, ha beleül Őfelsége székébe, ugyanis a december 12-ei vita után 1,2 millió forint büntetést kellett ezért fizetnie", írja az Alfahír. Ezután Jakab beült a kormányfői székbe, és onnan hallgatta Lukács László György frakciótársának a felszólalását."
.
.
 
Egy miniszteri poszt várományosa  az ellenzéki összefogás 2022-es győzelme esetén?
Próba üléseket tart?
.
novotrade 2019. 11. 20. 12:44
Előzmény: #31248  novotrade
#31249
Keményen büntetni kell a képviselőket illetmény megvonással!  
Az úgy beszedett pénzt pedig GYERMEKGYÓGYÍTÁSI alapba kell utalni!
Akkor a képviselő sem panaszkodhat, hiszen jó célt szolgál a büntetése!
novotrade 2019. 11. 20. 12:41
Előzmény: #31247  novotrade
#31248
Jakab Péter beült Orbán Viktor székébe
2019. november 20. 12:11
A Jobbik képviselője a házelnök felszólítását követően sem volt hajlandó felállni a kormányfő helyéről.
Elfoglalta Orbán Viktor parlamenti helyét Jakab Péter – írja a Pesti Srácok. A portál szerint a jobbikos politikus a felszólalását követően foglalta el a széket, ahonnan a házelnök felszólítása ellenére sem volt hajlandó felállni. "
.
.
 Az ellenzék háborog mert a kormány többség  alakítani akar a Ház-szabályon......
.
arról beszélnek, hogy ELHALLGATTATNI akarják őket.....

NEM!
Csak elérni, hogy  VISELKEDJENEK!
.
Nehéz lesz, mert ők így szocializálódtak.... ilyen környezetből érkeztek, ahol ez a viselkedés beszéd, stílus, stb... a mindennapok része!   :((((((
.
én ezért a viselkedésért simán adnék neki 6 hónap kitiltást!
novotrade 2019. 11. 20. 12:31
Előzmény: #31246  Törölt felhasználó
#31247
Igen.
 csak akkor simán mondhatta volna azt, hogy 1 hónapon belül.......
.
nem véletlenül beszélt 5 !!!!  éves idősávban! 
.
Törölt felhasználó 2019. 11. 20. 10:01
Előzmény: #31245  novotrade
#31246

és 2019 december 1 is 5 éven belül lesz.
novotrade 2019. 11. 20. 09:52
Előzmény: #31243  Törölt felhasználó
#31245
belemehetünk a nyelvészedésbe, meg a kötekedésbe is....de 5 éven belül lesz a 2024 nov. 18.  is!
.
te tudod, hogy akkor hogyan fogják hívni a budapesti polgármestert?
novotrade 2019. 11. 20. 09:50
Előzmény: #31242  novotrade
#31244
Ellenséges célpontokra lőtt szerdára virradóan a szíriai légvédelem Damaszkusz felett, majd Izrael közölte, hogy az ő légiereje támadott. A szíriai állami sajtó szerint abban a támadásban két civil halt meg.
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő pedig szerda reggel kijelentette, hogy Izrael továbbra is agresszívan meg fogja védeni saját magát. "Aki árt nekünk, annak ártani fogunk" – szögezte le a miniszterelnök, hozzátéve, hogy aki nappal tüzet nyit Izraelre, az éjszakánként nem aludhat nyugodtan. "Üzenetünk világos Irán vezetői számára; nincsenek biztonságban. Bárhová nyújtják is ki a csápjaikat, mi le fogjuk nyesegetni őket" – magyarázta Netanjahu."
"
.
.
"Aki árt nekünk, annak ártani fogunk" 
Ezt nem árt jól megjegyezni!
Ezek után  ehhez MINDENKINEK JOGA van!  
.
 emlékszünk meg a STUXNET vírussal történő támadásra? 
Törölt felhasználó 2019. 11. 20. 09:45
Előzmény: #31242  novotrade
#31243

"miért kell erre 5 évet várni?"
.
Tudom a magyar nyelv nem olyan primitív mint az angol, nehéz megérteni, de az 5 éven belül, nem azt jelenti hogy 5 év múlva.
novotrade 2019. 11. 20. 09:41
Előzmény: #31241  Törölt felhasználó
#31242
miért kell erre 5 évet várni?
.
 nem azt mondták, hogy felkészülve várnak?
Törölt felhasználó 2019. 11. 20. 09:37
Előzmény: #31240  novotrade
#31241

szerinted az 5 éven belül és az 5 év múlva ugyanazt jelenti?

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek